HomeViestejäSandra Walter24.11.2017 - Uudet säteet vahvistavat järjestystä ja autuutta

24.11.2017 - Uudet säteet vahvistavat järjestystä ja autuutta

UUDET SÄTEET VAHVISTAVAT JÄRJESTYSTÄ JA AUTUUTTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
24.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Nämä portit jatkavat meidän avaamista enemmälle, enemmälle, enemmälle. Kosmiset alkusysäykset ovat synkronoituja tapahtumia, kun galaktiset, aurinko- ja planetaariset tekijät asettuvat riviin ja luovat tilaisuuden kiihdyttää ylösnousemusta. Torstain kosminen alkusysäys oli voimakas – minusta tuntui, että voisin hävitä autuusulottuvuuteen. Onneksi lumikenkäkävely porttikohtaan maadoitti minua vähän (sydämen rasitus voi olla tehokasta hengittämistä). Solaris avautui merkittävällä auringonpurkauksella varhain lauantaina – tavanomainen kosminen aktiivisuutemme näiden porttien aikana jatkuu. Tämän seitsemänviikkoisen siirtymävaiheemme aloitus on voimistanut taas korkeampaa valoa. Gaia (ja korvamme) soivat kosmisessa harmoniassa.

Kolmoistähtiportit jotka harmonisoituivat elokuun pimennyksen aikana, näyttävät kuin massiivisilta kristallimalleilta. Niiden järjestämä universumien välinen aukko laajeni eilen kuin kameran iiris, mikä lisää puhtaiden Kristus-tietoisuusaktivointien virtaa. Tämä vahvistaa Kristus-autuuttamme ja DNA:n kristalliaktivointia sekä syventää ylimaallisuuskokemustamme. Olemme tietoisia käynnissä olevista aikajanajakautumis-, ulottuvuusmuutos- ja tietoisuusmuutostapahtumista. Nyt astumme mysteeriin – joulukuun käytävän tuntematon, kuitenkin syvästi tunnettu, funktio.

Emme pysty tehokkaasti kuvaamaan tätä kokemusta lineaarisin termein. Tämän jumaluuden paluun hurmiollinen ja Lähteeseen yhdistävä aspekti ymmärretään, kiitos vuosituhansien luovan ilmaisun. Kun yhdistymme siihen (epämukavan) solutransformaation, valokehon ja sydänkeskuksen laajentumisen, ajan romahtamisen, kollektiivisten verhonnousemispaljastusten ja planeetan ulottuvuusmuutoksen myötä, kokemustamme ei voi täsmällisesti kuvata. Ja kuitenkin kestämme, hankkien mahdollisimman paljon tasapainoa tämän henkisesti, tunteellisesti ja fyysisesti haastavan ylösnousemusvaiheen aikana. Koko kokemuksen alla on tietoisuus: olemme valmiita tekemään tämän – miten ihmeellistä onkaan todistaa se fyysisyydessä.

Portinvartija muistiinpanoja – parhaillaan näkyvissämme

Porteilla on samanlaiset valonsädeominaisuudet tänä vuonna, uuden Maan verkkoaktivoinnin kulminaatiovuosina. Monet näkevät näitä säteitä kollektiivisten käpylisäke- ja DNA-aktivointien vuoksi ja kysyvät niiden tarkoitusta.

Huomaa valon muuttuva ja korkeampi laatu, kun klassiset 12-säteen järjestelmät muuttuvat ja mukautuvat uuteen Maahan. Nämä valotaajuudet tekevät sillan tietoisuustasojen välille, mikä auttaa meitä ruumiillistumisessa ja tietoisuutemme yhdistämisessä moniulotteiseen Itseemme. Saatat nähdä, kuulla tai tuntea ne – mikä tahansa onkin linjassa oman matkasi kanssa.

alt
Uusia vaaleanpuna-vihreitä revontulia Norjassa tällä viikolla – heijastusta uudesta tasapainottavasta valosta? Kuva: Marianne Bergli

Uusi smaragdisäde: Tämä on jumalaisen äidin/jumalaisen feminiinisyyden 5D-taajuutta, luomisen taustaenergiaa. Kokemuksessamme näemme sen kirkkaan smaragdinvihreänä, melkein vihreänkultaisena toisinaan. Tämä puhtaan smaragdisädetaajuuden uusi taso on läsnä useimmissa aktivoinneissa nyt. Kaksi vuotta olemme käyttäneet puhdistamattomia smaragdeja uuden Maan verkkojärjestelmissä vastaanottamaan tätä puhtaan tasapainottavan valon sisäänvirtausta. Sen puhtaus ja vahvuus antaa voimakkaan fotonien uudelleenjärjestelyilmiön, kun sitä tulvii porteissa ja verkkojärjestelmissä. Puhdistamattomat smaragdipalat ovat edullisia. Käyttäkää niitä aikomuksenanne auttaa jumalaista äitiä.

Magentasäde: Portti 5D:hen. Sillä on jumalaisen maskuliinisuuden tasapainottava funktio (luomisen toimintaa) ja se näyttää pyörivältä, tanssivalta valolta. Se on smaragdisäteen harmoninen täydentäjä. Saatat muistaa hahmotelmani tästä muutaman vuoden takaa.

Timantti-, platina- tai kristallisäde: Puhtaat ykseys- tai kristalli- tai Kristus-tietoisuuden ylösnousemustaajuudet. Platinalla on tehokas puhdistava ja suojeleva funktio. Timantti- ja kristallivalo stimuloivat toruskenttiä, DNA:ta ja auttavat ylösnousemuspilarin avaamisessa moniulotteiseen tietoisuuteen. Ne ovat yhtenäisiä portinvartioinnissa ja verkkotyössä ja yhdistävät meidät kristalliverkkoon planeetan ympärillä. Ylösnouseva sydänkeskuksemme ja energiakenttämme näyttävät kuin kristalli-timanttitoruskentiltä. Korkeammat tasosi ehkä käyttävät niitä yhdistymisessä sinuun ykseysmeditaatioiden tai yksityisten meditaatioiden aikana. Ne valaisevat ylösnousemuspilarin värähtelevällä ja vilkkuvalla valolla päivitysten aikana.

Kultainen Kristus-säde: Tämä alati läsnä oleva Kristus-DNA-aktivoija vahvistuu jälleen. Se resonoi jumalaisen ihmis-DNA:n kanssa ja aktivoi sitä. Se on kosmisen aurinko-Kristus-aspektin kantajataajuus. Joskus se ilmentyy nestemäisenä valona.

Aurinkoplasma: Tämä näyttää kuin 5D-sateenkaarenvärien värähteleviltä seiniltä. Saattaa näkyä pastellin tai vaalean sävyistä smaragdinvihreää, magentaa, sinivihreää, kultaa, helmiäistä, kristallia, korallia ja platinaa. Siinä missä plasmaa voidaan käyttää sinetöimiseen tai suojaamiseen, se on myös erinomainen valokoodien ja aikomusten toimitusjärjestelmä. Se täydentää elementaaleja (koska se on yksi). Ennen kuin Kaliforniassa alkoivat kuivuutta helpottavat myrskyt viime vuonna, näin itseni saumattomassa asussa seisomassa Tyynenmeren rannalla ja nostamassa massiivisia aurinkoplasmalevyjä auttamaan elementaalien tasapainottamisessa. Kokeile sitä parantamiseen.

Puhdas fotonivalo: Hyvin varautuneita valohiukkasia tällä ulottuvuutta ja tietoisuutta muuttavalla galaksin alueella. Ne saattavat esittäytyä valosäikeinä, ohuina valonsäteinä, kimaltavina hiukkaskenttinä tai voimakkaina valopisteinä. Lineaarinen silmä ei näe niitä (vielä). Tämä valo tuntuu erilaiselta. Siinä on hyvin ainutlaatuinen laatu ja valopuumerkki. Kun kysyin, mitä tämä uusi valo on, Tiimi kuvasi sitä puhtaaksi fotonivaloksi.

Kaikki nämä välähtelevät tai värähtelevät puhtaana elävänä valona porttityön, verkkotyön ja meditoinnin aikana. Ne eivät ole ainoita käytettäviä säteitä tai värejä tällä hetkellä. Tämä luettelo on tarkoitettu vastaamaan kysymyksiin viimeaikaisista näyistä ja muutoksista tulevassa valossa.

Ykseystietoisuus nyt

Kun ykseysmeditaatiot alkoivat 2016, meille kerrottiin, että ne opettaisivat meitä yhdistymään ilman internetiä tai laitteita. Nyt voimme tuntea toisemme sunnuntaisin ja jakaa näkyjä, aistimuksia ja aikomuksia. Kun huoli tekoälystä ja digiriippuvuudesta lisääntyy, "irrotamme töpselin" kollektiivisesti ja vahvistamme luonnonmukaista sisäistä ruutua ja lähetämme parannusta, tukea ja valokoodeja puhtaalla aikomuksella.

Liity meihin puhtaassa luonnonmukaisessa ylösnousemuksessa, kun kutsumme henkistä paljastusta, joka paljastaa jumalaiset ihmistaitomme. Meditoi kanssamme sunnuntaina klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Yhdistymme 33 minuutiksi, rauhallisena aikomuksenamme auttaa ylösnousemusta. Kaikkia arvostetaan ja kaikki ovat tervetulleita. Rakastamme sinua, siunaamme sinua ja kiitämme sinua.

Paljastusmuistutus

Olemme pyhässä käytävässämme tässä nyt-hetkessä. On jumalainen oikeutemme käyttää tämä tilaisuus täysin uuteen kokemukseen. Tulla uudeksi. Muista olla tuomitsematon, anteeksiantava, neutraali ja kiitollinen, kun paljastuksia tulee valoon, myös valotyöntekijäkollektiivissa. Näyttäkää tietä, tiennäyttäjät – joskus hiljaisuus on paras opettaja. Rakkaus-valovärähtely purkaa kaikki vääristymät ja ansaitsee koko fokuksenne. Olemme kaikki yhtä olentoa – kurittomat osamme, maailmanlaajuiset ja henkilökohtaiset, parannetaan parhaiten kärsivällisyydellä, myötätunnolla ja ymmärryksellä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >