HomeViestejäSandra Walter9.1.2018 - Kulminaatiopisteitä - uuden kuun ja pimennyksen transformaatiot

9.1.2018 - Kulminaatiopisteitä - uuden kuun ja pimennyksen transformaatiot

KULMINAATIOPISTEITÄ – UUDEN KUUN JA PIMENNYKSEN TRANSFORMAATIOT

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
9.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Olemme seitsemän pyhän viikkomme huipentumassa, jonka viimeistelee uusi kuu keskiviikkona 17.1. klo 4.18 (Suomen aikaa). Tämä on ollut hyvin transformoiva käytävä, joka valmisteli meitä kollektiivisesti vuoden 2018 energiamuutoksiin. Pane merkille, miten energia muuttuu seuraavan viikon kuluessa. Olemme tulossa ulos syvällisen itsetutkiskelun, henkilökohtaisen muutoksen ja globaalin vapautuksen jaksosta. Nyt näemme ylösnousemuksemme seuraavat vaiheet edessämme. Tuntekaa näitä upeita ja todellisuutta muuttavia taajuuksia, rakkaat.

Kestimme vanhan itse, alempien kehityskaarien, uskomusjärjestelmien, geneettisten perheleimojen ja sielumonadien kosmisen muistin kollektiivisen ja henkilökohtaisen muuttamisen. Massiivista akaasian puhdistamista monilla, myös niillä jotka tunsivat olleensa valmiita, kun kollektiivisia alitajuisia tiedostoja vapautettiin takaisin Lähteeseen.

Tätä tapahtuu globaalisti solutasolla tulevan valotason vaikutuksesta. Tästä syystä hyvin monet ovat olleet sairaita, pahoinvoivia tai heillä on ollut epätavallisia terveyshaasteita kuluneiden seitsemän viikon aikana. Alkuvaikutukset olivat voimakkaita, ja puhdistaminen on jatkuvaa, kun energiat kiihdyttävät jakautumista. DNA kirjoittaa yli vanhoja formaatteja ja reagoi puhdistamiseen sisältämällä uusia valokoodeja, jotka estettiin aiemmin. Nämä taajuuspohjaiset uudelleenkirjoitukset ravistelevat irti vanhaa. Olkaa uutteria myrkynpoistossa ja puhdistamisessa ja ohjatkaa mentaali/tunne/fyysistä tasoja tarvittaessa.

Sydänkeskus laajenee, kun eetterileimoja häviää solumuistista. Selviytymismekanismien on antauduttava korkeavärähteiselle toiminnalle, jotta voidaan resonoida tässä nyt-hetkessä avautuvien kristallipolkujen kanssa. Siunausta kaikille, jotka ovat valmiita olemaan haavoittuvia ja aitoja ja pitämään sydämensä avoimena ja neutraalina toisille tämän prosessin aikana.

Kaikki rajoitukset poistetaan meidän eduksemme. Opimme, miten toimitaan ykseystietoisuudessa, virrataan polkumme korkeimman kehityskaaren kanssa, ilmaistaan uutta aitoa ääntämme ja nostetaan palvelutyömme tasoa. Uuden kutsuhuutoa ei voi välttää tai vastustaa aiheuttamatta psyykkistä ja tunnevääristymää. Jos saat kutsun, vastaa siihen avoimin sydämin harmoniassa ykseystietoisuuden kanssa.

Nämä päivitykset ovat olleet jatkuvia ylösnousemusprosessissamme. Kuitenkin vuoden 2018 kosmiset tapahtumat vaativat tätä kollektiivista vapautusta. Sateenkaarisillan esteiden poistaminen tapahtui ennen joulukuun päivänseisausta. Olet ehkä tuntenut täydellisiä vapaushetkiä uudesta vuodesta saakka, ja niitä on seurannut puhdistamisoireita seuraavana päivänä. Voimakkaita malleja tulee sisään ja aktivoi jatkuvasti tähtisiemen-DNA:ta ja malleja Gaiassa. Se galaktinen kuuma alue johon olemme astuneet, kiihdyttää uuden Maan kokemista. Palvelussa samanaikaisesti sekä autamme, antaudumme että annamme valon paljastaa korkeammat todellisuudet.

2018 – ajan romahtaminen luomaan taianomaista

Yksi vuoden 2018 voimakkaimmista visioista/latauksista on toiminta, jota kantautuu kolmoistähtiporteista. Nämä universumien väliset portaalit asettuivat linjaan ja aktivoituivat viime elokuun auringonpimennyksellä. Tähtiporttiasetelma sallii ensiluokkaisen puhtaasti värähtelevien kristallimallien yhdistyä aurinkoon.

Solaris (aurinko) alkaa sykkiä valokoodeja, plasmaa, harmonioita ja taajuuksia, jotka laukaisevat DNA:n ennenkuulumattomalla tavalla. Solaris välkkyy uusia geometrioita, huokuu valokoodeja ja pyhiä tulikirjaimia, lähettää 5D-sateenkaariplasmaa ja toimittaa käskyn uuden luomiseen. Näyissä näitä valokoodiaaltoja syöksyy Gaiaa kohti, peittää sen seuraavan tason pyhiin symboleihin ja kylvettää meitä ulottuvuutta muuttavassa ja elävässä Lähdevalossa. Aurinko näyttää kaoottiselta, kuitenkin elegantilta tässä ulottuvuudessa. Olemme valmistautumassa tämän vuoden merkittäviin energia-aaltoihin ja tapahtumiin, rakkaat.

Tunnemme vapautta, kun yhdistymme resonoivien sydänten kanssa. Korkeavärähteinen kollektiivi vahvistuu, kun uuden Maan tiennäyttäjät havainnollistavat ykseystietoisuutta. Tuntuu kirjaimellisesti kevyeltä/valolta – monet ykseysmeditoijat kertoivat voimakkaista nousemis- ja levitointiaistimuksista sunnuntain viimeisessä sessiossamme. Yhdistyimme kristalliulottuvuuteen luodaksemme siltoja ja polkuja seuraavaan kokemukseen, ja se tuntuu suurenmoiselta! Tulevat kristallimallit eivät vahvista ainoastaan harmonisoitujen sydänten uuden Maan kokemista – ne auttavat meitä myös porttien avaamisessa globaaliin transformaatioon. Ruumiillistuminen ja koskemattomuus ovat lähellä.

Tämä vuosi paljastaa kokemusperäisesti sen, mitä me kaikki olemme luoneet palvelussa. Kukaan ei tietenkään odota kunniaa – se ei ole koskaan ollut pointtina. Tähtisiemenpalkkio on missiomme loppuunsaattaminen. Saatamme kuitenkin tuntea innostusta/jännitystä huokuvan korkeavärähteisestä heimosta. Jumalainen rakkaus toteuttaa muinaiset lupaukset.

Kuunpimennys ja tammikuun laukaisimet

Viime elokuun auringonpimennys ja tuleva täydellinen kuunpimennys 31.1. ovat yhteydessä. Näiden kahden pimennyksen välinen ikkuna on ollut hyvin transformatiivinen. Se vaikutti siihen, miten koemme ajan, moniulotteisen itsemme ja todellisuuksien jakautumisen. Jos auringonpimennys oli sinulle voimakas, tämä kuunpimennys on myös. Ota hetki tarkastellaksesi, mitä on tapahtunut ja miten kehityskaaresi on muuttunut, ja ole uuttera valmistautumisessa.

Tämä pimennys ei vaadi viime elokuun laajaa portinvartiointia ja verkkotyötä. Se vaatii kuitenkin ylösnousemuksemme seuraavan tason ankkuroimista sydän avoimena. Uuden Maan verkot yhdistyvät kristalliverkkoon tämän tapahtuman aikana. Ajankohtainen palvelumme fokusoituu mahdollisimman monien solmukohtien avaamiseen sekä ihmissydänverkkomme vahvistamiseen ja yhdistämiseen yhdeksi ylösnousemustähtiportiksi. Uuden Maan verkosta tuli vertikaalinen viime vuonna ja se yhdisti Gaian kristalliytimen Solarikseen ja kristalliverkkoon. Nuo portit luovat pääsyn uuden Maan korkeamman ulottuvuuden kokemiseen.

Fokuksemme pysyy kristalliporttien avaamisessa uuden Maan kokemiseen. Näin ihmisiä nousevan näistä porteista viime kuun kosmisen alkusysäyksen aikana ja valmistautuvan puhtaaseen ylösnousemuskokemukseen.

Tapamme työskennellä kristallien kanssa, erityisesti kvartsin, muuttuu. Koodeja aktivoidaan kristallikerrostumissa ja mestarikristalleissa (monet planeetan ulkopuolelta) näiden kahden pimennyksen välissä. Se stimuloi muistoja tähtisiemenissä, portinvartijoissa ja verkkotyöläisissä, jotka ovat työskennelleet kristallien kanssa. Meditoikaa tätä. Se liittyy enemmänkin tulevaisuuden muistoon kuin menneisyyden, ruumiillistumiskokemuksen sivuvaikutus. Kristallinne täytyy puhdistaa ja nollata uuden kuun ja kuunpimennyksen välissä. Antakaa niille uuden kuun jälkeen paljon auringonvaloa maassa. Ne auttavat edelleen sillan tekemisessä maailmojen välille ja vakauttavat voimistumista.

Näiden uusien energioiden myötä moniulotteinen itsemme tunkeutuu tietoisuustasoille. Pystymme pääsemään korkeampien tasojemme evoluutioon ja kanssaluomaan uutta harmonisoituneena nyt-hetkeen.

Yhteisfokus – tässä hehkumme

Keskiviikko 17.1. – uusi kuu klo 4.18 (Suomen aikaa). Seitsemän pyhän viikon käytävä loppuu. Ilmaise korkeat aikomukset uudelle kehityskaarelle. Portinvartija- ja verkkotyöfokus: pimennysportaali alkaa, energiat rakentuvat. Pane merkille muutokset energiakentässäsi ja sydämessäsi, kun tämä avautuu.

Keskiviikko 31. – täydellinen kuunpimennys, maksimipimennys klo 15.30 (Suomen aikaa). Se on sininen kuu (kuukauden toinen täysikuu) ja näyttää punaiselta, kuin veriseltä kuulta. Tämä on harvinainen sinisen kuun täydellinen pimennys. Täysi pimennys kestää vain reilun tunnin ja näkyy Pohjois-Amerikassa. Näkyvyyskartta on täällä.

Auringosta huokuvat kristallimallit sykkivät ja välkkyvät hologrammijälkiä itsestään, valmistelemaan ja muuttamaan Gaian energiakenttiä tulemaan Kristus/kristallientiteetiksi. Saatat nähdä niitä näyissä – jättimäisiä valokoodattuja kiekkoja tai geometrioita. Tämä toiminta punotaan uuden Maan verkkojärjestelmään, aktivoituihin näkyviin ja näkymättömiin muinaispaikkoihin, kristallikerrostumiin, akvifereihin, valtakuntiin, elementaaleihin ja aktivoituihin sydänkeskuksiin.

Se muuttaa sähkömagneettikenttien kerroksia harmoniaan uuden Maan magnetismin kanssa, mikä on sitä pyörrytystä ja huimausta, jota joillakin meistä on. Tunnet muutoksen henkilökohtaisessa magnetismissasi sekä muutokset Gaiassa. Se on tiheyden vapautusta, kevennystä.

Jatkamme yhdistymistä jumalaiseen kanssaluomiseen sunnuntaisin globaaleissa ykseysmeditaatioissamme. Kiitollisuutta kaikille jotka osallistuvat joka viikko tähän jumalaiseen palveluun. Yksityiskohdat ja ohjattu meditaatiolinkki löytyvät täältä.

Tämä käytävä on ennenkuulumaton, rakkaat. Liitymme yhteen ja kuljemme ulottuvuusovista tänä vuonna. Siunattakoon ja tuettakoon meitä kaikkia, kun ruumiillistuminen ilmentää uuden Maan kokemuksen.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >