HomeViestejäSandra Walter2.11.2017 - Pyhä transformaatio - valoheimon valintakohta

2.11.2017 - Pyhä transformaatio - valoheimon valintakohta

PYHÄ TRANSFORMAATIO – VALOHEIMON VALINTAKOHTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Portinvartijat avasivat tällä viikolla 3.–8.11 tulevan sisäänvirtauksen. Se on voimakas, kosminen aukko, joka antaa meidän aktiivisesti hyödyntää tätä valoa ensisijaisen Kristus-aikajanakokemuksen vahvistamiseen kaikilla osallisilla.

Fokuksemme on ollut viivytystaktiikkojen kumoaminen toissijaisilta aikajanoilta, korkeamman Kristus-aikajanakokemuksen paljastamiseksi kaikille halukkaille sydämille. Kuten aina, henkilökohtaisia valintoja kunnioitetaan – ja vahvistetaan – kun energiat lisääntyvät. Kumoaminen on ollut helpompaa pimennyksestä ja kolmoistähtiporttien avautumisesta saakka, koska kristallitietoisuuskokemus voimistuu valoheimossa. Nojaa tuohon kosmiseen tuuleen ja yhdisty sen kanssa – jumalainen itsesi palaa sinuun.

Kollektiivifokus: pyhän käytävän laukaiseminen

Meillä on uusi aikajanan valintatilaisuuskohta. Portinvartijat, verkkotyöläiset, valotyöntekijät, tiennäyttäjät ja tähtisiemenet, Gaialle, Solarikselle ja ihmisille jumalaisessa palveluksessa on esitetty kutsu osallistua kosmisiin tähtiportteihin. Olemme nyt pyhässä käytävässä – marras-joulukuun käytävässä jossa on syvällistä tukea laajentumisellemme ja ylösnousemuksellemme. Tämä käytävä voimistaa halujamme, aikomuksiamme ja yhteyksiämme puhtaaseen Lähdetietoisuuteen. Kutsu esiin ihmeellistä, odottamatonta, rajatonta.

Tämä vuosi on paljastanut tietoisuuden, moniulotteisen itsen ja kehittyvien taitojen laajoja tasoja, kun ruumiillistumisesta tulee jatkuva ja kouriintuntuva kokemus monille tiennäyttäjille. Suurin paljastus tämän aikajanajakautumisen aikana on ykseystietoisuuden itsetoteutus, mikä vaikuttaa suoraan DNA:mme aktivointiin. Tällä kristallitietoisuuden uudelleenaktivoinnilla tämän planeetan ihmisgenomissa on kvanttivaikutus. Kaikelle mikä värähtelee lähellä jumalaista rakkautta, voidaan antaa ylösnousemustilaisuus, jos sydän päättää antautua sille.

Rakkaat, horjumaton uskonne intuitiiviseen, "sydämen siementämään" ylösnousemuspolkuun on avannut Kristus-DNA-portin. DNA:nne värähtely puhuu Gaian, Solariksen, galaktisten tasojen ja universaalien Luojatasojen kosmiselle tietoisuudelle ja on vuorovaikutuksessa sen kanssa. DNA puhuu kosmokselle. Käyttäkää sisäistä kosmista mikrofonianne puhtaan rakkaus-valon lähettämiseen, kun olemme vuorovaikutuksessa kosmisten tähtiporttien kanssa tämän käytävän aikana.

Tämä on korkeavärähteiselle heimolle suuri tilaisuus kanssaluoda jatkuva ensisijaisten Kristus-aikajanojen ylösnousemuskokemus monille sieluille lisää. Portit avautuvat hyvästä syystä – harmonisoidumme kosmisen tukitulvan kanssa ja käytämme sitä rauhan, harmonian, kollektiivisen aikajanakorjauksen ja ylösnousemuksen luomiseen. Voit tuntea sen – tämä pyhä käytävä voi muuttaa kollektiivin kehityskaarta.

Tasapaino ja jakautuminen – väliaikainen tapahtuma

Puhtaat Lähdetaajuudet joita koetaan osallistumalla porttityöhön, verkkotyöhön ja luovaan tiennäyttämiseen sekä kollektiivisiin meditaatioihin, vetävät puoleensa uskomattoman korkeita valotasoja. Alemman tietoisuuden lisääntyneen polarisoitumisen tasapainottaminen ei ole huolenaihe. Se on väliaikainen sivuvaikutus, joka auttaa paradoksaalisesti mestaruuspolkua. Minua muistutetaan viestistä vuonna 1999:

Kun lähestytte tämän maratonin maaliviivaa, keskittykää tarkkana tavoitteeseen. Monet seisovat sivurajoilla huutamassa ja heiluttamassa värikkäitä lippuja harhauttamaan teidät polulta. Olkaa piittaamatta noista lipunheiluttajista – heillä ei ole mitään valtaa, ellette anna sitä heille.

Luotan, että tulkitset vertauskuvat oikein. Valitse fokuksesi viisaasti.

Kanssaluomukset ja kiire

Vuosittainen portinvartijaretriittini lähestyy nopeasti. Pysyn joustavana tässä nyt-hetken valossa – kuitenkin tunne portinvartijafokuksen täydellisestä tutkimisesta joulukuussa on hyvin läsnä tietoisuudessani. Olen nauttinut alempien aikajanojen kumoamisesta liikkumalla uusia luomuksia kohti ja jatkan toimeenryhtymistä uudessa. Innostus uuden Maan tietoisuudesta tässä ja nyt saa voimaa, kun lineaarinen aikakokemus häviää.

Ykseystietoisuuden autuus on voimakasta eliksiiriä – vaikutus kehoon, tunteisiin, mieleen ja moniulotteiseen itseen on sanoinkuvaamaton. Antautuminen ruumiillistumistransformaatiolle ja palveluilo harmonisoivat meidät nyt-hetkessä menneiden, nykyisten ja tulevien itsejen kanssa. Yhteensulautuminen voimistuu, ja ajan ulkopuolinen ihmealue luodaan omaan olemukseemme. Miten siunattuja olemmekaan kokiessamme tämän jumalaisen itsensä toteuttamisen, kun Lähde yhdistää taas fraktaalinsa.

Yhteisfokus perjantaina 3.11. täyskuuhun klo 10.24 PT. Portit ovat jo auki. Täytetäänpä alemmat aikajanat, verkot ja ihmissydänkollektiivi puhtaalla rakkaus-valolla. Adeptit, yhdistykää kosmisiin tähtiportteihin tänä aikana, avaamaan polkuja uuteen maakokemukseen kaikille osallisille.

Keskiviikko 8.11. yhdistyn Brandon Beachumin kanssa Positive Head -podcastissa. Brandon on hyvin omistautunut tiennäyttäjä, joka haastattelee joka viikko tietoisuutta laajentavia muutoksentekijöitä. Kuuntele osoitteessa positivehead.com.

Sunnuntaiset ykseysmeditaatiot ovat voimakkaampia kuin koskaan. Osallistujat ovat huomanneet, miten voimme tuntea tietoisuutemme yhdistyvän ennen meditaatioita, kuin ykseystietoisuusmagneetti. Voimakkaat näyt ja puhtaat taajuudet meditaatioiden aikana laajentuvat jatkuvasti. Hyvin paljon enemmän tapahtuu kuin meditaatio – tämä puhdas kenttä rakentuu johdonmukaisista harjoituksistamme. Yhdistymme rauhassa joka sunnuntai klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. (Lineaarinen muistutus: talviaika, kääntäkää kellojanne taaksepäin lauantaiyönä.) Kaikki ovat tervetulleita liittymään meihin, kun ylläpidämme rauhaa, rakkaus-valoa ja puhdasta Lähdetietoisuutta. Yksityiskohtia ja ilmainen ohjattu matka täältä.

Siunausta ja kiitollisuutta kaikille, jotka puskevat läpi itse aiheutetuista esteistään, henkilökohtaisista viivyttelyistään ja tämän seuraavalle valotasolle laajentumisen kivuista ja säryistä. Muutamme kaikkea hyvin monilla tasolla, hyvin monilla. Teidät nähdään, rakkaat.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >