HomeViestejäSandra Walter18.12.2017 - Päivänseisausportti ja päivitys Sandrasta

18.12.2017 - Päivänseisausportti ja päivitys Sandrasta

PÄIVÄNASEISAUSPORTTI JA PÄIVITYS SANDRASTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tervehdys ja kiitos yhteydestänne tämän ylösnousemuksemme pyhän käytävän aikana. Täydellinen omistautumisemme ja fokuksemme vahvistuu nyt, ja kosmiset tapahtumat asettuvat riviin toimittamaan henkilökohtaisten ja kollektiivitodellisuutemme kohonneita vaihtoehtoja.

Olemme tämän ylösnousemuksen luojia, ja tietoisuutemme sulautuu pian yhteen korkeamman itsemme, Kristus-itsemme ja moniulotteisten puhtaiden Lähdeaspektien kanssa.

Sandra on ok!

Uutiset leviävät nopeasti yhteisössämme, joten selvitän, mitä minulle tapahtui viime viikonloppuna. Olin dramaattisessa auto-onnettomuudessa viime lauantaina ja kävelin siitä pois taianomaisesti minimaalisin vammoin. Se oli voimakas haamukuolemakokemus.

Kun törmäys alkoi (kolme voimakasta vaikuttajaa, yhden ollessa puoliperävaunurekka), tunsin välittömästi kehosta lähtemisen aikajana/siirtymäkohdan ja pyysin "olemaan tekemättä siitä liian tuskallista". Valkokultainen valo tuli silmiini ja olin järkyttynyt, kun kaikki oli ohi ja kehoni edelleen yhtenä kappaleena. Autoni, uskollinen apulainen Mitchell, joka on ollut kotini-kotien-välillä ja porttimatkustuskumppanini, meni täysin romuksi. Kukaan muu ei ollut osallisena tai vammautunut.

Jumalainen suojelus puuttui peliin, ja olen kiitollinen siitä. Tietoisuuteni on taas muuttunut, kehoni toipuu, fokukseni pysyy tässä voimakkaassa portissa ja uuden auton ilmentämiseen voidaan tarttua myöhemmin. Tällä hetkellä testaan kristalliparannustekniikoita, kun niitä annetaan minulle, mikä saattaa hyödyttää muita, kun energiat muuttuvat. Tarvitsen paljon lepoa parantuakseni kunnolla – tuntuu siltä, että eetterikehoni tehostuu kompensoimaan. Kiitän rukouksistanne, parantavista energioistanne ja tuestanne tämän jakson aikana.

Päivänseisaus 21.12. klo 8.28 PT

Valmistautumisvuoden kulminaatiopiste on käsillä. Tunnetko sen? Jännitystä, ihmetystä ja kauniita mystisiä tuntemuksia, joita saamme harmonisoitumisesta galaksin keskuksen kanssa. Älä vältä tai vähättele tätä siirtymää – se on voimakas kosmisen alkusysäys (muutoskohta) maailmojen jakautumiselle ja kollektiiviselle todellisuusmuutokselle uuden Maan dynamiikkaan. Pidä sydämesi keskittyneenä jumalaiseen rakkauteen!

Sunnuntain 24.12. globaalit meditaatiot

Kun aurinkomuutokset ja kosmiset energiat voimistuvat, meiltä vaaditaan vakautta sydämessä, mielessä ja energiakentässä. Liity tuhansiin valotyöntekijöihin kollektiivin omistautuneessa palvelussa, sunnuntain globaaleissa ykseysmeditaatioissa. Pidämme kaikille halukkaille sydämille tätä tilaa harmonisoitua jumalaisen rakkauden ja ylösnousemuksen kanssa.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >