HomeViestejäSandra Walter10.9.2018 - Uudenkuun muutos

10.9.2018 - Uudenkuun muutos

UUDENKUUN MUUTOS

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
10.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakkaat.

Uusi kuu, uudet energiat

Eiliset ykseysmeditaatiot olivat jumalainen täydennys muutokselle energioissa. Pehmeämpi, kirkkaampi ja nestemäisempi valo alkoi uudenkuun aikana (klo 11.11 meditaatiossa). Puhdas jälleenyhdistymisemme Lähteeseen tapahtuu. Kristallisiltakoodit – suorat DNA-aktivoinnit – virtaavat vapaasti kollektiivin läpi tässä nyt-hetkessä. Ne kirjoittavat kaikkien vanhojen koodien yli. Odota uutta nyt-hetkessä ja kutsu sitä esiin.

Odota koodien olevan voimakkaampia, kun päiväntasaus lähestyy, porttilisäpotkun kera 13.–15.9. Aikajanat jakautuvat, kun on viimeinen vuoden 2018 porteistamme. On transformatiivinen kuukausi. Tue muutoksia uusilla luomuksilla, uusilla tavoilla, uudella kommunikoinnilla ja uudella jumalaisella palvelulla harmoniassa uuden DNA:n, aidon itsesi, kanssa.

Tietoja uusista tuotteista yms. …

Näiden energioiden ja aikajanavaihtelujen perässä pysyminen voi olla haastavaa. Paras neuvo: seuraa sitä, minne sydämen innostus virtaa hetkessä. Pysy uteliaana, avoimena ja halukkaana laajentumaan.

Ääretöntä säteilevyyttä meille kaikille! Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >