HomeViestejäSandra Walter3.5.2018 - Ensisijaiset aikajanat - nyt-hetken korkeampi kehityskaari

3.5.2018 - Ensisijaiset aikajanat - nyt-hetken korkeampi kehityskaari

ENSISIJAISET AIKAJANAT – NYT-HETKEN KORKEAMPI KEHITYSKAARI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
3.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Toukokuussa on transformaatiota sekä kulissien takana että kollektiivikokemuksessamme. Se heijastaa seuraavan tason taitosettejä, jotka paljastettiin viime vuonna tähän aikaan. Syvälliset kokemukset muodottomista ulottuvuuksista, kosmiset tähtiportit, muinaisten taitojen muistaminen, galaktisen neuvoston muutokset … kaikki nämä paljastavat nyt korkeamman kehityskaaren valintojemme toteutumisen.

Henkilökohtaisten ja kollektiivisten valintojen vahvistumista ovat paljastusenergiat ja fotoniautonomia. Ruumiillistumiskokemukset jotka perustuvat myös valintaan, paljastavat polun valokehoylösnousemukseen. Tämä on ylisielutason päätös. Kristallitietoisuuden puhdas valo jota virtaa tähtiporteista tässä kuussa, tekee noista valinnoista selkeitä. Vapaan tahdon valintasi joko pelätä sitä tai harmonisoitua sen kanssa, ilmenee voimakkaampana kuin koskaan.

Tämä kuukausi paljastaa tietoiset ja alitajuiset valinnat voimakkaammin kuin ennen –kaikki-sisään tai kaikki-ulos -tarkistuspiste ylösnousemusprosessissasi. Verhot tulevat hyvin ohuiksi, erityisesti sisäänvirtauksen aikana 15.–22.5., jotta kulissien takainen toiminta voidaan paljastaa. Kuten aina, tässä ei ole kyse heistä, vaan tässä on kyse meistä. Harhan takana tapahtuu upeita suotuisan transformaation tekoja. Jos osallistut noihin neuvostotapaamisiin, ymmärrät herkän tasapainon, joka on käsillä.

Sama herkkyys heijastuu elämänvirroissamme: kristallitaajuus vaatii oman tietoisuutemme hajauttamista. Näemme tätä ego-otteen irtoamisessa henkilökohtaisesta identiteetistä, halukkuudessa yhdistyä kaikkien puolesta ja ovien avautumisessa paljon korkeammille luomistasoille. Kun vanhat järjestelmät ja todellisuudet hajoavat, Uusi antaa täyden huolettomuuden. Ja Uuden vapaus voi olla pakahduttavaa. Tiennäyttäjät muuttavat palveluksiaan hoitaakseen kollektiivista shokkia tuosta vapaudesta. Miten upea ongelma kohdattavaksi tänä vuonna!

Epäharmonisista luomuksista tulee uuvuttavia tai epämukavia – myös sivuvaikutus siitä, mitä tapahtuu kulissien takana (ks. Kristallisiltojen ylittäminen osa 1, 29.3.2018). Intensiivisyys vaikuttaa meihin kaikkiin, ja tämän kuukauden sisäänvirtaukset heijastavat vapauden korkeampaa kehityskaarta. Rukoile johtorooleissa olevien puolesta ja lähetä heille rakkautta ja armoa suotuisaa toimintaa varten – paine on valtava. Jokaisen halukkaan heränneen olennon täytyy torjua odotuspeliohjelmat tässä nyt-hetkeessä ja siirtyä eteenpäin luoden positiivisia palveluja ja ratkaisuja. On näin helppoa tukea paljastusta. Yltäkylläisyyden, vapauden, uusien luomusten ja jumalaisen ihmisilmaisun energeettinen tukeminen auttaa globaalia toimintaa. Uudet luomukset vaativat kanssaluomiselementtiä tukemaan yhtenäistä läpinäkyvyyttä ja yltäkylläisyyttä.

Ykseystietoisuus on aina läsnä, se on meidän luonnollinen tilamme. Revimme alas itse määrätyt (korkeamman itsen määräämät) verhot, valotaso poistaa planetaariset ja galaktiset verhot ja ykseys/Kristus/kristallitietoisuus palaa jatkuvaksi todellisuudeksemme.

Ensisijaisen aikajanan vahvistuminen – nyt-hetken korkeampi kehityskaari

Ensisijaiset aikajanat kumoavat alemmat ilmaisut. Tunne tuota lausetta ja meditoi nähdäksesi, mitä tapahtuu: ensisijaiset aikajanat kumoavat alemmat ilmaisut. Kvantti hävittää vanhentuneet todellisuudet. Kaikki lähellä sen taajuutta kohotetaan ja imetään korkeampaan kehityskaareen. Tämä kiihdyttää kaikkea – lineaarista kokemustamme aikadynamiikoista, positiivisten muutosten paljastumista kulissien takana ja kykyämme ruumiillistaa moniulotteinen itsemme.

Tämä kumoava vaikutus hajottaa vääristymät, jotka ruokkivat riippuvuuttamme erillisyydestä. Kuten kuka tahansa toipuva addikti, otamme hetki kerrallaan ja teemme korkeampia valintoja vapautuaksemme rajoittavista olosuhteista. Sydämen anteeksiantoa, kiitollisuutta ja läpinäkyvyyttä ei voi välttää. On tunnettava jokin, jotta voi parantaa sen.

Näistä valintakohdista – muutos tavan sijaan, ylösnousemus voimattomuuden ja rajoitusten sijaan – tulee vähemmän henkilökohtaisia, kun muutos etenee. Yhtenäistietoisuus tekee meistä hyvin tietoisen ykseydestämme ja havaitsemme yhdistyvämme ylisieluryhmiemme kanssa (300.000–500.000 inkarnoitunutta). Alamme luoda ja tehdä valintoja yhtenä yksikkönä ja yhdistyä jälleen Luojalähteeseen. Näissä ylisieluryhmissä on kirkkaampia fraktaaleja, niitä jotka heijastavat ensisijaisten aikajanojen korkeampaa toimintaa. Suoritamme samaa tehtävää: kohotamme koko ryhmää.

Näemme tätä kokoontumisissa ja tapahtumissa, minkä vuoksi henkilökohtainen osallistuminen tai netin kautta, jos ei voi matkustaa, on hyvin tärkeää tänä vuonna. Monien ylisieluryhmien edustajat yhdistyvät, mikä vaikuttaa miljooniin inkarnoituneisiin ja nostaa kaikki nuo fraktaalit korkeammalle kehityskaarelle. Jos jatkamme ilmestymistä paikalle ja lisäämme vapausvärähtelyä kollektiivitietoisuuteen luoden korkeamman taajuuden aikajanoja (lisää uuden Maan nyt-kokemuksista ensi viikolla), jakautuminen on minimaalista ja lyhytaikaista.

Toukokuun portit – tässä loistamme

Tämän kuukauden energiat ovat horjuttavia. Vaikka teemme parhaamme Gaian ja ihmissydänverkon vakauttamisessa, emme halua tukahduttaa tai pehmentää näiden kosmisten tuulien ja auringon leimahdusten iskua. (Leimahtelu on jatkuvaa, virity siihen).

Gaian maanalaiset rakenteet on aktivoitu, valotyöntekijät ympäri maailmaa virittävät kristalleja ja akviferejä jatkuvasti. Auta vapaasti. Noita suotuisia rakenteita jotka muinaiset me kylvimme tänne, verkostoidaan parhaillaan uuden Maan ja kristalliverkkoihin. Tästä syystä tunne tulemisesta vähemmän fyysiseksi on hyvin voimakas – Gaiasta, rakastetusta elävästä kirjastostamme, virtaava valo aktivoi seuraavan tason valokehon.

Ykseys/Kristus-tietoisuuden vakaus antaa alustan 5D/7D/9D-kokemukselle. Se vakauttaa DNA:n, aivot ja hermoston. Tämä kristallitietoisuustila on turvasatamasi, kun energiat horjuttavat vanhoja järjestelmiä. Saatat nähdä tämän peilissä – korkeamman itsesi katse on läsnä. Kenties näet sen toisen ihmisen silmien peilissä. Tuo olemus on täällä. Yhtenä tuemme globaalia yhdistymistä moniulotteiseen itseen. moniulotteiseen Gaiaan ja tulemista kristallisilloiksi uuteen Maahan.

Portinvartijoiden, verkkotyöläisten ja valotyöntekijöiden fokus

Palvelussa yhdistämme heränneen, ylösnousevan ja tähtisiemenkollektiivimme vahvistamaan jumalaista rakkaus-valoa ja ylösnousemusta. Tässä on toukokuussa avautuvat tilaisuudet:

Sunnuntait 6.5., 13.5., 20.5. ja 27.5.: globaalit ykseysmeditaatiot jotka fokusoituvat rauhan ja ensisijaisten aikajanojen vahvistamiseen. Sydämet palveluksessa, ole hyvä ja osallistu. Kutsu kaikki pöytään.

Lauantai 12.5.: aurinko- ja kristalliyhteys, valmistautuminen toukokuun puolivälin sisäänvirtaukseen.
Tiistai 15.5.: uusi kuu klo 4.49 PDT, portinvartijat avautuvat toukokuun muutoksille
Torstai 17.5.–tiistai 22.5. (huippu 19.5.): kosminen tähtiporttiasetelma, voimakas sisäänvirtaus odotettavissa
Tiistai 29.5.: täysikuu klo 7.20 PDT

Sandran toukokuun nettitapahtumia

Keskiviikko 9.5.: klo 17–19 PDT verkkotyöläisallianssin videokonferenssi
Lauantai 19.5.: "Uusi Maa nyt" -nettitapahtuma Lauren Galeyn kanssa
Lauantai 26.5.: klo 10–12 PDT "Uusi Maa nyt – Luojatilan soveltaminen"

Yksityissessioita Sandran kanssa saatavilla tässä kuussa. Yksityiskohtia yllä olevista yhteyksistä ja tapahtumista Events-sivulla. Yksityiskohtia ja muistutuksia annetaan viikoittaisessa uutiskirjeessä.

Lähetän teille kaikille jumalaista vahvuutta ja rakkautta siirtyä eteenpäin kaikkea palvelevien korkeimmilla ja kirkkaimmilla kehityskaarillamme. Luokaa uutta juuri nyt.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >