HomeViestejäSandra Walter28.11.2018 - Portinvartijapäiväkirja - marraskuu 2018

28.11.2018 - Portinvartijapäiväkirja - marraskuu 2018

PORTINVARTIJAPÄIVÄKIRJA – MARRASKUU 2018

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
28.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kollektiivinen kehityskaaremme on asettumassa. Aistimukset korkeammasta aikajanasta ja sitä seuraavista tilaisuuksista ja synkronismista ovat selviä. Viime viikon hurjien energiavaihteluiden jälkeen astumme oletettavasti korkeavärähteiseen käytävään, joka tukee ruumiillistumisemme nopeutumista.

Tapahtuu tähän muutokseen liittyvää kehitystä. Kiinnitä huomiota uudistumistuntemuksiin ja korkeampiin aikajanoihin, jotka ovat kaikkien ulottuvilla. Tämä on hedelmällistä maaperää. Istuta positiivisia, korkeimpia aikomuksiasi – ja usein.

Luo taianomaista jumalaisen neutraalisuuden avulla. Ole selkeä, ilmaise aikomus, rukoile, meditoi ja katsele, mitä tulee esiin, kun uusi kehityskaari ankkuroituu sisään. Tämä on vihkimys joulu–tammikuun pyhään käytävään. Ole sydänmestaruudessasi, ilmaise korkein aikomuksesi, avaudu sitten jumalaisen rakkauden kanavaksi ja anna Lähteen näyttää sinulle uusi Itse. Ilmaise aikomus ja luo.

Mitä enemmän päästämme irti ja luomme uutta, sitä nopeammin ja helpommin vanha häviää todellisuudestamme. Virtaa tämän kehityskaarimuutoksen positiivisen energian kanssa. Pane merkille, millä elämänvirtasi alueilla annetaan jumalaisia tilaisuuksia muuttua, kohota, ilmaista ja luoda.

Ensisijaiset Kristus-aikajanat antavat tukea sydämen kanssa linjassa oleville valinnoillesi juuri tässä ja juuri nyt. Kannusta valotyöntekijätovereitasi päästämään irti viivyttelystä ja hyppäämään näille kanssaluomisen korkeammille aikajanoille nyt-hetkessä.

Valo-osuuden jatkuva lisääntyminen Gaialla sallii kollektiiviset kehityskaarimuutokset. Kollektiivinen yhdistymisemme kanssaluo nämä muutokset ulkoisten kosmisten tekijöiden kanssa, aktivoiden tämän ylösnousemuksen nopeutumisen. Se kiihdyttää myös paljastumista, globaalin järjestelmän purkamista ja energia- ja elementaalimuutoksia Gaian sisällä ja pinnalla. Tämä heijastuu henkilökohtaiselle tasolle (vanhan itsen mallin romahtaminen).

Henkinen paljastuminen – portinvartijapäiväkirja

Kiitollisuutta kannustuksesta tämän säännöllisen raportin tekemiseen. Jakamalla kokemuksiamme, antamalla ja vastaanottamalla niitä jumalaisessa neutraalisuudessa, rohkaisemme ykseystietoisuutta. Valitsen päiväkirjamerkintöjä, jotka tuntuvat sisältävän koodeja muille: vahvistusta, ymmärrystä tai laajentumista.

Lauantai 27.10. Emännöin DNA-mestarikurssia. Reagointi jälleenyhdistymiseen Lähteen kanssa DNA:n kautta oli pakahduttavaa, ja vaikutus omaan DNA:hani oli aistittava. Aikajanavaikuttaja, samanlaista kuin Uusi Maa Nyt -tapahtumat aiemmin tänä vuonna, mutta paljon voimakkaampaa. Paljasti uuden tason palvelutyössäni moniulotteisten aktivointien kanavana. Yhdistyminen siihen, miten mestarit tekivät, mitä tekivät. DNA on selvästi fokus ensi vuonna. Uusien taitojen kokeilua. Portinvartiointi kehittyy uudelle tasolle.

Sunnuntai 11.11. 11-11-11-portti. Hyvin puhtaita taajuuksia. Globaalit ykseysmeditaatiot ovat mahtavia. Tunnen kaikki valotyöntekijäseremoniat ja -aikomukset yhtenä valovoittona. Minusta tuntuu sekä uupuneelta että haltioituneelta. Olentoja joilla on oktaedrinmuotoinen kirkas kristalli otsassaan, on läsnä verkkotyön aikana. Sasquatch katselee etäältä. Alan ankkuroida talviporttikohtia, koska lunta on tulossa. Minulla on ollut erilainen kokemus verkoista siitä lähtien, kun kristalliverkko yhdistyi viime vuonna. Lay-linjaverkot ja vanhemmat luomukset hävisivät todellisuudestani, ja verkkotyö alemman ulottuvuuden Gaialla on täysin poissa. Kuten opastus on sanonut hyvin usein, jatka uuden luomista.

Uutisia voimakkaiden seismisten aaltojen ja mystisen jylinän kulkemisesta ympäri maailmaa 11-11. Artikkeli täällä.

Maanantai 12.11. Näkyjä on vilkkaasti, niitä juoksee yhtenä pitkänä maisemana peräjälkeen. Käpylisäkkeeni muuttuu taas – useimmat näyt ovat kirkasta kristalli-timantti-valoa ja usein helmenhohtoisia. Kirkkaita auringonpilkkutyyppisiä kehriä on ilmestynyt vuosia silmät-auki-näkyihini, kuin olisin tuijottanut aurinkoa. Joskus ne kasvavat yhtä suureksi kuin näkökenttäni, kuin kulta-valkoiseksi auringoksi. Kun lopetan meditoimisen nyt, sinisen, kultaisen, hopeisen tai valkoisen valon kirkkaita kehriä pysyy näkökentässäni jonkin aikaa. Ne pysyvät, vaikka räpyttelen – näkyvät samassa kohtaa silmät auki ja suljettuna. Tuo valo on sisäistä, ei ulkoista.

Tämä on käytävä, jolloin ensi vuoden kehitys alkaa tulla esiin. DNA-portaat ovat yleisiä näyissä, voimakas ylösnousemussymboli. Näen myös tuhansittain kristalli-ihmisten sateenkaarivalovirtoja kulkevan uuteen Maahan.

Tiistai 13.11. Valoalukset aktiivisia vuorilla tänä iltana. Tunnen lähestyvän aikajanamuutoksen. On hyytävä ilta jälleen. Vähän surullista, että menetimme pitkät kesäyöt maastopaloille. Upeaa, miten nämä muutokset ja tapahtumat työntävät meitä arvostamaan nyt-hetkeä ja yhdistymään siihen.

Opastettiin hienovirittämään ja vahvistamaan timantti-oktaedrienergiakenttää itseni, Shastan, Gaian ja Solariksen ympärillä. Voimakas sateenkaarisilta virtaa Shastalla. Unia levitoinnista lootus-asennossa kristalliruohokentän päällä. Näen usein selväjärkisiä unia levitoinnista ja joskus herään tuntemukseen, että lakanat luistavat pois kehon päältä leijuessani.

Keskiviikko 14.11. Kulta-kristallinen olento kultaisessa kaavussa, 2.1 metriä pitkä, ilmestyi huoneeseeni, kun kirjoitin sängyssä. Läpinäkyvä, hohtava. Pysyy pitkän aikaa, vain katselee, ei viestejä tai vaikutelmia. Tuntuu samanlaiselta kuin 1.2 metrin kultapallo, joka ilmestyi tilaani marraskuussa 2012.

Näen taas valoa säteilevän ulottuvuussäröistä, ikään kuin todellisuus halkeilisi. Myös syvän sinisiä, kultaisia, rubiininpunaisia ja smaragdinvihreitä tähtivalokenttiä virtaa sisään. Orbit ovat olleet hyvin aktiivisia koko viikon.

Sunnuntai 18.11. Kehityskaarimuutosportin avautuminen. Patikoin suljettua tietä Pantteriniityille seremoniaa varten. Kiva saada niitty itselleni, erityisesti koska käyn siellä harvoin. En tunne mitään yhteyttä vanhoihin tarinoihin Pantterista, tai vuorilegendoihin totta puhuen. Resonoin Gaian viestiin uuden Maan puhtaan pöydän tietoisuudesta.

Kirkasta sateenkaari-kristalli-valoa hohtaa porttiavautumisen aikana. Yöaika on vilkasta, mikä on tyypillistä vuorilla vietetyn päivän jälkeen. Kirkkaat valot herättävät minut jatkuvasti (kuin joku osoittaisi hyvin kirkkaalla taskulampulla kasvoihin), ja valopisteitä ilmestyy huoneeseeni koko yön, ei paljon unta.

Mielenkiintoinen Spaceweather-raportti tuolta päivältä: Harvinainen aalto iski magneettikenttään 18.11. Aurinkotuuli osui Maahan ja tuotti puhtaan, melkein musiikillisen siniaallon. Hyvin vakaa magneettioskillaatio alkoi ja jatkui monta tuntia. Magneettikenttä heilui edestakaisin, metronomin säännöllisyydellä. Tämä oli todellakin harvinainen tapahtuma. Artikkeli täällä.

Spaceweather samana päivänä: Auringonpilkku seuraavasta aurinkosyklistä. Viikonlopun aikana ilmestyi pieni auringonpilkku auringon pohjoiselle puoliskolle ja sitten tuntien jälkeen hävisi taas. Tällainen tapahtuma on tuskin epätavallinen aurinkominimin aikana, jolloin auringonpilkut ovat tavallisesti pieniä ja lyhytaikaisia. Kuitenkin tämä lyhytkestoinen pilkku oli huomionarvoinen, koska sen magneettikenttä oli kääntynyt – mikä merkitsee sen kuuluvan seuraavaan aurinkosykliin. Artikkeli täällä.

Torstai 20.11. Patikoin suljettua tietä Ski Bowliin (2.400 m), viimeinen päivä ennen talvilumien alkamista. Pilvialus ilmestyy auringon noustessa ja viipyilee vuoren vieressä koko päivän. Ajan pysähtymistuntemukset voimistuvat. Magnetosfääri vaihtelee, ja tunnepuhdistus on laajaa. Syvää puhdistumista – fyysistä, tunnetason ja alitajuista – pantu merkille heimossa. Monet luopuvat vanhoista aikajanoista ja kiintymisestä noihin tarinoihin. Verhot ovat ohuita, monia kasvoja putkahtelee sisään meditoidessa tai ennen nukkumista. Moniulotteinen itse on tänään kiireinen kollektiivin kanssa, päästäen irti vanhoista luomuksista ja valmistautuen aikajanamuutokseen.

Keskiviikko 21.11. Tunnen aikajanamuutoksen voimakkaasti. Pysyn rauhallisena, harmoniassa ja sydänalueella, pitäen portteja auki korkeammalle kehityskaarelle. Itken kiitollisuudesta usein. 12-12 on esiintynyt joka päivä tässä kuussa. Huomaan paljon suuremman määrän sieluja osallistuvan tähän kollektiivimuutokseen, verrattuna toukokuun muutokseen. Kvanttiresonanssi toimii.

Torstai 22.11. Kiitospäivä USA:ssa ja täysikuu. Fokuspiste aikajanamuutokseen. Porttikristallit menevät ulos koodattavaksi kosmisella sisäänvirtauksella. Aurinko-olennot, niiden aurinkojen kollektiivitietoisuus jotka ovat antaneet meille auringon aktiivisuutta vuodesta 2013 lähtien, yhdistyvät jatkuvasti minuun. Niiden läsnäolo kentässäni tuntuu lohduttavalta ja tutulta. Opastettiin yhdistymään ohjauskomitean tasolle (tiimi joka vastaa aurinkokunnan ohjaamisesta fotonipesäkkeisiin) ja auttamaan lempeissä muutoksissa. Vaikea kuvata tuota toimintaa – se vain tapahtuu. Tunnen olevani valtavan siunattu viettäessäni pyhäillan valotyöntekijätovereideni kanssa.

Lauantai 24.11. Oltuani väsynyt ja pingottunut koko perjantain, nukun 12 tuntia. Herään klo 13 jatkuvan selväjärkisen unikokemusvirran jälkeen, joka tuntui upealta. Aikajanaromahduksen uniteemoja: sekä vanhan päätöstä että uusia skenaarioita, katsellen tulevien hetkien tapahtumista ja häipymistä. Vilkasta ylhäällä (korkeammat itsemme), paljon tukea kollektiiviseen nopeutumisvalintaan. Avaan verhot ja näen valtavia pilvialuksia vuoren ympärillä, ja ne viipyvät koko päivän ja illan.

Sunnuntai 25.11. Globaalit ykseysmeditaatiot intensiivisen kauniita. Pakahduttavaa korkeamman valon virtaa. Tämä on todellisen ykseystietoisuuden esiintulemista – ehdoton rakkaus kumoaa ja ylikirjoittaa kaiken muun. Kvanttikohoamistuntemuksia kollektiivisesta saavutuksesta.

Tiistai 27.11. Heräsin tänä aamuna tuttujen aniliininpunaisten valokenttien ympäröimänä. Tämä alkoi 2011. Pyörivää ruusun-aniliininpunaista valoa, joka ilmestyy silmieni ollessa avoimena tai suljettuna. Kirjoitin tästä muutama vuosi sitten näkyhahmotelmissa. Keskipiste voi pyöriä kuin portti, hitaasti ja rytmikkäästi. Se on lohduttavaa minulle. Se tulee voimakkaan mestaruuden läsnäolon kera ja tuntuu kodilta. Unenomaisia, tiheydestä häipymisen tuntemuksia koko päivän. Tuntuu läpinäkyvältä, enemmän pois kehosta kuin kehossa. Alempi todellisuus kulkee kuin muisto. Tunnen, että joulu–tammikuun ruumiillistumisfokus on voimakas.

Muutoksia on runsaasti – jotkut hienovaraisia, jotkut elämää sykkiviä

Kollektiiviset aikajanamuutokset ovat yleisempiä ja jatkuvampia 2019. Anna tämän olla treenausmaaperäsi, kun korkeavärähteinen heimo alkaa ruumiillistaa enemmän positiivista fotonivaloa DNA:ssa.

Tarkastele, mitä tunsit viime viikolla ja mitä tunnet nyt. Opettele nämä tuntemukset ja tiedä, miten tietoisuutesi tunnistaa aikapysähdykset ja aikamuutokset, jotta voit työskennellä niiden kanssa kuin mestari.

Ruumiillistuminen vaatii pyhää tilaa sydämessä. Korkeampi valotaso stimuloi luovuutta – siihen olemme menossa. Varmista, että pysähdyt usein huolehtimaan itsestä ja tasapainottumaan.

Ylläpidämme uuden Maan kokemusta tässä nyt-hetkessä. Ilmaise aikomus, odota, ilmaise ja luo niitä taianomaisia rakkaustasoja, jotka jokainen sielu ansaitsee. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >