HomeViestejäSandra Walter4.1.2019 - Viikonlopun pimennys - odota odottamatonta

4.1.2019 - Viikonlopun pimennys - odota odottamatonta

VIIKONLOPUN PIMENNYS – ODOTA ODOTTAMATONTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
4.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Vuoden 2019 ensimmäinen auringonpimennys on lauantaina 5.1. klo 17.41 PT. Yhdistymme auttamaan Gaiaa tässä sen magneettiydinmuutoksen "töyssyssä". Meditoi, osallistu seremoniaan, vietä hiljaista aikaa luovassa tekemisessä, kutsu jumalaista tahtoa tai visualisoi Uusi Maa Nyt mahdollisimman usein tämän viikonlopun aikana.
 
Nuo energiat voimistuvat jo, ja orgaaniset aikajanamuutokset tukevat tätä ruumiillistumisvaihettamme. Uudistuminen ja kehityskaarimuutokset ovat välittömiä.
 
Gaian magneettimuutokset vahvistavat uuden Maan verkkoja, solmupisteitä ja omaa energiakenttääsi. Fokusoidu kristalliseen toroidivirtaan sekä Gaialle että itsellesi. Monilla meistä tapahtuu meridaaneissa muutoksia, jotta voimme käsitellä lisää valoa. Kontakti on merkittävä fokus 2019 – odota paljon vierailuja, kun integroimme orgaanisia todellisuuksia. Lepää, jotta nämä taajuudet integroituvat kunnolla. Magneettikenttämuutokset vaikuttavat gravitaatioon, joten odota (vielä enemmän) leijumistunnetta, kun tämä kehittyy.
 
Solaris toimittaa nyt kohonneita kristalliplasmatasoja. Aurinkomme välähtelee taas. Yhdisty tähän toimintaan meditaatiossa nähdäksesi ja kokeaksesi sen heijastuksen sisällä. Uusia taajuuksia on virrannut päivänseisauksesta saakka, ja Gaia reagoi.
 
Sunnuntain globaalit ykseysmeditaatiot ovat erittäin voimakkaita. Kutsu kaikki mukaan.
 
Yhdistyminen mestaruudessa
 
Uudella palvelusivulla on paljon kursseja, tapahtumalippuja ja yksityissessioita. "The Gateway of Light" -nettitapahtuma yhdistymiseen ja informaation jakamiseen tästä merkittävästä vuodesta on lauantaina 12.1. klo 10–12 PT. Rekisteröidy täällä. Mestaritason valoheimokokoontuminen on Sedonassa 27.4. Paikkamäärä on rajoitettu 144:ään – siis varaa paikkasi pian. Se kestää koko päivän, lounastarjoilun kera ja lisätoimintaa on 28.4. Katso täältä yksityiskohdat.
 
Pimennys vahvistaa kehityskaarimuutoksia
 
Tunnemme korkeamman itsen astuvan esiin ensisijaisena todellisuutena. Ainoa asia joka voi estää orgaanisen ruumiillistumisprosessin tässä risteyksessä, olet sinä. Päästä irti kaikesta ahdistuksesta, kaikista uskomuksista tai tarinoista, jotka eivät palvele korkeinta, kirkkainta Itseäsi.
 
Kolminaisuus palasi puhdistuneessa tilassa päiväntasauksen aikana. Näyt kulta-, timantti-, kristalli-, helmenhohtoisista ja jalokivisävyisistä maailmoista ovat jatkuvia. Yhdistytäänpä yhdeksi, astutaan mestaruuteemme ja kutsutaan näitä ulottuvuuksia aistittavaksi todellisuudeksi kaikille osallisille.
 
Ota hetki ja yhdisty korkeampaan sinuun, käske noita korkeampia todellisuuksia, visualisoi ja tunne näitä pyhän työmme säteileviä lopputuloksia tällä planeetalla.
 
Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >