HomeViestejäSandra Walter18.4.2019 - Itsen perusolemus ja yhdentyminen

18.4.2019 - Itsen perusolemus ja yhdentyminen

ITSEN PERUSOLEMUS JA YHDENTYMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Voimallista, mystistä ja polkua-muuttavaa täysikuun viikkoa kaikille. Yhdistymme korkeimman aikomuksen kera tämän käytävän aikana ja hyödynnämme kevään seremoniallisia energioita avaamaan kaikki halukkaat sydämet totuuteen sisäisestä jumalasta. Liity meihin alla olevissa tapahtumissa tai sunnuntain globaalien joukkomeditaatioidemme yhtenäisessä kentässä.
 
Jeshua itsen perusolemuksesta
 
Niille jotka kokevat ruumiillistumista, hyvin todellinen tunne henkilökohtaisen identiteetin menettämisestä voi olla haastava. Tätä on tapahtunut hitaasti muutaman kuluneen vuoden aikana, hivuttamaan kollektiivin uuteen ykseystietoisuustilaan. Psyykkiset seuraukset ovat aina olleet huolenaihe. Kuitenkin vuoden 2020 energioiden kumotessa vähäpätöisemmät aikajanat ja ruumiillistajien muuttaessa globaaleja verkkoja, löydämme itsemme taas kerran uudesta kokemuksesta. Olet ehkä huomannut, että taajuudet joita tulee kolmoisaallon sisäävirtauksessa (helmikuu, maaliskuu, huhtikuu), ovat lisänneet voimakkaasti identiteetin menettämistä.
 
Esiintyessäni konferensseissa tässä kuussa, on ainutlaatuinen kokemus tasapainottaa korkeammaksi itseksi tuleminen ja riittävän itsetunnon säilyttäminen esitysten pitämiseksi. Vietin muutaman päivän erämaassa ennen Sedonan Kosmista heräämiskonferenssia, uppoutuneena täysin korkeamman itsen laajuuteen. Autuasta. Sitten meidän kaikkien tapaan, vaihdan nopeasti lineaariseen palvelutehtävään, säilyttäen samalla sen vahvan jumalaisen läsnäolon, jota tunnemme autuaassa tilassa.
 
Todellisuuksien välillä vaihtamisen vaihe on hiipumassa. Tunnen todella, että korkeammat tasoni ottavat matkan hallintaansa, ja olen nähnyt korkeamman kehityskaaren ilmentävän uusia yhteyksiä ja uusia kanssaluomuksia, jotka ovat linjassa korkeamman palvelutason kanssa.
 
Yhteydet joita muodostetaan näissä konferensseissa, ovat todiste jonkin täysin uuden tulemisesta esiin. Kun korkeampi itse ottaa matkan täysin komentoonsa, tunne persoonallisuudesta tai omakuva häviää. Ja kuitenkin meidän täytyy edelleen määritellä itsemme ollaksemme palveluksessa. Teen tätä nykyisessä ylösnousemusroolissani. Jumalainen neutraalisuus pätee tässä – ehdottoman rakkauden puolueeton myötätunto. Tämä prosessi on, mitä on. Eikä se kestä ikuisesti.
 
Kysyin Jeshualta tästä vaiheesta, koska hän oli niin hyvä olemaan tässä maailmassa, muttei tästä maailmasta. Kysyin, miten paljon hän samaistui siihen olentoon, joka oli kehossa, ja miten paljon tuo persoonallisuus oli hänen tietoisuudessaan, kun hän kulki omassa mestaruudessaan. Antaudumme ylösnousemusprosessille, mutta vaikuttaa siltä, että täytyy olla jonkinlainen ylisieluun yhdistynyt identiteetti voidakseen toimia ja palvella näissä alemmissa maailmoissa.
 
Hänen vastauksensa oli oivaltava ja enemmän energeettinen, kuin tässä kuvatut sanat. Ruumiillistumiskokemus tapahtuu vaiheissa, joiden intensiivisyys lisääntyy melko nopeasti. Silloin kun "minä olen" -vaate on kietonut saumattomasti alemman tietoisuuden sisäänsä, alat tulla korkeampien maailmojen puhtaaksi kanavaksi. Projektio itsestä palvelee liittymänä näihin maailmoihin, ja Itsen perusolemus ylläpitää sen. (Mielenkiintoinen rinnakkaisuus Itsen perusolemuksen (=essence) ja essealaisten (=essene) välillä.)
 
Se on kuin läpinäkyvä viitta, jota käytetään saumattomana vaatteena, ja tämä sallii olla vuorovaikutuksessa ja näkyvä näissä maailmoissa. Tämä Itsen perusolemus on heijastus puhtaan valopuumerkkisi geometriasta, ja sillä on monia fraktaaliesityksiä monissa todellisuuksissa kerralla. Itsen perusolemuksesta ei luovuta, kun ollaan vuorovaikutuksessa alempien maailmojen kanssa. Siitä tulee puhdistettua ja tislattua kuin hieno parfyymi, mikä antaa luojan korkeimman aikomuksen puhtaan perusolemuksen toimia kauttasi.
 
Tukea huhtikuun Yhdentymisestä
 
Kaikki kauniit olennot jotka kokevat ja ottavat vastaan ruumiillistumisen, saavat positiivista fotonitukea huhtikuun yhdentymisen aikana. Yhdentyminen on kristalliverkon, uuden Maan porttien ja niiden muinaisten maanalaisten rakenteiden yhdistymistä, joita joskus kutsutaan Maan sisäosan verkoiksi. Tästä syystä Sedonan tapahtumamme on nimetty "Kristalliyhdentymiseksi". Tämä aktivointi käynnistetään, kun kokoonnumme, mikä on hyvin jännittävää.
 
Nämä yhdistymiskoodit virtaavat DNA:mme läpi ja luovat uuden tason geometria- ja värähtelytäsmällisyyttä, joka puhdistaa tämän Itsen perusolemuksen. Kuten kaikissa näissä voimakkaissa ylösnousemusvaiheissa, mitä pikemmin otat vastaan tuntemattoman, mystiset aistimukset ja korkeamman moniulotteisen perspektiivin, sitä pikemmin korkeammat tasot voivat tarjota jumalaisen kehityskaaresi. Kaikki kiihtyy – jälleen.
 
Oman kokemukseni mukaan Itsen perusolemus tuntuu kuin kristallitähtipölyltä kentässäni. Se ei ole entinen itse, se ei ole tuleva itse, se on kokemus nollapisteestä – aito nyt-itse astuu esiin. Tuntemattomampaa aluetta ja kuitenkin tuttua – tunnen korkeamman itsen voimakkaammin kuin koskaan. Kuten aina, vastaanotamme ja integroimme ylösnousemuksen korkeimman kehityskaaren ja seuraamme sitä. Miten upeaa havaita tuo kokemus ja ruumiillistaa tuo kokemus kerralla.
 
Mestaruuden tutkiminen – tiistai 23.4. klo 17 PDT
 
Merkittävä yhteys luotiin Kosmisen heräämiskonferenssin aikana viime viikonloppuna. Tohtori Glen Rein, DNA-tutkija, oli paikalla tapahtumassa. Giselle Koy, yksi tulevan DNA-tapahtuman järjestäjä, tohtori Rein ja minä tapasimme seuraavana päivänä ja vietimme laatuaikaa hehku-säteile-meitä -keskustelussa DNA-aktivoinnista, tähtisiemen-DNA:sta ja 12-säikeisen DNA:n mekanismista. Rein on ensimmäinen tiedemies, jonka kanssa olen puhunut, joka oli avoin kuulemaan galaktista informaatiota DNA:sta, ja löysimme merkittävää yhtäläisyyttä töistämme.
 
Kuukausittaisessa Zoom-puhelussamme puhutaan tuosta hyvin kiehtovasta keskustelusta, jota kävin tohtorin Reinin kanssa DNA:sta. On upeaa tehdä silta tieteen ja galaktisen informaation välille, ja toivottavasti antaa todistetukea kristalli-DNA-rakenteelle. 33 dollaria. Tähän tapahtumaan ja aiempien mestaripuhelujen nauhoituksiin pääsee täältä.
 
Kristalliyhdentyminen – lauantaina 27.4. klo 10–16 PDT
 
Energia rakentuu, kun korkeavärähteinen heimo yhdistyy Sedonassa! Meillä on 20 paikkaa jäljellä vuosittaiseen kokoontumiseemme ensi viikolla. Tämä sisältää esitykset, luomulounaan paikan päällä, valokuvia, yltäkylläisyyskassit sekä porttiaktivointimme ja ykseysmeditaation sunnuntaina punaisilla vuorilla. Yhteisöfoorumi (sinne pääsee ostamalla lipun) kuhisee lisäreissuista, asunnon jakamisista ja yhteyksistä. Meitä tulee ympäri maailmaa – hyödynnä tämä tilaisuus muodostaa noita uusia yhteyksiä! Varaa paikkasi täältä.
 
Toivotan teille kaikille säteilevää transformaatiolaajentumisen viikkoa! Nähdään sunnuntaina ykseysmeditaatioissamme. Kutsukaa kaikkia osallistumaan tähän voimakkaaseen, pääsiäisen vahvistamaan yhdistymiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >