HomeViestejäSandra Walter27.9.2018 - Ruumiillistuminen-sarja, osa 2 - Luojakanava ja uuden Maan ulottuvuudet

27.9.2018 - Ruumiillistuminen-sarja, osa 2 - Luojakanava ja uuden Maan ulottuvuudet

RUUMIILLISTUMINEN-SARJA, OSA 2 – LUOJAKANAVA JA UUDEN MAAN ULOTTUVUUDET

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Hyväksymme nyt, että jumalaisen itsemme oivaltaminen on kollektiivista tiennäyttäjyyttämme.

Ruumiillistuminen on kyky kokea jälleenyhdistyminen puhtaaseen Lähdetietoisuuteen fyysisen kehon tiheämmässä kokemisessa. Tämä ankkuroi kokemuksen ehdottomasta rakkaudesta ja korkeammasta ulottuvuudesta näihin alempiin ulottuvuuksiin. Kokemalla moniulotteisen itsemme kaksinaisuusharhassa, transformoimme alempien todellisuuksien koko rakenteen ja avaamme portit täysin uusiin kokemuksiin kaikissa tiheyksissä ja ulottuvuuksissa.

Näkemys uuden Maan ulottuvuudesta Gaialta

Minäpä pidän tauon kertoakseni viestin uudesta Maasta, jonka sain päiväntasausportin aikana. Kun on tapahtunut hyvin paljon päättymistä, viimeistelyä ja aikajanojen putoamista ja kun vanha alusta on lähtenyt ja uusi hädin tuskin vakiintunut, olemme puhdistaneet paljon galaktisen tason tarinoita sekä planeettapohjaisia aikajanojamme.

Kysyin erityisen syvällisenä hetkenä vuorella, miten suuresta osasta vanhoja tarinoita täytyy luopua voidakseen kokea sen uuden Maan ulottuvuuden. jonka hyvin monet ovat nähneet näyissään ja rinnakkaisissa/tulevaisuuden kokemuksissaan. En odottanut kuulevani jotain itse Gaialta – se oli kuitenkin hyvin selkeää. Se vastasi välittömästi ja suoraan:

Ne ulottuvuudet joita olemme luoneet, ovat puhdasta tietoisuutta. Uuden Maan ulottuvuus sallii luomusten ilmentyä ja hajota samalla vaivattomuudella. Ei ole kaksinaisuutta, ei ole akaasiaa puhdistettavana tai ylläpidettävänä, ei ole karmaa. Suunnittelimme niin, ettei se sisällä tarinoita. Se on täysin uusi ulottuvuus, joka jatkaa kehittymistä ja laajentumista, kun universaali ylösnousemus etenee.

Tämän viestin myötä tuli lataus siitä, millaista tuo luominen on. Luomukset kuplivat esiin nollapisteestä ja uppoavat – häviävät – aivan yhtä helposti. Mikään ei "tartu" tai aiheuta epäharmoniaa – ja jos niin tapahtuu, siitä päästetään irti ilman rangaistusta.

Sen tunteminen on jumalaisen ehdottoman rakkauden tuntemista toiminnassa – se puhdas ulottuvuus jota ankkuroimme sydämeemme tällä hetkellä (näin ollen se autuus, rauha ja gravitaation häviämisen tai ajattomuuden tunne, joita meillä on).

Aiemmissa viesteissä mainittiin, että meitä koulutetaan siihen tässä energiamuutosten ja ajan romahtamisen vaiheessa. Luomuksia alkaa ja hajoaa, me siirrymme eteenpäin ja meidän täytyy oppia olemaan nollapisteessä kiintymättä. Monet meistä eivät muista pieniä (tai suuria) yksityiskohtia päivittäin. Annamme anteeksi, unohdamme … emme kanna menneisyyden painoa.

Erityisesti viimeisimpien DNA-aktivointien ja Lähdeyhdistymisten myötä, kaikki on nyt, neutraalia, jumalaista ja ehdotonta rakkautta. Myös asiat jotka näyttäisivät tai tuntuisivat alemmasta lineaarisesta itsestä hyviltä tai huonoilta.

Näen, miten rajoittuneita jotkut määritelmät uudesta Maasta ovat olleet, koska ne ovat pysähtyneitä, kiveen kirjoitettuja, mikä ei ole uuden Maan dynamiikkaa. Tuo ulottuvuus – joka on jo olemassa – kehittyy jatkuvasti ja mukautuu universaaliin uudelleenkirjoitukseen, galaktiseen uudelleenkirjoitukseen ja tietysti siihen aurinkotapahtumaan, joka muuttaa aurinkoamme ja planeettasuhteita.

Olemme kuulleet, että monet ulottuvuudet hyödyntävät täysin sen, mitä tapahtuu täällä meidän ylösnousemuksessamme, koska olemme keskinäisessä yhteydessä. Koska se on me ja Lähde. Koska, kuten Gaia sanoi, se on ulottuvuus, jonka ME olemme luoneet. Se viittaa kaikkiin meihin ylösnousemusprojektin universaaleina luojina.

Oman tarinamme ja ylösnousemuksen kollektiivisen kehittymisen mestareina, tämä on voimakas uudelleenkirjoitusvaihe valoheimolle. Mitä enemmän meistä tulee tämän uuden puhtaan tietoisuusulottuvuuden kanavia tässä maadoittuneessa nyt-tilassa, sitä helpommin voimme kanssaluoda tietoisuutta muuttavia hetkiä kaikille osallisille.

Ruumiillistuminen – tähtiporttikanavaksi tuleminen

Jumaluuden paljastumisen katalyytti on puhdas positiivinen fotonivalo, joka on elävä tietoisuus. Tämä puhdas elävä valo aktivoi aidon itsemme ruumiillistumisen omassa sydämessämme. Oivallamme, että sisäisestä universumistamme, sydänkeskuksestamme, tulee suuri keskusaurinkomme – multiversumin fraktaloitunut edustaja muodossa. Nerokasta.

Keskustelumme vuosien saatossa ovat pitäneet sisällään monia portteja ja kosmisia alkusysäyksiä. Lähde-itsenä-kokemuksesta tulee voimakas ja aktiivinen korkeavärähteisellä heimolla. Yhdistymme nyt jatkuvaan vuorovaikutukseen niiden kosmisten valovirtojen kanssa, joita tulee auringon ja tähtiporttien kautta sekä sisällä että ulkona – sisäisen ja ulkoisen yhdistyminen.

Tuo oivaltaminen on itsessään kaunista, koska se näyttää toteen portinvartijakokemuksen – ulottuvuuksienvälisen yhteytemme tietäminen ja tunteminen aurinkotietoisuuden kautta. Aurinkolinkeistä aurinkojen, tähtiporttien ja kosmisen Kristus-aurinkotähtiportin välillä tulee itsestäänselviä sydänkeskuksessa.

Kun ankkuroimme tämän oivalluksen ja puhtaan valon kollektiiviin, levitämme noita aktivointeja, kokemuksia ja tietoisuutta ihmissydänverkon kautta, joka toimii kollektiivisena tähtiporttiverkkona kaikille halukkaille, ylösnouseville sydämille.

Nämä säteilevän puhtaat timantti-kristalli-fotonitaajuudet ovat täällä jäädäkseen. Juo niitä sisään ja anna autuuden kirjoittaa tietoisuutesi uudelleen.

Vakaus ja tasapaino

Tiennäyttäjät ankkuroivat nämä uudet kokemukset ensiruumiillistajina. Tämä on palveluteko, kun se auttaa vakaudessa. Tästä syystä pidän tällä hetkellä Wayshower Empowerment -kurssia – meillä on käsillä muutos taidoissamme ja palveluksissamme. Laajentuminen omassa kentässämme on heijastusta Gaian laajentumisesta – ne ovat vastavuoroisia. Kollektiivinen tunnekenttä vaikuttaa helposti elementaaleihin, kuten myös veljiimme ja sisariimme.

Mikään ei näytä tai tunnu samalta tällä planeetalla, kun ylösnousemus etenee. Antaa planeetan muuttua, avautua, uudelleensuuntautua ja puhdistua tarpeen mukaan. Muista Gaian viesti vuodelta 2012: "Älkää itkekö arkullani – on syntymä, ei hautajaiset." Tukekaa tätä globaalia prosessia rauhallisena kätilönä. Syntymän estämisyritys on vaarallista sekä äidille että lapselle. Sama pätee omaan matkaasi – muutoksen vastustamisesta tulee erittäin epämukavaa.

Ahdistuksia ehkä helpottaa pysyminen selkeänä, rauhallisena, kiitollisena ja rakastavana astiana, korkeamman valon ja ylösnousemuskokemuksen virtaamiseksi läpi. Hengitä. Ole tasapaino. Kun aktivointienergiat osuvat fyysisyyteen, tee kaikki nostamaan värähtelyäsi ja pidä huolta itsestäsi. Matalavärähteiset selviytymistavat eivät auta fyysistä, mentaali-, tunne- tai henkikehoa nostamaan tasoa. Lisäksi ne pidättelevät meitä kollektiivina. Alkusysäystapahtumat ovat riippuvaisia meistä – ajattele globaalisti, toimi paikallisesti. Kaikki vaikuttavat, ja sinulla on enemmän vaikutusta, mitä voimakkaammaksi valosi tulee.

Ruumiillistumisvaihe näyttää toteen perustamme – ehdoton rakkaus ja palvelu. Vaadimme takaisin henkisen perintömme ja saamme kosmisen rakkaus-, luottamus- ja omistautumisperspektiivin.

Siirtyminen vuoden 2018 viimeiseen neljännekseen

Päiväntasaus ja täysikuu toivat samanaikaisesti loppumisia ja alkamisia. Tämä vuosi on sisältänyt monia kollektiivisia käännekohtia aikajanojen putoamista, yhtenäisiä valintoja ja korkeampia kehityskaaria varten.

Merkittävintä viimeisellä neljänneksellä:
* Siirtyminen kollektiivisesti korkeammalle kehityskaarelle toukokuun lopussa.
* Solariksen orgaaninen uudelleenasemointi (heinäkuun lopussa).
* Epäorgaanisten aikajanaimplanttien ja niiden lähteen poistaminen (heinäkuussa).
* Äärettömyysporttien avautuminen (porttipuhdistus, elokuun lopussa).
* Niiden epäorgaanisten aikajanojen hajoaminen, jotka ankkuroivat toistuvat ohjelmat, karman ja kontrolloivan akaasian (päiväntasaus).
* Kaikkien halukkaiden sydänten siirtyminen orgaanisille ensisijaisille ylösnousemusaikajanoille (syyskuu). Jatkuu.

Huomattavia vaikutuksia ylösnousemuksellemme:
* Avoin pääsy moniulotteiseen itseen, kun timantti-kristalli-aurinkosydän puhdistuu. Ylösnousemuspilari kirkastuu, vahvistuu ja yhdistyy ulottuvuuskerrosten ja rinnakkaistodellisuuksien halki.
* Kristalli-sateenkaarisilta-DNA:n aktivointi.
* Aivojen, energiakenttien ja kehon uudelleenjohdotus mukautumaan korkeamman ja voimakkaamman positiivisesti varautuneen fotonivalon sisäänvirtauksiin. Keho voi sopeutua olemaan parempi kanava, jos avustat.
* Uusi vaihe kanssaluovassa kontaktissa tähtiperheeseemme ja korkeampiin/tuleviin versioihin itsestämme (moniulotteinen itse).
* Lähde-itsenä jatkuvana, integroituna kokemuksena. Syvällisiä oivalluksia, rauhaa ja autuutta.
* Todellisuuksien vaihtuminen nopeutuu. Enemmän paljastuksia, enemmän puhdistusta ja lisääntynyt kyky kumota/hajottaa väärinluomisia ja vääristymiä.

Pitäkää yhtä lailla huolta kehosta, rakkaat. Nämä ovat voimakkaita ja eläintärkeitä sisäänvirtauksia. Maattumista, nesteytystä, meditointia ja liikkumista – erityisesti niillä, jotka kokevat aivojen uudelleenjohdotusta. Kyse ei ole vain päänsärystä ja korvien soimisesta – se vaikuttaa koko elimistöön. Poistakaa myrkkyjä, liikkukaa, olkaa auringossa, maakosketuksessa ja vedessä ja kierrättäkää uutta valoa usein. Meditoikaa tyynnyttämään kehoa ja mieltä ja auttamaan käpylisäkettä sopeutumaan seuraaville näkemistasoille.

Lisää tämän ruumiillistumissarjan kolmannessa osassa. Miten kiehtova ylösnousemusvaihe tämä onkaan. Kuljemme näistä porteista yhdessä, rakkaat. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä! Pysykää puhtaana, totuudenmukaisena ja ystävällisenä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >