HomeViestejäSandra Walter30.8.2018 - Sielukysymyksiä ylösnousemukseen valmistautumista varten

30.8.2018 - Sielukysymyksiä ylösnousemukseen valmistautumista varten

SIELUKYSYMYKSIÄ YLÖSNOUSEMUKSEEN VALMISTAUTUMISTA VARTEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
30.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämän portin taajuudet ovat hyvin puhtaita ja jalostuneita. Vedämme mestaruudessamme näitä taajuuksia jatkuvasti omaan kenttäämme ja DNA:hamme.

Sytyttäkää kristallisiltakoodit – DNA:n sateenkaarikoodit, joista puhuimme viime viikolla. Jatkamme sen voimakkaan plasmamäärän vastaanottamista ja ankkuroimista, jonka toimittivat tämän portin suoraan osuneet magneettimyrskyt.

Ensi viikolla on inkarnoitumiseni vuosipäivä! Ilmoitan innoissani ensi viikon uutiskirjeessä muutoksista palvelussani ja lahjoista tilaajille.

Monet ovat saavuttamassa ylösnousemusprosessitavoitteensa, mikä kanssaluo uusia todellisuuksia kollektiivin ulottuville. Tämä on tiennäyttäjyyden toimintaa – luodaan polkuja, joita muut voivat seurata valintansa mukaan. Kokemuksemme ovat jumalaisia ja usein eriskummallisia, kun laajennamme todellisuutemme rajoja.

Jatkamme laajentumista uusiin kokemuksiin ja vapaudumme jatkuvasti vanhan harhan otteesta. Menneisyys häviää. Ajasta tulee hyvin nestemäistä, kun tunnekiintymys menneisyyteen tai tulevaisuuteen häviää. Kaikesta tulee "nyt", jotta voimme tulla puhtaiksi kanaviksi ehdottoman läsnäolon nyt-hetkessä.

Ole oman sydämesi portinvartija

Valmistautuaksemme uuteen kokemiseen korkeammissa tietoisuusulottuvuuksissa, sovellamme ylösnousemuksen ydinperiaatteita – jumalaista neutraaliutta ja puhdasta palvelua. Tämä pitää meidät avoimena ja harmoniassa uuden kanssa, kun se esittäytyy.

Jokaisella sielulla on ylösnousemusagenda, joka riippuu siitä, miten herännyt alemmasta itsestä tulee matkan varrella. Sitten kun alempi itse päättää tietoisesti osallistua ylösnousemusprosessiin, matka nopeutuu mukautuakseen aina vain korkeampiin tietoisuustasoihin. Halukkuus ja aktiivinen osallistuminen pitää meidät uuden käytettävissä, kun muutos etenee.

Avain jokaiseen Kristus-ylösnousemukseen on rakkaus, puhdas valotaajuus ja sen käyttäminen moniulotteisissa kokemusmaailmoissa. Meidät haastetaan jatkuvasti nostamaan värähtelyämme, fotonivalotasoa soluissamme, kentissämme ja sydänkeskuksessamme koko prosessin ajan.

Miten siis tiedämme, saammeko aikaan, mitä sielumme lähti tänne tekemään?

Kysymyksiä ylösnousemusvalmiuteen liittyen

Seuraavat mestaruuskysymykset palvelevat oppaana tai mittarina siihen, missä kohtaa olemme omassa prosessissamme. Nämä ovat kysymyksiä, joita jokainen vihittävä kysyy itseltään, kun hän nostaa tasoa ja valmistautuu ylösnousemukseen. Vastaukset ovat hyvin henkilökohtainen kokemus. Meditoi niitä, tunne niitä ja tee muutoksia polkuusi tarvittaessa.

Rakastatko ja kunnioitatko Lähdettä/Luojaa/Jumalaa täysin, oivallat, että itserakkaus ja Lähderakkaus ovat yksi ja sama asia, ja ilmaiset tätä joka ajatuksessa, sanassa, teossa ja vuorovaikutuksessa?

Luojan tunnustaminen, ja itsesi sen fraktaaliksi, lopettaa erillisyyden. Jälleenyhdistymisen kokeminen on syvällinen ja upea aistimus. Tämä ei ole mielen harjoitus. Sydän avautuu täysin palvelemaan ja kunnioittamaan sitä, mikä luo iloisesti kaiken olevaisen.

Kunnioitatko koko luomakuntaa Lähteen heijastuksena? Tähän sisältyvät luonnon valtakunnat, elementaalit, Gaia, ihmiskunta, toiset olennot, rodut, aikajanat, positiiviset tai negatiiviset kokemukset … kaikki.

Näetkö laajan perspektiivin ja kunnioitat kaikkia kokemuksia ja luomuksia riippumatta siitä, miltä ne näyttävät alemmasta itsestä? Tämä parantaa kaiken, mitä on tapahtunut täällä, sekä yksilöllisillä että kollektiivisilla matkoilla.

Rakastatko naapuriasi niin kuin itseäsi? (Ehdottoman rakkauden oppiläksy)

Tämä klassinen kysymys haastaa meidät rakastamaan toisiamme jumaluuden ensisijaisena toimintona, ja se on avain korkeamman olemassaolon porttiin. Se osoittaa kuitenkin myös, ymmärtääkö erottelukyvyn täysin, tuomitsemisen sijasta. Tuomitseminen on kaksinaisuuden tapa päättää, mikä on oikein tai väärin, hyvä tai huono, kyllä tai ei. Erottelukyky käyttää viisautta sen valitsemiseen, mikä palvelee kaikkien osallisten korkeimpia intressejä, mukaan luettuna oma ylösnousemuskokemus.

Ehdottoman rakkauden oppitunti osoittaa, heijastuuko se ulkoiseen todellisuuteesi, mitä sisällä on. Se ylösnousseen Lähdeitsen todellisuus jota luot, pyörii puhtaan ehdottoman rakkausvärähtelyn ympärillä.

Oletko luopunut kaikista vanhoista kaksinaisuuden toimintajärjestelmistä – alemman ulottuvuuden negatiivisuus, pelot, epäilyt, uskomusjärjestelmät, toistaminen, henkilökohtainen akaasinen menneisyys ja kollektiivinen menneisyys?

Tämä kysymys liittyy ulottuvuuden vaihtamisvalmiuteen. Monet ovat riippuvaisia vanhasta todellisuudesta, vanhoista uskomuksista ja vanhoista peloista ja käyttävät niitä oletusarvoisena kokemuksenaan. Kun irrottaudut vanhoista ohjelmista, todellisuudestasi tulee täysin erilainen kokemus.

On syvää vapauden tunnetta ja tapahtuu valtavaa solurakenteiden puhdistumista, mikä avaa meidät DNA:n muuntumiselle. Tämä on "tässä maailmassa kulkeminen olematta tästä maailmasta" -tila.

Tarkastele jäljellä olevia kietoutumisiasi ja sopimuksiasi. Elämänvirtasi on energiaa – tarkkaile, minne tuo energia menee. Virtaavatko ajatuksesi, toimesi, ostoksesi, keskustelusi ja suhteesi uusiin rakenteisiin vanhojen sijasta?

Oletko yhdistynyt korkeamman itsesi tehtävään, valiten ylösnousemuksen ensisijaiseksi tavoitteeksesi ja käyttäen korkeampaa viisauttasi ja jumalaista rakkauttasi joka tilanteessa ja haasteessa?

Ylösnousemus on valinta. Haastatko itsesi aktiivisesti yhdistymään aitoon itseesi, olemaan Lähdeolemus ja halukas puhumaan totuuttasi, tuntemaan jumaluuden ja antamaan sen tulla esiin kaikissa ilmaisumuodoissasi? Tämä on tunne – sillä ei ole merkitystä, pystytkö näkemään korkeamman itsesi. Itsensä tunteminen ja aidon itsen halujen ja polun tutkiminen on aistimus – olemisen intuitiivinen tunnetila.

Oletko omistautunut täysin toisten palvelemiseen ja jumalaisen rakkauden tehtävään?

Jumalainen palvelu aktivoi Luojaitsen ja puhtaan rakkauden ja vapauttaa marttyyri- tai pelastajadynamiikan vanhoista opeista. Tämä on omistautumista kosmisella tasolla – saat vapauden odottelusta, saat yhteyden jumalaiseen kärsivällisyyteen, neutraalisuuteen sekä kollektiivin ja Gaian korkeimpiin intresseihin ja osallistut aktiivisesti uusien todellisuuksien luomiseen. Jossain kohtaa matkallasi toisten ja Lähteen palveleminen on ainoa asia, jossa on tolkkua.

Fokuksen pitäminen vakaudessa ja laajentumisessa

Näiden kysymysten on tarkoitus antaa perspektiiviä siihen, mitä täällä Gaialla saadaan aikaan. Ne ovat ylösnousemusprosessin perusteet. Ajankohtaisen taajuuksien sisäävirtauksen ja aikajanamuutosten myötä, on hyvä harmonisoitua usein korkeampien aikomusten kanssa.

Keskitymme vakauteen kollektiivisen ahdistuksen tasapainottamiseksi ja lähetämme enemmän rakkaus-valoa ja ykseyttä nostamaan kollektiivin uusiin todellisuuksiin, jotka ovat ulottuvilla.

Liity meihin sunnuntain globaaleissa ykseysmeditaatioissa klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Yhdessä kutsumme uutta rakkauden ja rauhan Maata kaikille halukkaille sydämille.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >