HomeViestejäSandra Walter20.7.2018 - Lyyralainen valoalus - siunaus ja aktivointi

20.7.2018 - Lyyralainen valoalus - siunaus ja aktivointi

LYYRALAINEN VALOALUS – SIUNAUS JA AKTIVOINTI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Toinen pimennys – tämän kauden voimakkain – tapahtuu tällä viikolla! Energiaintensiivisyys on lisääntynyt, kun lähestymme uudelleenharmonisointikohtaa. "Lyyralainen valoalus" -äänimeditaatio on antanut lohtua ja aktivoinnin tähän käytävään. Ks. latauslinkit alla.

Lyyralaiset ovat kissaolentoja Vegan tähdistöstä, jossa alkuperäiset kokeilut jumalaisen ihmisen DNA-mallin luomiseksi alkoivat. He ovat olleet jatkuva osa matkaani ja näyttivät minulle ensimmäisinä ulottuvuuksienväliset tähtiportit. Joskus heihin viitataan "valkoisina leijonaolentoina", koska heillä on valkoiset hiukset ja hyvin kuninkaallinen, leijonamainen olemus.

Kaksi paria lyyralaisia esittäytyi tehdessäni verkkotyötä Mount Shastalla – kaksi nais- ja kaksi miespuoleista. He antoivat siunauksen ja jumalaisen ihmisen DNA-aktivoinnin tätä transformatiivista käytävää varten. Tallennettuani tämän kuulin heidän kuoroina laulavan näitä sointuja ja sanoja, kun menin nukkumaan – koko yön. Soluni värähtelivät harmonioista, ja tunsin syvää rauhaa, ykseyttä ja ehdotonta rakkautta.

He pyysivät minua aloittamaan valoalusäänillä – äänillä joita kuulemme, kun aluksia ja olentoja on lähellä. He työskentelevät läheisesti siriuslaisten kanssa, ja tunnen kielen heijastavan tuota vaikutusta. Valokieltä ei voi tulkita sanasta sanaan. Oman kokemukseni mukaan se on sointuja, tuntemuksia tai geometriaa, jonka kanava tulkitsee välittääkseen viestejä, aktivointeja tai aikomuksia. Maan ulkopuoliset kontaktit puhuvat telepaattisesti, ja kuitenkin tämä kieli on virrannut lävitsemme vuosikymmeniä. Se tuntuu muuttuvan ja omaksuvan uuden tason Lähdekoodien läsnäolon myötä. Nämä harmoniat ovat omanlaisensa kristallisilta.

Tämä viesti sisältää tasapainokoodeja tätä voimakasta vaihetta, ruumiillistumista ja DNA-palautusta varten. Lyyralaiset muistuttavat meitä käyttämään soinnutusta ja harmonioita muistaaksemme, miten muutetaan muotoa puhtaalla aikomuksella ja äänellä. Meille on palaamassa taito liikuttaa, rakentaa ja luoda todellisuus äänellä.

Toivottavasti tämä lähetys ikuistaa sen harmonian, joka monilla meistä on tällaisen kontaktin myötä. Tämä äänimatka on valokoodattu auttamaan ylösnousemusprosessissasi.

Täällä äänimatka mp3- (Lyran lightship) ja youtube-muodossa.
Mp3:n lataaminen: pc – klikkaa hiiren oikealla silmällä otsikkoa tallentaaksesi (save as) ja Mac – klikkaa + control otsikkoa tallentaaksesi.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >