HomeViestejäSandra Walter9.11.2017 - Yhdistymisketjut ja avoin portti - meditoi aktivoimaan

9.11.2017 - Yhdistymisketjut ja avoin portti - meditoi aktivoimaan

YHDISTYMISKETJUT JA AVOIN PORTTI – MEDITOI AKTIVOIMAAN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
9.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kiitollisuutta kaikille jotka osallistuivat tämän viikon kosmisen tähtiportin vuorovaikutukseen tiistaina ja keskiviikkona. Minulla oli uusi aikapoikkeama tiistain tähtiporttifokuksen jälkeen. Portinvartijat fokusoituivat klo 13–14 minun ollessani vuorella.

Verkkotyön jälkeen ajoin takaisin (lumisia teitä, joten se oli hidasta), kävin latvavesillä hakemassa vettä, ja odotin siellä monen suuren pullon kanssa joidenkin sisarten ajavan kauppaan hakemaan mehua. Siellä tilaukseni hävisi ja minun täytyi täyttää uusi lomake ja odottaa taas. Ja kuitenkin päästessäni kotiin kello oli 13.54. Sen olisi pitänyt olla 15 – koko tunnin toiminta oli ajan ulkopuolella.

Kun kysyin, mitä tapahtui, sain vastaukseksi, että sisäänvirtaus oli työntämässä meidät yhden toissijaisen aikasilmukan läpi. Se määritteli silmukan (hyvin selvästi) ja sitten purimme sen käyttämällä myrskymagnetismia (kun asiat ovat epävakaita). Kiitos kaikille, jotka fokusoituivat auttamaan näiden vuoden 2017 viimeisten porttien aikana – hyvin paljon tapahtuu.

Fokuksemme on ollut toissijaisten aikajanojen viivytystaktiikkojen kumoamisessa, jotta puhdas ja orgaaninen ylösnousemusaikajanakokemus voidaan paljastaa. Kumoaminen on ollut helpompaa, erityisesti pimennyksestä ja kolmoistähtiporttien avaamisesta saakka, koska valoheimon kristallitietoisuuskokemus voimistuu. Ykseystietoisuus vetää meitä yhteen yhdeksi Lähdevoimaksi. Aikapoikkeamia on, kun työnnymme läpi aikasilmukoista ja tukoksista ja puhdistamme ja avaamme polkuja ensisijaiseen aikajanakokemukseen kaikille. Kaksi valmiina, yksi vielä edessä. Oletamme tämän tapahtuvan seuraavan portin myötä, käytävässä 21.–25.11. Kuten aina, kutsu ensisijaista aikajanakokemusta kouriintuntuvaksi todellisuudeksi kaikille halukkaille sieluille.

Voimakkaat, aurinkotuulista ja plasmatulvista johtuvat geomagneettimyrskyt portin aikana saattoivat meidät syvemmälle aikajanajakautumiskokemukseen. DNA-aktivoinnit ja kristalli-plasmavalokehon laajentumiset heijastivat korkeamman valon sisäänvirtausta. Tämä koko käytävä on omalaatuinen ja kaunis, ja jatkamme ihmeellisen ja taianomaisen kanssaluomista. Tarkkaile sisäistä ja ulkoista kieltäsi tasomme noustessa – energisoituneen valokehon vaikutus vahvistaa ajatuksia ja sanoja.

Meitä on varoitettu vuosia energioiden voimistumisen psyykkisistä seuraamuksista. Se mitä ikinä voit tehdä henkilökohtaisella tasolla irtipäästämään, puhdistamaan, selvittämään ja tukemaan tason nousua, auttaa kovasti kollektiivin tasapainottamisessa. Itke, selkeytä, poista myrkkyjä, meditoi, rukoile, määrää, yhdisty luontoon ja luo ihmeellistä. Älä horju alemmista värähtelyistä. Omista mestaruutesi – se on syntymäoikeutesi.

Yhdistymisketjut – meditoi aktivoimaan

Meditointi synnyttää yhdistymisketjuja tämän nopeutumisen aikana – verhoa nostavia näkyjä voimakkaasta valosta ylösnousemuspilarin kautta. Kun yhdistymme moniulotteiseen itseen tällä tavalla, kristalli-DNA aktivoituu ja resonoi ensisijaisten aikajanojen värähtelyn kanssa. Tämä on eteerinen aikajanatehtävämme tällä hetkellä – näiden polkujen ankkuroiminen uuden Maan alustaan DNA:mme ja tietoisuutemme kautta. Tämä voimistuminen jatkuu, kera opastuksen sallia Kristus-logoksen saattaa meitä näiden aurinko- ja kosmisten tähtiporttikokemusten läpi seuraavat kaksi kuukautta. Keskity hiljaisuuteen ja salli nämä transformoivat uudelleenkirjoitukset.

Mitä enemmän voimme henkilökohtaisella tasolla fokusoitua näihin ketjuihin ja kokemuksiin, sitä enemmän valoa valetaan kollektiiviin kristallisen ihmis-DNA:n sytyttämiseksi. Muista aurinkokomponentti – Solaris on muuttanut taajuuttaan syyskuun päiväntasauksesta saakka. Tämä muuttaa sitä tapaa, jolla projisoimme näihin todellisuuksiin, vahvistaa puhtaan sydänkeskuksen voimaa ja sallii Kristus-ruumiillistumamme muuttaa verkkoja ja todellisuuksia kaikilla halukkailla sieluilla.

Olemme avanneet Kristus-/kristalli-DNA-portit. DNA:n värähtely on vuorovaikutuksessa Gaian, Solariksen, galaktisten ja universaalien Luojatasojen kanssa ja puhuu niille. DNA puhuu kosmokselle. Käytä kosmista mikrofoniasi puhtaan rakkaus-valon lähettämiseen, kun olemme vuorovaikutuksessa kosmisten tähtiporttien kanssa tämän käytävän aikana. Visualisoi ja tunne se – tämä on avain. Ole luova, ja valomaadoita se taiteen, sanojen ja tekojen kautta.

Tähtisiemenkannustus

Tähtisiemeniä kylvettiin sinne, missä rikkaruohoa kasvaa tiheimmin ja missä aluskasvillisuus on tukahduttanut jumalaiset kärhet ja estänyt puhtaan valon tulemisen puutarhaan. Käytämme – emme odota – näitä kosmisia tekijöitä, jotka tukevat vääristymien kumoamista ja päällekirjoittamista. Muista osallistua galaktiseen perintöömme luovasti. Kun otamme täyden vastuun puhdistavan ensisijaisen aikajanakokemuksen kutsumisesta, puutarha puhdistuu.

Tämä on ydinitsepaljastuksen käytävä. Meitä valmistellaan suureen tuntemattomaan, kun kosmiset tekijät voimistavat ja kiihdyttävät muutosta ja ylösnousemusta. Muista, että korkeammat tiimimme astuvat sivuun ja sallivat kosmisten taajuuksien tehdä työnsä täydellä voimalla. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että hyvin monet ovat aktivoituneet, tietoisia ja astuvat lahjomattomuuteen, inhimillisyyteen ja yhdistyvät jumalaisessa tarkoituksessa. Kosminen perspektiivi palvelee meitä hyvin. Se on kuitenkin myös siipien koettelu jakso, joka kunnioittaa kaikkia Kristus-itsen aktiivisia ja ainutlaatuisia ilmaisumuotoja.

11-11-yhdistymiset

Monet kunnioittavat marraskuun 11. päivää yhtenäisillä aikomuksilla rauhaan. Meillä on erityinen ykseysmeditaatio lauantaina klo 11.11 PT auttamaan näitä aikomuksia. Sunnuntain ykseysmeditaatioissa ankkuroimme tämän viikon aktivoinnit ja syötämme tämän käytävän ainutlaatuisia koodeja verkkojen, korkeavärähteisen heimon ja ihmissydänkollektiivin läpi. Kaikki ylösnousevat sydämet ovat tervetulleita mukaan näihin tukitoimintoihin. Yksityiskohtia täältä. Jakakaa ryhmienne kanssa, kiitos.

Positive Head -podcast Brandon Beachumin kanssa lähetetään ensi viikolla. Käymme loistavaa ja sydäntä laajentavaa keskustelua. Minulle on kunnia jakaa moniulotteinen kokemus uusien heimojen kanssa – yksi merkki ykseystietoisuuden kiihtymisestä.

Nähdään kaikki ykseysmeditaatioissa. Tämä on pyhä ikkunamme – näytetäänpä ihmisille, mikä ylösnousemuksessa on mahdollista!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >