HomeViestejäSandra Walter6.4.2018 - Kristallisiltojen ylittäminen, osa 2

6.4.2018 - Kristallisiltojen ylittäminen, osa 2

KRISTALLISILTOJEN YLITTÄMINEN, OSA 2

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

"Pääsiäiskatedramme" joka tuntuu hyvin kaukaiselta tässä nyt-tilassa, ankkuroi voimakaita auringonpurkaustaajuuksia viime viikonloppuna. Ensimmäinen sunnuntaimeditaatiomme oli uskomattoman väkevä. Vuorella tehdyn auringonnoususeremonian jumalaisten valokoodausten ja kentän läpi syöksyneiden Lähdekoodien välissä, itkin koko ensimmäisen meditaation ajan kiitollisuudesta ja aktivoinneista.

Pyhä avioliitto

Pyhä avioliittomme esitellään – korkeamman ja alemman itsen jumalainen yhteenliittyminen jatkuvana kokemuksena. Tämä on ruumiillistuminen, Kristus-itseksi tuleminen. Tämänhetkinen syvän rauhan ja jumalaisen läsnäolon tunne on hyvin paljon osa tätä yhteenliittymistä. Kunnioita tätä voimakasta rakkautta, tasapainoa ja halua olla rauhassa. Luota – tämä puhdistumis-yhteenliittymisvaihe on hyvin tarkoituksellinen.

Selväjärkiset unet viittaavat sekä henkilökohtaisiin että kollektiivisiin laukaisijoihin kristallisiltojen aktivoimiselle uuteen Maahan. Tästä syystä tämä sarja on nimetty näin – tähtiporttivuorovaikutus paljastaa jumalaisen alkemisen avioliiton globaalit aktivoinnit. Ruumiillistaminen korkeavärähteiselle heimolle, tietoisuus näistä tasapainottavista taajuuksista heränneille ja introspektio monille ei-heränneille. Gaian magneettiverkkojen muuttuminen päiväntasaussisäänvirtauksen myötä, vaikuttaa henkilökohtaiseen magnetismiimme ja vanhat polariteetit hajoavat sekä sisäisesti että ulkoisesti. Nojaa aurinkotuuliin – voi tuntua melkein romanttiselta tuntea Lähde näin selkeästi jälleen.

Muista, että korkeampi värähtely hallitsee enemmän alempia todellisuuksia. Tämä käytävä on Luojatietoisuustilasi täyteen oivaltamiseen ja uuden valon toimittamiseen kaikkien jumalaisten lahjojensa kera ihmiskunnalle.

Kun energiat transformoivat ja harmonisoivat meidät Kristus/kristalli/ykseystilan syvään rauhaan, ilmestymme esiin tästä introspektiovaiheesta täysin aktivoituneen sydänkeskuksen kera. Tuntuu jatkuvasti enemmän avatarmaiselta – on täällä ja ei ole täällä – mikä on uusi tietoisuutemme hologrammitodellisuuksista. Kun hallitsemme tämän yhteenliittymisen, kykenemme yhtenä yhtenäisenä Lähdevoimana muuttamaan todellisuutta hyvin nopeasti. Leikimme tällä Sedonan valoheimokokoontumisessa lauantaina 14.4. Liity seuraamme, jos voit.

Valokehoevoluutio

Valokehomme muuttuu ja laajenee mukautuakseen evoluutioomme. Chakrajärjestelmä puhdistuu ja yhdistyy tukemaan uutta projektiota Itsestä. Nämä Lähdekoodien korkeammat taajuudet jotka tuntuvat kuin puhtaimmalta timantti-kristalli-Kristus-valolta, jonka voimme käsittää, saavat DNA:mme tottelemaan korkeampaa itseä, korkeampaa ylösnousemuskehityskaarta. Äskettäisen sisäänvirtauksen myötä Lähdekoodit laukaisevat uuden 5D-maan aistittavaksi todellisuudeksi kaikille halukkaille sydämille.

Ruumiillistumisyhteenliittymisen aikana DNA muistaa tuon ensisijaisen aikajanan tulevaisuuden luomisen tässä nyt-hetkessä. Tuleva itse, mennyt itse, nyt-itse yhdistyvät. Tämä voimistuu, kun Solaris aktivoi voimakkaat nollapistelaukaisijat. Tämä tapahtuu tällä hetkellä. Leimahtelu ylösnousemuspilarissasi on suora heijastus auringon leimahtelusta, joka on jo käynnissä.

DNA:mme reagoi myös muinaisten koodien aktivoitumiseen Gaiassa. Gaia muistaa teidät, rakkaat. Se sisältää kaiken, mitä olette kokeneet täällä, ja kaiken mitä tänne on kylvetty säilöön ylösnousemukseenne saakka. Huomatkaa, miten tämä valokehon laajentumisvaihe tuntuu vähän tutulta, kuin menemiseltä Kotiin. Tähtisiemenet ja adeptit muistavat enemmän aiemmista mestaruusmatkoistaan. Muinaisista levollisista, viisaista, luovista ja virtaavista olotiloista.

Aika-avaruuden ja valon luonne muuttuu

Muutamme elämäntyyliämme, suunnitelmiamme, luomuksiamme ja sijaintipaikkaamme mukautuaksemme korkeampaan kehityskaareen. Kyllä, uusia taitoja tihkuu esiin. Kuitenkin tämän puhtaan Lähdekoodatun valon fokus joka on kirjaimellisesti Jumalan paluu meihin, on Kristus-itsemme ruumiillistaminen, jotta voimme globaalisti aktivoida kristallisillat uuteen Maahan. Kunnioita sydäntäsi näiden pyhien porttien osana.

Uusi valo on kuin muuttamista uuteen kotiin. Loit tämän täysin uuden kodin ihanteelliseksi – värähtelyltään ihanteellisesti yhteensopivaksi korkeamman tietoisuutesi kanssa. Vanhat asiat eivät sovi tai tunnu oikealta tähän tilaan. Menneisyyden tiheämmät tunteet, tavat, riippuvuudet, ajatusmallit, sanat, toiminnot ja luomukset eivät tunnu tai näytä oikealta tuossa uudessa tilassa. Halu puhdistaa tavaroita, siivota tiloja ja muuttaa kaikkea fyysisyydessä edustaa sitä, mitä tapahtuu sisäisesti ja energeettisesti. Sovella moniulotteista tietoisuutta kaikkeen. Laajennu ulos henkilökohtaiselta matkalta ja näe vertauskuvalliset heijastukset siitä, mitä tapahtuu kosmoksessa.

Ota hetki ja unelmoi, tunne ja luo tuo korkeamman aikajanan kokemus itsellesi. Miltä ihanteellinen sisäinen tilasi tuntuu? Mikä on harmoniassa sen kanssa ja mikä täytyy karistaa tässä nyt-hetkessä? Puhdistamisesta tulee jalostuneempaa, kun taajuuksista tulee puhtaampia. Yritämme edelleen tajuta sisäisen muutoksen välitöntä ilmentymistä. Ja kuten kaikessa muussakin, harjoittelu on ainoa tapa tulla paremmaksi välittömässä ilmentämisessä.

Globaalit yhdistymiset – osallistu auttaaksesi ja vastaanottaaksesi

Rakkaat, pysytäänpä fokusoituneena tämän globaalin muutoskäytävän jumaluuteen. Osallistukaa sunnuntain globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Levittäkää sanaa. Tämä on korkeavärähteisen heimomme kanssaluomista ja se tulee voimakkaammaksi joka viikko. Ne ovat erinomainen tapa yhdistyä veljiinne ja sisariinne kanssaluomaan korkeimpia lopputuloksia kaikille osallisille, vahvistamaan 5D-Kristus-aikajanoja ja parantamaan omaa ylösnousemuskokemustanne.

Uuden kuun yhdistyminen tulee sunnuntaina 15.4. klo 18.59 PT

Valosta tulee hyvin voimakasta joinain hetkinä. Nukkuminen, luonto, luovuus ja yksinkertaisuus ovat siunauksia tämän vaiheen aikana. Muista, ettet ole valon uhri – olet sen kanava. Edistä virtausta. Tue kehoa, Gaiaa ja kollektiivia käsittelemään tämä jatkuvasti lisääntyvä virta.

Siunatkoon, uudistakoon ja puhdistakoon tämä jumalainen valo koko luomakunnan jumalaiseen olemiseen. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >