HomeViestejäSandra Walter14.5.2019 - Geomagneettimyrskyjä, järistyksiä ja ruumiillistumista

14.5.2019 - Geomagneettimyrskyjä, järistyksiä ja ruumiillistumista

GEOMAGNETTIMYRSKYJÄ, JÄRISTYKSIÄ JA RUUMIILLISTUMISTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
14.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Käsillä on porttimme 15.–25.5. Geomagneettimyrskyt voimistuvat, ja odotetaan lisää sisääntulevia aaltoja tämän jakson aikana.
 
https://gallery.mailchimp.com/3ab536d3544c908f7d663ca60/images/6b9729c9-00f0-428b-b71d-e8b92b5f0d5c.png
 
Nämä DNA:ta aktivoivat taajuudet tukevat ensiruumiillistajia. Ne korostavat Maan sisäosan/lemurialaisten verkkojärjestelmien aktivoitumista ja niiden elävän kirjaston koodien avaamista, joita parhaillaan vapautetaan uuden Maan ja kristalliverkkojärjestelmien kautta.
 
Tässä nyt-hetkessä tapahtuu paljon. Tehkää korkeampia jumalaisia valintoja tunne-, mentaali- ja fyysisellä tasolla, kun nämä tulevat aallot sisältävät voimakasta tietoisuutta muuttavaa plasmaa. DNA:nne yrittää aktivoida ruumiillistumisen seuraavan tason, jos ohjaatte sen tekemään niin. Käyttäkää näitä taajuuksia tukemaan laajentumistanne, ja muistakaa käynnissä oleva kollektiivinen DNA-aktivointi. Siirrymme ykseyden uudelle tasolle tämän portin myötä. Luokaa sisäinen tasapaino sallimaan tämän kehittyä kollektiivisesti helposti ja sujuvasti.
 
Pysykää keskittyneenä ja tasapainossa ja menkää luonnon fraktaalilaajentumiseen nostamaan tasoa ja laajentamaan kenttiänne yhdessä tämän Gaian verkkoheräämisen kanssa. Planeetan mannerlaatat laajentuvat. Tasapainottakaamme niitä (ei rajoiteta) mahdollisimman paljon. Portinvartijat, yhdistykää lemurialaisiin rauhan, harmonian ja jumalaisen rakkauden tasoihin, jotka ilmestyvät esiin. Tämä olemme ME aktivoimassa muinaisaikomuksiamme korkeimmista lopputuloksista tulevaisuudessa – kutsukaa sitä aistittavaksi todellisuudeksi kaikille osallisille tässä nyt-hetkessä.
 
Ensiruumiillistajat, sydämeni on luonanne. Kumotkaa ahdistukset tai epäilykset luovuudella ja syvällä meditaatiolla. Muistakaa, että ruumiillistuminen muuttaa kaiken – henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. Tämä on fokuksemme tänä vuonna. Annetaan sen olla läsnä mahdollisimman vaivattomasti ja sujuvasti. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >