HomeViestejäSandra Walter29.3.2018 - Kristallisiltojen ylittäminen, osa 1

29.3.2018 - Kristallisiltojen ylittäminen, osa 1

KRISTALLISILTOJEN YLITTÄMINEN, OSA 1

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Ilmiselvästi on ollut muutama intensiivinen viikko, kun tämä seuraava valotaso virtaa sisään. Tämä informaatiosarja puhuu sen moniulotteisista tasoista, mitä tapahtuu ylösnousemuksessa tässä nyt-hetkessä. Matkustan kohta Sedonaan korkeavärähteisiin kokoontumisiin, mikä tuntuu hyvin ajoitetulta, kun huhtikuu tarjoaa ainutlaatuista vuorovaikutusta uuden Maan kokemiseen johtavien kristallisiltojen kanssa. Tämä artikkelisarja voi antaa myös selkeyttä ja tukea.

Koemme plasmavalosykkeiden merkittäviä purkauksia. Muinaiskoodit tulevat esiin korkeampia aikajanoja varten. Avatkaa se, mitä olette kylväneet tänne ylösnousemusta varten, rakkaat. Kristalliverkko sopeutuu uuden Maan verkkoihin vakauden saamiseksi. Ilmaiskaa aikomus virrasta, vaivattomuudesta ja helppoudesta.

Meditoikaa tunteaksenne autuutta ja laajentumista ja helpottaaksenne puhdistustoimintaa. Keskittykää sydämeen, kun energiakenttästimulointi on erittäin voimakasta, erityisesti Kristus-taajuuden ruumiillistajilla. Koko kehon värähtelyjen ja syöksyaaltojen voimistuminen jatkuu. Ravistelkaa, kunnes selviydytte siitä!

Valokehonne muuttuu nyt – älkää antako mielen häiritä tätä pyhää transformaatiota. On myös syvää sieluryhmätoimintaa, vaihdamme todellisuutta kollektiivina.

Huomatkaa aktivoitunut sydäntoruslaajentuminen – kuin iso valoilmapallo. Pyörittäkää Kristus-timanttivaloa näiden kenttien kautta – se tukee todella tasapainoa ja integrointia. Lisää vettä ja hapetusta – puhdistamme epätäydentävät DNA-kuviot ja -leimat soluista. Päästä irti, itke, hymyile – tajusimme tämän. On turvallista muuttua.

Tämä päiväntasausaallon alkutyöntö kestää 17.4. saakka. Pitäkää fokus korkeimmissa ensisijaisissa aikajanoissa kaikille. Liittykää sunnuntain ykseysmeditaatioihin kollektiivista vahvistumista, tasapainottumista ja parantumista varten.

Kristallisiltojen ylittäminen, osa 1

Geomagneettiset myrskyt olivat voimakkaita näiden kosmisten tuulien alkupuhallusten aikana. Aurinkotuuli (plasman sisäänvirtaukset) on ollut myös jatkuvaa. Korkeavärähteisen Lähdevalokoodatun valon jatkuvaa virtaa. Asetelmat tämän käytävän aikana auttavat näiden plasman toimitusjärjestelmien jatkuvasti lisääntyvää tulvaa. Tämä vaihe on kuitenkin erilainen. Energiat kohoavat jatkuvasti, tulevat voimakkaammaksi – se on itse muutos. Tämä uusi taajuus paljastaa korkeampia kehityskaaria monille, mikä vuorostaan tasoittaa kollektiivista ylösnousemusta.

Kun planeetan magnetismi muuttuu, se avaa portteja – muinaisia portteja – ja aktivoi Gaian kristalliytimen säteilemään 5D-aktivointeja. Se laukaisee myös heränneen DNA:n ja valokehon ylösnousemusmoodiin. Tästä syystä keho, mieli ja tunteet ovat hyvin stimuloituja tällä hetkellä. Tämä on uusi valotaso, joka jatkuvasti avaa ja laajentaa meitä seuraavaan luomukseen, joka on jo paikoillaan. Uusi Maa nyt.

Jumalaisen tahdon sisäänvirtaus muuttaa merkittävästi Gaian magnetismia ja verkkoja. Huomaa jatkuva aurinkotuuli ja geomagneettimyrskyt päiväntasaushyökyaallon ajan 15.3. lähtien. Tämä on voimakasta energiaa, tehokasta ulottuvuutta muuttavaa ja tietoisuutta nostavaa valoa. Illalla 16.3. katselin kuusi tuntia tuon valoaallon tulevan lähemmäs ja aktivoivan äärimmäisen puhtaita planeetta- ja tähtitoruskenttiä lähijärjestelmissä. Tämän myötä virtasi myös valtavia sädehtiviä 5D-sateenkaariplasmakenttiä. Enemmän siitä seuraavassa artikkelissa.

Nämä puhtaat fotonitoimitukset avaavat sen magneettilinnakkeen, joka piti vanhoja järjestelmiä paikoillaan. Niin ylhäällä, kuin alhaalla, rakkaat. Vanha peli on loppu, sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tästä syystä elämänvirtanne vaatii muutosta henkilökohtaisella tasolla. Tästä syystä ette pysty luomaan vanhalla energialla tai se tuntuu epämukavalta. Korkeampi kehityskaaremme, ensisijaiset Kristus-aikajanat, tekevät sen, mitä aiottiin, ja voimaannuttavat tämän kokemuksen luojat ja aktiiviset osallistujat nostamaan kaikki halukkaat sydämen ykseystietoisuuteen.

Vanhan arkkitehtuurin ja vanhan tarinajuonen purkaminen

Ajattele universaalisti ja toimi paikallisesti. Kollektiivi vaatii muutosta kaikilla tasoilla. Tämä on vastavuoroista. Tulevat energiat luovat muutosta, puhtaan Lähdekokemuksen jumalainen paluu. Ylösnousemus on käsky Lähteeltä, ja koko universumimme muuttuu. Kollektiivi vastaa käynnistävään valoon etsimällä muutosta.

Tätä on tapahtunut vuosikymmeniä – se piilotettiin. Intensiivisyys lisääntyy, enemmän valoa tuo enemmän paljastuksia. Kun vääristymät, aikasilmukat, epätäydentävät aikajanat ja hologrammi-insertit/leimat poistetaan, kollektiivitietoisuus pääsee aidon valon, jumalaisen totuuden tasalle. Paljastukset alkavat kiihtyä, energiat voimistua ja keho-mieli-henki-kokonaisuutemme sopeutua.

Osa portinvartijan uskontunnustusta on varmistaa, että kaikille annetaan tilaisuus tutkia ylösnousemustaan ilman rajoja tai kontrollointijärjestelmiä, jotka puuttuvat heidän polkuunsa. Tätä tapahtuu tällä hetkellä ylösnousemuksessa. Kaikki puhdistetaan niin, että kollektiivinen ylösnousemuskokemus on täysin avoin kaikkien tutkittavaksi.

Huolet ja epävarmuudet

Tämä ajankohtainen energia on tähdätty globaaliin ja selvään heräämiseen ja läpinäkyvyyteen. Epävarmuudesta, itseluottamuksenpuutteesta ja tunteiden syvästä puhdistamisesta voi tulla voimakasta nyt. Kyllä, se on osa prosessia ja DNA/valokehopäivytyksiä. Olette kuitenkin ehkä huomanneet, että se tuntuu erilaiselta, melkein liian intensiivistä joinain hetkinä. Tätä tapahtuu samaan aikaan, kun monet meistä kokevat voimakasta autuutta. Globaalit magneettimuutokset muuttavat myös henkilökohtaista magnetismianne – tapahtuu kuitenkin enemmän.

Kun siirrymme ykseystietoisuuteen, voimme tuntea kollektiivikentän. Paljon epävarmuudesta, egon puhdistamisesta ja luottamusvaikeudesta on heijastusta siitä, mitä tapahtuu kulissien takana. Niillä jotka uskoivat, että raha ja kontrollointi on tärkein asia, ei ole sydänalustaa, jolla seistä, kun aikajanat muuttuvat. Heistä tuntuu, että he menettävät kaiken menettämällä aineellisen omaisuutensa, yhteiskunnallisen statuksensa, taloudellisen statuksensa tai uskomusjärjestelmät siitä, mitä tämä kehittyisi. He pelkäävät paljastumista ja tuomitsemisesta. Näillä ihmisillä on energeettisesti syvä side lähes jokaiseen tällä planeetalla. Se ytimeen saakka ravisteleva menetys, jota he tuntevat uuden valon ottaessa suunnitelman hallintaansa, on kouriintuntuva.

Olemme kokeneet menetystä, kaiken sen uudelleenarviointia, mitä olemme, ja egotason kiinnikkeistä irtipäästämisen oman ylösnousemusprosessimme aikana. Sama prosessi on niiden ulottuvilla, jotka ovat valinneet alemmat aikajanat. Kuitenkin sen osuessa entisiin vallanpitäjiin voimakkaasti, noiden tunteiden ja rakenteiden vapautumisesta on kollektiivisia jälkivaikutuksia. Ne kärsivät, jotka ovat täysin rakastuneet ja kietoutuneet kontrollointiin ja manipulointiin valtana. Meidän täytyy muistaa, että tämä on sen kollektiivista irtipäästämistä ylikierroksilla, mitä tänne oli luotu.

On paljon syvempää sielun etsintää, kun vanhat rakenteet romahtavat. Kuitenkin on pointtia mainita "kulissien takana" tässä artikkelissa: koska olemme kaikki yhtä, koska energia tekee henkilökohtaiselle elämällemme täsmälleen saman kuin vanhoille rakenteille ja koska noilla järjestelmillä oli energiasiteet koko kollektiiviin, tunnemme niiden vanhojen perusalustojen poistamisen, jotka perustuivat kontrollointiin, egoon ja selviytymiseen. Tämä vaikuttaa meihin tapaus- ja persoonakohtaisesti. Armeliaisuus, anteeksianto, tunteellinen ja psyykkinen romahtaminen noista läpinäkyvyysoperaatioista on selvää.

Energia tekee saman meidän matkallemme kuin suuremmille käyttöjärjestelmille. Kyseenalaistaminen, epäilykset, pelot, epävarmuus, itseluottamuksenpuute … Nähdään, että kaikki tämä on heijastusta siitä, mitä tapahtuu massamittakaavassa. Kun ihmiset huipulla tuntevat haavoittumista ja epävarmuutta, mekin tunnemme sen. Se opettaa meille empatiaa ja myötätuntoa. Voidaksemme tulla täysin Kristus-olennoksi, osoitamme tuomitsemattomuutta ja anteeksiantoa. Valheellinen itseluottamus tai valheellinen voimantunto putoaa pois. Tämä sallii meidän tutkia uudelleen kaikkea tässä uudessa valossa. Uusien todellisuuksien rakentaminen purkaessamme vanhoja, on suunnaton tehtävä alemmalle itsellemme. Ole kärsivällinen, seuraa tämän uuden valon virtaa ja anna sen muuttaa sinua.

Riippuvuus vanhasta todellisuudesta loppuu. Mentaalisista, fyysisistä, tunnepuolen ja henkisistä vääristymistä luovutaan, jotta voidaan saada selvä kokemus uudesta polusta.

Henkinen kypsyy ja henkinen paljastuminen

Henkisen kypsyytemme, sydämemme ja suhteidemme haasteet vapauttavat menneisyyden magnetismin. Jos tunnet irtoavasi, juuri se tapahtuu kentässäsi (ja Gaian kentässä). Kyllä, ylösnousemussuodattimemme tulevat hienojakoisemmiksi ja hienojakoisemmiksi, kun käymme läpi tätä prosessia. Tämä on ollut jatkuvaa. Kuitenkin tänä vuonna, kun käsittelemme heränneen kollektiivin suurempia määriä, kokemus hävittää tarinajuonia ja uskomuksia siitä, keitä olimme ja miten menisimme tästä läpi.

Tämä on kaunis mestaruusvihkimys äärettömiin mahdollisuuksiin. Laitamme sydämemme höyhenvaa'alle. Mitä on opittu ja sovelsimmeko sitä kunnolla? Täytyykö jotain muuttaa mukautumiseksi korkeammalle kehityskaarelle?

Jatkamme sen jalostamista, mitä olemme, voidaksemme sulautua yhteen korkeamman aidon itsemme kanssa. Niiden jotka tuntevat ja luovat tämän vedon korkeammalle tasolle, täytyy kunnioittaa ja arvostaa sitä. Korkeavärähteinen heimo kurkottaa moniulotteisesti luodakseen korkeimpia lopputuloksia kaikille.

Suhde Lähteeseen – sovella moniulotteista tietoisuutta kaikkeen

Suhdettamme Lähteeseen testataan. Suhdeongelmat ovat heijastusta suhteesta Itseen, joka on suhde Lähteeseen. Jumaluus etsii omaa heijastustaan, voimistaa pyhiä peilejä ja korjaa vääristymiä.

Kun puhdas Lähdevalo palaa, kunnioitamme syvästi suhdettamme Lähteeseen. Tunnemme suhteemme luomakuntaan, kaikkeen ja kunnioitamme sitä Jumalana, Itsenä. Suhteemme Lähteeseen lopettaa ja harmonisoi suhteita muodossa, koska korkeamman itsen suhde puhdistaa Lähteen kera.

Opimme tämän jakautumisprosessin aikana, miten todellisuudet eroavat ja miten ne nousevat joksikin muuksi. Muistamme muinaisen luomisemme ja sen, miten luodaan taas harmoniassa Lähteen kanssa. Kurkotamme korkeinta totuutta, korkeinta ilmaisua kohti. Kaikki mikä rajoittaa korkeimman kehityskaaresi täyttä ilmaisemista, paljastuu.

Keskity moniulotteiseen tietoisuuteen ja sovella sitä kaikkeen, mitä ilmestyy elämänvirtaasi. Kaikkiin tilanteisiin, vuorovaikutuksiin, tunteisiin, käyttäytymistapoihin, sanoihin, projekteihin ja luomuksiin. Tämä on jatkuvaa ilmestymistämme esiin yhtenä yhtenäisenä tietoisuutena. Kaikki kulkee ulottuvuuksien halki – käytä tätä tietoa suoraan siihen, mitä tulee eteen.

Uusi valotaso voi olla intensiivinen joinain hetkinä – sekä voimakasta autuutta että voimakasta harmonisoitumista Kristus/kristalli/ykseysaikajanojen kanssa. Värähtelyämme testataan. Aitoutta testataan. Henkistä kypsyyttä testataan. Ylisieluryhmät nostavat mahdollisimman monia korkeampiin kokemuksiin sujuvasti ja helposti. Mitä kirkkaammin loistamme, sitä helpompaa toisten on nähdä valo.

Ensisijaiset Kristus-aikajanat ovat hyvin korkeavärähteisiä luomuksia ja kvanttivaikutuksella ne nostavat kokemuksemme nollapisteeseen. Muista, että ne ovat osa sillanrakentamista maailmojen välille – käytämme niitä ylösnoustaksemme 5D:hen. Kuten aina, värähtelyavain on kristallinen/Kristus-ihmissydän.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >