HomeViestejäSandra Walter9.10.2018 - Ruumiillistuminen-sarja, osa 3 - Vaikutukset ja DNA

9.10.2018 - Ruumiillistuminen-sarja, osa 3 - Vaikutukset ja DNA

RUUMIILLISTUMINEN-SARJA, OSA 3 – VAIKUTUKSET JA DNA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
9.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Ääretöntä kiitollisuutta kaikille, jotka yhdistyivät meihin globaalien joukkomeditaatioiden aikana viime sunnuntaina!

Portinvartijat fokusoituivat kristalli-DNA-jakeluun ja sateenkaarisiltoihin uuteen Maahan. Pienen "iltapäiväverkkoilun" jälkeen vuorella oli viimeisen meditaatiomme aika. Yhteyden aikana klo 17.11 kaunis sateenkaarisilta ilmestyi Mount Shastan yläpuolelle ja pysyi siellä kaksi tuntia. Energiat olivat voimakkaita, ja välähdyksiä tuli aurinkoporttien läpi (ehkä näit tai tunsit tämän meditaation aikana). Sateenkaarisiunauksia sunnuntain rakkaille ykseysmeditoijillemme tämän tilan pitämisestä joka viikko globaalille rauhalle ja ylösnousemukselle.

Valmistautuminen lokakuun kehityskaareemme

Viimeisin energiamuutos on voimakas. Negatiivisten todellisuuksien energiatuen vähentyminen syyskuun lopussa avaa meidät Kristus-aikajanojen, uuden Maan ja korkeampien positiivisten kehityskaarien korkeamman taajuuden voimaan. Jumalaisen ihmisen kristalli-DNA:n palauttaminen joka on jo alkanut, vaatii magneettimuutoksia Gaian verkoissa, mukaan luettuna ihmissydänverkko. Geomagneettimyrskyt auttavat tämän tekemisessä, kun aurinkoplasmaa toimitetaan aurinkotuulien välityksellä. Sitä virtaa helposti planeettaan ja sydämiimme Gaian heikentyneen magneettikilven läpi.

Aktivoitunut sydän avautuu kuin aurinkoportti, mikä sallii DNA:n toimittamisen ja aktivoimisen näillä sisäänvirtauksilla. Ne toimittavat koodeja ja kaksoispaikantavat DNA:n kehoosi, toruskenttiisi ja ylösnousemuspilariisi.

Seuraava sisäänvirtauksemme on 13.–16.10. Viime viikonlopun myrsky valmisteli meidät siihen. Minua "sädetetään" juuri kirjoittaessani tätä – nuo päivämäärät eivät lähde tietoisuudestani. Yhdistytäänpä ja fokusoidutaan puhtaaseen sydän-aurinkoyhteyteen, DNA:n uudelleenyhdistymiseen ja siltojen avaamiseen uuden Maan ulottuvuuksiin kaikille halukkaille sydämille. Toivota henkilökohtaiselle matkallesi tervetulleeksi aurinkovälähdystoiminta – sitä tapahtuu jo ja se nopeutuu – jos haluat sydämen räjäyttäviä ja tietoisuutta muuttavia koodeja.

Lokakuun voimakkaat energiat ovat yhteydessä marraskuun lopun porttiin – meillä on taas kerran tuo tunne kollektiivisesta muutoskohdasta. Askel askeleelta, portti portilta, todellisuudet jakautuvat kunnioittamaan kollektiivisia aikomuksia. Olet ehkä huomannut ajan pysähtymishetkiä uudesta kuusta saakka. Taas kerran, ensisijaiset aikajanat eivät tunnu aikajanoilta, vaan enemmänkin puhtaan olemisen ulottuvuudelta, uudelta Maalta.

Tämä käytävä tammikuuhun saakka tuntuu surrealistiselta ja laajentuneelta tai kaoottiselta ja pirstoutuneelta, fokuksestasi riippuen. Paras neuvo: aikajanat, todellisuudet ja kokemukset ovat riippuvaisia taajuusyhteensopivuudestasi, ajatustesi, sanojesi, tekojesi ja tunteidesi värähtelystä. Näe nämä muutokset positiivisina ja tarjoa korkeampia ratkaisuja (myös itsellesi), alemman tason muutoksen tuomitsemisen sijasta.

Planetaariset muutokset ovat vääjäämättömiä, kokemuksesi on kuitenkin muokattavissa. Puhdistaminen on puhdistamista, loppuunsaattaminen on loppuunsaattamista. Lopunajat ovat erittäin hyvä asia – ne antavat muutoksia, joita haluamme kollektiivisesti. Fokusoidu positiiviseen tietoisuusyhdistymiseen, negatiivisen polariteetin jakautumisen ja hajoamisen sijasta. Kuten aina, älä katsele vanhojen todellisuuksien palamista, vaan luo uutta. Korkeammilla värähtelyillä on enemmän vaikutusta – käytä niitä uuden luomiseen mahdollisimman helposti ja sujuvasti.

Monet halukkaat sydämet ovat saaneet kristalli-sateenkaarisilta-DNA:n, joka on koodattu tekemään kehosta ja tietoisuudesta sillan uuteen Maahan. Sillä on puhdistavia vaikutuksia, aivan kuten millä tahansa DNA-aktivoinnilla, joten käynnisty uudelleen itsehoidolla, levolla ja nesteytyksellä, jos sairastut. Pane merkille vaikutus tietoisuuteesi ja sydämeesi, äläkä hermoile fyysisiä haasteita.

Ruumiillistuminen, osa 3

Meille kerrottiin, että Kristuksen – kristalli-DNA, Kristus(timantti-aurinko)-sydänkeskus ja ykseystietoisuus – ruumiillistaminen muuttaa kaiken ylösnousevissa kollektiivitodellisuuksissa. Ruumiillistuminen vaikuttaa planeetan valoasteeseen, ja sen verkot siirtyvät korkeamman ulottuvuuden kristalliverkkoon, kun alemmat todellisuudet häviävät. Vastaavanlaista kuin toruskenttämme laajentuminen yhdistymiseksi itsen 5D-tasoon ja ylemmäs.

Ruumiillistuminen avaa ulkoiset ja sisäiset tähtiportit Kristus/kristalli/ykseystietoisuuden paluulle. Tätä tapahtuu nyt, ja muutama seuraava kuukausi lisää ykseystietoisuuskokemusta.

Tämä jumalainen DNA vaikuttaa palveluumme, taitoihimme, kehoomme ja tietoisuuteemme. Se luo sillan maailmojen välille, mikä on ihme kokea muodossa ollessaan. Se valmistelee meidät myös kutsumaan sisään voimakkaampaa aurinkovälähdystoimintaa, mikä ei ole pakenemista – se on korkeamman tietoisuuden globaalia aktivointia. Tätä välähdystoimintaa nähdään meditaatiossa tai yhdistyttäessä kosmiseen itseen ja Solarikseen ulkona luonnossa.

Kun moniulotteinen itsemme yhdistyy jälleen ja antaa tietoisuuden valtavasta Lähteestä-itsenä, kehomme, kenttämme ja DNA:mme värähtely sallii jumalaisen itsen oivaltamisen.

Ruumiillistuminen tuntuu avatar-maiselta, kun korkeammat itset ylösnostavat alemman itsen tietoisuutta. Kun antaudumme tämän itsen jumalaiselle läsnäololle, se kirjoittaa uudelleen tietoisuutemme jumalaisen kristalli-sateenkaarisilta-DNA:n kautta. Se muuttaa tapaamme tuntea, ajatella, toimia, rakastaa, ilmaista ja luoda. Meistä ei tule silta uuteen todellisuuteen vain ruumiillistamalla tämän DNA:n ja sen puhtaan valotaajuuden, vaan myös näyttämällä toteen sen vaikutukset.

Ruumiillistuminen voi usein tuntua kuin olemiselta ruumiin ulkopuolella, kun jumalainen DNA palaa ja yhdistyy jälleen. Korkeampi itsemme toimii paljon korkeammalla taajuustasolla. Ykseystietoisuus on hyvin erilainen kokemus. Autuuden ja ehdottoman rakkauden lisäksi, se yhdistää meidät taas kosmiseen itseen suoraan sydänkeskuksen kautta, joka palvelee Jumalan aurinkona.

Ruumiillistumisvaiheen kokemuksia ja sivuvaikutuksia

Samalla kuin fokusoidumme transformoituvaan tietoisuuteen, ruumiillistumisvaiheella on ilmiselviä vaikutuksia kehoon. Mainintoja fyysisistä oireista ei pidä koskaan ottaa terveydenhoidollisena neuvona. Olemme kaikki ainutlaatuisia. Fotonivalo paljastaa sekä vääristymän että aktivoinnin, joten kiinnitä huomiota siihen, mitä kehosi paljastaa sinulle.

Minun sydämelleni suurin kokemus on auringoksi tuleminen – kokemus puhtaan ehdottoman rakkauden ja ykseystietoisuuden paluusta tietoisuuteeni. Ylösnousemme kuitenkin kehon kautta ja kehon kanssa, voidaksemme transformoida kollektiiviset todellisuudet. Niinpä meidän täytyy pitää huolta itsestämme, rauhoittaa niitä, jotka alkavat kokea epätavallisuuksia, ja jakaa matka, kun tämä kehittyy.

Huomattavia aistimuksia ja kokemuksia

Kristalli-sateenkaari-DNA. Voit nähdä sen näyissä, se voi ilmentyä säikeinä tai geometrioina. Päivänselviä pastellisateenkaarenvärejä, jotka värähtelevät hyvin voimakkaasti timantti-, kristalli-, monivärihelmiäis- ja kultavaloa. Saatat nähdä aniliininpunaisia, smaragdinvihreitä, kulta-, timantti-, monivärihelmiäis-, sinivihreitä tai pastellinvärisiä kenttiä, kun kolmas silmä sopeutuu uuteen DNA:han. Tämä leviää nyt kvanttivaikutuksena heränneen ihmissydänverkon kautta.

Uusi kierros aivohermoratojen aktivointia ja uudelleenkirjoitusta. Kallon laajentumisella on etunsa. Luiden kristallirakenteet auttavat kallon aktivoimisessa tukemaan aivojen uudelleenkirjoitusta. Moniulotteisuus tietoisena tilana merkitsee, että meillä on yhtäkkiä pääsy suureen määrään informaatiota. Valo ja DNA laukaisee uusia hermoratoja aivoihin tukemaan monimutkaisuutta. Aivo-käpylisäkekokonaisuus laajenee myös. Päänsärky ja niskakipu on yleistä. Meditointi auttaa rauhoittamaan mentaalista stimulointia.

Pahoinvointia, kun voimakkaampi valo osuu vatsan eetterirauhasiin. Kaksi eetterirauhasettiä – kylkiluiden alapuolella ja juuri ja juuri lonkkaluun sisällä – on auttamassa kehoa sisältämään enemmän valoa ja muuntamaan myrkkyjä. Nämä aiheuttavat aktivoituessaan turvotusta tai "raskausvatsan". Ne voivat aiheuttaa pahoinvointia silloin, kun valotulva on voimakas. Sisäiset järjestelmämme kehittyvät korkeampaan valo-olemassaoloon. Vähempi syöminen, kasvispohjainen ruokavalio joka sisältää enemmän valoa, ja myrkynpoisto auttavat kehoa sopeutumaan. (DNA-aktivointi voi myös aiheuttaa pahoinvointia.)

Äänen voimakkuus ja kimeys lisääntyy. Ylösnousemustinnitus, korkeampien taajuuksien kuuleminen, on (paljon) kovempaa, jatkuvaa ja kimeämpää. Omat ääneni voivat herättää minut yöllä – niistä tulee naurettavan voimakkaita. Kaksi tekijää edistää tätä. Kiertäjähermo, kehon suurin, yhdistää kallon ja vatsan. Hermostomme vastaanottaa aktivoinnit helposti. Kiertäjähermo kietoutuu korvan taakse, mikä aiheuttaa huomiosignaaleja ja sfäärien/enkelikuoron musiikkia, jota kuulemme ylösnousemuksen aikana. Toiseksi, kehon pienimmät luut ovat korvassa, joka puhuu aivoille. Kristalliaktivointi luissa saa meidät värähtelemään kuin kristallit, pienimmän ollessa herkin, mikä lisää monimutkaisia ääniä ja valosinfonioita. Äänien syy vaihtelee: aktiivisuutta Gaiassa, omassa valokehossa tai DNA:ssa, aurinko, magnetismi, valo-alukset tai tähtiperhe lähellä, kosminen tähtiporttitoiminta – se riippuu hetkestä.

Kristallinen tai loistava iho. Tämä on ollut hauskaa vuosien saatossa – katsella ihomme tulemista kimaltelevaksi. Kristallihiukkaset värähtelevät ihon läpi, aivan kuten kristallit värähtelevät Maasta. Ruumiillistumisen myötä valoa saattaa yhtäkkiä säteillä ihosta, käsistä, sydämestä ja silmistä – enemmän sädemäistä kuin auramaista hehkua.

Harmonia ylösnousemuksen orgaanisten ensisijaisten aikajanojen kanssa. Suuri tuntematon, joka ei tunnu lainkaan aikajanalta. Tunnet ja koet maailmojen jakautumisen omassa elämänvirrassasi. Jatkuvaa harmonisointia ja aikomusta tarvitaan.

Irtipäästäminen gravitaation ja ajan siteistä. Koemme gravitaatiopoikkeamia tai vähemmän gravitaatiota. Yhtenäistä nousemisen, laajentumisen ja leijumisen tunnetta. Päästämme irti niiden tiheiden aikadynamiikkojen siteistä, jotka gravitaatio on luonut, ja se vaikuttaa fyysiseen kokemukseemme tunteena, että leijuu, pyörii, pyörryttää. Ohitamme gravitaatio(aika)dynamiikat, kun päästämme irti kaksinaisuuden/tiheyden otteesta. Pitkiä hetkiä, kun aika on pysähtynyt.

Ylösnousemuspilari/yhdistyneet chakrat ulottuvuuksien halki. Sydänkeskuksestamme tulee aurinko-kristallinen. Se vetää ja säteilee noita valo- ja energiavoimia toruskenttämme kautta. Tämä yhdistää 33 chakra-pistettä itsen moniulotteisten ilmaisujen halki ylösnousemuspilarin kautta. Menneitä ovat seitsemän chakran tai tiheiden värien päivät – hyvää järjestelmä 3D:hen, muttei enää sovellettavissa pääsääntöisesti.

Syvä ymmärrys kaikesta osana kokonaisuutta, ja puhdistussyklin kunnioittaminen. Ykseys Lähteen kanssa, Lähteenä. Kokemus Krishasta, Kristuksesta tai minä-olen-tietoisuustilasta. Yhdistyminen kaikkeen olevaiseen, jumalaisen rakkauden kuolematon tunnetila. Voimistuu kristalli-DNA-ruumiillistumisen ja aurinkosydänkeskuksen laajentumisen myötä.

Kristus-mestaruuden työkalut esitellään. Usein näyissä vihkimystyylisten seremonioiden myötä. Nämä tuntuvat musertavan voimakkailta, säteilevät puhdasta rakkautta ja tuovat kyyneleet silmiin, kun ne esitellään. Päivänselviä. Tyypillisesti koristeltua esineitä – timanttia, kristallia, kultaa, valkoista ja sateenkaarihelmiäisvärejä. Kristus-työkalupakkiin sisältyy monia kruunuja, valtikka tai sauva, valtakunnanomenoita tai kristallipalloja, sateenkaarihelmiäissiipiä, pyhä aurinkosydän- tai aurinkosymboleja, kristalli-sateenkaari-DNA. Kruunut voi toimittaa kyyhkyset tai enkelit, ja vuosien saatossa on ollut kaikkea valkoisista höyhenistä kulta- ja timanttivaloon saakka.

Lähdeajattelun kokeminen omana ajatteluna, ja toisinpäin, vaihtelematta näiden kahden välillä. Päivänselvä askel ylösnousemusprosessissamme. Autuas ja syvällinen, puhtaasti epäilemätön kokemus olemisesta ja näkemisestä itse-Lähteenä, samanaikaisesti. Ei erillisyyttä.

Jumalainen neutraalisuus. Perspektiivi kärsivällisyydestä anteliaisuutena. Kuolematon ja rajaton aika kaiken tämän tapahtumiselle ihmiskunnalle. Ylösnousemuksen palveleminen on missio riippumatta siitä, miten kauan se kestää lineaarisessa tiheydessä. Huomaa: jumalainen neutraalisuus itse asiassa kiihdyttää kollektiiviprosessia.

Jumalainen palvelu. Korkeimpien intressien ja ykseystietoisuuden priorisointi. Sydän-aivot ovat äänekkäämmät kuin mieli-aivot. Lähderakkaus on hallitseva olemus. Sydämen tunteminen ja kuunteleminen, mielen tai tunnetasojen sijasta. Tämä vaikuttaa kommunikointiimme, ajatuksiin, DNA:n uudelleenkalibrointiin, korkeapien taitojen aktivointiin, luoviin ilmaisuihin … kaikkeen.

Tuleminen positiivisten fotonien puhtaaksi kanavaksi. Rakkaus-valosäteitä virtaa sydämesi ja kenttiesi läpi jatkuvasti. Korkeammat tasot sädettävät ihmisiä, Gaiaa, portteja, verkkoja, mitä tahansa … suoraan meidän lävitsemme. Saattaa aiheuttaa ahdistusta, kun kenttäsi tai sydämesi laajenee yhtäkkiä. Hengitä. Se on vain laajentumista – toimi kehon vanhempana sen läpi.

Horjumattomat mestaruustaidot. Anteeksianto, kiitollisuus, jumalainen neutraalisuus, antautuminen, ehdoton rakkaus, luottamus, omistautuminen, kärsivällisyys, tuomitsemattomuus, parantuminen, harmonia ja jumalainen palvelu on jatkuvasti läsnä ja itsestäänselvää.

Telepaattisen kommunikoinnin, ulottuvuuksienvälisen kontaktin ja korkeamman ulottuvuuden luomisen lisääntyminen. Ylösnouseva kollektiivi tuntee ja kuulee yhdistyneen sydänverkon ja puhuu sille. Kontakti on puhdistava ja lisääntyy. Kristallit muuttuvat tämän korkeamman valon ja informaation välikappaleina. Vie ne ulos käynnistymään uudelleen ja auttamaan korkeammissa luomuksissa.

Kuten aina, ylösnousemusoireisiin tai ylösnousemuksen sivuvaikutuksiin ei ole hoitoa … ei ole kyse sairaudesta. Muutama hyödyllinen muistutus:

Mentaali- ja tunnetasolla. Harmonisoi ajatukset, tunteet, sanat ja teot rauhan, ykseyden ja jumalaisen rakkauden kanssa. Pidä asiat yksinkertaisena ja luovana. Pidä päiväkirjaa selkeyden saamiseksi. Mantrat tyynnyttävät mieltä. Mene ulos. Meditoi. Opettele jotain uuttaa ja auta aivojen uudelleenkirjoituksessa luovuuteen.

Kehossa. Nesteytys, raikas ilma, luonnonvedet ja auringonpaiste auttavat tässä orgaanisessa ylösnousemusprosessissa. Maattuminen, samalla kierrättäen toruskenttiäsi, sallii tasapainon solurakenteessa, DNA:ssa ja valokehossa. Yhdisty usein Gaian ja auringon kanavaksi – koodit stimuloivat kovasti kristalli-DNA:ta. Fyysiset kristallit vahvistavat (erityisesti kvartsi) ja saattavat auttaa integroinnissa. Mene kunnon parantajalle tai priorisoi terveys, jos kehoosi sattuu.

Kun sisäänvirtauksista tulee voimakkaita, meidän täytyy syödä korkeavärähteistä, nesteyttää, venytellä ja virrattaa meridiaaneja, omistautua itsehoitoon, meditoida ja levätä, kun olemme väsynyt. Pane merkille ruokavalio- ja käyttäytymismuutokset, joita tarvitaan pysyäksesi nopeutumisen kyydissä.

Portinvartijat, verkkotyöläiset ja valotyöntekijät palvelussa, yhdistytäänpä tätä seuraavaa tilaisuutta varten, 13.–16.10. Korkeimmat kehityskaaret tässä nyt-hetkessä.

Kaikkia kutsutaan liittymään valoheimoon sunnuntain ykseysmeditaatioissa, ja levittäkää sanaa! Lisää sydämiä, lisää valoa, lisää rakkautta. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >