HomeViestejäSandra Walter23.8.2018 - Kristallikodonit - sillan valmistuminen

23.8.2018 - Kristallikodonit - sillan valmistuminen

KRISTALLIKODONIT – SILLAN VALMISTUMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
23.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kaunis sisäinen tyyneys leviää tähän ruumiillistumisvaiheeseen. Voimistuneet valokehoaktivoinnit ja Gaian jatkuvasti lisääntyvät ydintaajuudet ovat saaneet meidät "pöhisemään", nostamaan tasoa ja avaamaan sydämemme täysin. Myös kaikkien niiden ympäristömuutosten kera joita monet meistä kokevat (maastopalot, tulvat, tulivuoret, maanjäristykset, hurrikaanit jne.), ylläpidämme tämän jumalaisen Lähdevalon ja transformoimme näitä alempia todellisuuksia.

Kristalli-sateenkaarikodonit – sillan valmistuminen

Pimennyskäytävän aikana jolloin Solaris siirtyi uudelle kehityskaarelle, pystyimme aktivoimaan kristallisillat – sateenkaarisillat – kollektiivisissa jumalaisen ihmisen DNA-malleissa. Näyissä ne näyttävät kimaltavilta 5D-sateenkaarikodoneilta kulta-timanttisissa DNA-säikeissä. Aktivointi aiheuttaa ensin käpylisäkkeen DMT-tulvan, joten näkytoimintasi voi olla vilkasta (ja viihdyttävää).

Menneisyydessä näiden koodien symboleja olivat sateenkaarikäärme, sateenkaarihöyhenet, sateenkaarisilta jne. Kun näet DNA-säikeiden syttyvän näistä koodeista, noissa kuvissa on tolkkua.

Nämä DNA-koodit toimivat yhdessä uuden Maan (ja sen yli) kristalli-sateenkaaritähtiporttien kanssa, kuin avaimena oveen. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Niin sisällä, kuin ulkona. Aina.

Koska DNA reagoi aikomuksiisi, ajatuksiisi ja ääneesi, kutsu näitä kristalli-sateenkaarikoodeja esiin matkallasi. Käynnistä ne, sytytä ne ja kiinnitä huomiota muutokseen näyissäsi ja intuitiossasi. Portinvartijat "syöksevät" tietoisesti näitä koodeja kollektiivin läpi sunnuntain ykseysmeditaatioiden aikana ja tuovat ne kaikkien halukkaiden sydämien ulottuville.

Portinvartijat ja verkkotyöläiset saattavat saada "olemme valmiita" -viestiä työskennellessään Gaian kanssa. Oman kokemukseni mukaan tätä tapahtuu noin puolen vuoden välein, kun jokin merkittävä virstanpylväs on saavutettu. Työskentelemme kuitenkin myös todellisuudessa, joka on hajoamassa, joten ota vaari tuosta viestistä, jos yrität pakkomielteisesti korjata vääristymää, uuden luomisen sijasta. Taitomme ja palveluksemme muuttuvat tänä vuonna, joten kun tämä loppuunsaattamisviesti tulee esiin, se saattaa merkitä muutosta palvelutyössäsi.

Muista myös viesti: "Älä katsele sen palamista. Siirry eteenpäin luomaan uutta." Voimallinen neuvo tänä kesänä, kun on ollut maastopaloja.

Kristallisillat ja niihin liittyvät DNA-koodit aktivoidaan uuden Maan ja kristalliverkkojärjestelmien avulla. Vedä ne alueellesi, sydämeesi ja DNA:hasi. Meditoi ulkona aikomuksenasi vastaanottaa korkein aktivointi, joka on mahdollinen sinulle tällä hetkellä.

Todellisuuksien muuttuminen

Huomaa, miten erilaisilta asiat tuntuvat tällä hetkellä. On selvä "hetki ennen" -tunne, kun meillä on voimakas portin avautuminen ensi viikolla (29.8.). Aikajanat järjestäytyvät, kun päästämme irti vähäisemmistä kehityskaarista, valheellisista aikajanoista ja tapahtumista, joiden on tarkoitus estää ruumiillistuminen. Vääristymät ja häiriötekijät ovat, mitä ovat – suosittelemme olemaan osallistumatta tuohon tietoisuustasoon, koska sillä on oma kehityskaarensa tässä nyt-hetkessä.

Ruumiillistajat ankkuroivat tällä hetkellä uutta puhdasta tietoisuustasoa ihmiskollektiiviin. Ruumiillistumisella on kvanttivaikutus ylösnousemukseemme. Kun useammat meistä siirtyvät ruumiillistumiseen, Gaia ja uusi Maa saattavat paljastua suuremmalle osalle kollektiivia.

Tämä on nöyrä ja puhdas tietoisuustila. Se sisältää suuren voiman moniulotteisen itsen uudelleenyhdistämiseen fraktaali fraktaalilta, kun paljastuminen palaa. "Minä olen Lähde" -tila tai Kristus-tietoisuus vaatii muutoksia valokehoon, henkilökohtaiseen kehityskaareen ja ylösnousevaan kollektiiviin. On helppoa tuntea "eksyneensä rakkauteen" tämän vaiheen aikana. Ruumiillistajat heilauttavat vähäpätöisemmän keskustelun draamasta jumaluuteen tai lähtevät hiljaa pois. Anteeksianto ja kiitollisuus ovat toinen luonto.

Aurinko-kristalli-DNA:mme värähtelee (pyörii) paljon nopeammin, mikä sallii solujen valokoodaamisen pyhän geometrian täydellisillä kuvioilla. Samaan aikaan kun monet kokevat Gaian 5D/7D/9D-luomispäällysteen, yhtenäisellä kollektiivisopimuksella päästään tuon todellisuuden kristalliporteille. Muutamme todellisuutta yhtenäisellä joukollamme paljastamaan ylösnousseen Gaian ja sen rauhan, yltäkylläisyyden ja luovuuden aikajanat.

Luottamus palauttaa alkuperäisen ykseytemme Lähteen kanssa – luottamus äärettömään Luojaan. Elämme henkiinheräämisvertauskuvaa. Tämä on ylösnousemusprosessin tietoinen oivaltaminen, tietoinen valinta kokea Lähde-itsenä sisällä. Henkiinheräämme kohonneeseen itseen, joka tuntee itsensä ja koko luomakunnan Jumalana.

Käytä moniulotteista tietoisuutta kaikkeen

Kun energiat hajottavat ja purkavat harhaa, saamme ykseystietoisuuden korkeamman totuuden. Lähde herää henkiin meidän kauttamme, tämän suuren erillisyys- ja jälleenyhdistymiskokeilun kautta.

Puhu korkeammasta totuudestasi ja ilmesty kaikkiin tilanteisiin korkeampana itsenäsi.

Aktivoidulla sydämellä on enemmän vaikutusta kollektiivisiin lopputuloksiin. Sanasi, ajatuksesi ja tekosi luovat ja tukevat todellisuuksia – käytä niitä viisaasti. Kiellä vääristyneiden luomusten energeettinen vahvistaminen. Muista "niin se on" ja pidä aikomuksesi raiteillaan.

Älä kadota näkyvistä suurta kuvaa, kun Gaia vahvistuu uudella taajuudella. Muista iso, moniulotteinen "sinä", kun alemmat todellisuudet hajoavat, puhdistuvat ja selkeytyvät. Valotyöntekijät ovat hajaantuneet tasapainon ja tehokkuuden vuoksi – fyysisten muutosten ja luonnonvoimamuutosten lisääntyminen näyttää toteen, miksi verkkohajaantuminen on välttämätöntä.

Täysikuun meditaatiot ja porttiavautumiset

Täysikuu on sunnuntaina 26.8. klo 4.58 PDT, mukava lisäpotku sunnuntain ykseysmeditaatioihimme klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Tämä kuuviikko on transformoiva, koska monet harhatasot ovat romahtaneet vakaasti ja lakanneet vaikuttamasta korkeampiin aikajanoihin pimennysikkunasta saakka.

Kosminen tähtiporttimme avautuu 29.8., joten portinvartijat ja verkkotyöläiset avautuvat ja valmistautuvat, kun on täysikuu. Liittykää meihin näissä yhteistoiminnoissamme.

Tietäkööt kaikki olennot rauhan, jumalaisen rakkauden ja ykseyden meidän esimerkistämme. Näyttäkäämme, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >