HomeViestejäSandra Walter16.5.2018 - Uusi maa nyt - Luojatilan kokeminen

16.5.2018 - Uusi maa nyt - Luojatilan kokeminen

UUSI MAA NYT – LUOJATILAN KOKEMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
16.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Meihin kaikkiin vaikuttavat ne ensisijaiset aikajanat, jotka aktivoitiin kollektiivisesti viime vuonna. Verhon nostaminen altistaa meidät uudelle ykseystietoisuustasolle, johon saamme yhteyden vapaalla valinnallamme. Kosmiset ja aurinkoportit pommittavat meitä jatkuvasti aktivoinneilla ja puhtaammilla valotasoilla. Se surrealistinen tunne, että lähtee yhdestä todellisuudesta ja yhdistyy toiseen, on hyvin selvä. Magneettimuutokset jatkavat vanhojen todellisuuksien horjuttamista, mikä paljastaa sen, mistä on luovuttava, jotta uusi maakokemus kumoaa kollektiivitodellisuuden.

Monien kokiessa Gaian 5D/7D/9D-luomiskerrosta, tuon todellisuuden kristalliportteihin päästään käsiksi kollektiivisen voimaantumisen avulla. Ihmiset jotka ovat harmoniassa HU:n (Jumala/Lähde) puhtaan ilmaisun kanssa, jota ilmaistaan ehdottomana rakkautena ja jumalaisena palveluna, luovat kristallisiltoja uuteen Maahan.

Olemme vastaanottaneet tätä vuosia – Kristus-tietoisuuden aktivoituminen sisällä avaa polkuja uuteen kokemukseen. Ruumiillistuminen ensin. Tänä voimakkaana tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavan dynamiikan vuotena, kumoamme ne ajanpeluuohjelmat, jotka ovat kiusanneet valotyöntekijöitä vuosikymmeniä. Lyhyesti sanottuna, jos tunnet olevasi silmukassa, voit kumota nuo alemman aikajanan silmukat siirtymällä ykseystietoisuuteen ja kanssaluovaan voimaantumiseen juuri nyt.

Tässä ei ole muuta kuin rakkaus, tässä ei ole muuta kuin nyt. Kaikki muu on vääristymää tai harhaa meidän koulutustamme ja kasvuamme varten. Kun työskentelemme näiden evoluutioenergioiden kanssa, emmekä vain odota niiden muuttavan kaikkea, kiihdytämme henkilökohtaista ja kollektiivista ylösnousemustamme. Päätämme tutkia näitä uusia rakkaus-, luovuus- ja palvelutasoja, erillisyyden, pelon ja selviytymisen sijasta.

Tänä vuonna tapahtuu ainutlaatuinen muutos – kuluneiden viiden vuoden "roinan" alta paljastuu se, mikä tapahtui jo 2012. Hyödynsimme armojakson ja herätimme mahdollisimman monta sielua. Kyllä, tässä vuodessa on omat haasteensa – magneettimuutokset voivat saada tuntumaan, että ratkeamme liitoksista. Ne paljastavat myös valtavan autuuden ja vapauden. Kumpikin kokemus on heijastus siitä, mitä tapahtuu Gaiassa (järistykset, sää, myrskyt jne.) ja aurinkokunnassa (aurinkotuuli, välähtely, magneettimuutokset). Emme ole näiden energioiden uhreja, meistä tulee niiden kanavia.

Virran seuraaminen – tiennäyttäjät valitsevat korkeamman palvelun

Tiennäyttäjät muuttavat palveluksia mukautuakseen korkeampaan kehityskaareen. Uusi palvelutyö riippuu sieluryhmä- ja ylisielumuutoksista kehityskaaressa. Kun saamme loppuun ylösnousemuksemme oppitunnit, tavoitteet ja tasot, ylisielu on vapaa siirtymään muihin ilmaisuihin ja palveluihin. Kun ensisijaiset aikajanat saavutettiin, kollektiivilla muuttui kaikki. Ylisielulle esitellään uusia mahdollisuuksia, minkä vuoksi monet tuntevat epämukavaksi olla vanhoissa tavoissa tai palveluissa.

Minun palveluni fokus tällä hetkellä on Luojatietoisuustila, ja opastan jumalaisia ihmisiä kumoamaan alemmat todellisuudet ja luomaan uusia todellisuuksia. Harmonia jumalaisen tahdon kanssa on avain, ja meille on avoinna valtavasti mahdollisuuksia tässä nyt-hetkessä. Olen oppinut paljon olemalla vuorovaikutuksessa korkeampiin maailmoihin, kosmisiin tähtiportteihin, toroidikenttiin jotka ohjaavat todellisuuksia, ja aurinko- ja planeettaportteihin. Puhtaan aikomuskentän pitäminen on portinvartijafunktio, ja noiden kenttien kanssa luominen nopeuttaa henkilökohtaista ja kollektiivista matkaa. Näemme tätä sunnuntaisin ykseysmeditaatioissa, joissa tapahtuu kollektiivista parantumista puhtaan rauha-, rakkaus- ja ylösnousemusaikomuksen kautta, jumalaisten ihmisten samanaikaisessa sydänkeskeisessä tilassa.

Luojatila on opetettavissa oleva harjoitus, aivan kuten ylösnousemus. Korkeammat kehityskaaret voidaan tuoda ihmiskunnalle tähän nyt-hetkeen helposti ja sujuvasti. Muutama fokusoitunut ja omistautunut Kristus-ihminen voi synnyttää korkeamman todellisuuden kaikille. Monet haluavat muutosta, joillain on sielusopimus sen kanssaluomisesta. Valotyöntekijöillä on "sydänstartti" tälle seuraavalle askeleelle – jatkuva sisäinen työ ja ulkoinen palvelu valmisteli meidät yhdistymiseen tällä tasolla.

Uusi Maa nyt – ykseystietoisuuden vapauden kokeminen

Kosmiset taajuudet jotka vaikuttavat tietoisuuteemme, paljastavat kanssaluomisen todellisena vahvuutena. Tämä on moniulotteista voimaantumista. Vapausaktiviteetti, -kokeilu, -tunne ja -energia omissa ajatuksissamme ja sydämessämme nopeuttaa "muutos voittaa tavan" -tilannetta. Kun sydämemme tulee puhtaammaksi ja vahvemmaksi, ohjaamme tätä ainutlaatuista "Luoja inkarnoituneena" -ihmispiirrettä palvelun avulla.

"Uusi Maa nyt" -kokemus sytyttää vapauden sydämessä sekä jumalaisen ihmisen taitosettimme. Tätä on tehty suorassa lähetyksessä kolmen eri ryhmän kanssa tähän mennessä, yksi Austinissa ja kaksi Sedonassa. Neljäs kokemus luodaan yhdessä Lauren Galeyn kanssa 19.5. (Voit rekisteröityä tapahtumaan nettisivujeni kautta.) Kokoontumiset tarjoavat ainutlaatuisia aktivointitilaisuuksia tänä vuonna, ja moniulotteinen toiminta on selvää. "Uusi Maa nyt" -kokemus on ohjattua kanssaluomista, joka muuttaa henkilökohtaisia ja globaaleja aikajanoja. Jokainen kokoontuminen on ainutlaatuinen, ja prosessi on kehittynyt nopeasti kuluneiden kolmen kuukauden aikana. Se voi olla todellinen sydämen avaaja ja auttaa selkeyden kera seuraavalle palvelutasolle. Monet ovat itkeneet näissä kokemuksissa, kun vapaus palaa heidän sydämeensä. Jumalainen neutraalisuus ja kyky ymmärtää moniulotteiset peruskäsitteet antaa paljon voimakkaamman kokemuksen. Joillakin se paljastaa pelkoja tai epäilyksiä, joista voidaan luopua.

Kun koemme kanssaluodun vapauden ja toimimme niin kuin korkeammissa ulottuvuuksissa, tuomme kristalli/Kristus/ykseystietoisuusvärähtelyä tiheämpiin todellisuuksiin voidaksemme transformoida ne. Ykseystietoisuus vaatii irrottautumista minun luomisestani/sinun luomisestasi. Käytämme moniulotteista tietoisuuttamme nyt-hetkessä ja kuljemme ulottuvuuskerrosten verhojen/esteiden läpi (kuten porttityö). Tämä harjoitus opettaa meille myös, miten tunnetaan jonkin idean korkeampi energia, jonkin luomuksen energiapuumerkki.

Porttiviikonloppu – yhdistyminen kosmiseen alkusysäykseen

Kuten kuvattiin viime viikon Verkkotyöallianssin videoklipissä, ensi viikonloppuna on tilaisuus toivottaa tervetulleeksi kosmiset tähtiportit (ulottuvuuksienväliset virtaukset) ja työskennellä niiden kanssa. Alkusysäyspäivä on lauantai 19.5. (sama päivä kuin nettitapahtumallamme … mielenkiintoista). Fokuksemme jatkuu 22.5. saakka, ja se on tilaisuus seuraavan tason valokeholaajentumiseen (melko voimakas jo) ja kollektiivisiin aikajanamuutoksiin.

Luovu jäljellä olevien alempien aikajanojen käyttämisestä turva/selviytymismekanismina – ne horjuvat. Muista, että oma voimaantuminen vaikuttaa kollektiivin voimaantumiseen paljon voimakkaammin näiden muutosten myötä. Korkealla värähtelyllä on etulyöntiasema – käytä sitä viisaasti ja johdonmukaisesti. Puhu, tunne ja tee ehdottoman rakkauden korkeammasta tilasta käsin. Tunne ja kanssaluo korkeimmat vapauslopputulokset lauantaina. Meditoi kanssamme sunnuntaina.

Siunausta ja kiitollisuutta osallistumisesta ja Lähteen ja ihmiskunnan palvelemisesta. Rakastamme teitä, siunaamme teitä ja kiitämme teitä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >