HomeViestejäSandra Walter6.12.2018 - Uudenkuun siirtymä - muutama päivä syvää itsehavainnointia

6.12.2018 - Uudenkuun siirtymä - muutama päivä syvää itsehavainnointia

UUDENKUUN SIIRTYMÄ – MUUTAMA PÄIVÄ SYVÄÄ ITSEHAVAINNOINTIA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Sain tänä aamuna voimakkaan ohjeen PITÄÄ TAUKOA PÄIVITYKSISSÄ, mitä joulukuussa tapahtuu, ja muistuttaa kaikkia käyttämään hyödyksi uudenkuun valintapisteen.

Niin innostunut kuin olenkin jakamaan informaatiota, tämä hetki vaatii henkilökohtaista valintaa – ja kenties tulevien päivien tapahtumien ei pitäisi vaikuttaa siihen. Lataus tulee lauantain uutiskirjeessä. Tämä sallii jokaisen tehdä oman valintansa luopua vanhasta ja siirtyä eteenpäin Gaian jumalaisen suunnitelman mukana. Tai sitten ei.

Kuitenkin meillä on perjantaiaamuna (Suomen aikaa) uusikuu, joka on vahva merkki pyhästä käytävästämme. Tämä vuosittainen linjautuminen galaksin keskuksen kanssa on AINUTLAATUINEN. Emme kestäneet vuoden 2018 syviä muutoksia, puhdistumisia ja aikajanamuutoksia turhaan … tämä on voimakas henkilökohtainen valintapiste – juuri nyt.

Kollektiiviset aikajanavalinnat ravistavat irti sen, minkä täytyy paljastua. Kaikille näytetään omalla matkallaan, mitä täytyy tapahtua voidakseen kokea ruumiillistumisen ja ylösnousemuksen. Ruumiillistuminen vaatii vanhojen rakenteiden purkamista ja vahvistaa sitä. Se vaatii täyttä sitoutumista uuteen itseen, korkeampaan itseen, jumalaiseen itseen, joka on inkarnoitunut rakkaus.

Tue tätä globaalia uudelleenkirjoitusta muuttamalla henkilökohtaisia aikajanojasi ja päästämällä irti siitä, mitä enää palvele korkeinta ilmaisuasi – juuri nyt. Kaiken mikä tuntuu vanhalta, negatiiviselta, toistuvan ilman tarkoitusta, viivyttelyohjelmalta, pelolta, epäilyltä, tunnetaakalta, kaiken mikä luotiin vääristymissä eikä enää vahvista rakkauden, korkeampien luomusten ja rauhan korkeampaa värähtelyä sisällä ja ulkona, täytyy lähteä nyt.

Anna itsellesi ja kollektiiville tämä lahja. Kunnioita kollektiivista prosessiamme kunnioittamalla omaa korkeinta polkuasi ja ilmaisuasi. Lähde pois netistä, mene ulos Gaian pinnalle ja käy syvällisiä keskusteluja tähtien, Itsen ja Lähteen kanssa.

Ääretöntä rakkautta ja kiitollisuutta meille kaikille. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >