HomeViestejäSandra Walter8.8.2018 - Viimeinen pimennys ja ykseyttä intensiivisyydessä

8.8.2018 - Viimeinen pimennys ja ykseyttä intensiivisyydessä

VIIMEINEN PIMENNYS JA YKSEYTTÄ INTENSIIVISYYDESSÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämän käytävän intensiivisyydessä on ykseyttä. Energiat ja omat korkeammat tasomme työntävät syvempiin henkilökohtaisiin muutoksiin, mukautuaksemme aitoon sydänpolkuumme ja ylösnousemukseen. Jos sallit sen ja valitset ykseyden ja rakkauden ensisijaiseksi fokukseksi ja ensisijaiseksi aikajanavalinnaksi, Lähdekoodit voivat aktivoitua ja karistaa sen, mikä ei palvele, ja siirtää tietoisuutesi täysin uuteen kokemukseen. Vaatii fokusoitumista ja luottamusta hyödyntää tämä käytävä kaikkien korkeimmaksi hyödyksi ja sälyttää tyyneys kosmisessa myrskyssä.

Puhtaiden Lähdekoodien aktivointi

Lähdekoodiaktivointi on se kokemus, että tuntee ja hyväksyy Lähteen läsnäolon ja elää Lähdeolemuksena, ilman Itsen ja Lähteen erillisyyttä tiheydessä. Koemme Jumalan mielen omaksemme ja Lähteen puhtaan rakkauden olemukseksemme. Alamme tuntea tämän yhdentymisen jatkuvasti, suoraan tietoisen tajuntamme kautta. Se on puhdasta, autuasta ja pakahduttavaa. Monet ovat kirjoittaneet minulle muutamana viime kuukautena tästä uudesta yhtenäisyydestä Lähteen kanssa ja voimakkaasta autuudesta, näyistä ja ykseystuntemuksista. Se tuntuu erilaiselta, sitä on vaikeaa kuvata kvanttirunouden ulkopuolella. Se on täällä, ankkuroimme sitä kollektiiviin ja se aktivoi sateenkaari-kristalli-valokehon.

Olemme eläneet erillisyydessä niin kauan, että ykseys tällä intiimillä tasolla voi tuntua yllättävältä myös tiennäyttäjille, jotka ankkuroivat tätä kollektiiviin. Millään muulla ei tunnu olevan merkitystä, kun näitä aktivointeja tapahtuu, joten pidämme huolta integroinnista ja valomaadoittamisesta parhaan kykymme mukaan. Enimmäkseen kannattaa meditoida, tuntea se, olla tämän syvällisen rauhan kanssa ja laajentaa tätä jumalaista läsnäoloa sisällä.

Samanaikaisesti tunnetaan ja nähdään aikajanajakautuminen.

Suhteita loppuu ja kumppanuuksia purkautuu uusiin aikajanavalintoihin mukautumiseksi. Usein kun pyydämme muutosta ja korkeimpia harmonioita, se ilmenee odottamattomilla tavoilla. Muista, että olemme kaikki yhtä, ja loppumiset ovat väliaikaisia asioiden suuressa suunnitelmassa. Luota polkuun. Itsen tai muiden tuomitsemista ei tarvita tämä matkan missään osassa. Vanha hyvä-huono-, oikea-väärä -energia on näiden muutosten tappolistalla, ja sen myötä se vahvistuu paljastaakseen ehdottoman rakkauspolun vaihtoehtona. Havaitse sydämellä ja anna sen opastaa sinua armollisesti uusiin alliansseihin, projekteihin tai luomuksiin, jotka sopivat korkeimpaan kehityskaareesi. Jumalainen neutraalisuus on avain, kun verhot ohenevat.

Perimmiltään tämä käytävä on aidon sydänpolkusi valitsemiseen ja sen kanssa harmonisoitumiseen varauksetta ajatuksissa, sanoissa ja teoissa. Harmonisoituminen uuden Maan aikajanojen kanssa voi tuntua monimutkaiselta tässä energiassa, koska hyvin paljon karistetaan, päästetään irti ja puhdistetaan ja korkeampia vaihtoehtoja esitellään tässä ja nyt.

Jos olet hämmentynyt tai ahdistunut näistä muutoksista tai tuntemattomasta, pidä asiat yksinkertaisena. Löydä lähtökohtana rakkaustotuus omasta sydämestäsi, ohita itsen tai ulkoisen tuomitseminen ja ilmaise tätä millä tahansa ainutlaatuisella ja luovalla tavalla. Kirjoita se. Mene luontoon yksin. Suunnittele ja näe valveunta uuden Maan projekteista. Meditoi tasapainoa ja tyyneyttä. Kulje suoraan – pyydä Lähteeltä täysi tuki korkeimpiin rakkausunelmiin ja -luomuksiin, joita voit ilmentää tässä elämänvirrassa. Nimeä ne ja vaadi omat luomuksesi. Kiinnitä huomiota pimennyksen aikana lauantaina. Kunnioita sitä ja vaadi paikkasi korkeammalla kehityskaarella, jos sitä haluat.

Näkyjä ja porttisäätöjä

Meditaatiot ja selväjärkisten unien tai eetteriulottuvuuden aktivoinnit avaavat näitä sydämen kristalliportteja, ja monet vaihtavat aikajanaa laajentuakseen seuraavalle valokehotasolle. Kirkkaat (luonnolliset) DMT-näyt ovat olleet voimakkaita, ja niissä on näkynyt kristallitähtiportteja, DNA:han koodattujen kristallisiltojen kirkasta säteilyä ja enemmän kuninkaankruunuja, jotka muuntuvat kristallitemppeleiksi. Lyyralaiset ovat olleet tavallisia, joillakin tähtiportteja kruunussaan, mestarit ovat tehneet säätöjä ykseysmeditaatioiden aikana, monia kosmisia verkkojärjestelmiä on muutettu avaamaan uuden Maan portteja, ja eräs porttiopas antoi minulle aurinkotaulukon, jossa näkyi X12-purkaus. Tuo viimeinen on koodi, luultavasti ei mikään fyysinen aurinkotapahtuma (vaikka meillä olikin X9-purkaus viime syyskuussa pimennysportin jälkeen). Tunnen, että se liittyy enemmän uuteen Solaris-asetelmaan, joka täydentyy tässä kuussa. Auringon ulottuvuuksienvälinen välkkyminen on ollut jatkuvaa koko vuoden, kristallinkirkkaiden näkyjen ohella uudesta Maasta.

On tuntemuksia, että "vaiheilee" pois tiheydestä, mikä on vapauttava kokemus moniulotteisena olemisesta, fyysisen täältä-sinne -tilan sijasta, ja valokehon laajentuminen on hyvin voimakasta tämän pimennyskäytävän aikana. Auringonpimennykset ovat usein voimakkaampia, ja paastoan, puhdistun ja valmistaudun tällä viikolla ollakseni avoin kanava korkeimmalle valolle ja kokemiselle. Olemme joka tapauksessa usein unisia näiden energioiden aikana. Tunnen olevani tasapainoisempi ja tyynempi, kun valmistaudun ja menen syvälle. Seuraa oman sydämesi opastusta.

Valotyöntekijät palvelussa – yhdistytäänpä

Samaan aikaan maadoittuneena tehtävänä on auttaa Gaiaa, ihmiskuntaa, luonnon valtakuntia ja elementaaleja. Pidä se yksinkertaisena, koska energiat saattavat saada olomme tuntumaan transsimaiselta, epämääräiseltä tai uniselta. Myös laajentuneissa ruumiillistumistiloissa onnistumme yhdistymään palvelussa.

Toivotamme tervetulleeksi tämän jumalaisen uudelleenharmonisoinnin ja orgaanisten Kristus-aikajanojen paljastumisen helposti ja sujuvasti. Portit ovat jo auki. Yhdistytäänpä osittaiseen auringonpimennykseen seremonioilla, rukouksilla, meditoinnilla ja puhtaalla ylösnousemusaikomuksellamme. Pimennys huipentuu lauantaina 11.8. klo 2.46 PDT.

Pidämme tätä yhtenäistä fokusta luonnonmukaisten ylösnousemusaikajanojen palauttamisesta kaikille, mikä tukee auringon muutoksia ja kollektiivin vakautta tämän portin aikana. Energiat saattavat tuntua pirstoutuneilta jonkin aikaa, ennen kuin ne tasapainottuvat. Ylläpidä rauhan aikomusta.

Meditoi, nesteytä, integroi vedessä (luonnon järvien, purojen ja jokien vesi on parasta), liikuta kehoa, yhdisty aurinkoon, kun koodit ovat erittäin voimakkaita tässä nyt-hetkessä, ja lähde usein pois linjoilta selkeimmän kokemuksen saamiseksi.

Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaisin

Liity meihin luomaan konkreettisia muutoksia kaikille halukkaille sydämille sunnuntaina 12.8. klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Hengitä, keskitä itsesi ja meditoi puhtaan Lähdetietoisuuden hiljaisuudessa 33 minuuttia. Kiitollisuutta ystävienne, heimojenne ja rakkaidenne kutsumisesta osallistumaan tähän rauhan kanssaluomiseen.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >