HomeViestejäSandra Walter14.3.2019 - Päiväntasaus ja aurinkovälähdykseksi tuleminen

14.3.2019 - Päiväntasaus ja aurinkovälähdykseksi tuleminen

PÄIVÄNTASAUS JA AURINKOVÄLÄHDYKSEKSI TULEMINEN


Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
14.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Ennakoidut positiiviset fotonikoodatut plasma-aallot ovat saapuneet. Nämä ovat jumalaisen valon sisäänvirtausta, ja se tukee uutta Kristus-tietoisuustasoa. Tämä on kosmisen tason tukea ruumiillistumiseemme sekä uuden maaverkon vahvistaja. Koska tämä liittyy kristalli-DNA:han, se on kollektiivinen aktivointi sekä ylösnousemushyppyä että Gaiaa varten.
 
Ruumiillistujilla on autuaita ja hurmiollisia kokemuksia, kun nämä sisäänvirtaukset voimistuvat. Tämä on pehmeää, rauhallista ja iloista Lähteeseen yhdistymisen tunnetta. Uuden Maan kristalliverkot virtaavat Maan sisäosan ja muinaisten rakenteiden voimistumista. Mene ulos porttikristalliesi kanssa – autuas kristalli-DNA:si on juuri se piristysruiske, jonka Gaia tarvitsee päiväntasausta varten. 
 
Valmistautuminen päiväntasaukseen
 
Porttien jumalainen synkronointi on käsillä. Toinen aalto on jo käynnissä. Muistakaamme, että tämä valmistelee meitä syvälliseen itseoivallusaktivointiin huhtikuun lopussa (luultavasti tapahtumaviikonloppumme aikana … on ilo olla hyvässä seurassa!). Kyllä, tunnemme jumaluuden tulevan näkyviin jo … korkeammat tasomme ottavat hallinnan. Se vain paranee ja paranee. 
 
Päiväntasaus on keskiviikkona 20.3. klo 14.58 PDT. Päiväntasaus on avainhetki tasapainoisuutensa vuoksi. Meillä on myös harvinainen täysikuu päiväntasauksen aikaan (klo 18.43 PDT), mikä tekee siitä erittäin voimakkaan hetken tasapainottumiselle ja todellisuuksien uudelleenkirjoittamiselle. Käytä tämä käytävä hyvin. 
 
Kun uusi aurinkosykli alkaa päiväntasauksessa, uudet paljastus- ja uudistusenergiat voimistuvat. Tämä ruumiillistumiskäytävä kutsuu täysin uutta tapaa olla kehossa. Korkeampi henkitaso, täysin integroitunut, ainutlaatuinen ja luova Lähteen ilmaisumuoto. Vakautamme uudet orgaaniset aikajanat ja ylösnousseet todellisuudet päiväntasauksen myötä (kutsukaa tätä esiin, rakkaat). Tasapainotila kosmisena sydämenä ilmestyy esiin meidän, Gaian, aurinkomme ja tähtiporttien kautta. Jumalainen synkronointi – niin ylhäällä, kuin alhaalla; niin sisällä, kuin ulkona.  
 
Aurinkovälähdykseksi tuleminen – vuodesta 2015 saakka
 
Monet ovat nähneet auringon välähtelyä – sisällä ja ulkona – vuoden 2015 keskivaiheilta saakka. Aivan kuten useimmissa ylösnousemusenergioissa, näemme etukäteen tulevia tapahtumia, ja sitten ne tulevat esiin. Kaikki uudet kokemukset täytyy integroida ja sitten levittää kollektiiviin armeliaisuuden tekona. Se pehmentää psyykkisiä, tunnepuolen, fyysisiä ja henkisiä vääristymiä, kun nämä uudet kokemukset saadaan hivuttautumaan morfogeneettiseen kenttään. Huomaa, miten tuo integrointitahti on lisääntynyt vuosien kuluessa – yksi kiihtyvä sivuvaikutus ykseystietoisuudesta. 
 
Ylösnousemuspilarisi ensimmäinen aurinkovälähdys on päivänselvä kokemus. Näet auringon välähtävän joko silmät avoimena tai koet välähtelyä meditoidessa. 
 
Mitä se ei ole
 
Tämä ei ole silmät suljettuna näkyvää välähtelyä aivojen uudelleenjohdotuksesta, joka vaikuttaa näköhermoon. Se olisi hienovaraista aurinkovälähdyskokemukseen verrattuna. Se ei ole välähtelyä, joka liittyy galaktisiin, enkeleihin tai mestareihin tilassasi, tai muutosten tekemiseen kehossasi. Se ei ole käpylisäkeaktivoinnin välähtelyä, silmien värinää aurinkomeditaatiossa tai välähdyksiä, joita tapahtuu rentoutuessasi uneen. 
 
Mitä se on
 
Tämä on erityisesti auringon toimintaa, joka liittyy ylösnousemusprosessin aurinkosydänkomponentin aktivointiin. Solaris (aurinko) tulee kristallisemmaksi, Gaiasta tulee henkinen aurinko ja ihmiskunta kehittyy ylösnousseeseen tilaan, joka on luonteeltaan timanttiaurinko, täydentämään näiden todellisuuksien uudelleenkirjoittamista kristalli/Kristus-alustalle. 
 
Ylösnousemuksen kosminen aurinko-Kristus-polku on olla täysin virittynyt orgaaniseen kosmiseen lakiin, ja se sisältää tunteen tulemisesta yhdeksi kaiken olevaisen kanssa. Sydämestämme tulee tämän Kristus-mallin jumalainen heijastuma. Ylösnousemusprosessin avulla jalostamme sydämemme tekemään, mitä Solaris ja Gaia tekevät – tulemaan Lähdetietoisuuden puhdistetuksi kanavaksi. 
 
Yksi tapa kokea tämä on meditoida pimeässä (pimennysverhot tai silmämaski parantavat näkymää) – nähdään kirkasta välähtelyä. Äärimmäisen kirkasta ja välkkyvää valko-kulta-timanttista valoa, yhdessä jumaluuden aktivoitumistunteen kera. Tämä kokemus tuo suuria autuus-, vapaus- ilo- ja paljastumistuntemuksia. Säkenöintituntemukset tämän välähtelyn aikana ovat erityisen kauniita ja säteilevät sydämestä … aivan kuin Solaris. 
 
Tässä aktivoit uudelleen Jumalaitsen, Lähteen-itsenä. Vastaanotat Kristus-tilan koodeja vähitellen, puhtaan avoimen sydämen vuoksi. Saavutit tarvittavan valo-osamäärän vastaanottaaksesi, ja tuo värähtely-yhteensopivuus sallii sinun peilata kosmista toimintaa, joka on jo käynnissä. Muista, että tämä on korkeamman ja alemman yhteensulautumista, ja korkeammat tasomme ovat hyvin kirkkaita ja värähtelevät paljon nopeammin. Suurin osa korkeammista tasoistamme on syvällä mukana tässä universaalissa uudelleenkirjoituksessa, ja synkronisoidumme tämän toiminnan kanssa ja näemme sen, kun ylösnousemme. 
 
Toinen tapa kokea tämä on meditoidessa auringon kanssa, silmät suljettuna tai tuijottaessa juuri auringon alapuolelle (auringon suora tuijottaminen päivällä ei ole suositeltavaa). Monet meistä ovat nähneet päivänselvää välähtelyä kirkkaalla taivalla ilman muuta selitystä – äkillistä välkkymistä, joka roihuaa ylösnousemuspilarin läpi ja koskettaa sydäntä. 
 
Portinvartijat näkivät kollektiivisesti auringon räjähtävän näyissä muutama vuosi sitten. Tämä jatkuva toiminta on synkronista informaatiovaihtoa auringon, kosmisten tähtiporttijärjestelmien, Gaian vahvistuvan kristalliytimen, uuden Maan kristalliverkkojen ja rakkaiden ylösnousevien palveluksessa olevien ihmisten välillä. 
 
Ruumiillistumisvaihe kiihdyttää nyt kollektiivisesti kaikkea tätä, ja se toimii kuin lupakoodina nopeutumiselle. Ruumiillistuminen muuttaa kaiken.
 
Portinvartijoiden, verkkotyöläisten ja valotyöläisten kollektiivi aktivoi lopulta globaalin tietoisuutta muuttavan aurinkovälähdyksen sitten, kun yhtenäinen ja jatkuva ykseys saavutetaan. Kenties tämän vuoksi hyvin monet kokevat näitä välähtely-, autuus- ja säteilytiloja sunnuntain ykseysmeditaatioidemme aikana. Tämä yhtenäinen ja rauhallinen aikomustila – ja DNA-aktivointi – avaa sisäiset ja ulkoiset porttimme. 
 
Kärsivällisyys on mestaruutta – saamme konsensuksen riittävän pian. Harjoita ruumiillistumista ja oman sydämesi laajentamista, ja tämä vaikuttaa kovasti nopeutumiseen auringon kaikissa maailmoissa ja ilmaisumuodoissa. 
 
Välähtelyn kokeminen – yksinkertainen ja puhdas yhteys
 
* Yhdisty Solarikseen sydämesi kautta usein. Tule tähtitoveriksi, Jumalan auringoksi.
* Avaa ja harmonisoi tietoisesti toruskenttäsi ja ylösnousemuspilarisi.
* Pyöritä timantinpuhdasta valoa kenttiesi läpi ja sitten lisää nestemäistä kulta-kristallivaloa.
* Laajennu. Sytytä DNA:si Kristus-koodit.
* Visualisoi sama Gaialle ja auringolle.
* Tunne jumaluus ja voimista Lähdenollapistettä, joka on sydämessäsi.
* Sinusta saattaa tulla ääretön näiden valotasojen myötä. Tee silta maailmojen välille. Vaikutat edelleen näihin maailmoihin. 
* Käske korkeimpia tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavia valoaaltoja Solariksesta ja kosmisista ylösnousemusporteista, suurinta valotulvaa Gaiasta sekä jumalaisen DNA:n täyttä aktivoitumista kaikille halukkaille sydämille, luomaan rauhaa, harmoniaa ja ylösnousemusta.
* Visualisoi, tunne ja käske uusi Maa nyt.
* Rentoudu ja tunne aurinko-lähdeverkkoyhteyden ykseys maailmojen poikki. Hengitä ja meditoi tässä tilassa.
* Ilmaise kiitollisuutta ja siunaa tämä pyhä hanke puhtaan Lähdetietoisuuden kaikkien armojen ja voimien alaisuudessa. 
*Niin olkoon. 
 
Muinaispaikkojen uudelleenaktivointi
 
Muutaman vuoden portinvartijat ja verkkotyöläiset ovat aktivoineet uudelleen muinaispaikkoja Gaiassa (maanalaisia, paljastamattomia rakenteita). Asetimme nämä muinaiset rakenteet Gaiaan erityisesti ylösnousemusta varten, ja galaktiset tasomme vartioivat niitä. 
 
Yhteisaktivointi tapahtuu päiväntasauksessa ja toinen huhtikuun lopussa. Nämä yhdistyvät uuden Maan kristalliverkkojärjestelmään ja saavat aikaan suuren valotulvan Gaiasta. Tuo valo aktivoi DNA-koodeja ruumiillistumisen viime vaiheita varten – suuri lahja tuolta elävältä kirjastolta. 
 
Itsensä oivaltamiskoodit antavat tuntemuksia jumaluudesta ja Lähteestä enemmän kuin koskaan. Ja alamme vasta päästä alkuun, rakkaat.
 
Kolminaisuuden DNA-markkerit
 
Kolminaisuuden DNA-koodeja aktivoidaan kollektiivisesti, mikä tuo täysin uusia kristallituntemuksia kehoon ja valokehoon. Kollektiivinen ruumiillistumisemme kutsuu esiin kolminaisuuden DNA-markkereita, jotka ovat jumalihmisen kollektiivinen DNA-puumerkki, jonka laukaisevat ykseystietoisuus, positiivisen fotoniplasman sisäänvirtaukset ja Gaian valotaso.
 
Muisto tiheydestä putoaa pois. Menneisyys tuntuu kaukaiselta ja epäharmoniset todellisuudet hajoavat, kun vanhat aikajanat ja halventava akaasia putoavat pois. Olemme surreet vanhaa itseä, menettäneet identiteetin ja löytäneet lohtua tuntemattomasta. Ruumiillistumisvaiheessa tuo hyvä työ todella näkyy. Upeaa tulee esiin. Tavoittelemme yhdessä täysin uutta Lähde-itsenä -kokemusta. 
 
Yhdistymistilaisuuksia
 
Sunnuntai 17.3 ja 24.3. globaalit ykseysmeditaatiot klo 5.11, 8.11. 11.11 ja 17.11 PDT. 33 minuutin sessioita fokusoituneena rauhaan, DNA:han, kristallitietoisuuteen ja ylösnousemukseen kaikille osallisille. Yksityiskohtia ja jakamistyökaluja täältä
 
Päiväntasaus 20.3. klo 14.58 PDT. Päiväntasaus on avainhetki uuden valon virtaukseen tasapainoisuutensa vuoksi. Meillä on myös täysikuu päiväntasauksessa (klo 18.43 PDT). Tämä on voimapesä voimakkaimman ulottuvuutta muuttavan ja tietoisuutta nostavan Kristus-valorakkauden kanssaluomiseen tähän mennessä. Luota sydämeesi ja osallistu halukkaana sydämenä.
 
Tämä on merkittävä käytävä meille kaikille. Siunausta ja kiitollisuutta kaikille tason nostamisesta kauniilla tavoilla tässä nyt-hetkessä. Lähetän jumalaista rakkaus-valoa ja vahvuutta meille kaikille todellisuutta muuttavaan käytävään. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >