HomeViestejäSandra Walter2.3.2019 - Maaliskuun aaltoja ja voimakkaita muutoksia odotettavissa

2.3.2019 - Maaliskuun aaltoja ja voimakkaita muutoksia odotettavissa

MAALISKUUN AALTOJA JA VOIMAKKAITA MUUTOKSIA ODOTETTAVISSA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Aaltojen eteneminen – helmikuun viimeinen viikko, maaliskuun puoliväli ja huhtikuun loppu – on voimakasta ja tarkoituksellista. Helmikuun alkuaalto on nyt valmis.
 
Geomagneettimyrskyt olivat voimakkaita aallon saapuessa. Huomaa puhdistamis- ja uudelleenjärjestelyvaikutukset omassa elämänvirrassasi. Mitä voimakkaampia energioista tulee, sitä enemmän karsitamme vanhaa. Itke se ulos, tanssi se ulos, laula se ulos … anna valon muuttaa sinua. Huomaa muutokset tietoisuudessasi, kentissäsi, sydämessäsi ja ruumiillistumisessasi. Tässä jumalaisessa antautumistasossa on pehmeyttä, luovuutta ja viisautta.
 
Aktivoinnit voimistuvat heijastamaan valokehoyhdistymisen seuraavaa tasoa. Ruumiillistuminen kiihtyy (kaiken muun rinnalla) ja uusia kokemuksia tulee esiin. Henkilökohtaisesti minulla oli täysin uusi kokemus valokehon yhdistymisestä viime sunnuntaina ykseysmeditaatioiden aikana. Kirkas, kimmeltävä, säkenöivä ja hyvin psykedeelinen tähden synnyttämistunne säteili sydämestä ulospäin ja keho- ja valokehotasojen läpi. Se ylitti kaiken, mitä olen ennen tuntenut – ja tämä kertoo paljon. Toivotan sen tervetulleeksi uudestaan!
 
Toinen aalto – maaliskuu
 
Nämä sisäänvirtaukset, kuten tämän vuoden kaikki aallot, eivät vetäydy. Kosmisissa virtauksissa ei ole taukoa. Mene ulos ja hengitä, ankkuroi ja nollaa. Nopeutumisella on tarkoitus monilla tasoilla, mukaan luettuna kollektiiviset kehityskaaret.
 
Maadoittuminen tapahtuu uuden Maan kristallitodellisuuksiin – enemmän valokehoyhdistymistä kuin tiheää ankkuroidu-vanhaan-ytimeen -dynamiikkaa. Tunnet noiden tiheämpien todellisuuksien hajoavan – siellä ei ole mitään, mihin ankkuroitua. Anna sydänkeskusevoluution yhdistää sinut kaikkeen olevaiseen, ylösnousseisiin todellisuuksiin. Ne tuntuvat erilaisilta – antaudu uusiin aistimuksiin.
 
Tämän etenemisen taajuus lisääntyy, ja tapahtuu aistittavia hyppyjä uuden kuun aikana 6.3. (klo 8.05 PT), auringon aktiivisuutta 13.–17.3. paikkeilla ja maaliskuun päiväntasaukseen saakka 20.3. klo 14.58 PT. Päiväntasaus on uuden valon sisäänvirtausten avainhetki tasapaino-ominaisuuksiensa vuoksi. Meillä on myös täysikuu päiväntasauksessa (klo 18.43 PT), mikä luo erittäin voimallisen hetken tasapainoon ja todellisuuden uudelleenkirjoittamiseen.
 
Uusia suhteita, kumppanuuksia, kanssaluomuksia ja tiimejä muodostuu harmonisoitumiseksi uuden ruumiillistuneen ilmaisumuodon ja uusien taitojemme kanssa. Tämä uudelleenjärjestäytyminen liittyy kontaktiin, ruumiillistumisen valopuumerkkeihin (kollektiivin voimistuminen kanssaluomisen avulla) ja suorempaan työskentelyyn korkeampien maailmojen kanssa.
 
Akaasian poistaminen
 
Akaasian vääristymiä on puhdistettu – jo vuosia – ja tämä nopeutuu mukautumaan kollektiiviseen ylösnousemukseen. Epäorgaaniset kokemukset kirjoitetaan yli, harmonisoimaan orgaanisten aikajanojen menneet, nykyiset ja tulevat virrat. Näemme tämän omassa elämänvirrassamme: muisto traumoista, draamasta tai loukkaavista kokemuksista sekä niihin liittyvät tunteet häviävät.
 
Tämä liittyy myös astraalin purkautumiseen, niiden verhojen ohenemiseen, jotka sallivat erillisyysharhan. Unitilamme heijastaa selvästi tätä aikajanojen ja kokemusten uudelleenjärjestelyä mukautumaan korkeampiin todellisuuksiin. Useiden elämien ja rinnakkaismahdollisuuksien eriskummalliset ja "kiireiset" sirpaleet järjestäytyvät. Kollektiivista alitajuntaa puhdistetaan menneisyyden vääristymistä ja ohjelmista, menneisyys-nykyisyys-tulevaisuus -virran korjaamiseksi ylösnousemuksen orgaanisten aikajanojen myötä. Tämä on heijastusta ratkaisusta, joka tapahtuu universaalilla tasolla.
 
Plasma-aallot
 
Maaliskuussa tulee positiivisia, fotonikoodattuja plasma-aaltoja, mikä tukee uutta kokemusta puhtaasta ykseystietoisuudesta ilman menneisyyden vääristymiä. Tämä on kosmisen tason tukea ruumiillistumisellemme, ja ruumiillistujilla on erittäin voimakkaita, positiivisia kokemuksia, kun nämä sisäänvirtaukset voimistuvat.
 
Olemme juuri alkaneet kokea ykseystietoisuuden korkeampia tasoja – miltä se tuntuu kehossa ja miten sitä käytetään harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa. Erittäin jännittävä käytävä, joka tapahtuu samaan aikaan kulissien takaisen purkamisen kanssa. Nerokasta. Muista, että pidämme tasapainoa, tyyneyttä näissä kollektiivisissa myrskyissä. Nämä aallot tekevät siitä helpompaa – antaudu transformaatiolle.
 
Muinaispaikkojen uudelleenaktivointi
 
Portinvartijat/verkkotyöläiset ovat muutaman vuoden aktivoineet muinaispaikkoja uudelleen Gaiassa (maanalaisissa, paljastamattomissa rakenteissa). Laitoimme nämä muinaiset rakennelmat Gaiaan ylösnousemusta varten, ja galaktiset tasomme vartioivat niitä.
 
Nämä paikat ja portaalit ovat jo yhteydessä uuden Maan kristalliseen verkkojärjestelmään. Kuten monet näistä harkituista paikoista, ne olivat levossa parasta skenaariota varten tai paikkaa tulevalla aikajanalla, jolloin ylösnousemus tapahtuisi. Olemme saapuneet tuohon aktivoitumishetkeen. Gaian ydinmagneettimuutos muutaman viime kuukauden aikana on palvellut kuin yhdistelmälukko, joka sallii näiden kristalliytimen virtojen kulkea näiden heränneiden Maan sisäosan/muinaisten maanalaisten solmukohtien kautta.
 
Useat näistä portaaleista ovat yhteydessä muinaisiin kristallikerrostumiin ja akvifereihin sekä pyhiin kivirakennelmiin pinnan alla. Nämä eivät ole matkustamiseen liittyviä tähtiportteja, vaan portteja jotka tekevät sillan maailmojen välille ja luovat yhtenäisemmän yhdentymisen, kun liitymme yhteen ylösnousemustodellisuuksien ja korkeampien tasojemme kanssa.
 
Ne auttavat ensikontaktihankkeissa, sateenkaarisilta-DNA:ssa ja kristallipoluissa uuden Maan todellisuuksiin. Suuri valotulva Gaiasta, ja tapa virrata ulos aurinkomaisen ytimen voimakasta stimulointia, kun se vastaanottaa näitä fotoniaaltoja. Jakelujärjestelmä ja vakauttamismekanismi. Jos sinua kutsutaan auttamaan näissä aktivoinneissa kollektiivisen porttityön aikana, luettelo on tämän artikkelin lopussa.
 
Pätevöityminen kolminaisuus-DNA-markkereihin
 
Kolminaisuus-DNA-koodeja aktivoidaan kollektiivisesti, mikä tuo täysin uusia aistimuksia kehoon ja valokehoon. Kolminaisuus-DNA, ylösnousemuspolku tai kosminen aurinko-Kristus on heijastusta jumalolentoitsestä, ylisielusta tai "minä olen" -olemuksesta. Kollektiivinen ruumiillistumisemme kutsuu esiin kolminaisuus-DNA-markkereita, jotka ovat jumalihmisen kollektiivinen DNA-puumerkki, ykseystietoisuuden, positiivisten fotoniplasma-aaltojen ja Gaian valotason laukaisemana.
 
Tämä laajentava ja suuri-tuntematon värähtely voi aiheuttaa myös ahdistusta tai itse-epäilyä. Tämä on mestaruushaasteemme. Tasapaino. Jatkuva harmonia rakkauden ja palvelun kanssa. Muistakaa, miten valtavia olette, rakkaat sydämet. Pitäkää valo korkealla.
 
Elementaalit ja ykseystietoisuus
 
Muistakaa, että elementaalit ovat heijastusta parantumisesta, jota tapahtuu planeetalla tällä hetkellä. Elementaalit kehittyvät puhtaaksi ykseystietoisuudeksi, aivan kuten me. Niihin vaikuttaa meidän värähtelymme, ja taas kerran … ruumiillistuminen muuttaa kaiken.
 
Käsittelimme tätä lyhyesti First Contact -retriittimme aikana. Elementaalit voivat näyttää meille, missä portaaleja ja portteja aktivoidaan. Joskus niitä käytetään meidän totuttamisessa suuriin kappaleisiin pään yläpuolella (pilvialusvaikutelma). Ne näyttävät meille, missä Gaia tasapainottuu uudelleen, erityisesti ydinmagneettimuutoksen myötä tänä vuonna. Elementaalit työskentelevät kanssamme, kun siirrymme ykseystietoisuuteen. Jumalainen heijastus kollektiivisesta etenemisestämme.
 
Vesi on herkin ja helpoin tapa toimittaa parannusta, palautumista ja valokoodeja elementaalien kautta. Kuten tiede on todistanut, vesi on herkkä ajatuksille ja tunteille. Se toimii yhdessä kehomme DNA:n ja rauhasten (käpylisäke, aivolisäke, kateenkorva jne.) kanssa, meidän yhdistämiseksi kosmisiin tähtiportteihin, korkeampiin tasoihimme, kosmisiin valoaaltoihin ja informaatioon muista tähtijärjestelmistä.
 
Gaia käyttää vettä parantamiseen. Ajattele kaikkea tätä sademäärää, kuin valkoisina verisoluina jotka syöksyvät haavaan. Tasapainottumista ja palautumista tapahtuu. Muista tämä, kun elementaalit käyttäytyvät epätavallisesti. Palaa aina suurempaan kuvaan – koemme näiden maailmojen täydellisen transformoitumisen erittäin lyhyessä lineaarisessa ajassa.
 
Kun siirrymme ykseystietoisuuteen, tämä puhdistamis- ja parantamistoiminta heijastuu omaan kehoomme – itkemme. Useimmat teistä ymmärtävät tämän, ja kunnon itkeminen on erinomainen tapa päästää lisää valoa sisään. Se karistaa vanhaa ja tekee tilaa uudelle valolle.
 
Paljon tapahtuu kulissien takana, mikä aiheuttaa laineita kollektiivisiin tunnekenttiin. On sekä helpotusta että surua siitä, mitä on tapahtunut. Jos olet itkenyt ilman syytä, se saattaa olla heijastusta voimakkaasta globaalista parantamistoiminnasta. Ei ainoastaan muuntamista Gaian puolesta, vaan tulemista yhdeksi kaiken olevaisen kanssa. Meistä tulee yhtä tämän parantamistoiminnan kanssa ja sallimme sen puhdistaa solumme, DNA:mme ja energiakenttämme. Tunnet myös valtavaa iloa, joten kyyneleet voivat olla juhlaa. On iloinen syntymä! Yritä olla pohtimatta syytä tai tuomitsematta sitä, ja antaudu sille, miten kehon tarvitsee tulkita tuo parantuminen.
 
Tilaisuuksia yhdistymiseen tällä viikolla
 
Kun hyvin paljon tapahtuu kerralla ja energiat ja tapahtumat nopeutuvat, voimme luoda vakautta ja selvittää polkua kaikille halukkaille sydämille.
 
* Sunnuntai 3.3. 3-3-3, sunnuntain ykseysmeditaatiot. Portinvartijat avautuvat uudelle kuulle ja jakavat 3-3-3-kolminaisuusavaikoodeja ruumiillistumista varten. Liity tuhansien joukkoon viikoittaisiin meditaatioihimme ja operoimiseen uuden Maan tasolla. Kolmen vuoden meditointien jälkeen kenttä on voimakas ja kollektiiviset kokemuksemme ovat syvällisiä. Osallistu ja levitä sanaa. Yksityiskohtia täältä.
 
* Keskiviikko 6.3. Uusikuu klo 8.05 PT
 
* Sunnuntai 10.3. Yhtenäinen porttiavautuminen sisäänvirtaukseen 13.–17.3., ja sunnuntain ykseysmeditaatiot. Kesäaika alkaa, tarkista aika aikavyöhykemuuntimesta.
 
* 13.–17.3. ja jatkuen päiväntasaukseen. Tämän aaltosarjan toinen. Lisää aurinkotoimintaa odotettavissa ja kristalliverkon voimistumista, kun fokusoidumme muinaisten pyhien portaalien uudelleenaktivointiin Gaiassa.
 
* Maaliskuun päiväntasaus 20.3. klo 14.58 PT. Päiväntasaus on avainhetki uuden valon sisäänvirtaukseen tasapainottamisominaisuuksiensa vuoksi. Meillä on myös täysikuu (klo 18.43 PT).
 
Tulevia tapahtumia
 
Exploring Mastery, uusi kuukausittainen webinaari ja nettiyhteisö alkaa lauantaina 9.3. Yksityiskohtia täältä.
 
Yltäkylläisyyskassin tavaroita Sedonan Crystalline Convergence -tapahtumaa varten otetaan vastaan maaliskuun ajan. Ääretöntä kiitollisuutta kaikille lahjoittaneille. Miten jumalainen ja antelias kollektiivi meillä onkaan. Katso yksityiskohtia täältä.
 
On merkittävä käytävä meille kaikille. Ruumiillistuminen on ainutlaatuinen kokemus, erilainen kuin mikään, mitä on tullut aiemmin tällä ylösnousemuspolulla. Nähdä ja tuntea itsensä yhdistyvän korkeampaan itseen, säilyttäen samalla haalistuvan alemman itsen elämänvirran … todella loistavaa. Olen ikuisesti kiitollinen tämän matkan jakamisesta teidän kanssanne, rakkaat.
 
Siunausta ja kiitollisuutta kaikille tason nostamisesta kauniilla tavoilla tässä nyt-hetkessä. Lähetän jumalaista rakkaus-valoa ja vahvuutta meille kaikille todellisuutta muuttavaan käytävään. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >