HomeViestejäSandra Walter1.6.2018 - Korkeampi kehityskaari saavutettu - päivityksiä ykseysmeditaatiossa

1.6.2018 - Korkeampi kehityskaari saavutettu - päivityksiä ykseysmeditaatiossa

KORKEAMPI KEHITYSKAARI SAAVUTETTU – PÄIVITYKSIÄ YKSEYSMEDITAATIOISSA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
1.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Toukokuun toisen puoliskon voimakkaan fokusoitumisen jälkeen, kesäkuun korkeampi kehityskaaremme on saavutettu. Ääretöntä kiitollisuutta kaikille portinvartijoille, verkkotyöläisille ja rakkaille sieluille palveluksessa, jotka ohjasivat uutterasti sisään nämä korkeammat taajuudet kaikkien puolesta.

Kylven näissä uusissa taajuuksissa tällä hetkellä, joten tämä on lyhyt päivitys. Avainmuutoskohtamme olivat ilta 17.5., kun Luojaportit avautuivat, 19.5. kun kosminen alkusysäys avasi tähtiporttijärjestelmän, josta tulvi meille aurinkoaktivointeja, 26.5. sisään syöksyi massiivisia kenttiä Lähdekoodattua kristalliplasmaa ja sitten oli puhdistava täysikuu, joka muutti alempia kollektiivisia aikajanoja.

Tarkoituksemme oli varmistaa kesäkuun päivänseisauksen korkeampi kehityskaari, ja se on saavutettu. Olemme nyt hyvällä mallilla kesäkuun todellisuusvaihdossa, joka on jo käynnissä.

Useimmat teistä kokevat jo näitä upean intensiivisiä ja tietoisuutta muuttavia sisäänvirtauksia, jotka jatkuvat koko kesäkuun. Myös rakas aurinkomme muuttuu – tämä nopeutuminen kristalliruumiillistumaksi tapahtuu kvanttitasolla. Niin sisällä, kuin ulkona. Harmonia puhtaiden Luojadynamiikkojen kanssa on avain. Tämä vaikuttaa kaikkiin todellisuuksiin – Luojaporttien avautuminen muuttaa sitä tapaa, jolla ihmiset luovat globaalisti nyt-hetkessä.

"Uusi Maa nyt" -kokemus – ilmainen työpajauusinta

Näiden New Earth Now -tapahtumien tarkoitus on moniulotteinen. Olen varma, että useimmat teistä oivaltavat sen vaikutuksen, kun valoheimo yhdistyy jumalaiseen kanssaluomiseen nyt-hetkessä. Kyllä, se auttaa nopeutuneissa aikajanamuutoksissa. Se harmonisoi myös useampia sydämiä korkeampiin todellisuuksiin, mikä nopeuttaa kollektiivin muuttumista. Autamme kaikkia saamaan kiinni siitä, mitä tapahtuu. Karistakaa harhakuva tiheydestä – se on jo poissa.

Kiitollisuutta upeasta palautteesta tämän kokemuksen sydäntä puhdistavasta ja parantavasta vaikutuksesta. Mitä enemmän heränneitä ihmisiä jotka voivat harmonisoitua Luojatilaansa nyt-hetkessä, sitä helpompaa se on kaikille. Ota vastaan tämä palvelu, seuraa mukana, pysäytä video, kun tarvitset sitä, kirjoita luomuksesi ja "verkota" ne, soinnuta ääneen, puhu ääneen … ole kanssamme nyt-hetken ajattomuudessa. Jos osallistut toiseen osaan 9.6., ennakkoehtona on, että käyt tämän kokemuksen läpi ainakin kerran. Huomaa, että se on erilainen, laajempi joka kerta.

"New Earth Now", osa 2 esitetään netissä 9.6. Toinen osa sukeltaa Luojatiladynamiikan ja aikajanaresonanssin käyttämiseen palvelutyöhösi ja henkilökohtaiseen elämänvirtaasi. Ykseystietoisuudella on hyvin paljon tarjottavana meille, ja kun kollektiivitietoisuudestamme tulee yhtenäisempi, on jumalainen tilaisuus nopeuttaa kaikkien halukkaiden sydänten vapautta.

Katsele "New Earth Now" ensimmäinen osa täältä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot ovat voimakkaita tällä viikolla. Lähetämme näitä uusia Luojaporttikoodeja päivittämään kollektiivin nyt-hetkeen. Kaikki halukkaat sydämet jotka haluatte tämän uuden valotason ja rauhaa kaikille, liittykää meihin. Yksityiskohdat ja opastetun meditaation saa täältä.

Äärettömiä siunauksia koko luomakuntaan!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >