HomeViestejäSandra Walter15.9.2018 - Ruumiillistuminen-sarja - osa 1 ja päiväntasaus

15.9.2018 - Ruumiillistuminen-sarja - osa 1 ja päiväntasaus

RUUMIILLISTUMINEN-SARJA – OSA 1 JA PÄIVÄNTASAUS

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
15.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Meillä on käsillä päiväntasaus, pyhä tilaisuus toivottaa tervetulleeksi ruumiillistumisemme seuraava aalto. Tämän vuoden merkittävien energiamuutosten vuoksi, tämä päiväntasauskäytävä on erityisen voimakas.

Kristalli-sateenkaarisillan DNA-koodien aktivoinnin myötä muutaman viime kuukauden kuluessa, meidät on pohjustettu vastaanottamaan voimakkaampi ja pysyvämpi kokemus moniulotteisesta Kristus-ruumiillistumasta.

Tämä on ensimmäinen osa artikkelisarjassa, joka keskittyy ruumiillistumiseen. Mitä ruumiillistuminen on, miten ja miksi se tapahtuu, kenelle se tapahtuu ja milloin.

Ruumiillistuminen – mitä se on?

Kun aktivoituneet DNA-kenttämme jotka aikaansaavat himoitsemamme kokemuksen jumalasta muodossa, alkavat pyöriä ja säteillä timantti-aurinkoplasmavaloa, energiakenttämme laajenee sopimaan yhteen tuon värähtelyn kanssa. Aktivoituneet sydänkeskuksemme "lukkiutuvat" kollektiivisesti ykseystietoisuusvärähtelyksi.

DNA luo henkilökohtaiset, kollektiiviset ja moniulotteiset kokemukset muotoon. Se on fotonivalon vastaanotin-generaattori. Se kulkee ulottuvuuksien ja tiheyksien halki. Kristalli-DNA sisältää tähtiporttikoodeja kosmisen aurinko-Kristuksen tai jumalaisen ihmismallin kokemista varten.

Kun aktivoimme nämä DNA:n eteeriset silta/Kristus/kristallisäikeet, alamme ruumiillistaa moniulotteista itseämme – samanaikainen tietoisuus monista itsen aspekteista

Tiedostamme taas hyvin puhtaasti ja selkeästi Lähteen-itsenä. Tämä tunnetaan Kristus/kristalli/ykseystietoisuustilana. Se laukaisee massiivisen kollektiivisen nopeutumisen niillä, jotka valitsevat ylösnousemuksen. Tätä tapahtuu nyt.

Ruumiillistuminen tuntuu avatarmaiselta, kun moniulotteinen itse loistaa kehokulkuneuvon ja alemman itsen tietoisuuden läpi. Kun antaudumme tälle itsen jumalaiselle läsnäololle, se kirjoittaa tietoisuutemme uudelleen DNA:n kautta. Se muuttaa tapamme tuntea, ajatella, toimia ja luoda.

Mallit jotka tekevät siltoja maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan ylösnousemuksen aikana. Alemmat aikajanat putoavat pois, kun Kristus-tietoisuuden korkeammat todellisuudet ruumiillistetaan. Vanhan Maan arkkityyppiset todellisuudet muuntuvat, henki-muodossa-mallit muuttuvat.

Kristus-tietoisuus on silta maailmojen välillä, minkä vuoksi sillä on pelastajasivumerkitys ja mestarit sanoivat, että tekisimme "kaiken tämän ja enemmän". Käytämme sitä, aivan kuten ensisijaista Kristus-ylösnousemusaikajanaa, porttina uusiin kokemuksiin, koska se tekee sillan ulottuvuuksien ja tiheyksien välille.

Kristus-itsen ruumiillistaminen muuttaa ihmissydänverkkoa ja antaa uudet kokemukset aistittavaksi todellisuudeksi, johon kaikki halukkaat sydämet voivat harmonisoitua. Aurinkofokuksemme sekä Gaian aurinkoaktivoinnin ja meidän aurinkosydänaktivointimme paljastuminen kutoo meidät takaisin kosmiseksi ykseyskudelmaksi, puhtaaksi ykseystietoisuudeksi.

Muutoksia universumissa ulkona, muutoksia universumissa sisällä. Meistä on tulossa jotain uutta.

Miten ruumiillistuminen tapahtuu

Jumalainen ihmis-DNA sisältää markkereita Lähdetietoisuuden puhtaaseen kokemiseen tiheämmässä muodossa. Osallistuminen ylösnousemusprosessiin, fotonivalon lisääntyminen ja sijaintimme galaksissa aktivoi nämä markkerit, mikä sallii täysin uuden todellisuusprojektion auringon, Gaian ja sydänkeskuksemme kautta.

Kun näitä kosmisia taajuuksia virtaa suuresta keskusauringosta tähdistöömme, ne muuttavat sen tavan, jolla kanssaluomme todellisuutemme, puhtaampaan ja yhtenäisempään muotoon harmoniassa rakkauden (kosmisen äititaajuuden) taustaenergian kanssa.

Havaintotapamme muuttuu, kun kaksoispaikannamme nämä koodit ja säikeet kehoomme ja kenttäämme ja aktivoimme jumalaisen ihmis-DNA:mme. Aurinkomuutos jota koemme parhaillaan, on sekä sisäinen että ulkoinen. Se vaikuttaa tietoisuuteen, havaintoomme luomisesta sisällä ja ulkona. DNA voi harmonisoida sinut havaittavissa olevan ylösnousemustodellisuuden kanssa.

Jotta tästä voi tulla kollektiivin hallitseva todellisuus, pienen prosenttiosuuden valoheimosta täytyy ruumiillistaa kristalli/Kristus-tietoisuus. Tästä syystä ruumiillistuminen on ollut ylösnousemusprosessimme fokus. Se täytyy halukkaasti ankkuroida ihmissydänverkkoon ja Gaian kristalliytimeen, mikä käynnistää kvanttidominoilmiön. Tätä ihastuttavaa korkeampaa värähtelyä säteilee kaikkien ylösnousemuksen valitsevien läpi, ja se nostaa monilla verhon uuden maatodellisuuden päältä.

Jotta Kristus-ruumiillistuma voidaan aikaansaada, sydänkeskustoruksestamme tulee aurinkogeneraattori ylösnousemusprosessimme aikana. Tällä tavalla kommunikoimme auringon kanssa. Sisäinen aurinkoaspekti yhdistyy DNA:han, joka on tallennettuna aurinkoon (ja suureen keskusaurinkoon), mikä sallii pääsyn suureen galaktiseen ylösnousemusprojektiin.

Aurinkoaspekteja joihin vaikutetaan, ovat mm.:

* ihmissydämen aurinkoaspektit
* aurinkotemppelit planeetan sisällä ja yläpuolella
* aurinkokristalliaspektit kristallikerrostumissa
* veden aurinkoaspektit; vesielementti pystyy välittämään aurinkoaspektit välittömästi sekä kehossa että Gaiassa
* kosmisen Kristuksen aurinkoaspektit – mestari-itsen uudelleenaktivointi; monet teistä tulevat aktivoimaan toisia jumalan aurinkoina.

Monet teistä kokevat jälleenyhdistymistä itsen paljon korkeampiin aspekteihin, jotka ovat syvästi mukana tämän planeetan ja aurinkokunnan kosmisessa kehityskaaressa.

Tähtiporttiyhteys – miksi sisäinen ja ulkoinen heijastus

Monet teistä ymmärtävät syvällisen vertauskuvan universumista – miten Lähde luo ja tutkii äärettömien rinnakkaisilmaisumuotojen kautta. Olet erottamaton kokonaisuudesta, ja henkilökohtaisen tutkimisesi avulla voit paljastaa, mitä sinun fraktaalisi suunnittelee ulottuvuuksien ja maailmojen halki.

Kaikki nämä samanaikaiset kokemukset on linkitetty toisiinsa monien tähtiporttien sekä universumienvälisten valo-, ääni-, geometria- ja aikomusvirtojen kautta. Niitä syntyy ja sortuu tarpeen mukaan tiheyksien ja aika-avaruuden halki.

Kosmiset ylösnousemustähtiportit sisältävät aikomuksen hävittää vääristymät käyttämällä geometriaa, valoa ja kehittyneitä harmonioita. Kuten kaikissa kokemuksissamme, tämä on "fraktalointia" – heijastuksia siitä, mitä tapahtuu paljon korkeammilla tietoisuustasoilla.

Kun siirrymme lähelle kosmisia tähtiportteja, jotka antavat puhtaan ylösnousemuskokemuksen, Solariksen dynamiikat muuttuvat. Olemme nähneet auringon saavan kristallisemman sävyn. Sama tapahtuu sydänkeskuksellemme, kun ylösnousemme.

Kun Solaris muuttuu, se muuttaa sitä tapaa, jolla korkeammat tasomme (muistakaa, miten valtavia olemme, rakkaat) käyttävät aurinkoa kokemustemme tulkitsemiseen. Aurinkoprisma kirkastuu sallimaan ylisielun heijastaa korkeamman ulottuvuuden todellisuuksia DNA:n kautta. Jos olet harmoniassa uuden Maan taajuuden kanssa, jumalainen DNA:si voidaan saada takaisin ja niputtaa uudelleen, mikä tukee havaintoa ylösnousemuskokemuksesta.

Valoulottuvuudet joissa kosminen uudelleenkirjoitus on jo tapahtunut, kommunikoivat meidän kanssamme, kun luhistamme aika-avaruuden meditaatiossa tai pyhässä harjoituksessa. Nämä ulottuvuudet eivät noudata lineaarista numerointijärjestelmäämme (5D, 12D jne.), jota olemme käyttäneet oman olemuksemme valtavuuden ymmärtämiseen.

Kosmiset tähtiportit ovat puhtaita valokäytäviä, jotka valmistelevat ylösnousemusportit ja ensisijaiset Kristus-aikajanakokemukset ja auttavat transsendenssissämme korkeammille tietoisuustasoille. Ne palvelevat universaalina uudelleenkirjoituksena, Lähteen puhdistuskomentona.

Nämä tähtiportit yhdistävät ulottuvuuksia ja tiheyksiä, uuden Maan portteja ja sen yli. Ne heijastuvat suoraan kristalli-DNA:han, mikä voi näyissä näyttää tähtiporttisillalta korkeampiin maailmoihin. Koska se on.

Sisäinen aurinkoporttisi

Kaikki mikä väistää aurinkosydänkeskuksen, aiheuttaa epäharmoniaa tuolle luojalle tässä uudessa taajuudessa. Tämä pätee yksilöihin sekä kollektiivisiin luomuksiin – aikomusten vahvistuminen on se paljastuskokemus, joka tapahtuu tällä hetkellä.

Olemme avanneet Kristus/kristalli-DNA:n portit, kristallisillat, uuteen Maahan. Aktivoidun DNA:n värähtely puhuu ja on vuorovaikutuksessa Gaian, Solariksen, galaktisten tasojen ja universaalien luojatasojen kosmisen tietoisuuden kanssa. Kuvaan näitä kokemuksia tässä artikkelisarjassa.

DNA puhuu kosmokselle sydämesi kautta. Käytä kosmista mikrofoniasi puhtaan rakkaus-valon lähettämiseen, kun olemme vuorovaikutuksessa kosmisten tähtiporttien kanssa. Visualisoi ja tunne se – tämä on avain.

Me joilla on horjumaton ydin, joka tietää: "Minä olen jumalainen rakkaus, minä olen Lähde, kaikesta riippumatta", olemme valmistautuneet vastaanottamaan tietoisuuden- ja todellisuudenmuuttavan ruumiillistumiskokemuksen. Avaudumme seuraavan kokemuksen kanaviksi, avataroiksi, valamme kollektiiviin ja verkkoon tuota värähtelyä ja annamme korkeamman itsen/korkeamman valon ottaa hallinnan.

Päiväntasausyhdistyminen

Valmistaudumme vastaanottamaan maksimivaloa positiivista kehityskaarimuutosta ja aktivointeja varten kokonaisuuden puolesta. Ylläpitämällä jumalaisen Kristus-tietoisuuden timantti-aurinko-kristalliautuutta, avaamme portteja tällä viikolla.

Liittykää globaaleihin ykseysmeditaatioihin sunnuntaina 16.9. klo 5.11, 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. (Huomatkaa lisätty aika!) Yhdistymme yhdeksi antamaan synkronoidun alkusysäyksen rauhaan, harmoniaan, tasapainoon ja ylösnousemukseen. Yksityiskohtia tästä linkistä. Kutsukaa kaikki osallistumaan.

Päiväntasaus on sunnuntaina 22.9. klo 18.54 PDT. Tuo tasapainopiste perustuu planeetan-ulkopuoliseen kohtaan avaruudessa, ei aikavyöhykkeenne päivänvalotunteihin.

Suunnitelkaa pyhä seremonia, yhdistyminen, sydänpohjainen luomus ja rauhallinen juhla "Uusi Maa nyt" -moodissa päiväntasausta varten. Ilmaiskaa aikomus korkeimmasta kehityskaarimuutoksesta kaikille osallisille.

Tiennäyttäjän voimaantuminen – uusi kurssi on alkanut. Tsekkaa uutiskirjeestä rekisteröityminen ja kurssille osallistujan yksityiskohdat.

Liittykää minun ja Lauren Galeyn seuraan korkeavärähteiseen live-keskusteluun ruumiillistumisesta ja päiväntasauksesta keskiviikkona 19.9. klo 15 PDT. Ilmoittautukaa osoitteessa AcousticHealth.com.

Energiat ovat olleet poikkeuksellisia tässä kuussa. On enää ainoastaan neljä porttilaukaisinkohtaa 2018. Meillä on 12D-kerros ankkuroituna vuoden loppuun mennessä, luultavimmin marraskuun lopun portin myötä. Tehdäänpä siitä merkityksellinen. Niin se on!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >