HomeViestejäSandra Walter17.1.2019 - Uutta valoa ja verikuun pimennys

17.1.2019 - Uutta valoa ja verikuun pimennys

UUTTA VALOA JA VERIKUUN PIMENNYS

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Olemme syvällä sen verikuun pimennyksen voimakkaassa transformaatiossa, joka tulee sunnuntaina 20.1. klo 21.12 PT. Portinvartijat avautuivat varhain torstaiaamuna, ja näkyjä uudesta valotasosta annetaan jo. Energioista saattaa tulla intensiivisiä. Muista, että verkot ovat muuttuneet, joten kaikki voimistuu.
 
Sunnuntain ykseysmeditaatiot – lisätään pimennysmeditaatio
 
Yhdistymme viikoittaisiin sunnuntain ykseysmeditaatioihimme klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PT, lisäksi ylimääräinen sessio klo 21.11 PT yhdistymiseksi globaalisti pimennysmeditoijiin. Suositellaan meditointia silmät avoimena, koska pimennys näkyy suuressa osassa maailmaa. Näkyvyys- ja aikavyöhykeinformaatiota täältä (englanniksi).
 
Tämä on voimakas henkilökohtainen valintakohta harmonisoitua laajentavaan ja voimaannuttavaan uuteen valon ja kollektiivisiin korkeampiin aikajanoihin. Tämä kosminen laukaisualusta voi olla pelottava. Tee hyvä työ ja käytä näitä stimuloivia energioita ruumiillistumiseesi. Selkeys sydänaikomuksesta, luovasta toiminnasta, seuraavan tason palvelusta ja ykseydestä on avain.
 
Vuoden 2019 energiateemat ja tapahtumat
 
Kiitollisuutta kaikille, jotka liittyivät mukaan Valoportti-nettitapahtumaamme viime viikonloppuna. Uusinta tästä syvästä jakamisesta siinä, mitä ylösnousemuksessamme tapahtuu tänä vuonna, on saatavilla koko kuukauden.
 
2019 on 12- ja 3-vuosi, joka välittää kolminaisuus- ja Kristus-koodeja ruumiillistumiseemme. Muuttaminen orgaanisille aikajanoille antaa uuden ja raikkaan uudestisyntymistunteen. Tämä alkoi joulukuun päivänseisauksesta ja voi olla syvällistä ja vapauttavaa energiaa. Nämä jatkuvat kokemukset henkilökohtaisessa ylösnousemuksessamme valmistelevat meitä suurempiin ja kirkkaampiin kokemuksiin yhtenä.
 
Uuden valon laukaiseminen – nyt-hetki
 
Meille kerrottiin, että ruumiillistuminen muuttaa kaiken. Juuri tätä tapahtuu ydinmagneettimuutoksessa, siirtymisessä orgaanisiin todellisuuksiin ja Solariksen muutoksissa. Toimimme yhdessä Gaian, auringon ja galaksin kanssa ja sen yli kokemalla ykseystietoisuuden – puhdas, orgaaninen ja voimakas Lähde-itsenä-ilmaisu.
 
Kun sallimme oman ruumiillistumisemme, yhtenäinen valotasomme muuttaa kirjaimellisesti verkkoja, magnetismia ja energiajärjestelmiä planeetalla. Se sallii korkeammat kollektiiviset aikajanat, jotka ovat täynnä uusia kokemuksia, mahdollisuuksia ja korkeita luovuustasoja.
 
Tämä ydinmuutos – käynnissä päivänseisauksesta saakka – avaa orgaanisen ylösnousemuskokemuksen. Huomaa median viimeaikaiset maininnat napamuutoksesta – tämän vuosikymmenten kestoaiheen ilmestyminen taas on tarkoituksellista. Maadoittunut fokus siihen, mitä kristalliytimessä tapahtuu. Selitän Valoportissa, miten tämä toimii ja miten tämä ydinmuutos vaikuttaa, ja sitä kosketetaan myös alla mainitussa youtube-videossa.
 
- Ruumiillistuminen sisältää kollektiivitaajuuden, joka sallii kaiken tämän tapahtua. Kosmisen alkusysäyksen tapaan, tämän valotason virtaaminen muodon läpi saa aikaan vakautta, joka sallii Gaian muuttua helpommin ja sujuvammin.
 
- Uuden valotason käynnisti Gaian ydinmagneettimuutos, joka avaa elävän kirjaston. Gaian ikivanha universaali viisaus on "päällä" ja tulee kaikkien harmonisoitujen sydänten ulottuville.
 
- Siirtyminen orgaanisille aikajanoille antaa puhtaan ylösnousemuskokemuksen. Katsele youtube-videolta lyhyt selitys.
 
- Kevätmäinen energia. Joka päivä, riippumatta säästä tai kellonajasta. Tuntuu siltä, että kaikki siivoavat taloaan ja puhdistavat pois vanhaa. Tämä on uuden värähtelyä ja uusien orgaanisten aikajanojen tihkumista fyysisyyteen. Seuraa tätä intuitiota siivota ja puhdistaa, koska pimennys voimistaa korkeampaa selkeyttä ja korkeampia valintoja.
 
- Astraalin romahdus. Esteiden häviäminen maailmojen väliltä (selitetään myös videoilla). Aikadynamiikat luhistuvat nyt-kokemukseksi. Vilkkaita ja hurjempia unitiloja, kun tätä valveilla- ja unessaolon sekoittumista tapahtuu. Myös vaikutusta magneettimuutoksesta ja siirtymisestä uuden maan kristalliverkkosysteemeihin. Valotyöntekijät puhdistavat kiireisenä astraalia, akaasisia tiedostoja, kaikkia vääristymiä, jotta korjaamme orgaanisten aikajanojen entisen, nykyisen ja tulevan virtauksen. Tämä jatkuu sen voimakkaan aallon yli, jota odotetaan maaliskuun päiväntasauksen paikkeilla.
 
- Muutoksia omissa kentissäsi. Kihelmöinti, surina ja sähkötyyppinen värähtely voimistuu, kun kenttämme sopeutuvat vastaamaan uusia ydinenergioita ja verkkosäätöjä. Kiinnitä huomiota meridiaanivirtoihin, kun kirkastumme. Liikunta, luonnossa oleminen, maattuminen … tämä stimuloiva energia vaatii sekä liikettä että lepoa integroituakseen. Korkeammat tasot voivat auttaa – ruumiillistumisemme vaatii kuitenkin korkeampia valintoja ja henkilökohtaista toimintaa.
 
Vuoden 2019 teemayleiskatsaus
 
Useita fokusalueita on annettu vuodelle 2019. Tässä on muutamia muistiinpanoja Valoportti-tapahtumasta.
 
Ruumiillistuminen: Tämä on SE juttu tällä hetkellä. Hylkää kaikki epätäydentävä toiminta, käyttäytyminen tai alemmat aikajanat, kun tämä pimennys on voimakas valintakohta.
 
Henkinen kypsyys: Sisäiset mestaritaidot ja ulkoisen yhdistymisen voima.
 
Luovuus Lähteen puhtaana ja ainutlaatuisena ilmaisuna: intohimo, ilo, laajentuminen … ainutlaatuisten taitojemme stimuloiva jalostaminen. Harmonisoidu tämän uuden valon aaltoiluun – se on orgaaninen 5D-tila.
 
Uudet tunnejärjestelmät. Kehittyminen tunneneutraaliin ja kypsään sydänälykkyyteen, tunneälykkyyteen jossa selkäsydäminen toiminta voi kukoistaa. Olemme selkeitä tuntemaan ja toimimaan kiintymättömästä myötätunnosta, seuraten sydäntämme ja korkeinta palveluamme kiinnittymättä tai tuomitsematta lopputulosta.
 
Suhteet, kumppanuudet ja positiiviset kanssaluomisliittoutumat aaltoilevat myös. Salli purkautuminen ja uudet yhteydet korkeimpien lopputulosten hyväksi.
 
Kontakti: Maan sisäosa, tähtiperheet jo täällä, ne joiden värähtely on lähellä omaamme, Itsen rinnakkaisilmaisut ovat ensimmäisiä. Pyhä, tarkoituksellinen ja satunnainen kontakti lisääntyy taas, koska ydinmuutos, verkkomuutos, orgaaniset aikajanat ja ruumiillistuminen pitävät nyt tilaa tämän tapahtumiselle. Menettelytapoja ja neuvoja kerrottiin Valoportti-tapahtumassa.
 
Elävän kirjaston avaaminen: lisää tästä pian.
 
Ylösnousemuspilarin puhdistaminen: Yhtenäinen 33 chakran järjestelmä antaa puhtaan ruumiillistumiskokemuksen, joka tukee mestaritaitojemme esittelyä.
 
Uusi palvelu: tiennäyttäjät, tämä on hetkenne vaihtaa aikajanaa korkeimmalle palvelutasollenne. Hypätkää!
 
Kvanttikeskustelu uusintana
 
Maanantain Kvanttikeskustelussa Lauren Galeyn kanssa kosketettiin monia näistä nyt-ylösnousemuksemme teemoista. Keskustelimme ruumiillistumisesta, ensikontaktista, Gaian ydinmagneettimuutoksesta ja energiatapahtumista. Koko uusinta on youtubessa täällä.
 
Siunausta polkua muuttavaan ja sydäntä laajentavaan pimennykseen!
 
Lähetän teille kaikille jumalaista rakkautta ja tukea tämän transformatiivisen pimennyskäytävän aikana. Kutsukaa kaikki sunnuntain ykseysmeditaatioihin. Niiden laajentuminen jatkuu, kun lukumäärämme kasvaa. Viime viikko oli todella autuasta ja aktivoivaa energiaa. Tässä sitä hehkutaan!
 
Liittykää vapaasti portinvartijoihin, verkkotyöläisiin ja valotyöntekijöihin yhtenäisessä palvelussamme avata kristallisiltoja uuden Maan kokemiseen tässä nyt-hetkessä. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >