HomeViestejäSandra Walter30.11.2017 - Joulukuu - jumalaisen kohtalomme hyväksyminen

30.11.2017 - Joulukuu - jumalaisen kohtalomme hyväksyminen

JOULUKUU – JUMALAISEN KOHTALOMME HYVÄKSYMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
30.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Joulukuun pyhä portti on käsillä. Portinvartijat avautuvat 1.12. joulukuun 3.-7. päivän laajentumisaallolle. Supertäysikuu 3.12. (klo 7.48 PT) kunnioittaa sunnuntain ykseysmeditaatioitamme – se huipentuu ensimmäisen yhdistymisemme aikana klo 8.11 PT. Tämä on valtava kuukausi, johon olemme valmistautuneet koko vuoden. Korkeavärähteinen heimo, astumme uuteen kokemukseen ja tutkimme tuntematonta aluetta taas kerran.

Ensisijaiset Kristus-aikajanat tukevat kollektiivisen luovuuden esiintulemista, korkeamman itsesi ilmaisemista ja seuraavan tason ruumiillistamista, puhtaan valon tiennäyttäjien kautta. Energiat ovat transformoivia ja meidän kaikkien on antauduttava henkilökohtaisille, globaaleille ja kosmisille paljastuksille, osoittaen ehdottoman rakkauden myötätuntoa.

Tämä paljastusvaihe keskittyy julkituloon, henkisen paljastuksen uuteen tasoon. Nämä ainutlaatuiset taajuudet muuttavat tietoisuutemme harmoniaan ylösnousemuskokemuksen täysin uuden tason kanssa.

Korkeavärähteisen heimon fokus pysyy ruumiillistumisessa tämän transformaatiokäytävän aikana. Tämä muutosvaihe on ollut tänä vuonna jokseenkin surrealistinen aikajana-aktiivisuuden myötä, ja nyt hyväksymme jumalaisen itseoivaluksen kollektiivina. Olen luottavainen, että valotyöntekijät pystyvät kestämään nämä energiat – miten epämukavia tahansa – jotka laukaisevat meidät tulemaan uudeksi ihmiseksi – nyt. Kyky kokea täydellinen yhteys puhtaaseen Lähdetietoisuuteen ankkuroi absoluuttisen ehdottoman rakkauden näihin alempiin maailmoihin.

Jumalaisen paljastuksen katalyytti on puhdas fotonvalo, joka on elävää tietoisuutta. Ne jotka ovat palveluksessa, jatkavat tämä puhtaan, elävän valon ankkuroimista, yhdessä jumalaisten kosmisten äititaajuuksien sisäänvirtauksen kanssa.

Kuten aina, pyhä portti ei ole mitään, mitä katsellaan tai odotetaan. Se kehottaa osallistumaan. Vuoden 2017 viimeinen kosminen alkusysäys (21.–25.12.) tulee erittäin voimakkaan sisäänvirtausjakson jälkeen. Joillakin teistä on ollut huimausta ja hämmennystä tästä alkuaallosta saakka, kun tämä käytävä avautui viime viikolla. Tämän odotetaan lisääntyvän, kun ulottuvuutta ja tietoisuutta muuttava valo voimistuu. Pitäkää sydämenne – olemme voimakkaampia kuin käsitämmekään.

Puhtaan fotonivalovaikutuksen hyödyntäminen

Joulukuu on täynnä tilaisuuksia ylösnousemuksellemme. Monia asioita tapahtuu samanaikaisesti – on parasta pysyä hyvin läsnä itsesi kanssa voidaksesi kokea läsnäolon alkemisen avioliiton. Samalla kuin odotamme ja luomme upeaa, energiat voivat olla haastavia ja intensiivisiä. Kummassakin maailmassa kulkeminen on moniulotteinen kokemus tässä nyt-hetkessä.

Ohjeita helppouteen, sujuvuuteen ja nopeutumiseen

- Ylläpidä korkeamman itsen ja kosminen perspektiivi ja ilmaise ylösnoussutta olemustasi nyt-hetkessä.

- Meditoi. Meditointi jossain muodossa sallii uuden valon rekisteröityä energiakenttään, solurakenteisiin, DNA:han ja tietoisuuteen. Käskyt ja määräykset auttavat ohjaamaan valoa, pysymään maadoittuneena, tasapainossa ja keskittyneenä. Rukoilukin on kaunista, meditointi on kuitenkin avain vastaanottamiseen. Kaikki käytettävissä olevat valotyöntekijät, liittykää mukaan sunnuntain ykseysmeditaatioihin auttamaan. Korkean tason tukea annetaan ruumiillistumiseen – käytetäänpä nämä tilaisuudet yhdistyä ja nopeuttaa ylösnousemusta.

- Pysy puhtaan, orgaanisen ylösnousemuksen polulla. Koodeja virta Solariksen (aurinko), Gaian, valtakuntien ja elementaalien kautta, ja ne pyrkivät löytämään sointuvia rakenteita kehossasi ja kentässäsi. Maadoittuminen on ravintoa siirtymisellesi uudelle tietoisuustasolle – kunnioita sitä. Ole luonnossa, ole auringonvalossa ja tunne kosminen ykseys. Puhdas vesi aikomuksella ja siunauksilla aktivoituna, kantaa myös näitä uusia kooditaajuuksia. Ahdistusta ja vääristymiä teknologia-altistuksesta voi helpottaa siirtymällä pois ruutujen luota – usein.

- Älä tuomitse mitään tai ketään, myöskään itseäsi. Sydänpohjainen kommunikointi, sekä verbaalinen että kirjoitettu, vahvistaa rauhaa ja paljastaa korkeamman perspektiivin. Tavanomainen impulssi valittaa, syyttää tai kritisoida, edes piloillaan, paljastaa negatiiviset tapamme, epävarmuutemme ja haavamme. Kun värähtelykokemukset jakautuvat lisää, monia paljastuksia tulee valoon. Muistakaa, että tehtävämme valotyöntekijöinä on osoittaa tuomitsemattomuutta, ehdotonta rakkautta ja korkeinta tapaa käsitellä paljastuksia yleisesti.

Korkeavärähteinen heimo tekee paljastuksista turvallisia niille, jotka päättävät astua aitouteen. Kun ilmenee reaktiivista tuomitsemista paljastuksiin, tämän käytävän tunnelaukaisun voi helposti manipuloida rajoittavaksi ilmaisuksi. Korkeampi valo vaatii totuutta ja ilmaisunvapautta, ja meidän täytyy hyväksyä, antaa anteeksi ja ottaa vastaan kaikki Lähteen fraktaalit. Kun ilmennämme avosydämistä perspektiiviä, parannumme kollektiivisesti nopeammin, luomme ratkaisuja ja siirrymme seuraavaan luomiseen.

- Anteeksianto, kiitollisuus, myötätunto, ehdoton rakkaus ja Luojaitsen hyväksyminen ovat avaimenne korkeimpaan ja kirkkaimpaan kokemiseen. Lähettäkää rakkautta ja siunauksia niille, jotka ovat eksyneet (teidän perspektiivistänne). Tuomitseminen tuhoaa usein lähettäjän, erottelukyky osoittaa viisautta.

- Valitse korkeampi aikajana. Ole läsnäolo joka tilanteessa ja osoita rakkauden jumalaista neutraalisuutta. Ehdota ratkaisua tai valitse hiljaisuus. Ole rauha. Kun avaamme portit korkeampaan kokemukseen, kunnioittakaa kaikkea, mikä esitetään osana planeetan suurempaa uudelleenkirjoitusoperaatiota.

- Pysy joustavana. Intensiivisten muutosjaksojen aikana luovumme jäykkyydestä siinä, mitä todellisuus on ja mitä ei, mihin kykenemme, mitä kehittyy jne. Pysy tunteellisesti, mentaalisesti ja fyysisesti joustavana tukeaksesi ulkoista muutosta. Tämä auttaa myös suuresti kristalli-DNA:ta, kuin se yrittää kopioitua koko solurakenteeseesi. Jos olet uupunut, lepää.

Muistakaa, että Kristus/kristalli/ykseystilan ruumiillistamiskokemus on hyvin erilainen kuin kaikki, mitä on tullut ennen sitä. Irrallisuuden tunne, ehdoton läsnäolo nyt-hetkessä ja kaipaus uuden täyteen ankkuroimiseen on voimakasta, ja kuitenkin tunnemme odottamattoman olevan läsnä. Olemme esteettömiä kokemaan kollektiivisesti uusien todellisuuksien luomisen korkeampien tasojemme kanssa.

Joulukuun kokemus vie meidät pidemmälle ensisijaisten Kristus-aikajanojen ajattomaan tunteeseen. Monet ovat omistautuneet tälle palvelutasolle – se voi viedä meidät kauemmas lineaarisesta toiminnasta, kun puhdas valotaso lisääntyy. Mitä tahansa se vaatii, mitä tahansa on korkeimmissa ylösnousemusintresseissä, rakkaat.

Niin eriskummallinen kuin kaunis vuosi 2017 onkin ollut, nyt se paljastaa pyhän tarkoituksensa ja kuljemme sen läpi yhdessä yhtenä. Siunausta upeaan täysikuuhun ja kiitollisuutta valonne lisäämisestä sunnuntain ykseysmeditaatioihin.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >