HomeViestejäSandra Walter2.7.2018 - Ylösnousemuksen kvanttivaikutukset pimennysjaksolla

2.7.2018 - Ylösnousemuksen kvanttivaikutukset pimennysjaksolla

YLÖSNOUSEMUKSEN KVANTTIVAIKUTUKSET PIMENNYSJAKSOLLA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Korkeampi kehityskaaremme toimittaa jatkuvasti meille Lähdekoodattua plasmaa vastaanotettavaksi ja integroitavaksi. Päivänseisausportti antoi voimakkaan DNA-jälleenyhdistymisen, jonka vaikutusten väreileminen kollektiivin läpi jatkuu.

Kun Gaian magnetismi vaihtaa uuden Maan verkkoihin, oma magnetismimme mukautuu. Tämä on ylösnousemusprosessin funktio: muuttaa todellisuudet uusiin puhdistettuihin järjestelmiin, joissa korkeampi itse voi ilmaista suoraan fyysisyyden kautta. Se voi saada olosi tuntumaan siltä, että hajoat ja yhdistyt korkeampiin tasoihisi samanaikaisesti. Kumpaakin tapahtuu. Muutokset todellisuuksissa ja Gaian energiakentissä vaikuttavat jokaiseen elävään asiaan tässä planeettamaailmassa, mukaan luettuna luonnonvoimat. On eriskummallinen ja kaunis vuosi, kummankin lisääntyessä jatkuvasti!

Kristus-mallien kvanttijakelu

Tiistaina ennen päivänseisausta massiivinen sateenkaari-kristalli-Kristus-olento ilmestyi minulle verkkotyön aikana Mount Shastalla. Päivänseisausfokuksemme oli ollut seuraavan tason valokeho-DNA:n aktivointi niiden tukemiseksi, jotka "menisivät valokehoon" tänä vuonna. Tämä olento säteili ja huokui voimakkaasti puhdasta Lähdetietoisuutta – yksi noista "olen ikuisesti muuttunut" -hetkistä. Lähdekoodiaaltoja tulvi portteihin ja verkkoihin. Näitä olentoja ilmestyi monille pyhille portille juuri ennen päivänseisausta.

Samaan aikaan kun tämä on klassinen symboli Kristuksen ruumiillistumisaktivoinnista, se oli myös merkki Kristus-mallien lopullisesta aktivoitumisesta Mount Shastassa. Arkkienkelit ja galaktiset mestarit ovat vartioineet ja puolustaneet näitä malleja vuosia. Nyt pystymme levittämään niitä verkkojen läpi kvanttivaikutuksella, kun ne on yhdistetty aurinko- ja kosmisiin tähtiportteihin. Tämä aktivointi oli suoraan yhteydessä päivänseisauksen DNA:n ja jumalaisen valokehomallin aktivointiin, minkä vuoksi monet tunsivat syviä integrointivaikutuksia, kun ne syöksyivät ihmissydänverkossa.

Vapaan tahdon valintaa kunnioitetaan näiden jumalaisten malliemme puhtaampien ilmaisujen vastaanotossa. Osumme kuitenkin voimakkaampiin kvanttikäännekohtiin, joissa ylisielut aktivoivat sieluryhmiä "välikäsien" kautta. Herääminen nopeutuu, kuten myös halukkuus osallistua ylösnousemukseen.

Tähtiporttivirrat ovat nyt jatkuvia – ei tarvitse olla auringonpurkaus- tai aurinkotuulimyrskypäivä näiden koodien saamiseksi. Voimakkaampi auringonpurkaus- ja aurinkotuuliaktiivisuus jatkuu porttikäytävien aikana, koska olemme yhdistyneet avautumis- ja vastaanottamistoiminnassamme. Meistä on tullut kvanttisia tähtiporttien myötä, ja verkon/portinvartijamme ovat osa tuota toimintaa tietoisella suostumuksella. Huomaan jo muutoksia kyvyissäni ja tarpeen itsehoitoon kehoni sopeutuessa. Leiki näiden kvanttitason muutosten kanssa – uudet taitomme ovat hyvin rajattomia, kun saamme alemman mielen pois tieltä.

Lähdekoodattu plasma puhuu suoraan olemuksemme ytimelle. Koska meillä on vapaan tahdon valinta, se voi tuntua kuin pyynnöltä tai syvältä halulta pysyvään muutokseen. Muutos ei tietenkään ole koskaan kiinteä tila tai pysyvä, paremminkin se on jatkuvaa. Kuitenkin ylisielutason päätöksistä tulee vääjäämättömiä heränneille.

"Muutos yli tavan" pimennyskauden aikana – opastusta niille jotka kamppailevat

Tämä on tunne-, ego- ja mentaalirakenteiden voimakasta parantumisaikaa. Kesäkuun uusi valotaso ja puhtaat Lähdekoodit uudistavat todellisuusrakenteemme mukautumaan ensisijaisiin aikajanoihin. Pimennykset ovat usein yhdistymisemme voimakkaita kollektiivisia aikaleimoja, ja heinäkuun toinen pimennys (27.7.) antaa tämän pimennyskäytävän voimakkaimman kosmisen alkusysäyksen.

Monet kokevat tällä hetkellä tunne-, mentaali- ja egovääristymien syvää puhdistumista. Vanhan itsen malleilla on eetteriside vanhoihin matriiseihin, joten esillä voi olla selviytymistyyppisiä pelkoja tai vanhoja tunnekäyttäytymistapoja ja -aistimuksia. Meille ei anneta mitään, mistä emme selviä – kaikki tapahtuu mahdollisimman helposti ja armollisesti. Saatat kuitenkin huomata korkeampia huippuja ja alempia alhoja kollektiivissa tai omalla matkallasi.

Jumalaiset mallit saavat aikaan euforisen liiton Jumalan kanssa. Nämä kokemukset ovat olleet voimakkaita monilla – aurinko-kristalliplasman puhdasta, nestemäistä valoa virtaa sydänkeskukseen ja ylösnousemuspilariin. Autuutta, iloa ja vapautta. Korkeampia huippuja on nyt jatkuvasti ulottuvilla – voimme hengittää, harmonisoitua hiljaisuudessa ja tuntea sen koska tahansa. Mikä jumalainen lahja.

Jumalainen malli ja vanhan itsen malli eivät kuitenkaan voi olla rinnakkain samassa keossa kovin pitkään. Aktivoitu DNA käskee kehoa tuottamaan korkeamman ilmaisun (muista aurinko-prismana-ilmiö). Solumuistin vanhat tavat tai selviytymismekanismit yrittävät tulla esiin tuntemattomanpelon vuoksi. Keho ja DNA vastaanottavat sekavia signaaleja, mikä voi aiheuttaa mentaali- ja tunnestressiä. Työskentele kehosi kanssa ohjataksesi kaikki ajatukset, tunteet ja luomukset jumalaiseen olemistilaan. "Syttyy yhdessä, kytkeytyy yhdessä" -hermoratadynamiikka toimii sekä sydämelle että aivoille. Oma kehomme on heijastus niistä korkeamman ja alemman ulottuvuuden ilmaisuista, jotka jakavat saman tilan tällä hetkellä – ei ole mahdollista pitää kiinni kummastakin, kun Gaian magnetismi vaihtuu uuden Maan ulottuvuuksiin.

Kaksi viime viikkoa on hyvä mittari siitä, miten tämä valotaso vaikuttaa sinuun. Kyllä, valokehon ja DNA:n uudelleenkalibrointi tekee meidät uneliaaksi. Katso mentaali- ja tunnetasoa. Miten se ilmenee sinulla? Pelkopohjaisten todellisuuksien horjuminen vaatii sisäisiä päätöksiä ja muutoksia. Mestaruutensa ruumiillistaminen sisältää testejä. Jotkut voimakkaita, jotkut lempeitä. Kun ilmenee alemman tason vapautusta, kiinnitämme huomioita kutsuun hiljaisuuteen, puhdistamiseen, itkemiseen, meditointiin, kiitollisuuteen, anteeksiantoon, itsen ja muiden ehdottomaan rakastamiseen ja uusiin luomuksiin harmoniassa Lähdehalujen kanssa.

Ajan nopeutuminen on gravitaatiomuutosten vaikutusta, kun planeetan magnetismi vapauttaa alemman todellisuuden vääristymiä. Vaihdamme korkeamman värähtelyn toruskenttiin tai ensisijaisiin aikajanoihin. Tämä voi aiheuttaa tunteen kiireestä muuttua tai olla täydessä hiljaisuudessa, riippuen valokehosi ja DNA:si resonoinnista hetkessä. Jos tunnet tarvetta pitää tauko, levätä tai arvioida tai harmonisoida uudelleen henkilökohtainen kehityskaaresi, kunnioita sitä nyt. Nuo tuntemukset ovat suoria viestejä sielutasolta siitä, että uudelleenkalibrointia tarvitaan. Erityisesti jos sen tekeminen tuntuu kiireiseltä.

Monia selviytymis-, suru- ja masennuskysymyksiä on kietoutunut syvälle egorakenteisiin, jotka uusi valotaso hajottaa. Puhdas positiivinen fotonivalo ei siedä vääristymiä uuden Maan ulottuvuuksissa. Olemme ankkuroineet Gaia-tietoisuuden 5D-, 7D- ja (pian) 9D-tason voidaksemme hajottaa valheelliset pelko- ja erillisyysharhakuvat (kirjaimellisesti värähdellen ne ulos näistä ulottuvuuksista). Myöhemmin ei ole helpompaa käsitellä niitä hajoavia pelkoja, jotka ovat yhdistyneet vanhaan harhaan – tee se nyt. Tee se ilolla. Juhli sitä, että sielusi on esittänyt tämän sinulle vapautettavaksi! Kaikki voidaan muuttaa rakkaudeksi. Olemme niin voimakkaita.

Näiden taajuuksien puhtaus on selvä. Kunnioita sitä. Luo sen kanssa. Se on jumalainen itse, joka palaa ja kirjoittaa olemuksesi uudelleen pyhäksi geometriaksi ja puhtaaksi valoilmaisuksi. Anna valon paljastaa sinut.

Muuttuvat todellisuudet – tilaisuuksia yhdistymiseemme

Tässä ovat lineaariset globaalit tilaisuutemme yhdistyä yhtenä Lähdevoimana. Palvelemme uuden Maan paljastumisen kollektiivisina laukaisijoina. Tullaanpa moniulotteisen Kristus-itsen kvanttivertauskuvaksi, puhtaan ja luonnonmukaisen ylösnousemuksen korkeimmissa intresseissä. Otan mukaan elokuun tapahtumat, koska ne rakentuvat kosmiseksi alkusysäykseksi 29.8. Samoin fokusoidumme nyt-hetkeen.

* sunnuntai 8.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* torstai 12.7.: uusikuu ja osittainen auringonpimennys klo 20 PDT
* sunnuntai 15.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 22.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* torstai 24.7.–maanantai 30.7.: pimennysporttikäytävä
* perjantai 27.7.: täysikuu ja kuunpimennys klo 13.21 PDT
* sunnuntai 29.7.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 5.8.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 5.8.–tiistai 14.8.: Leijonaportti ja pimennysporttikäytävä
* keskiviikko 8.8.: Leijonaportti
* lauantai 11.8.: uusikuu ja osittainen auringonpimennys klo 2.46 PDT
* sunnuntai 12.8.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 19.8.: globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* sunnuntai 26.8.: täyskuu klo 4.58 PDT ja globaalit ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11. ja 17.11 PDT
* keskiviikko 29.8.: tähtiportin avautuminen ja kosminen alkusysäys

Lineaarinen toiminta voi olla haaste. Nämä päivämäärät annetaan meille tilaisuutena yhdistyä. Joskus luetteleminen auttaa maadoittamaan ne (sekä muistamaan, mikä päivä on). Kun meistä tulee kvanttinen portinvartioinnissa ja verkkotyössä, matkustamisesta ja uuden Maan vierailuista, kunnioittamisesta ja vahvistamisesta tulee kaunis ja luova ponnistus. Pohjoisessa on kesäaika – varmista, että nautit ulkoilmasta ystävien, perheen ja valoheimon kanssa.

Lepää hyvin ennen pimennyksiä – ne tuntuvat minusta nyt jo surrealistisilta. "New Earth Now" -päiväsi ja aktiviteettisi. "Muutos yli tavan" ehdottaa ratkaisuja valittamisen sijasta ja vapautta pelkän selviytymisen sijasta. Käytä moniulotteista perspektiiviä kaikkeen. Se vapauttaa sielun ilmaisemaan uutta ja transformoi nämä ulottuvuudet jumalaisen rakkauden ilmaisuksi. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >