HomeViestejäSandra Walter24.5.2018 - Aurinkoporttisisäänvirtaus -yhtenäisyysvaikutuksia

24.5.2018 - Aurinkoporttisisäänvirtaus -yhtenäisyysvaikutuksia

AURINKOPORTTISISÄÄNVIRTAUS - YHTENÄISYYSVAIKUTUKSIA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
24.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Syvää kiitollisuutta kaikille, jotka fokusoituvat tämän portin aikana kutsumalla sisään ja esiin näitä hyvin jalostuneita taajuuksia. Integrointi vaatii paljon lepoa, rauhaa, aikaa luonnossa ja meditointia.

Muista viesti: "Jotkut näistä energioista voidaan integroida vain unitilassa." Uneliaisuus on selvää, kuin huumetta. Ruumiillistajat tuntevat tämän enemmän kuin muut, kun ihmiskanavafunktio vaikuttaa koko ihmissydänverkkoon. Valokehomme muuttuu täydentämään aktivoituja sisäisiä kristallirakenteista. Tämä tapahtuu nopeasti sen valoalueen myötä, jossa kuljemme tällä hetkellä. Kunnioita sitä ylimääräisellä unella, levolla, joogalla tai virtaavalla liikkeellä ja meditoinnilla.

Olemme siirtymässä globaalin ykseystietoisuuden yhtenäisempään tilaan, kun ensisijaiset aikajanat nostavat kaikkien kehityskaarta. Salli hiljaisuutta korkeamman itsen kanssa. Anna valon muuttaa sinua.

Auringonpurkaukset jatkuvat ja lisääntyvät, kun "auringonpilkkuja ilmestyy tyhjästä" – viime viikon tähtiporttiavautumisen sivuvaikutus. Huomaa, miten erilaiselta tämä purkautuminen tuntuu tällä hetkellä. Nämä puhtaat fotoniplasmakentät on ladattu tietoisuutta muuttavilla ja verhoa hävittävillä koodeilla, jotka vaikuttavat fyysisiin todellisuuksiin. Tämä on sitä leimahtelua, jota monet meistä kokevat hienojakoisemmissa ulottuvuuksissa, "fysikalisoituneena" hälytysmerkiksi kaikille osallisille.

Meitä varoitettiin tästä käytävästä, joka jatkuu ensi tiistain täysikuuhun saakka, voidaksemme valmistautua paljon korkeampaan kollektiiviseen kehityskaareen kesäkuussa. Jumalaisena palveluksenamme jatkamme mahdollisimman monien nostamista korkeammille aikajanoille.

Video "Uusi Maa nyt" -kokemuksesta julkaistaan tänä viikonloppuna. Säilyttäkäämme rauhallinen fokuksemme tähän sisäänvirtaukseen. Sunnuntain ykseysmeditaatiot keskittyvät rauhaan, kuten aina, ja jaamme nämä uudet ruumiillistumiskoodit ihmissydänverkon kautta.

Siunausta koko luomakunnalle tähän transformaatiokokemukseen!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >