HomeViestejäSandra Walter12.4.2019 - Huhtikuun aalto ja kolme vuotta ykseysmeditaatioita!

12.4.2019 - Huhtikuun aalto ja kolme vuotta ykseysmeditaatioita!

HUHTIKUUN AALTO JA KOLME VUOTTA YKSEYSMEDITAATIOITA!

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
12.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Energiat rakentuvat (sekä auringonpilkut) ruumiillistumistaajuuksien kolmanteen aaltoon, joka saapuu 15.–19.4. ja virtaa toukokuun alkuun saakka. Tämä on valmistautumista voimakkaampaan ruumiillistumiskokemukseen (kyllä, vielä voimakkaampaan, vielä fyysisempään) ja seuraavaan kristalliverkkoaktivointiin 25.–29.4.
 
Edessä oleva viikko on täydellinen hetki sukeltaa tämän ruumiillistumisen mystisiin aspekteihin. Anna sen ilmaista kauttasi, ollen avoin kanava uudelle. Ei luola-aikaa, vaan mestaruusmoodia – siirtyen sanoista tekoihin, näyttäen toteen kristalli-itsen tulemisen esiin ja tehden noita korkeampia valintoja, jotka tukevat täysin sitä ylösnousemusta, jota olet henkilökohtaisesti valinnut ilmaista tässä nyt-hetkessä.
 
Näemme palvelutyömme, suhteidemme, henkilökohtaisten valintojemme, elämäntyyliemme ja myös henkisyyden ilmaisemistapamme muuttuvan mukautuen korkeampaan itseen, joka ottaa matkan hallintaansa – jos sallimme tämän tapahtua. Se on valinta, aivan kuten ylösnousemus, joka tehdään hiljaisina hetkinä sydämen, Lähteen kanssa.
 
Valmistautuminen vuoteen 2020 – tapahtuu nyt
 
Muutos ja uusi korostuvat koko ylösnousemuksessamme, kuitenkaan tämä vuotta 2020 edeltävä aikajanojen ja kokemusten erottelu ei ole ollut selvempää kuin tällä hetkellä. Paras neuvo maailmojen jakautumisen käsittelemiseen: anna ihmisten saada kokemuksensa ja yritä olla kiinnittymättä siihen, miten ihmiset tulkitsevat sen, mitä tapahtuu tai ei tapahdu. Kollektiivin mentaalitasot puhdistavat harhakuvitelmia – sivuvaikutus niistä voimakkaista taajuuksista jotka rikkovat illuusion kulissien takana. Se tulee pintaan, kuten kaikki tässä prosessissa. Jumalainen neutraalisuus on turvasatamasi – se on tuomitsemattomuutta + iso loiskaus ehdotonta rakkautta. Kaikki tulee esiin fotonihuuhtelussa – ole kärsivällinen ihmisten kanssa. Siunaa, ja rukoile vaivattomuutta, armollisuutta ja korkeimpien lopputulosten nopeaa toimittamista.
 
Heti saavuttuani Sedonaan, Jeshua astui sisään ja antoi selkeyttä itsen perusolemuksesta ruumiillistumisen aikana. Tästä latauksesta ansaitsee kirjoittaa kunnolla, joten teen sen ensi viikolla, kun tämän ensimmäisen viikonlopun konferenssikiire on loppu.
 
Juhlimme tänä viikonloppuna ykseysmeditaatioiden kolmea vuotta!
 
Olen ikuisesti siunattu saadessani tämän viikoittaisen yhdistymisen, joka antaa tukea, selkeyttä, rauhaa ja parannusta. Millaisen jumalaisen kanssaluomuksen olemmekaan ilmentäneet, rakas valoheimo. Kutsumme jatkuvasti pöytään jokaista halukasta sydäntä palveluksessa. Apusi sanan ja kontaktin levittämisessä on tervetullutta. Tämän viikon sunnuntaimeditaatioomme sisältyy seuraavan aallon toivottaminen tervetulleeksi – miten voimakas käytävä tämä onkaan kaikille osallisille.
 
Sedonan Kristalliyhdentyminen-tapahtuma lauantaina ja sunnuntaina 27.–28.4.
 
Näiden kokoontumisten jumalainen koordinointi koskettaa aina sydäntäni. Maan sisäiset verkot ovat vahvistumassa, ruumiillistumisaktivoinnit on koordinoitu pääaikajanamuutoksen kanssa, kollektiivinen tähtisiemen-DNA-aktivointi on käsillä, kristalliyhdentyminen on tapahtumassa … siis paljon tapahtuu huhtikuun lopussa. On ollut voimakasta välttämättömyyttä olla tähti- ja sieluperheen kanssa fyysisyydessä tänä aikana.
 
Henkiinheränneen itsen voimaannuttaminen, ruumiillistaminen ja ilmaiseminen ovat vahvoja teemoja tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Yhteiset päivämme Sedonassa ovat keskittyneet näihin teemoihin sekä kristalliverkkotyön seuraavaan tasoon. Uutta keskustelua tulee esiin, ja minulla on kunnia antaa selkeyttä, tukea ja aktivointeja sydämestä-sydämeen -livetapahtumassa. Koko tapahtuma on suunniteltu antamaan 5D-juhlakokemus – aito kokoontuminen joka heijastaa tapaamme kokoontua ja jakaa korkeammissa maailmoissa.
 
Julkaisen miten-valmistautua -videon ensi viikolla, koska hyvin paljon yhdistyy tätä tapahtumaamme varten. Portinvartijat, tiennäyttäjät, olennot palveluksessa … meillä on vielä paikkoja jäljellä Kristalliyhdentymiseen 27.4. Jos tunnet kutsun olla korkeavärähteisen heimon kanssa, varaa paikkasi, pakkaa kimaltavat vaatteesi ja uskaltaudu kauniiseen Sedonaan tähän juhlaan. Lippuja ja yksityiskohtia täältä. Ohjeita osallistujille …
 
Siunausta upeille ykseysmeditoijillemme
 
Kiitollisuutta kaikille, jotka ovat liittyneet mukaan joka viikko kuluneet kolme vuotta. Vilpitön kiitos niille portinvartijoille tässä maailmassa ja sen ulkopuolella, jotka pitävät tätä pyhää tilaa kollektiiviselle parantumiselle, aktivoinnille ja ylösnousemukselle. Rauhantekijät ovat vahvaa ja omistautunutta sakkia. Miten siunattuja olemmekaan yhdistyessämme tällä tavalla. Yksityiskohtia ja latauksia täältä.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >