HomeViestejäSandra Walter18.10.2017 - Porttivalintakohta - kollektiivisten aikajanojen avustaminen

18.10.2017 - Porttivalintakohta - kollektiivisten aikajanojen avustaminen

PORTTIVALINTAKOHTA – KOLLEKTIIVISTEN AIKAJANOJEN AVUSTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
18.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Seuraava nopeutumisemme ja kollektiivisen aikajanan valintakohta tulee 21.-25.10. Portinvartijat avautuivat eilen tälle sisäänvirtaukselle (hyvin voimakas Mount Shastalla eilen illalla), ja tänä aamuna aurinko alkoi aktivoitua, aivan aikataulussa.

Kuten mainittiin viime viikon artikkelissa, nämä tulevat vahvistukset osuvat paljon korkeammille tasoille 21.-25.10. päivä sekä lokakuussa että marraskuussa. Viime viikon jumalaisen feminiinisyyden sisäänvirtaus toi voimakkaita geomagneettisia myrskyjä, mikä aiheutti jumalaisen feminiini-ilmaisun voimakkaan vapautuksen ulkoisessa maailmassa (Me too –paljastukset ja paljastusdynamiikat lisääntyivät). Huomaa, miten nopeasti magneettikentän stimulointi aiheuttaa polariteettivapautuksia kollektiivissa. Tämä auttaa meidät alkuun lokakuun muutosten toisessa puoliskossa. Osallistutaanpa aktiivisesti tähän kehitykseen.

Meillä korkeavärähteisenä heimona on valtava värähtelyvaikutus kollektiivivalintaan, aktivoitujen sydäntemme ja korkeimman aikomuksemme vuoksi. Muista värähtelymme nostamisen kvanttivaikutus – se vetää monia muita ylöspäin. Monet saavuttavat korkeimpia kehityskaaria – ensisijainen Kristus-aikajana on lukinnut meidät puhtaaseen läsnäolokokemukseen. Aikomuksemme nostaa mahdollisimman monet mukanamme tähän uuteen kokemukseen – juuri nyt – voi auttaa toissijaisen aikajanan kallistuskohtia. Lyhyesti sanottuna, voimme lopettaa viivytystaktiikat käyttämällä puhdasta aikomustamme maadoittuneen toiminnan kautta.

Kollektiiviaikajanojen avustaminen

Käytetäänpä tämä uusikuu (torstai klo 12.11 PT) ja portti (21.-25.10.) auttamaan niiden ohjelmien KUMOAMISESSA ja PÄÄLLEKIRJOITTAMISSA, joita on käytetty venyttämään aikadynamiikkoja ja viivyttämään vanhojen järjestelmien vääjäämätöntä romahtamista sekä kaikkien osallisten täyttä ylösnousemuskokemusta. Tämä on osa ylösnousemuksemme loppuunsaattamista – oppiminen käyttämään kollektiivitietoisuuttamme luomaan sen, mitä haluamme nyt-hetkessä.

Juuri nyt, tällä viikolla, tässä portissa, ota mahdollisimman monta askelta (vain yksi auttaa) siirtymisessä eteenpäin luovassa ilmaisussasi, uudessa palvelutyössäsi ja kaikessa, mitä olet viivytellyt. Yksi pieni energeettinen muutos meiltä jokaiselta murtautuu jäljellä olevien tukosten läpi, korkeimmille aikajanoille ja korkeimpiin lopputuloksiin – nyt-hetkessä.

Lopetetaan vanha odottelupeli kollektiivisen toimintamme avulla. Vain yksi maadoittunut fyysinen teko tässä todellisuudessa viivyttelyohjelmoinnin kumoamiseksi auttaa. Mikä se onkin sinulla – keskustelu jota olet lykännyt, uusi luomus jota olet halunnut, jokin toiminta liikkumiseksi eteenpäin, ykseysmeditaatio johon olet aikonut osallistua, muutos jota olet viivytellyt, jokin minkä olet aina halunnut luoda … mikä tahansa muutos henkilökohtaisessa todellisuudessa auttaa globaalia muutoskohtaa. Sen ei tarvitse olla mitään valtavaa (vaikka sitä arvostetaan), vain liikettä eteenpäin nyt-hetkessä.

Muutokset auringossa

Jatkamme syvemmälle hyvin latautuneella alueella. Olen varma, että olet huomannut auringon erilaisenlaadun, kun Solaris vastaanottaa tätä tietoisuutta muuttavaa energiaa. Portinvartijat kysyvät, voimmeko kutsua kollektiivisesti nyt-hetkeen sitä leimahdusaktiivisuutta, jota olemme nähneet näyissämme. Toissijaisten aikajanojen tapahtumat nopeutuvat – myös manipuloinnin kera. Kollektiivinen tönäisymme auttaa kovasti tätä tarvittujen tapahtumien kehittymistä. Tiettyjä asioita täytyy tapahtua alempien kokemusten siivoamiseksi, ja sitä voidaan nopeuttaa hyväntahtoisella toiminnalla.

Käynnissä olevan jakautumisen myötä, monet meistä alkavat kokea aiottuja tietoisuusmuutoksia, jotka auringon leimahdusaktiivisuus luo globaalille tasolle. Monet ovat nähneet auringon leimahtavan tänä vuonna – sekä näyssä että ulkoisessa todellisuudessa – ja tämä aktiivisuus avaa sydämiämme selvemmälle ja jatkuvalle nyt-läsnäololle. Saamme jo koodauksia ja todellisuutta muuttavia taajuuksia. Ankkuroimme tätä – ruumiillistumisen kautta – ihmissydänkollektiiviin, jotta siitä tehdään helpompaa kaikille, kun tuo upea hetki saapuu. Tässä nyt-hetkesässä on jo sarja leimahduksia.

Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaina

On tämän viikoittaisen toimintamme 18 kuukauden "vuosipäivä". Käytetäänpä kollektiivista voimaantunutta olemustamme kanssaluomaan Kristus-tietoisuuden ja rauhan paluun, siirtämään aikajanat suuremmalle vaihteelle ja auttamaan tässä jumalaisen valon sisäänvirtauksessa. Energiakenttä näiden meditaatioiden aikana on selvä, parantava ja aktivoiva. Lisää valosi – jokainen sydän nähdään. Liity meihin sunnuntaina klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Yksityiskohdat löytävät täältä.

Rakastamme sinua, siunaamme sinua ja kiitämme sinua palvelustasi ja omistautumisestasi ihmiskunnalle, Gaialle ja Lähteelle.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >