HomeViestejäSandra Walter23.7.2018 - Solariksen uudelleenjärjestely - luonnonmukaisen ylösnousemuksen palauttaminen

23.7.2018 - Solariksen uudelleenjärjestely - luonnonmukaisen ylösnousemuksen palauttaminen

SOLARIKSEN UUDELLEENJÄRJESTELY – LUONNONMUKAISEN YLÖSNOUSEMUKSEN PALAUTTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
23.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämä tapahtumaketju joka siirtää todellisuudet korkeammille aikajanoille, uuden Maan kokemiseen, jatkaa kehittymistään lisääntyvällä intensiivisyydellä. Kun jumalaiset voimat painavat kosmista kaasupoljinta, päästämme irti, päästämme irti ja päästämme irti kaiken epäharmonian, joka liittyy vanhaan itseen ja alempiin aikajanoihin.

Vääristymien suuri neutralisointi on käynnissä. Se tuntuu henkilökohtaiselta, koska se on – itsensä voimaannuttaminen on avain yksilölliseen kokemukseen ykseydestä Lähteen kanssa. Valmistelemme fraktaalit yhdistymään kokonaisuuteen tietoisena ja kouriintuntuvana kokemuksena. Muista, että globaali puhdistumiskokemus riippuu heränneiden toimista ja aikomuksista.

Ylösnousemus on vääjäämätön – osuimme tuohon merkkiin vuosia sitten. Sen kehittyminen kuitenkin nopeutuu kyvyllämme yhdistyä rakkaudessa, valossa ja palvelussa. Kaikki tämä intensiivisyys valmistelee meitä uuden ruumiillistamiseen ja kollektiivisiin korkeamman aikajanan kokemuksiin. Tunne-, fyysisiä, mentaali- ja henkisiä vääristymiä ei voi olla rinnakkain Kristus/kristallisydämen korkeampien toimintojen kanssa.

Tämä on kaunis vaihe, kun kollektiiviset valintamme – ykseystietoisuus ja korkeampi palvelu – paljastetaan. Tuo jumalaisen rakkauden puhdas taajuus hajottaa vääristyneet todellisuudet. Ylösnousemustavoitteettasi riippuen, tämä käytävä voi tuoda puhdistuksia, joita tarvitaan seuraavan tason valokeholaajentumiseen sekä puhtaan Lähdetietoisuuden ruumiillistamiseen, eli valaistumiseen.

Luonnonmukaisten aikajanojen palauttaminen

Aurinkotasolla on käynnissä hyvin mielenkiintoinen muutos. Muutaman viime kuukauden aikana on esitelty Solariksen uudelleenjärjestelyä, ja perjantain tuleva pitkähkö kuunpimennys on mukana siinä.

Kun pyysin nähdä, miten tämä luodaan tai mitä lineaariset vaikutukset olisivat, sain pitkän rivin säteileviä kultaisia valokoodeja, kuin galaktista matematiikkaa. Se on ollut hyvin selkeää kolmannessa silmässäni muutaman viikon. Minua kuitenkin pyydettiin olemaan jakamatta kuvaa tuosta koodista netissä. Portinvartijat, lähetän tämän teille telepaattisesti. Tämä on erityisesti tähän pimennyskäytävään, jolloin tuo uudelleenjärjestely tapahtuu.

Aikajanojen (tai koko aurinkokunnan) palauttaminen suurista vääristymistä luonnonmukaisiksi todellisuuksiksi on jatkuva moniulotteinen operaatio. Monet teistä ovat tunteneet kuluneina kahtena viikkona kosmisia muutoksia sekä Lähdeaktivointeja, jotka liittyvät ruumiillistumiseen. Valtavia tulipalloja syöksyy yötaivaan poikki porttityön aikana, ja valoalusaktiivisuus on lisääntynyt taas. Monet kokevat vääristyneiden aikajanojen ja negatiivisten todellisuuksien poiskuorimisen. Henkilökohtaisesti syvä ykseydentunne Lähteen kanssa ylittää kaikki aiemmat kokemukset.

Luonnonmukaisten aikajanojen palauttaminen voimistaa luonnonmukaisen ylösnousemuksen kokemista – syvä tunne jälleenyhdistymisestä Lähteeseen. Tämä on hyvin voimakas askel Kristus-itsen ruumiillistamiseen sekä ykseystietoisuuteen. Tämän käytävän kummallisuudessa, intensiivisyydessä ja kauneudessa on ykseyttä.

Positiivisen fotonivalon kosmiset säteet voimistuvat. Nesteytys ja luonnonvesissä oleminen auttavat, koska uutta tähtivettä/plasmaa tulee toimittamaan Lähdekoodeja. Vesi/plasma on helppo koodien toimitusjärjestelmä, ja se kaikki on yhteydessä, myös solujen vesi.

Tämä on verkkojen ja portinvartioinnin käännekohta. Fokuksemme on ollut uuden Maan verkkojärjestelmien luomisessa, korjaten akselikallistuksen vaikutuksia, avaten kosmisia tähtiportteja ja rakentaen kristallisiltoja uuteen Maahan. Nämä aktiviteetit johtivat meidät niiden ensisijaisten, luonnonmukaisten aikajanatodellisuuksien palauttamiseen, jotka tukevat täysin ruumiillistumista, mikä vuorostaan kääntää toimintamallin ympäri. Solariksen uudelleenjärjestely joka on jo käynnissä, on avaintekijä uuden Maan paljastumisessa. Se tukee myös jumalaisen ihmisen uusia sydänharmonioita, ääniyhtenäisyyttä, joka vaikuttaa ulkoisiin todellisuuksiin aktivoidun yksilön ympärillä.

Lyhyesti sanottuna, tämä on merkittävä siirtyminen puhtaille, luonnonmukaisille Kristus-aikajanoille kaikille halukkaille sydämille. Se on radikaalin erilainen kokemus, ja otamme vastaan nämä tuntemattomat tietoisuustilat luottamuksen, uskon ja Lähteen ehdottoman rakkauden kera.

Valokehovirityksen puhdistetut tasot

Puhtaan valon timanttitaajuuksien integroiminen aktivoi mallin korkean tason logokselle. Nämä tietoisuuskerrokset tiheämmän 3D-spektrin yläpuolella vievät meidät ultravioletin yli näkymättömään tai vain "epätahtiin". Näemme magentaa integroituen ruusukerroksiin. Kulta ilmaantuu, kun pääsemme mestaruuteemme ja aurinkoulottuvuuksiin, sitten tulee sateenkaari-kristallia tai helmiäishohteista valkokristallia. Tämä sateenkaarivalo täyttää näkökenttämme, ja uusi Maa esittäytyy puhtaan luomisen säteilevänä ulottuvuutena.

Meditointi ja selväjärkiset unet/eetteriulottuvuuden aktivoinnit avaavat nämä sydämen kristalliportit, ja monet muuttavat henkilökohtaista aikajanaa laajentuakseen seuraavan tason valokehoon. Meistä tulee silta uuteen Maahan näyttämällä toteen, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä, ja herättämällä henkiin ihmissydänverkon.

Valotyöntekijät palveluksessa – yhdistytään

Maadoittuneena tehtävänä on auttaa Gaiaa, ihmiskuntaa, valtakuntia ja elementaaleja. Pidä asiat yksinkertaisena, kun energiat voivat saada olomme tuntumaan transsimaiselta, hämmentyneeltä tai uniselta. Myös näissä laajentuneissa ruumiillistumistiloissa onnistumme yhdistymään palvelussa.

Tämä on erittäin pitkä verikuun kuunpimennys, ja energia on hyvin voimakasta. Yksityiskohtia näkyvyydestä ja kestosta löytyy täältä.

Fokuksemme – ja käskekää/määrätkää tämä verkkotyössänne ja seremoniassanne – on poistaa vääristyneet todellisuudet ja niiden syy, historia ja kaikki vaikutukset tässä nyt-hetkessä. Otamme vastaan tämän jumalaisen uudelleenjärjestelyn ja luonnonmukaisten Kristus-aikajanojen paljastumisen helposti ja sujuvasti.

Kristallit ovat valtava apu. Laita ne maahan, ruohikolle tai veteen portin keston ajaksi. Portinvartijat, avaudumme tiistaina 24.7. yhteisenä aikomuksenamme toteuttaa se maksimaalinen puhdistuminen ja ylösnousemuksen vahvistuminen, minkä kosminen laki sallii, kaikkien osallisten korkeimmaksi eduksi ja puhtaan luonnonmukaisen ylösnousemuksen kera. Niin se on.

Pidämme tämän yhtenäisen fokuksen luonnonmukaisten ylösnousemusaikajanojen palauttamisessa kaikille, tukien aurinkomuutoksia ja kollektiivin vakautta tämän portin aikana. Energiat saattavat tuntua pirstoutuneilta jonkin aikaa, ennen kuin ne tasapainottuvat. Ylläpidä aikomusta rauhaan.

Meditoi, nesteytä, integroidu vedessä (luonnon meret, järvet, virrat, joet ovat parhaita), liikuta kehoa, hengitä ja yhdisty aurinkoon, kun koodeja toimitetaan ja prismaprojektorimme muuttuu, ja lähde pois linjoilta usein voimakkaimman kokemuksen saamiseksi.

Kuuntele Lyyralaista äänimatkaa ja meditoi sitä – sillä on tyynnyttävä, lohduttava ja aktivoiva vaikutus.

Tiistai 24.7. – maanantai 30.7.: kuunpimennysporttikäytävä, kosminen uudelleenjärjestely
Perjantai 27.7.: täysikuu ja kuunpimennys klo 13.22 PDT
Sunnuntai 29.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT.

Siunausta koko luomakunnalle tähän ainutlaatuiseen käytävään. Kiitollisuutta, rakkautta ja voimaa kaikille jumalaisessa palvelussa. Tässä sitä hehkutaan!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >