HomeViestejäSandra Walter26.1.2018 - Pimennystransformaatiot - aikajanat, Logos, muutos ja sydän

26.1.2018 - Pimennystransformaatiot - aikajanat, Logos, muutos ja sydän

PIMENNYSTRANSFORMAATIOT – AIKAJANAT, LOGOS, MUUTOS JA SYDÄN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
26.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Saamme jatkuvasti voimakasta valokoodipommitusta kosmisten tähtitulvaporttien kautta. Ajankohtaiset sisäänvirtaukset ovat harmoniapohjaisia, vaikka ne vaikuttavat kirkkaalta valolta kentässämme ja näyissämme. Nämä tulevat taajuudet toimitetaan plasmasykkeinä, mikä on sitä välähtelevää toimintaa, jota näemme meditoidessa tai yhdistyessä aurinkoon. Nämä taajuudet aktivoivat kristallimalleja uuden Maan verkkojärjestelmässä, ja Gaia reagoi vapauttamalla vastaavia tulikirjaimia, geometrioita ja valokoodeja.

Siitä lähtien kun astuimme tälle ulottuvuutta ja tietoisuutta muuttavalle kuumalle alueelle, sisääntulevat ja ulosvirtaavat koodit ovat vakaasti lisääntyneet. Muista maadoittua (maattua) kädet ja jalat Gaian pinnalla vastaanottaaksesi, tasapainottaaksesi ja integroidaksesi nämä lähetykset. Jos voit tehdä tämän auringonvalossa, saatat kokea tulevan valon sekä Gaia-koodien vapautuksen kosmisen virran. Se tuntuu hyvin ylimaalliselta ja autuaalta ja stimuloi 5D:n DNA-säikeitä. Olen "humalassa" näistä aktivoinneista ja taajuuksista suurimman osan päivistäni. Se stimuloi energiakenttiä ja kehon meridiaaneja – ylimaallinen tila ylittää kuitenkin väliaikaisen epämukavuuden. Se vaikuttaa myös tapaamme kokea aika, mistä puhutaan tässä artikkelissa.

Kolmoistähtiporttiasetelma alkoi viime elokuun auringonpimennyksestä. Siirtyminen korkeamman kehityskaaren kollektiivisille aikajanoille tapahtui päivänseisauksessa. Näiden galaksien ja universumien välisten tähtiporttien tähtisiementehtävä saatiin valmiiksi joulukuun puolivälissä.

Portinvartijat voivat nyt katsoa asetelmaa galaksienvälisestä perspektiivistä ja havaita nämä sisäänvirtaukset ja taajuuden laukaisevat sykkeet. Viime viikonloppuna minulle näytettiin näiden kosmisten tähtiporttien ulottuvuuksienväliset vaihelukot galaksiimme, aurinkoomme ja Gaiaan. Kaikki on linjassa tämän vuoden jatkuvia ja laajentavia energiatapahtumia varten.

Vuosi 2018 tuo jatkuvan virran näiden porttien läpi. Portinvartijat ja verkkotyöläiset voivat "vaihelukittua" näihin plasmakenttiin koska tahansa. Yhdistymistilaisuutemme voimistuvat (sunnuntain ykseysmeditaatiot, pimennykset, päivänseisaus, päiväntasaus jne.) – aikajanavaihtelujen ja -jakautumisten myötä ei kuitenkaan ole porttipäivämääriä, kuten kuluneina vuosina. Jatkuvat sisäänvirtaukset lisääntyvät jatkuvasti, joten viritymme olemaan hetkessä, kun näitä avautumisia ja ankkurointeja tulee.

Joistain portinvartijoista ja verkkotyöläisistä on tulossa kosmisen virran jatkuvia kanavia osana ruumiillistumisprosessiaan. Tämä virtauskokemus täydentyy niiden geomagneettikenttien romahtamisella, jotka pitivät lineaarisia aikadynamiikkoja paikoillaan. Meille on tuttua geomagneettikenttien DNA-vaihelukitustoiminta, koska sillä tavalla avaamme portteja ja puhdistamme Gaiaa.

Luonnollinen kehitys ylösnousemuksessamme on tulla plasmataajuussykkeiden ja "välähdystoiminnan" kanavaksi. Koodit DNA:ssa, korkeammassa itsessä, Gaiassa ja uuden Maan portissa vaihelukitaan tietoisuuden muuttamiseksi uudelle alustalle. Tämä avaa kristalliportit uuteen Maahan toisten seurattavaksi. Se on puhdasta palvelua, jota jo tapahtuu, ja se vaatii säännöllistä harmonisoitumista nollapisteeseen meditaatiossa.

Kylvämme kollektiivisiin ihmissydänverkkoihin tätä välähdyskokemusta joka sunnuntai ykseysmeditaatioiden aikana. Siitä tulee voimakkaampaa kanavilla, ja näemme, että tämä kokemus annetaan myös muille, myös niille jotka eivät osallistu. Lyhyesti sanottuna, näette ja tunnette plasmavalon häivähtävän kentässänne. Tuntekaa se ja antakaa sen tehdä työnsä. On tiennäyttäjien luonnollista kehitystä harmonisoitua tämän plasmasyke/välähdystoiminnan kanssa.

Nestemäiset aikadynamiikat – muutos ohittaa tavan

Yksi suurimmista oppitunneistamme tänä vuonna, joka esittelee jo tulevia ja ulosvirtaavia koodeja, on kyky kokea aika nestemäisessä, epälineaarisessa tilassa. Astumme jaksoon, jossa muutos ohittaa tavan. Tällä on taipumusta ärsyttää niitä, jotka haluavat luotettavaa samanlaisuutta, sekä niitä jotka eivät voi sietää kiireisyyttä tavallisena asiana. Aktivoitu DNA virittää meidät uuteen aikakokemukseen, ja ylösnousemusprosessia palvelee tämän nestemäisen ajan oppitunnin soveltaminen.

Meillä on ollut vaiheittain tätä, ja viime vuonna oli tämän joustavan ajan voimakkaampia ikkunoita, kun kollektiivisia aikajanoja putosi ja vaihtui. Tässä nyt-hetkessä tulee aina vain vaikeammaksi hallita lineaarista aikaa. Jotkut saattavat pitää suunnittelemattomuutta ratkaisuna tähän poikkeavuuteen. On ollut vaiheita, jolloin suunnitelmat eivät tuntuneet järkeviltä – päivä tai viikko siellä täällä – kuitenkin opastus tähän nyt-hetkeen on sukeltaa tuohon kokemukseen hallitaksee sen.

Tiennäyttäjinä voimme näyttää, miten navigoidaan vaihtelevien aikadynamiikkojen vesiä. Olemme kokeneet jo tammikuussa luomisikkunoita – on ollut päiviä, myös tunteja, jolloin kaikki on VALMIINA luomiseen ja ilmentämiseen. Toiset päivät ovat valmistelua, meditointia, integrointia, aktivointia ja vähemmän-lineaarisia toimia. Se opettaa meidät olemaan herkkä uusille energioille, pysymään hetkessä ja säilyttämään kosmisen perspektiivin ja mestaritason kärsivällisyyden.

Nyt-aika voi tuntua transsimaiselta. Taas kerran, tämä on DNA yrittämässä siirtää meidät uuteen todellisuuteen. Se vaatii antautumisen ja fokusoitumisen tasapainoa, sallien uuden tunkeutua psyykeemme ja käsitellen vastustavat ajatukset tai tunteet, joita herää.

Tämä on vuosi kokoontua, ilmaista ylösnousemuskokemustamme ja leikkiä kanssaluomisvoimallamme. Pelot ettet ole käytettävissä tai oikeassa mielentilassa tai kykenevä vuorovaikutukseen, täytyy sivuuttaa. Ne ovat vanhan toimintamallin odotuksia, ja meidän täytyy osoittaa luottamusta 5D-virrassa. Usein silloin kun meitä opastetaan yhdistymään johonkin, paljon suurempaa tapahtuu.

Luota sydämeesi ja opi vastaanottamaan, palvelemaan ja luomaan tässä uudessa valossa hetkestä toiseen. Se kouluttaa meitä uuden Maan kokemuksiin.

Henkilökohtaisten ja kollektiivisten aikajanojen neutralointi

Yksi lisääntyneen muutos-ylittää-tavan sivuvaikutus liittyy aikajanoihin. Olet ehkä huomannut kollektiivin häilyvyyden, kun energiat pakottavat meidät valitsemaan aikajanan. Korkeammat huiput ja suuremmat vastoinkäymiset ovat henkilökohtaista ja kollektiivista aikajanavaihtelua. Jos et voi valita tai et valitse omaa kokemustasi, tämä vaihtelu voimistuu. Tapa haluaa tuttua kokemusta, muutos vaatii valintaa.

Tulevat taajuudet tukevat muutosta - ne muuttavat Gaian magneettikenttiä ja omaa tietoisuuttasi antamaan monien ulottuvuuksien kokemuksia. Jos koet tässä uudessa valossa päivittäistä vuoristorataa, se on mestaruusoppituntisi. Jos et ole sitoutunut luomaan uutta todellisuutta, huojut vanhan ja uuden välillä. Tämä on korkealla värähtelevien valintojen käytävä, vaikka tuo valinta olisi vain niin perusjuttu, kuin ylösnousemuksen suuren ja positiivisen tuntemattoman tutkiminen. Voit valita tietoisesti seuraavan askeleesi, korkeamman aikajanasi ja harmonisoida sydämesi, tekosi, sanasi ja hetkestä-toiseen valintasi sen mukaan ja lopettaa tuon hurjan vaihtelun. Muutos ylittää tavan.

Kun olet valinnut tietoisen luomisen, vaihtelu tasoittuu, selkeys ja rauha palaavat (hyvä kaikille osallisille) ja DNA:ssa tapahtuu puhdistuminen, jotta resonoidaan aikajanavalinnan kanssa. Muista, että ensisijainen korkeavärähteinen Kristus-aikajanakokemus on ollut käytettävissä viime syyskuusta saakka. Se on hyvin erilainen kokemus, joka vaatii johdonmukaista vaihelukkoa sydänkeskuksen magnetismissa. Jollakin vaihteleva stressi näistä uusista energioista on pelkästään epäharmoniaa korkeamman itsen korkeamman kehityskaaren kanssa. Muista heijastaa sydämen valintaa ajatuksissa, sanoissa ja toimissa. Värähtelyjen yhteensopimattomuus kasvaa näiden plasma-aaltojen myötä. On parasta käsitellä henkilökohtaiset muutos-vs-tapa -haasteesi nyt.

Muutoksia sydämessä – pimennysikkuna

On hassua puhua nyt sydämestä. Fyysinen sydämeni on edelleen pusertuneena kylkiluita vasten auto-onnettomuuden seurauksena. Tunnen fyysisen sydämeni jatkuvasti, kun se asettuu takaisin paikoilleen. Nämä tuntemukset ovat niin samanlaisia kuin sydänaktivoinnit, että se tuntuu tutulta ja melkein normaalilta. Ymmärrän kuitenkin myös, että verisuoni- ja sydänongelmat ovat huolenaihe, kun energiat voimistuvat. Ne ovat aina olleet. Niinpä olemme varovaisia. Henkilökohtaiset kehityskaareni järjestyvät edelleen – se on luontaista loppukohdissa ja kuoleman lähikokemuksissa.

Eetterisydämeni – todellinen Lähde-itsenä -olemus – on myös muuttunut tämä pimennyksestä-pimennykseen ikkunan aikana. Sydämeni ei ole heikentynyt toisten käyttäytymisestä tai myöskään omastani. Olen vakaassa, jumalaisessa neutraalissa tilassa, harmoniassa jatkuvan rakkaus-valon läsnäolon kanssa – myös haasteissa. Ulkoinen tai sisäinen maailma ei heikennä kykyäni antaa anteeksi ja ilmaista kiitollisuutta. On välitön havainto totuudesta, rakkaudesta ja hyvyydestä. Nämä ominaisuudet ovat ilmiselviä, kirkkaampia, paljastuneita. Vähäisemmän luomukset ja vääristymät ovat myös ilmiselviä – niillä ei ole kuitenkaan latausta ja vaikutusta sydämeeni.

Minulle tämä pimennysikkuna on ollut siirtymä, koska olen kanssaluonut sen korkeampien tasojeni kanssa sellaiseksi. Tämä on ensimmäisen porttimme alkuoppitunti ja -fokus: kutsua uuden Maan kokemusta konkreettiseksi todellisuudeksi kaikille osallisille.

Monille tiennäyttäjille tässä vuodessa on kyse mahdottoman näyttämisestä toteen. Universumi turvaa selustamme, sisäänvirtaukset ovat kiistattomia ja muutos-ylittää-tavan tulee voimakkaammaksi kollektiivissa.

Identiteetin kadottaminen

Tänä vuonna myös identiteettikäsitys voimistuu. Liimamainen magnetismi joka ylläpiti vanhan identiteettimme rakenteita, tapaamme olla muodossa, hajoaa ulottuvuusmuutoksessa. Taajuuskaistat jotka pitävät todellisuusulottuvuuksia paikoillaan, häviävät, mikä paljastaa muita vaihtoehtoja. Dynamiikat jotka pitivät vanhaa identiteettiä totuutena, sekä erillisyysharha hajoavat niiden koodien ja valorakenteiden myötä, joita virtaa tähtiporteista.

Tulee vaikeaksi määritellä itsensä. Valopuumerkkisi tuntuu sopivammalta kuin tittelit tai nimet, ja näytämme (lopultakin) kehittyvän entisten elämien tai galaktisten tittelien yli. On vielä tarpeellista käyttää näitä työkaluja kommunikointiin, koska hyväksymme täysin olemisen täällä ylösnousemuksen aikana. Oma valopuumerkkini on muuttumassa. Se on tuntunut auringolta vuosia, "fraktalisoidun" olemuksen projektorilta. Nyt siitä on tulossa harmonisoituneempi Logoksen kanssa.

Logoksen ruumiillistaminen

Logos on puhtaan Lähdetietoisuuden malli muodossa, jota ilmaistaan usein tähtinä. Kaikki tähdet eivät ole Logoksen puhdasta ilmaisua. Joidenkin tähtien taajuus on alentunut antamaan evoluutiokokemuksen erillisyydestä ykseyteen. Solaris, suurenmoinen aurinkomme, seuraa tätä siirtymää alilogoksesta Logokseen. Tämä antaa Kristus-evoluutiokokemuksen, joka heijastuu nykyiseen ylösnousemusprosessiimme kosmisen aurinko-Kristuksen ruumiillistumana. Meistä on tulossa kristallipohjaisempi tukemaan tätä. Gaian korkeamman värähtelyn versio, uusi Maa, on tämän tyyppisen henkisen evoluution alusta, mistä syystä ylösnoussut Gaia on kehityskaarella henkiauringoksi, Kristus-planeetta-alustaksi, joka vaikuttaa galaksiin monilla ulottuvuustasoilla. Kosmista aurinko-Kristusta, Logoksen tähtipohjaista mallia, voidaan heijastaa ihmismuodossa.

Olemme havainneet muutoksia auringossa viime vuoden kosmisesta tähtiporttiasetelmasta saakka. Valo näyttää ja tuntuu erilaiselta, ja todellisuutemme heijastaa tätä. Asiat näyttävät ja tuntuvat erilaiselta. Muutokset kehossa, mielessä, sydämessä ja tunteissa ovat selviä kaikille, jotka osallistuvat ylösnousemusprosessiin. Tämä ei ole sama alusta – todellisuusmenu puhdistetaan ja jaetaan havaintokaistaleveyksiin.

Käytämme aurinkoa prismana heijastamaan tietoisuutemme näihin planeettatodellisuuksiin. Kun aurinko muuttuu, niin muuttuvat myös mahdollisuutemme. Aurinko siirtyy Logoksen puhtaampaan ilmaisuun, mikä sallii Gaian antaa Kristus- tai kristallialustan, ja kaikki halukas tietoisuus voi harmonisoitua tuon uuden alustan kanssa ruumiillistamalla Logoksen periaatteet.

Solaris siirtyy Logoksen korkeampaan ilmaisuun aurinkoleimahduksella. Muistakaa projektorianalogia – projektorin muuttuminen muuttaa sitä, mitä elokuvia voidaan näyttää. Tuohon tapahtumaan johtavat monet koodatut plasmasykkeet, joita monet ovat kokeneet näyissä ja meditaatioissa muutaman vuoden. Nämä plasmantulvat ovat vakaasti muuttaneet kollektiivitodellisuuksia uuteen toimintamalliin viime elokuun pimennyksestä saakka. DNA:n puhdistusmekanismit lisääntyvät, minkä vuoksi monet ovat sairaita, tunteellisia, uneliaita, värähteleviä … kaikki ylösnousemusoireet lisääntyvät kollektiivitasolla.

Pimennyskäytävämuistutuksia

Aikavirtani täytyy saada loppuun tämä artikkeli tällä erää, joten tässä on muutama muistutus tätä pimennyskäytävää varten:

* Yhdistymme sunnuntaina meditoimaan ja valmistelemaan portteja, kuunpimennystaajuuksien korkeimmaksi lopputulokseksi.
* Täydellinen kuunpimennys keskiviikkona 31.1. klo 5.28 PT. Portinvartijat ja verkkotyöläiset yhdistyvät seremoniaan ja porttiaktivointiin pimennyksen aikana. Yhdistykää mukaan, meditoikaa, rukoilkaa ja luokaa oma seremonianne ilmaisemaan uutta Maata nyt.
* Ole kärsivällinen, ystävällinen ja myötätuntoinen kaikille. Kaikille – riippumatta siitä, miltä he vaikuttavat tässä todellisuudessa. Käytä tätä klassista oppituntia harmonisoitumiseksi ylösnousseeseen tilaan: kohtele heitä, niin kuin Jumalaa.
* Muuta henkilökohtainen todellisuutesi harmoniaan korkeimman valintasi kanssa ja toteuta hetkestä-toiseen -luomista.
* Ilmaise tietoista rauhan luomista ja vastuullista luomista, mikä vahvistaa rakkautta. Tämä voidaan tehdä, vaikka olisit mukana tietoisissa protesteissa ja aktivismissa. Laita sydämesi pöytään, näytä tietä.
* Lopeta tapa tuomita ja käytä erottelukykyä, erityisesti netissä. Kieltäydy dramaattisista ja tuomitsevista klikkaussyöteistä – ne tuntuvat lisääntyvän aina, kun energiat voimistuvat.
* Tunnemme sen säteilyn, mitä kohta tulee näkyviin. Vaali rikasta sisäistä elämää ja tutustu universumiisi, kun se muuttuu. Päivitykset ovat voimakkaita ja jatkuvia. Mitä tapoja täytyy muuttaa tässä nyt-hetkessä muutoksen aikaansaamiseksi?

Säteilevää pimennysviikkoa, rakkaat. Tehdäänpä hyvää työtä ja kanssaluodaan uuden Maan paljastuminen tässä nyt-hetkessä ja kutsutaan konkreettista ja kaunista ylösnousemuskokemusta. Vakaus (ei ehkäiseminen) on hieno palveluteko, kun Gaia vapauttaa näitä koodeja maanjäristyksillä. Ohjatkaa näitä fyysisiä muutoksia tasapainottumaan mannerlaatoissa ja verkoissa. Rakastamme teitä, siunaamme teitä ja kiitämme teitä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >