HomeViestejäSandra Walter20.6.2018 - Päivänseisauslahja - valokieli-DNA-aktivointi

20.6.2018 - Päivänseisauslahja - valokieli-DNA-aktivointi

PÄIVÄNSEISAUSLAHJA – VALOKIELI-DNA-AKTIVOINTI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakkaat uutiskirjeen tilaajat.

Syvintä kiitollisuutta tuestanne ja jumalaisesta yhteydestämme tämän voimakkaan ylösnousemuskäytävämme aikana. Korkeampi kehityskaaremme on vahvistunut tämän päivänseisausportin myötä, mikä vapauttaa Lähdekoodeja DNA-aktivointia ja uudelleenyhdistymistä varten. Tämä tukee seuraavaa valokehotasoamme jumalaisen ihmisen kristalli/Kristus-mallissa.

Valokieli ja HU-soinnutus voi aktivoida DNA:ta ja jumalaisia malleja sekä avata sydänkeskuksen portin. Osa uutta palvelutyötäni on sarja valokieliviritysmatkoja. Ole hyvä ja ota vastaan tämä lyhyt valokoodattu mp3-aktivointi, joka on tehty Mount Shastalla äärettömyysportteja avattaessa.

* Kuuntele kuulokkeilla saadaksesi täyden ääniasteikon.
* Hengitä, keskity itseesi ja avaa sydämesi ja kenttäsi.
* Kuuntele kolme kertaa valokoodien ankkuroitumiseksi.

Ohjeet:
Voit kuunnella sen täältä audio-soittimella sivun alareunassa. Tai tallentaa sen osoitteesta http://www.sandrawalter.com/wp-content/uploads/2018/06/HU-SOLstice-DNA.mp3.
Kaunista päivänseisausta koko luomakunnalle! Kuulkoon taivas sydämiämme!
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >