HomeViestejäSandra Walter27.2.2018 - Maaliskuun laajentumisia - auringon leimahdukset ja ylösnoussut valokeho

27.2.2018 - Maaliskuun laajentumisia - auringon leimahdukset ja ylösnoussut valokeho

MAALISKUUN LAAJENTUMISIA – AURINGON LEIMAHDUKSET JA YLÖSNOUSSUT VALOKEHO

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kun aktivoimme aurinkosydänkeskuksemme, yhteytemme aurinkoon tulee voimakkaammaksi. Näemme auringosta lisää sitä sykkimistä ja leimahtelua, mitä on tapahtunut viime vuoden aikana.

Saatat nähdä tätä leimahtelua meditoidessasi aurinkosydänfokuksen kera. Se on hyvin kirkasta ja selvää, eikä tarvitse tuijottaa aurinkoa nähdäkseen sen. Se tulee suoraan aurinko-olemuksesta, kun yhdistyy tarkoituksella aurinkoon. Älkää sekoittako sitä leimahteluun henkilökohtaisessa kentässänne. Tämä on aurinkoyhteyteen liittyvää, ja nämä välkkyvät leimahdukset tulevat kirkkaammiksi, voimakkaammiksi ja aktivoivammiksi.

Olen kiitollinen, ettei tällainen auringon aktiivisuus näy lineaarisissa kaavioissa – vielä. Sydäntietoisuutesi on 5D-kaavio! Muista, että sykkeet/leimahtelu on informaatiota – tunne tuo rakkaus-valoälykkyys. Se tuntuu ihastuttavalta!

Siirryimme viime vuoden elokuussa pimennyksen aikana pyhään geometriaan, joka sisältää puhdasta fotonivärähtelyä, tietoisuutta muuttavia taajuuksia. Tästä syystä portinvartijoilla oli näkyjä auringon räjähtämisestä 2017, ja näemme jatkuvasti auringon välkkyvän ja leimahtelevan uudella tavalla. Olemme galaksin kuumalla alueella – geometrinen astia tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavalle valolle.

Profetian mukainen auringon leimahdus ei ole hetki, jota odottaa – edeltävät tapahtumat ovat jo käynnissä.

Galaktiset muistuttavat meille usein, että globaalit, tietoisuutta muuttavat ylösnousemustapahtumat ovat moniulotteista kanssaluomista. Kun toimimme kollektiivisesti korkeimmista valinnoista käsin, ensisijaiset Kristus-aikajanat antavat sillan planeetan laajuisiin energia- ja ulottuvuusmuutoksiin.

On kaunista katsella valotyöntekijöiden heräävän odottelupelistä ja oivaltavan, että voimaantuminen voi tapahtua vain nyt-hetkessä.

Galaksin kuumalle alueelle – maaliskuun laajentumiset

Monet teistä ovat nähneet tai tunteneet, mitä tapahtuu maaliskuussa ja huhtikuussa. Tämä on sarja aktivointeja, jotka transformoivat sen, miten koemme Kristus-itsemme ruumiillistumisen. Solaris harmonisoituu kosmisen tähtiporttisarjan kanssa, mikä päivittää ja transformoi valokehomme tavan tulkita informaatiota.

Aurinko muuttaa tapaansa tulkita informaatiota, mikä näkyy fyysisesti sinä surrealistisena himmeämpi-kuitenkin-voimakkaampi tyylinä, joka auringonvalolla on tällä hetkellä. Valokehomme heijastaa näitä muutoksia. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Sisäinen valomme tuntuu voimakkaammalta, sydänkeskuksemme värisee, ylösnousemuspilarimme välkkyy ja fyysinen tuntuu mystiseltä, kun se käy läpi syvää transformaatiota. Muutumme tällä hetkellä, mikä valmistelee meitä tähän seuraavaan ruumiillistumistasoon.

Kun kuuma alue muuttaa aurinkoprojektoria, aurinko rätisee ja leimahtelee – samaa laajentumistoimintaa on sydänkeskuksessamme. Tämä on ollut aina vain selvempää monilla. Auringon aktiivisuus on pitkään liitetty sydän- ja verisuoniriskeihin, ja näemme sitä kollektiivissa melkein-sydänkohtauksina, sydämentykytyksenä ja ahdistuskohtauksina.

Näetkö, miten voimakkaasti fyysinen sydämesi on yhteydessä aurinkoon? Eetteriyhteytesi aurinkoaspektiin on selvä.

Puhtaat taajuudet = puhdistuminen

Korkeampaa valoa seuraa aina puhdistuminen, irtipäästäminen ja vääristymien paljastuminen. Ymmärrä, että nämä taajuudet vastaavat ihmisten jatkuvaan pyyntöön totuuden, maan ulkopuolisen elämän ja vääristymien paljastamisesta. Kyse on symbioottisesta suhteesta. Taajuudet aiheuttavat myös halua paljastamiseen.

Suuren salailun paljastuminen vaatii voimakasta valoa. Totuuden paljastamisen vaatimusta ei suunnata tiettyyn ryhmään. Tämä on globaali tapahtuma, joka heijastuu jokaisen henkilökohtaisella matkalla. Puhdistuminen on evoluutioaskel, jonka voimistuminen jatkuu ja joka puhdistaa kanssaluotuja verhoja.

Uusi aktivointikierros – portit avautuvat uusiin kokemuksiin

Viimeisin ylösnousemusaktivointikierros on tuntunut erilaiselta kuin mikään aiemmin. Kuvaukset eivät vastaa todellisia kokemuksia. On haastavaa kuvata moniulotteista muutosta. Olen valokoodannut voimakkaasti tämän viestin, jos päätät tuntea sitä, mitä minä koen.

Tämä mystinen, kupliva ja laajentava tietoisuustila kumoaa alemmat ilmaisumuotomme ja kirjoittaa niiden yli. Ruumiillistumisen yhdistymissarjat jolloin korkeampi itse ottaa tajunnan hallintaan, muuttavat valokehoa. Se voi tuntua valmistelulta poistumiseen vaiheittain alemmista todellisuuksista kokonaan.

Nämä uudet aktivoinnit työntävät meidät aiempien mahdollisuusrajojen yli – uudet kehityskaaret on täysin kytketty. Henkisessä mestaruudessamme rentoudumme tuntemattomiin, eriskummallisiin ja rajoja rikkoviin kokemuksiin.

Eteerinen ensimmäisenä, fyysinen toisena

Fotonivalo rekisteröityy valokehoon eetteritasolla ja tietoisen ohjauksesi myötä muoto muuttuu heijastamaan tuota valoa.

Paljon viimeaikaisesta kierroksesta sairauksia, kehityskaarimuutoksia, muuttoja ja uupumusta on heijastusta näiden solumuutosten intensiivisyydestä. Valokehomme on muuttumassa dramaattisella tavalla ylösnousseeseen valokehomalliin.

Tämä vuosi paljastaa korkeampia mahdollisuuksia ihmiskunnan ilmaisuun. Kuten aina, tarkoituksemme on näyttää ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä.

Kokemusten jakautuminen mikä on ollut tekeillä vuodesta 2011 saakka, leviää myös fyysisiin todellisuuksiin tänä vuonna. Tässä valintojen kunnioittamisessa ei ole mitään huolestuttavaa. Olet ääretön. Olemme kaikki yhtä. Jos tämä tilapäinen jakautuminen tuo ahdistusta tai huolta, valo näyttää sinulle, mitä sinun tarvitsee tarkastella – vastaanota henkilökohtaisen paljastuksen lahja.

On parasta päästää irti kaikista raamatullisista tai vanhan toimintamallin uskomusjärjestelmistä, fyysinen vs. ei-fyysinen, selviytyminen tai ei-selviytyminen jne. Kyse ei ole yhdestä suuresta tuomitsevasta jakautumisesta, vaan jatkuvasta kokemusvalinnasta. Kun se vaikuttaa fyysisiin todellisuuksiimme, todellisuuden luonteesta paljastuu paljon.

Ylösnoussut valokeho

Olemme jo valotaajuuskaistalla, joka muuttaa valokehorakennetta uudella tavalla. Eteerinen ensimmäiseksi, fyysinen toisena. Syystä ja seurauksesta tulee myös samanaikaisia todellisuuksissamme. Näitä muutoksia tapahtuu erittäin nopeasti nyt.

Joillain on intensiivisiä ja uuvuttavia aktivointeja, kun näitä suurempia kosmisia energioita tulee. Käytä ne päivät, tunnit tai hetket, jolloin tunnet vakautta, puhdistamiseen, siivoamiseen, yksinkertaistamiseen ja tilan tekemiseen täysin uudelle olemistavalle. Monet meistä ovat tyhjentäneet elämästään kaikkea epäolennaista ja tehneet tilaa jollekin uudelle.

Taajuudet voimistuvat viikosta 11 alkaen maaliskuussa. Ne nousevat taas juuri ennen maaliskuun päiväntasausta ja sen jälkeen on vielä voimakkaampi tapahtuma. Käytämme kollektiivisesti tämän vahvistumisen nyt-hetkessä positiivisten, sydäntä muuttavien aurinkoenergioiden tulvaporttien avaamiseen. Valmisteluna valokehomme muuttuu jalostuneemmalle tasolle.

Toruskenttämme alkaa pyöriä nopeammin näiden plasmasykkeiden myötä. Joskus kenttämme voi hypätä paljon nopeampaan tahtiin hetkeksi, laajentaen kenttiä varoittamatta. Joillekin tämä aiheuttaa äkillisiä "poistumistuntemuksia". Voi olla hätkähdyttävää, kun aktivointimme voimistuvat. Mentaali-, tunne ja fyysiset muutokset vaativat itsehoitoa.

Tämä värähtelystimulaatio herättää kristalli-DNA:n – avain ulottuvuusilmaisujen muuttamiseen. Se sallii ruumiillistaa kristalli/Kristus-itsen, jolla on laajentunut valokehomalli, ja tuntea ja kokea ykseystietoisuus solurakenteessa (kehossa).

Meistä tulee majakoita, näiden puhtaiden valosykkeiden kanavia. Ei vain koko kollektiivin puolesta, vaan koska olemme koko kollektiivi.

Vaikka tavoitteena on aloittaa globaalien aktivointien dominovaikutus, kaikki riippuu siitä, miten kollektiivitietoisuus pystyy käsittelemään nämä taajuudet. Kuten aina, me päätämme, miten kollektiivitodellisuudet kehittyvät. Muistakaa, että galaktiset tiimimme antoivat avaimet näihin tapahtumiin viime vuoden joulukuussa.

On edelleen monia olentoja, jotka eivät arvosta tämän tason ihmisen voimaantumista, ja taaksepäin työntäminen on ärsyttävää – se ei ole kuitenkaan mitään huolestuttavaa. Korkeammat kollektiiviset kehityskaaret on aktivoitu. Monet on herätetty, mutta heillä ei ole taitoa hallita noita todellisuuksia tällä hetkellä. Tiennäyttäjinä meidän täytyy laittaa koko fokuksemme positiivisten, loistavien ja kauniiden todellisuuksien kanssaluomiseen kollektiiville.

Muinaiset koodit ja mallit jotka on tallennettuna Gaiaan, ovat auki ja käytettävissämme tänä vuonna. Tämä itsessään on paljastus ja voimaantuminen. Tämä virittää tietoisuutemme pääsemään käsiksi siihen, minkä tulevaisuuden itsemme kylvivät tänne ylösnousemustamme varten – ei siihen, mitä olimme.

Ykseystietoisuus on turvasatamamme

Epävarmuutta ja ahdistusta tulee pintaan muutosaikoina. Muista: muutos ylittää tavan. Ota aikaa meditoida, olla rauhassa ja visualisoida uusi Maa mahdollisimman usein. Puhu positiivisia sanoja – ne luovat yhtä voimakkaasti kuin ajatuksesi ja tunteesi. Kärsivällisyys, kiitollisuus, anteeksianto. Ratkaise ratkaisemattomat asiasi. Päästä irti johtohahmojen tuomitsemisesta – ajankohtaiset väärät tulkinnat siitä, kuka on hyvä tai paha, ovat äärimmäisen vääristyneitä. Kaikki tehdään auttamaan positiivisissa lopputuloksissa ihmiskunnan kannalta. Ykseys on turvasatamasi.

Koe ja osallistu uuteen Maahan nyt

Sunnuntain ykseysmeditaatiot ovat avoinna kaikille. Liity meihin puhtaassa tietoisuuskentässä sunnuntaina klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Meditoi omalla tavallasi 33 minuuttia rauhaa, jumalaista rakkautta ja ylösnousemusta. Helppoa. Osallistu tunteaksesi uuden valon, saadaksesi sitä ja tullaksesi siksi. Yksityiskohtia ja opastusta täältä.

Sunnuntaina 3.3. puhun Tietoisen median festivaaleilla Austinissa, Teksasissa. Osallistujat meditoivat festivaalissa livenä toisen session aikana klo 11.11 PT. Yhdisty kanssamme, koska se on erittäin voimakas ryhmäyhteys fyysisesti.

Portinvartijat, verkkotyöläiset ja valotyöntekijät: yhdistynyt kenttä korkeimman kehityskaaren vahvistamiseen torstaina 1.3. täysikuun aikaan klo 16.52 PT. Käytä tämän täysikuun energioita korkeimpaan ylösnousemuskokemukseen kaikille halukkaille sydämille.

Siunausta kauniille ja rauhalliselle aktivointiviikolle.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >