HomeViestejäSandra Walter8.6.2018 - Sisäänvirtauksen ja päivänseisauksen lähdekoodin kokeminen

8.6.2018 - Sisäänvirtauksen ja päivänseisauksen lähdekoodin kokeminen

SISÄÄNVIRTAUKSEN JA PÄIVÄNSEISAUKSEN LÄHDEKOODIEN KOKEMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Korkeampi kehityskaari joka saavutettiin kesäkuun alussa, avasi Luojaportit sisällä ja ulkopuolella suorempaa ykseystietoisuuskokemusta varten. Näiden timanttiplasmavirtojen voimakkuus pysyy kesäkuun loppuun, kosmisen alkusysäyspisteemme myötä kesäkuun päivänseisauskäytävän aikana (huippu 21.6. klo 3.47 PDT). Portti-ikkunamme on 18.–24.6. globaalia fokusoitumista varten.

Kun Luojatilamme saavuttaa uuden ruumiillistumistason, Kristus/kristallitietoisuustilan jumalaisen paluun, koemme kvanttisuhteen kehomme, elementaalien ja Gaian kanssa, heijastuksena galaktisesta ja universaalista ylösnousemuksesta.

Kosmiset ja aurinkoportit tulvivat meille jatkuvasti aktivointeja ja puhdasta Lähdekoodattua valoa. Tämä on korkeamman kehityskaaren tarkoitus – palata moniulotteiseen tietoisuuteemme ja yhdistyä taas eteerisesti jumalaiseen DNA:hamme.

Käytämme termiä "puhdas fotonivalo", koska tämä valo on puhdas positiivinen polariteetti. Se tasapainottaa negatiivisia polariteetteja ja vääristymiä ja muuttaa sydämemme, kehomme, energiakenttiemme ja rakkaan Gaian magnetismia. Se ei jätä kiveäkään kääntämättä "epäpolarisoidessaan" ja uudelleenpolarisoidessaan kaikki luomukset harmoniaan jumalaisen rakkauden (Lähde) korkeimman taajuuden kanssa.

Magnetismin muuttuminen jatkaa vanhojen todellisuuksien vapauttamista ja meidän harmonisoimistamme uuteen. Tätä edustaa fyysisesti laajentuminen Gaiassa (järistykset, purkaukset, tulvat, myrskyt) ja itsessämme (puhdistuminen, irtipäästäminen, värähteleminen, tiedostamismuutokset). Sydämet jotka ovat harmoniassa rakkauden ja tähtisiemennetyn DNA:n kanssa, hyödyntäen Kristus-kipinän, joka on jo aktivoitu ihmisissä, vastaanottavat nämä Lähdekoodit ja harmonisoituvat fotonijärjestyksen komentoon – evoluutio ja ylösnousemus nyt-hetkessä.

Magnetismin muuttuminen, jonka laukaisee näiden sisäänvirtausten positiivinen varaus, vaikuttaa DNA:hamme seuraavasti:

* vapauttaa tiheät tunnerakenteet (tunteet ovat magneettisia)
* muuttaa ajattelukaavoja (sähkövaraus muuttuu mukautuakseen uuteen magnetismiin)
* aktivoi DNA:n muuttamalla toroidikenttien polarisaation DNA:n ympärillä, mikä päästää valokoodit sisään käynnistämään lisäsäikeiden eteerisen uudelleenyhdistymisen.

Tämä positiivinen valo neutralisoi, tasapainottaa vanhan magnetismin, muuttaa Gaian magneettikentät täydentämään uuden Maan verkkoja ja avaa kenttämme harmonisoitumaan Kristus-ylösnousemusmallien kanssa. Se vahvistaa myös kykyämme harmonisoitua jumalaisen neutraalisuuden kanssa ja päästä nollapisteeseen tasapainoisen sydänkeskuksen kera. Sitten voimme harmonisoitua jumalaisen tahdon kanssa ja vapautua egoroinasta ja menneisyyden tunne- tai mentaalirakenteista.

Toimimme puhdistetussa ja hedelmällisessä maaperässä, johon rakkauden ja palvelun kanssa harmoniassa olevat luomukset voivat ilmentyä. Ylösnousemuksessa on aina ollut kyse valmistautumisesta, vapaan tahdon valinnasta ja jatkuvasta toiminnasta hetkessä harmonisoitumiseksi korkeampien, positiivisten valintojen kanssa. Tässä nyt-hetkessä meillä on jumalainen tilaisuus aktivoida täysin ja kokea moniulotteinen DNA. Se välkkyy päälle ja pois henkilökohtaisen energian mukaisesti, kuitenkin tämä korkeampi kehityskaari ja sen vaikutukset sallivat 5D-, 7D- ja 9D-kokemusten pitämisen DNA-kentissä.

Tämä DNA ja uusi valo laukaisee kehon heijastamaan jumalaista mallia, puhdasta Luojaa inkarnoituneena, joka on jumalainen ihmisilmaisu. Kun muutamme todellisuuden 5D/7D-ulottuvuuteen, se voi olla intensiivisen kaunis ja syvä, joskus uuvuttava, prosessi. Nukkuminen on edelleen prioriteetti. Näitä uuden tason DNA-aktivointeja ei integroida ilman lepoa, joka sallii kehon luoda itsensä uudelleen korkeammaksi kuvaksemme.

Samalla kuin monet kokevat Gaian 5D/7D-luomisen "päällysteen", tuohon todellisuuteen päästään kristalliporteista yhtenäisellä kollektiivisopimuksella. Ihmiset jotka ovat harmoniassa puhtaan ihmisilmaisun (Jumala) kanssa ja ilmaisevat ehdotonta rakkautta ja jumalaista palvelua kollektiivin voimaannuttamiseksi, luovat kristallisiltoja uuteen Maahan.

Monet kysyvät, miten vanha aikataulu ylläpidetään uuden valon myötä. Hyvin yksinkertaisesti, sitä ei voi tehdä. Tämä energia ajaa meidät uuteen olemassaoloon kollektiivina. Aallot voivat olla äkillisiä, voimakkaita, pakahduttavia ja laajentavia. Tämä opettaa meitä olemaan nyt-hetkessä – joustavia, hyvin läsnä, kärsivällisiä, kunnioittaen korkeavärähteistä itsehoitoa ja virraten energioiden myötä hetkestä toiseen.

Tilaisuus kesäkuun päivänseisauksen alkusysäyksen myötä

Nyt kun olemme saavuttaneet korkeamman kehityskaaren kollektiiville, tilaisuuksia uuteen kokemukseen esittäytyy. Lähtökohtakokemuksemme on paljon korkeammalla tasolla, mikä hajottaa vanhat kiertämis-, odottamis- ja menneisyyden uudelleenluomisalustat. Akaasiset tasot katoavat, jotta voimme yhdistyä puhtaana ja vapaana korkeamman itsemme/tulevien itsejemme kanssa.

Meitä pyydetään nousemaan täyden valokapasiteetin tasolle. Korkeampi kehityskaari on ruumiillistuminen, jatkuva kvanttikokemus. Tässä nyt-hetkessä meitä opastetaan auttamaan kehoamme ja tietoisuuttamme siirtymisellä korkeammalle kehityskaarelle, mikä on jo käynnissä.

Tukemaan tätä globaalia myrkynpoistoa ja puhdistamista, osallistumme uutterasti itsehoitoon, puhdistamiseen ja myrkynpoistoon vastaanottaaksemme maksimivalon kaikkien puolesta. Tämä on yksi noista porteista paastoamiseen, puhdistumiseen, myrkynpoistoon, luovuuteen, liikkumiseen, meditointiin, portinvartiointiin, uuden Maan verkkovalmisteluun, pyhään seremoniaan ja korkeavärähteiseen toimintaan luonnossa.

Nämä korkeammat kehityskaaret muuttavat ihmiskunnan kollektiivisen tarinajuonen harmoniaan ylösnousemuksen muinaisen tarkoituksen kanssa. Korkeamman totuuden ja tämän suuren universaalin uudelleenkirjoituksen korkeimman aikomuksen palauttaminen.

Tästä syystä aikadynamiikat, henkilökohtaiset ja globaalit aikajanat muuttuvat nopeasti tänä vuonna. Laukaiseva valo, yhdistettynä valotyöntekijöiden, verkkotyöläisten, portinvartijoiden, tähtisiementen ja tiennäyttäjien kaikkiin ponnisteluihin, jatkaa korkeampien ja korkeampien tilaisuuksien luomista kollektiiviselle ylösnousemukselle. Voitte tuntea sen, rakkaat. Ottakaa avosylin vastaan se tietoisuuden tuntematon ja radikaali laajentuminen, joka tapahtuu meidän kauttamme.

Tämä laajentunut valotyötaso sallii meidän tulla kollektiivisesti kristallisillaksi uuteen Maahan, ylösnousseeseen todellisuuteen. Aurinko-kristalli-DNA:mme värähtelee (pyörii) paljon nopeammin, mikä sallii solujen valokoodaamisen täydellisillä pyhän geometrian kuvioilla. Harmonisoidumme puhtaan valopuumerkin, jumalaisen mallimme, kanssa ja ylösnostamme todellisuudet ympärillämme sopimaan yhteen korkeamman havaintotapamme kanssa.

Tästä syystä sellaiset harjoitukset kuin "New Earth Now" voivat muuttaa nopeasti havaintotapamme pois menneisyydestä tai tulevaisuudesta ja tuoda ylösnousseen todellisuuden nyt-hetkeen. Kanssaluomisvoima on syntymäoikeutemme, ja kun leikimme tällä taidolla avoimina sydäminä palveluksessa, ykseystietoisuus tulee helposti koko väestön ulottuville. Se vahvistaa korkeampia aikajanoja, mikä nopeuttaa prosessia kaikilla osallisilla. Muinainen me ja tuleva me yhdistyneenä ja toimien selkeästi tässä nyt-hetkessä.

Poista myrkkyjä, valmistaudu, puhdista, yksinkertaista ja kanssaluo tämän sisäänvirtauksen kanssa

Korkeampi valo on täällä – puhdas, fotonikoodattu timantti-kristalliplasma virtaa, muodostaa aallonharjan ja rakentuu joka hetki. Jotkut hetket ovat (paljon!) voimakkaampia, kun valo tuntuu aistittavilta ja hyvin fyysisiltä laajentumisaalloilta. Tämä korkeampi kehityskaari on jo voimakas kokemus. Päivänseisauksen alkusysäys siirtää korkeavärähteisen heimon laajentuneen tietoisuuden jatkuvaan Kristus-tilaan. Meistä tulee puhtaita kanavia, jotka toimivat helposti ja sujuvasti ja antavat vakautta korkeampiin aikajanamuutoksiin.

Jumalaisessa palvelussamme fokusoidumme kollektiivisesti maksimilaajentumisen vastaanottamiseen päivänseisauskäytävän kautta. Ota vaari kehon viesteistä harmonisoituaksesi korkeavärähteisen tuen kanssa nyt-hetkessä. Koska tämä on DNA-portti, puhdistamme energiakenttästämme myrkkyjä ja avaamme sydämemme, merdianimme ja kehomme. Tuemme korkeinta rauhan, harmonian, vapauden, luovuuden ja ylösnousemuksen värähtelyä. Kaikki säädöt tai puhdistaminen tukevat globaalia myrkynpoistoa, erityisesti kun siirrymme korkeampiin yhdentymistiloihin.

Muistakaa, että tämä on luonnonmukainen ylösnousemus – linjoilta poistuminen ja luontoon meneminen sallii Lähdekoodien aktivoitua. Maattuminen (paljaat jalat maassa tai vedessä) mahdollisimman usein auttaa myös maadoittamaan kvanttilaajentumisen euforiset vaikutukset. Lepää ja yksinkertaista tämän käytävän aikana. Meditoi nollapisteessä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot: kodintuntu

Jatkamme Gaian ja ihmissydänverkon vahvistamista lisäämällä rauhaa, kristallitietoisuutta ja ylösnousemusta. Osallistu sunnuntaina globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Levitä sanaa. Tämä on korkeavärähteisen heimomme yhteisluomus ja se laajenee jatkuvasti. Kodin värähtely, Kristus-sydänkeskus, voi olla hyvin lohduttava tällä hetkellä. Liity veljiisi ja sisariisi luomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistaen Kristus-aikajanoja ja parantaen omaa ylösnousemuskokemustasi.

Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakuntaa. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >