HomeViestejäSandra Walter17.2.2019 - Aaltojen eteneminen helmikuusta toukokuuhun

17.2.2019 - Aaltojen eteneminen helmikuusta toukokuuhun

AALTOJEN ETENEMINEN HELMIKUUSTA TOUKOKUUHUN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Portinvartijat yhdistyivät viime lauantaina avautumaan täysikuulle, joka on tiistaina 19.2. klo 7.53 PT. Gaian ytimen joka toimii nyt uudella magnetismilla, välitön käynnistyminen vapautti massiivisen määrän valoa ja koodauksia tätä seuraavaa valotasoa varten. Muista, että näistä porttitapahtumista tulee paljon voimakkaampia, nopeampia ja vahvempia kollektiivisen ruumiillistumisemme vuoksi.
 
Portinvartiointi on ollut erittäin aktiivista ja suoraa. Tapahtuu säteilevää kvanttitason koordinointia – vuoden 2019 nopeutuminen on käynnissä.
 
Jos osallistut, näet muutamana seuraavana kuukautena intuitiivisten suunnitelmiesi heijastavan portteja ja tapahtumia. Katso tiennäyttäjiäsi: meidät kutsutaan tekemään erityisiä kanssaluomuksia tämän käytävän aikana, yhdistää DNA-koodit, energiakentät, aikomukset ja portinvartijat paljastamaan uuden Maan todellisuudet.
 
Samaan aikaan kun on vahva aikajanojen jakautumisvuosi, näemme näiden ydinmuutosten korkeammat mahdollisuudet. Kehokulkuneuvo kuuluu Gaiaan, mikä merkitsee, että se heijastaa – yrittäen pysyä mukana – muuttuvaa magnetismia, tulevaa valoa, laajentunutta tietoisuutta ja täysin uutta, laajentunutta valokehoa, jotta voidaan ilmaista Kristus/kristalli-itseä. Lyhyesti sanottuna, ylösnousemusharjoitustesi täytyy olla selkeitä ja huomio on annettava niille.
 
Fyysisestä kehosta huolehtiminen tuotiin viime vuonna etualalle monilla valotyöntekijöillä, ja tämä vuosi on palkanmaksun aikaa kaikesta tuosta fokusoitumisesta fyysiseen astiaan. Puhdistus, selkeys, meditointi, nesteytys, fyysinen harjoittelu, maattuminen, liikkuminen, hapetus … tiedät, mitä tarvitaan lisävalon sisältämiseksi tässä kohtaa. Kehosi on älykäs kulkuneuvo – se kertoo sinulle, mitä se tarvitsee sopeutuakseen uuteen valoon.
 
Jos odotit jotain suoraa viestiä, anna tämä olla merkkisi: tämä on matkalla se kohta, jolloin suuria globaaleja asioita tapahtuu. Ne ylittävät odotuksesi – ole mahdollisimman terve, omassa keskuksessasi ja avoin sille, mitä tapahtuu.
 
Vetoomus portinvartijoille, verkkotyöläisille ja valotyöntekijöille palveluksessa
 
Tunnemme kaikki sen: hienovaraista ahdistusta, innostusta ja tuntematonta ilmenee vahvemmalla ja kiistattomammalla tavalla. Tämä pinnanalainen tunne kaikesta, mitä tapahtuu tällä hetkellä universaaleissa ulottuvuuksissa, on selvä.
 
Se mikä ankkuroi pimeät epäorgaaniset ulottuvuudet, yhdistettiin takaisin Lähteeseen viime vuoden heinäkuussa. (Huom. vilpitöntä kiitollisuutta osallistuneille – ei ollut helppoa pitää sitä kentässään ennen tuota vapautusta.) Tämän vuoksi kaikki epäolennaiset tarinat häviävät korkeammista aikajanatodellisuuksista, koska Kristus-aikajanan punainen lanka palautetaan. Olemme keskittyneet tähän viime elokuusta saakka, jolloin siirtyminen orgaanisiin todellisuuksiin (ilman häirintää) alkoi. Käy katsomassa nuo artikkelit tai viimeaikaiset videoesitykset, jos yrität päästä ajan tasalle.
 
Kaiken tämän lisäksi – ruumiillistumisemme, ydinmagneettimuutos, akaasiaan liittyvä tuhoaminen, todellisuuksien siirtyminen orgaanisille aikajanoille, kulissientakaiset tapahtumat (kyllä, nuo tribunaalit ovat totta), unitilan uudelleenjäsentely mukautumaan uuteen tietoisuuteen, tähtiporttiavautumiset ja auringon muutokset – portti- ja verkkoyhteisössä tapahtuu paljon.
 
Uudet kosmiset virtaukset Mount Shastan, Halekalan, kristallikäytävien (Kalifornia, Nevada, Utah ja Arizona) ja Sedonan kautta heijastavat jo aurinkomuutoksia. Kumarrus portinvartijoille, joita kutsuttiin työskentelemään näiden uuden Maan paikkojen kanssa muutaman kuluneen kuukauden aikana.
 
Tietenkään ne eivät ole ainoita paikkoja, joihin vaikutetaan – raportoin vain oman sektorini porteista. Kristalli-sateenkaarivaloa ja timanttivälähtelyä on raportoitu kaikkialla, kun tähtiporttien avautuminen ja laajentuminen jatkuu.
 
Korkeammat tasot ja kontaktit
 
Saatat nähdä enemmän veljes- ja sisarkunnan edustajia, mestareita, Maan sisäosan aspekteja ja galaktisia, joita ilmestyy kenttääsi, näkyihisi ja uniisi. Ruumiillistuminen yhdistää Kristus-valokehotilaasi. Näet enemmän Sinua, korkeampia aspektejasi jotka aiemmin hahmotettiin erillisinä olentoina tai jumalolentoina. Ykseystietoisuus vaatii meitä "näkemään" puhtaan ykseyden ja irrottamaan egoidentiteetin tai hierarkian otteen … jotta voimme nousta korkeampien aspektiemme tasolle. Muista, että kristalli/Kristus-tila on ykseyttä nollapisteessä. Sinä tarkkailet ja sinua tarkkaillaan.
 
Ensikontakti on yksittäistä, fokusoitunutta ja tarkoituksellista tällä hetkellä. Ne palveluksessa jotka tajuavat ykseystietoisuuden ilman mentaali- tai tunnevääristymää, ovat parhaita kandidaatteja tähän kokemukseen tässä risteyksessä. Kuten aina näissä lähetyksissä, tarkastele tämän koodeja – tapahtumia ja termejä käytetään korkeampaa heijastusta varten.
 
Pidä huolta fyysisestä, tunne-, mentaali- ja henkisestä puolesta, kun näitä transformaatioaaltoja tulee. Olemme kiireisiä monissa ulottuvuuksissa. Muutama seuraava kuukausi transformoi sen, miten toimimme ulottuvuuksien ja tiheyksien poikki. Tämä on siltavuosi, ja todellisuusvalinnoista ja luomuksista tulee selviä sekä näkyvissä että näkymättömissä maailmoissa.
 
Näiden aaltojen eteneminen ja aurinkofokus
 
Nämä sisäänvirtaukset, kuten kaikki aallot tänä vuonna, eivät vähene. Niitä vyöryy jatkuvasti uuden Maan rannoille, yksi toisensa jälkeen. Tähtiportit ovat auki uuteen – suuria kosmisia sykkeitä virtaa jatkuvasti lisääntyvien positiivisten fotonivalokaistojen läpi. Näemme sateenkaari-kristallivaloa kaikkialla – auringon, Gaian ja itsemme kautta.
 
Kosmisissa virtauksissa ei ole taukoa. Saatat kuitenkin hidastaa henkilökohtaista polkuasi muutamaksi tunniksi tai päiväksi, voidaksesi suunnata tai järjestää uudelleen kokemuksia tai hypätä aikajanalla. Mene ulos, hengitä, ankkuroi ja nollaa. Nopeutumisella on tarkoitus monilla tasoilla, mukaan luettuna kollektiiviset kehityskaaret. Ylistämme halukkuuttasi osallistua, tehdä korjauksia ja yhdistyä mahdollisimman usein.
 
Miten tämä kolminkertainen aalto kehittyy muutaman kuukauden kuluessa:
 
* Nyt. Uuden valotason käynnistysaalto alkoi täysikuun avautumisen myötä, ja se voimistuu kollektiivisella seremonialla täysikuun aikana 19.2. klo 7.53 PT.
 
* Sisäänvirtauksen alkua odotetaan viikonloppuna 22.2. (222). Nämä ovat transformoivia energioita, jotka vaikuttavat Solarikseen (aurinko). Portinvartijat, työskentelette ehkä aurinkoytimen tai plasmapohjaisten geometrioiden kanssa Solariksessa ja sen ympärillä. Tästä ylösnousemuspilarin välähtelyssä on kyse: valmistautumisesta.
 
* Maaliskuu. Eteneminen lisääntyy, kun on selviä hyppyjä uuden kuun aikaan 6.3. (klo 8.05 PT) ja auringon ydinaktiivisuutta maaliskuun puolivälistä päiväntasaukseen 20.3. klo 14.58 PT. Päiväntasaus on uuden valon sisään- ja ulosvirtausten avainhetki tasapainottavien ominaisuuksiensa vuoksi. Meillä on myös täysikuu päiväntasauksessa (klo 18.43 PT), mikä tekee siitä erittäin voimallisen päivän tasapainoon ja todellisuuksien uudelleenkirjoittamiseen harmoniaan sen orgaanisen galaktisen muutoksen kanssa, joka on jo tapahtunut. Auringon ydinaktiivisuus sisältää Gaian ja oman sydänkeskuksemme – yhdistymme noiden tietoisuustasojen kanssa.
 
* Huhtikuu. Kolmas vahvistin on huhtikuun puolivälistä (pääsiäisviikko) toukokuun alkuun saakka. Tämä on aikajanavahvistin, korostaen jumalaista valintaa, ja vapaan tahdon paluun juhlistamista. Monet aktivoidaan astumaan jumalaisen palvelun uusille tasoille ruumiillistuneena, korkeampana itsenään, kaiken siihen sisältyvän ilon kera.
 
Meidät saatetaan kutsua suosikkiaktivointipaikkoihimme – tai uusiin paikkoihin, koska uudelleenjärjestetty magnetismi aiheuttaa verkkomuutosta. Yksinäiset portinvartija- tai verkkotyöläispäivät ovat häipymässä. Henkisiä matkoja ja palvelutehtäviä voimistaa valtavasti halukkuutemme yhdistyä, harmonisoitua sen kanssa, mitä meistä on tulossa, sen sijasta mitä olimme.
 
Selkeyden vuoksi: yksilöpalvelusi on edelleen pätevää ja sitä tarvitaan. Mene ulos kristalliesi kanssa. Nuo taianomaiset kokemukset ovat kallisarvoisia sydämellemme ja valokehollemme. Vetoomuksena on kuitenkin yhtenäisyys, ja kolminaisuus-DNA-koodimme aktivoituvat toisten lähellä, jolla on sama Kristus-aikomus.
 
Liittoumien sekoittumista tapahtuu tänä vuonna, ja muodostuu uusia suhteita, kanssaluomuksia ja tiimejä harmoniassa uuden tiennäyttäjäilmaisumme kanssa. Tämä uudelleenjärjestäytyminen liittyy kontaktiin ja työskentelyyn yhdessä korkeampien ulottuvuuksien kanssa fyysisemmin ja suoremmin. Akaasisten vääristymien puhdistaminen puhdistaa vanhentuneet liittoutumat – heijastus universaalilla tasolla tapahtuvasta ratkeamisesta.
 
Kaikki kiihtyy, jotta päästään orgaanisen aikajanakokemuksen tasalle. Aistimus on puhdas, vapaa ja ihmeellinen. Olemme kosmisen lingon keskellä ja ylläpidämme jumalaista luomisydintä, samalla kun tiheydet ja todellisuudet erottuvat. Valitse fokuksesi viisaasti.
 
Tämä käytävä antaa positiivisia fotonikoodattuja plasma-aaltoja, jotka tukevat uutta kokemusta puhtaasta ykseystietoisuudesta ilman menneisyyden vääristymiä. Olemme vasta alkaneet kokea näitä korkeampia ykseystietoisuustasoja – miltä se tuntuu kehossa ja miten käytämme sitä linjassa jumalaisen tahdon kanssa.
 
Korkeavärähteinen heimotapahtumamme huhtikuussa on osuvasti nimeltään "Kristalliyhtyminen", heijastaen uutta kokemusta ykseystietoisuudesta. On kaunis tunne, että upeita asioita tapahtuu ja on kevätmäistä uudistumisenergiaa.
 
Tämä laajentava ja hyvin tuntematon värähtely voi aiheuttaa myös ahdistusta tai itse-epäilyä. Tämä on mestaruushaasteemme. Tasapaino. Jatkuva harmonia rakkauden ja palvelun kanssa. Muistakaa, miten valtavia olette, rakkaat sydämet. Pitäkää valoa korkealla.
 
Kesäkuun päivänseisaus on yksi merkittävä pyhä käytävä, hetkeä aiemmin kun heinäkuun pimennykset laukaisevat monet täyteen yhdistymiseen korkeampien tietoisuustilojen kanssa.
 
Hyödynnämme nämä energiat tässä-nyt-hetkessä –ylösnousemuskokemukseen, yhtenä kanssaluomuksena, korkeampana värähtelyvalintana.
 
Tilaisuuksia yhdistymiseen tällä viikolla
 
Portinvartijoilla ja verkkotyöläisillä on taipumusta olla työvuorossa koko ajan. Kuitenkin yhdistynyt fokuksenne kosmisten tapahtumien aikana tukee korkeampaa kokemusta kaikille osallisille. Kun hyvin paljon tapahtuu kerralla ja energioiden ja tapahtumien nopeutuminen on lähellä, voimme luoda vakautta ja selvittää polkuja kaikille halukkaille sydämille.
 
Jokainen jolla on avoin sydän ja korkein hyväntahtoinen aikomus, voi auttaa näissä energioissa. Pidä pyhää tilaa ja tee seremonia, kulje rakkauspolkua ja tee tarvittavia muutoksia tullaksesi tasapainoksi. Tämä on jumalaista palvelua – kunnioita sitä sydämelläsi ja korkeimmilla luomuksillasi.
 
* Täysikuu tiistaina 19.2. klo 7.53 PT
 
* Yhtenäinen portinvartijafokus perjantai 22.2.–maanantai 25.2. käynnistämään seuraava valotaso.
 
* Lauantai 23.2. Ensikontakti-nettitapahtuma klo 10–12 PT. Kontaktiin liittyvien menettelytapojen, harjoitusten ja kokemusten syvällistä jakamista niille, jotka tuntevat kutsun tämäntyyppiseen palveluun. Yksityiskohtia ja rekisteröinti täältä.
 
* Sunnuntain ykseysmeditaatiot. Liity tuhansien joukkoon viikoittaisessa globaalissa ykseystietoisuusharjoituksessa kanssaluomaan ylösnousemusta ja toimimaan uuden Maan tasolla. Kolmen vuoden jälkeen kenttä on vahva ja kollektiiviset kokemuksemme ovat syvällisiä. Osallistu ja auta sanan levittämisessä. Yksityiskohtia täältä.
 
Siunausta ja kiitollisuutta kaikille, jotka nostavat tasoa kauniilla tavoilla tässä nyt-hetkessä. Lähetän jumalaista rakkaus-valoa ja vahvuutta meille kaikille todellisuutta muuttavaan käytävään. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >