HomeViestejäSandra Walter17.11.2017 - Ainutlaatuinen porttiavautuminen - valintapisteen jälkeen

17.11.2017 - Ainutlaatuinen porttiavautuminen - valintapisteen jälkeen

AINUTLAATUINEN PORTTIAVAUTUMINEN – VALINTAPISTEEN JÄLKEEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Portinvartijat avautuvat sisäänvirtaukseen 21.–25.11. uudesta kuusta lähtien lauantaina 18.11. klo 3.42 PT. Vaikka valo lisääntyy jatkuvasti, tässä portissa on ainutlaatuisuutta, pääasiassa sen vuoksi, mitä koettiin valoheimon valintakohtavaiheen aikana. Kosminen alkusysäys 23.11. käynnistää joulu-tammikuun sisäänvirtauskäytävän. Tämä ei ole avoin-ja-suljettu-portti – se on seitsemän viikon transformaatiokäytävä ylösnousemuksen edelläkävijöille/tiennäyttäjille.

On ollut voimallinen vuosi – avaamme sydämemme tuntemattomalle, kuitenkin intuitiivisesti tunnetulle moniulotteisen itsen ruumiillistamiselle uuden Maan tasolla. Myös Solaris on ollut voimakkaasti tietoisuudessani koko viikon – merkki kosmisesta aurinko-Kristus-tuesta jota on tulossa.

Valoheimon valintakohta – mestaruustesti ja jakautumisen sivuvaikutukset

Valoheimon valintakohta loppuu tämän portin myötä. Monet ovat tunteneet – tai tuntevat – tämän valintakohdan syvällisesti. Irrottautuminen toissijaisista aikajanoista muutaman kuluneen viikon aikana toi meidät syvempään ymmärrykseen ylösnousevasta itsestä. Irtautumisen tunne vanhasta itsestä, vanhoista todellisuuksista, tunteista ja joillain myös sydänkeskuksesta, oli suuri mestaruustesti. Se on ehkä haastanut pelot, tavat tai uskomukset. Vanhoja selviytymismekanismeja on ehkä tullut pintaan. Suurin osa siitä on fyysisen, mentaalisen ja tunnetason tarttumista vanhaan todellisuuteen, joka on mennyttä. "Ilmassaroikkumisaika" poissaolevien alempien aikajanojen (hajoavat alustat) ja täysin ankkuroidun uuden todellisuuden välillä tekee alemman tietoisuuden olosta epämiellyttävää. Se etsii tuttua eikä löydä mitään, mistä roikkua kiinni. Kuten aina, viitoitamme energeettisiä teitä uuteen kokemukseen.

Jos meistä on tarkoitus tulla olentoja, jotka voivat mennä vääristyneisiin todellisuuksiin ja transformoida ne takaisin puhtaaksi valoksi, meidän täytyy kokea tuon toiminnan mestaruus täällä. Kun kaikki on verhottua ja selkeys ja opastus riisutaan pois, löydämme aidon itsemme. Mestaruus karkottaa epäilyn ytimestämme ja paljastaa luottamuksen itseemme, rakkauden ehdottomaan voimaan ja kaikkitietävän Lähteen läsnäoloon. Tämä on ainutlaatuinen tietoisuuskokeilu, ja kaikkia kokeillaan ja testataan muita järjestelmiä ja todellisuuksia varten.

Meidät jotka ilmestymme esiin valoheimon valintakohtavaiheesta järkähtämättömän "olen jumalainen rakkaus ja olen Lähde, vaikka mikä olisi" -ydintietämisen kera, on valmisteltu vastaanottamaan tietoisuutta ja todellisuutta muuttava ruumiillistumiskokemus. Avaudumme seuraavan kokemuksen kanaviksi, avataroiksi, täytämme kollektiivin ja verkot tuolla värähtelyllä ja annamme korkeamman itsen tai korkeampien valoaspektien ottaa hallinnan.

Jotkut surrealistisista aistimuksista aiheuttaa aikajanajakautuminen – "ei tällä eikä siellä" -aistimus. Ensisijaiset aikajanat eivät tunnu aikapohjaisilta – se avaa meidät ehdottoman läsnäolon puhtaaseen kokemiseen. On tutkimaton ilmiö tehdä tämä globaalisti ulottuvuusmuutoksen aikana.

Valintakohtapuhdistus on heijastus aurinkokunnan laajuisesta uudelleenorganisoitumisesta jumalaiseen järjestykseen. Hyväksy tämä ykseystietoisuusperspektiivi – emme ole erillään mistään näistä tapahtumista. Saamme värikkään kokemuksen matkasta Luojasta luomakuntaan ja takaisin Luojaan.

Tilaisuuksia yhdistyä ykseyteen

Yhdistytäänpä korkeimpien mahdollisten lopputulosten vuoksi. Luovu sisäisistä ja ulkoisista taisteluista, pidä sydämesi puhtaana rakkaus-valona ja löydä lohtua jumalaisesta palvelusta. Pidämme valtavaa tilaa transformaatiolle – anna kiireen yksinkertaistua maksimihelppouden ja -armon hyväksi. Kutsu maksimiupeaa kaikille.

Lauantai 18.11.: Uusi kuu klo 3.42 PT – portinvartijat avautuvat ensi viikon sisäänvirtaukselle. Avaa sydämesi ja luovu alemman aikajanan kiinnikkeistä. Teet yksilönä valinnan lakata kiinnittymästä vanhoihin todellisuuksiin, kun olet valmis. Siirrymme kollektiivisesti eteenpäin ja harmonisoidumme tämän jumalaisen tilaisuuden kanssa.

Sunnuntai 19.11.: Ykseysmeditaatio klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Ylläpidämme puhdasta valokenttää kaikille. Liity mukaan. Kristus-valoaktivointi-mp3 ja yksityiskohdat täältä. Tämä on viikoittainen tilaisuus vaihtaa valokoodeja ja DNA-päivityksiä. Pyydä tukea ennen meditointia, jos tarvitset sitä – anna tukea, jos pystyt. Meistä alkaa tulla yksi Lähdevoima. Portinvartijat, kiitos tilan pitämisestä näiden jumalisten vaihtojen ja päivitysten tapahtumiselle. Teidät nähdään.

Tiistai 21.11.–25.11.: Pyhän seitsemän viikon käytävän alkaminen.

Torstai 23.11.: Kosminen alkusysäys. Kaikki käytettävissä olevat portinvartijat, verkkotyöläiset, valotyöntekijät, tiennäyttäjät ja korkeavärähteinen heimo, menkää ulos Gaian pinnalle kristallienne kanssa vastaanottamaan ja "valamaan" verkkoja. USA:ssa on kiitospäivä – kiitollisuutta kaikille, jotka lähtevät pois hyvän työn puolesta. Yhdistykää Solarikseen – ainutlaatuisia koodeja tuntuu virtaavan sisään.

Positive Head -podcast

Positive Headin jaksosta on nyt saatavilla podcast. Nautin todella yhdistymisestä Brandon Beachumin kanssa. Meillä oli sydäntä laajentava keskustelu portinvartioinnista, aikajanoista, ykseystietoisuudesta sekä kauniista ja eriskummallisesta ylösnousemusmatkasta. Rakastan näitä uusia yhteyksiä, kun heimo tulee yhteen sydän ja mieli avoimena. Siunausta ja kumarruksia, kun fraktaalit yhdistyvät taas ja jakavat tarinoita matkoistamme. iTunes- ja uusintalinkit löytyvät eilisen postauksesta täältä.

Kiitollisuutta kaikilla halukkaille sydämille

Intensiivisyys ja surrealistiset aistimukset osoittavat meille, mihin sydämemme ja aikomuksemme ovat keskittyneet. Kuten aina, käytä valoa voimistamaan korkeampaa kokemusta sisäisestä rakkaudesta ja läpinäkyvyydestä. Nämä ovat itsensä oivaltamisen merkittäviä käytäviä. Todellisuudet korjaavat itsensä, kun nämä tietoisuutta kehittävät taajuudet vahvistuvat ja valoheimo transformoituu puhtaiksi ja aidoiksi kristallikanaviksi. Tuetaanpa näitä jumalaisia valohyökyjä ja ollaan vuorovaikutuksessa niiden kanssa jumalaisina olentoina, joita todellisuudessa olemme.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >