HomeViestejäSandra Walter27.10.2017 - Miten nyt-hetki vaikuttaa - laajentumisen salliminen

27.10.2017 - Miten nyt-hetki vaikuttaa - laajentumisen salliminen

MITEN NYT-HETKI VAIKUTTAA – LAAJENTUMISEN SALLIMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Ehdotonta rakkautta, autonomista kosmisen jumaläidin värähtelyä, tulvii planeetalle. Fotonivalon perimmäinen tasapainottamistoiminta järjestää todellisuutemme taas harmoniaan. Tätä voimistuvaa valoa säteilee kaikkiin tietoisuushiukkasiin ja se antaa sekä kollektiiville että yksilöille kokemusvaihtoehdon. Se lisää hienovaraisesti ja näkymättömästi kaikkien ajatusten, uskomusten ja tunteiden volyymiä, jotta ne voidaan transformoida. Korkeammat vaihtoehdot, kuten ruumiillistuminen ja ylösnousemus, voimistuvat myös, minkä vuoksi prosessi on polkaistu suuremmalle vaihteelle.

Salli itsesi kokea täydessä laajuudessaan nämä intiimit hetket Lähteen kanssa, mystisen kosmisen aurinko-Kristus-yhteyden kautta. Luota itseesi pysyäksesi yhdistyneenä tähän ihastuttavaan valoon, puhtaiden Kristus-aikajanataajuuksien kautta.

DMT:n (dimetyylitryptamiini, "henkimolekyyli" joka saa aikaan kolmannen silmän visioryöpyn) luonnonmukainen aktivointi on DNA-aktivoinnin ja ruumiillistumisen luonnollinen sivuvaikutus. Saattaa olla mielialan kohoamista, laajoja myötätuntoisia ajatusmalleja ja loistavia kolmannen silmän maisemia. Vaikka kuvat voivat tuntua suureellisilta ja nopeatempoisilta, ne tukevat luonnostaan Kristus-taajuuden ilmaantumista sydänkeskuksen kautta. Tunne sen ohjaavan DNA:tasi luomaan uusi projektio Itsestä näihin ulottuvuuksiin.

Rajattomaksi tuleminen voi haastaa mielen – alemmat todellisuudet eivät sovellu tähän kohonneeseen kokemukseen, ja kuitenkin tuo fraktaali säteilee näihin todellisuuksiin. Muista, että jokainen aktivointi, jokainen laajentumiskäytävä, venyttää sinut itse-aiheutetuille rajoillesi. Kun toivotat tervetulleeksi nämä kokemukset säännöllisellä meditoinnilla, harmonisilla käyttäytymistavoilla ja ajatuksilla ja päivittäisellä harjoittelulla, niistä tulee yleisempiä.

Kokemus à laajentuminen à vakiintuminen korkeammalle tasolle à integroituminen à valmistautuminen uuteen kokemukseen.

Mitä enemmän avaudut puhtaan Lähdevalon, ehdottoman rakkauden, kanavaksi ja ilmennät sitä tuomitsemattomien ja myötätuntoisten ajatusten, sanojen ja tekojen kautta, sitä enemmän nämä taajuudet voivat auttaa ruumiillistumisprosessiasi.

Muista, että Kristus-aikajanat eivät tunnu aikajanoilta … mennyt, nykyinen ja tuleva tunnetaan selväjärkisenä, mukautuvana, nyt. Nämä korkeammat aikajanat tutustuttavat meidät ei-lineaarisiin kokemuksiin, jotta voimme transformoida tietoisuutemme sulautumaan yhteen korkeamman Itsen kokemusten kanssa. Tähän sisältyy Itsen monet moniulotteiset tasot ja lopulta jumala, puhdas Lähdetietoisuus.

Pääsy ensisijaiselle aikajanalle sallii korkeamman itsen, Kristus-itsen ja puhtaan Lähdetietoisuuden todellisen ruumiillistamisen. Se vaatii tietoista fokusoitumista, Itsen kaikkien tasojen, kerrosten ja ilmaisujen jumalaista yhteensulautumista. Salli valintojesi heijastaa tuota korkeampaa rakkauskokemusta. Ilmaise uuden Maan olemustasi tällä hetkellä, ja tuo energia voimaannuttaa näitä toimia.

Aikajanaviivytyksiä – yksi suoritettu, kaksi jäljellä

Viime porttifokuksemme vei meidät värähtelyesteestä läpi, mikä aiheutti viivytyksiä kollektiiviaikajanoilla. Tunsit sen luultavasti viime perjantaina. Ytimeen saakka ravistavaa ja epätavallisen voimakasta ahdistusta tai tunnestressiä. Tämä oli voimakasta aikajanatukoksen vapautusta. Samanaikaisesti se avaa korkeamman aikajanan energioiden korkean fiiliksen ja virrattaa valoa alemmille aikajanoille, vaatien harmoniaa, paljastamista ja läpinäkyvyyttä.

Kollektiivinen toimintamme valoheimossa viivyttelyn lopettamiseksi, auttaa jatkuvasti tätä toimintaa. Korkeampien tasojen mukaan on kaksi muuta (se on erittäin vähän) läpimurtoa, joissa voimme auttaa niiden aikasilmukoiden kumoamisessa, jotka viivyttävät kaikkien osallisten ensisijaisen aikajanan kokemista.

Jos olet yksi niistä kauniista olennoista, jotka kokevat ensisijaisen aikajanan, valomäärälläsi on suurempi vaikutus kollektiivikokemukseen. Tämä on ruumiillistumisen tarkoitus – valaa puhdasta ehdotonta rakkaus-valoa ihmissydänverkkoon, uuden Maan verkkoihin ja kollektiivitietoisuuteen. Se ottaa huomioon kaikkien tietoisuustasojen laajentumisen, koska toimimme nyt ykseystietoisuusdynamiikoilla.

Palveluna kollektiiville tönäisemme toissijaiset aikajanat murtautumaan aikasilmukoiden ja viivytystaktiikoiden läpi. Se vahvistaa myös korkeampaa aikajanakokemusta, kun ihmiset etenevät luovissa hankkeissa. Anna sydämesi olla rajaton ja Kristus-energia virtaa. Lyhyesti sanottuna, toimi niin, kuin sinulla olisi täysi vapaus edetä intohimossasi (koska sinulla on).

Henkinen kannustus on jumalaista. Pidämme asiat yksinkertaisena ja harmoniassa jumalaisen feminiinisyyden sisäänvirtauksen kanssa. Ota juuri nyt niin monta askelta kuin mahdollista (yksikin auttaa) edetäksesi luovassa ilmaisussasi, uudessa palvelutyössäsi tai missä tahansa missä olet viivytellyt. Yksi pieni energiamuutos jokaisella meistä rikkoo energiarajoja ja murtaudutaan jäljellä olevista tukoksista läpi korkeimmille aikajanoille ja korkeimpiin lopputuloksiin kaikilla, jotka haluavat tätä – nyt-hetkessä.

Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaina

Hyödynnetään kollektiivinen voimaantunut olemisemme kanssaluodaksemme rauhan ja Kristus-tietoisuuden paluun ja avustaaksemme kaikkien osallisten korkeimpia kehityskaaria. Kristus-energiakenttä näiden meditaatioiden aikana on aistittava, parantava ja aktivoiva. Lisää valosi – jokainen sydän nähdään.

Liity meihin sunnuntaina klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohdat ja ilmainen ohjattu meditaatio löytyvät täältä.

Rakastamme sinua, siunaamme sinua ja kiitämme sinua palvelustasi ja omistautumisestasi ihmiskunnalle, Gaialle ja Lähteelle.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >