HomeViestejäSandra Walter10.10.2017 - Portinvartijapäiväkirja - Päivitys Valoneuvostoilta

10.10.2017 - Portinvartijapäiväkirja - Päivitys Valoneuvostoilta

PORTINVARTIJAPÄIVÄKIRJA – PÄIVITYS VALONEUVOSTOILTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
10.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Olen siunattu ollessani taas toimipaikassani Mount Shastalla. Kolme päivää paluuni jälkeen minua opastettiin osallistumaan uusien kristalliväylien avaamiseen, hyödyntäen tämän vuoren ainutlaatuista dynamiikkaa yliulotteisena porttina. On mielenkiintoista nähdä hienovaraiset erot pyhien "tukiasemien" välillä. Mount Shastassa on Kristus-tietoisuuden ja uuden Maan ylösnousseiden todellisuuksien holograafiset kristallimallit. Pimennyksestä saakka portinvartijat ovat avanneet väyliä uuteen kristallimaakokemukseen. Kaikki paikat joihin matkustin, olivat auki ja vastaanottivat näitä korkeampia taajuuksia, täysin yhdistyneenä kristalliverkkoaktivointiin, kolmoistähtiportteihin ja uuden maan verkkojärjestelmiin. Yhdistyneet aktiviteettimme näkyvät, ja tuntemukset ovat resonoivien sydänten aistittavissa paikasta riippumatta.

Kuitenkin minulla oli juuri selväjärkinen ja pitkähkö vuorovaikutustilanne korkeampien Valoneuvostojen kanssa – kauniita ja hyväntahtoisia olentoja jotka valvovat tätä ylösnousemuksen jumalaista kehittymistä. Monet meistä ovat noita olentoja korkeammalla tasolla, ja moniulotteinen Kristus-tietoisuus tekee tästä paljon selvemmän ja läsnäolevamman kokemuksen. Galaktiset ja universaalit tasot sulautuvat yhteen nyt-tietoisuudessa, ja kuitenkin ne esitetään ainutlaatuisina ilmaisufraktaaleina. Kaikki ovat yhdistyneet ulottuvuuksien ja tiheyksien yli ja "taittuvat" yhteen jumalaisen ylösnousemuksen paljastamistarkoituksessa. Todistamme tämän yhdistymisen heijastumista alempiin todellisuuksiimme – korkeammalla värähtelevän heimon halukkuus kanssaluoda kristalli/Kristus-ruumiillistuma juuri nyt.

Muutos auringonvalossa, sydänkeskuksen transformaatio

5D-taajuuksien saatavuus ja lisääntyvä sisäänvirtaus on tulosta kulkemisesta galaksissa tämän pyhän geometria-alueen rajalla, joka saa aikaan ulottuvuus-, tiheys- ja tietoisuusmuutoksia. (Katso täydellinen luettelo artikkelista "Ylösnousemukseemme vaikuttavia kosmisia tekijöitä – luettelo" 12.9.2017.)

Muutos auringonvalossa päiväntasauksen jälkeen on näkyvä ja aistittava. Solaris transformoituu puhtaaksi fotonivaloksi, kun puhdas fotonivalo tässä pyhässä astiassa, joka on koodattu ylösnousemusta varten, kulkee läpi. Alemmassa todellisuudessa se vaikuttaa muutokselta auringonvalon laadussa. Tämä on tulosta siitä, että ylitämme tämän pyhän geometrian rajan. Olemme nyt siinä, ja vaikutus tietoisuuteen tulee aina vain selvemmäksi alemmissa todellisuuksissa. Tämä hyvin latautuneiden fotonihiukkasten alue luo jumalaisen järjestyksen ja vapauttaa tietoisuuden tiheämmistä todellisuuksista. Vaikka se on yksilöllinen kokemusvalinta, moniulotteinen yhdistyminen saa aikaan kollektiivisia kokemuksia kaikille halukkaille sydämille, jotka resonoivat Kristus-/kristallitietoisuuskokemukseen ja ylösnousseeseen olemistilaan.

Lokakuun aallot – nähkää esiintuleva kuvio

Portit jotka avattiin viime perjantaina, syöksevät uuden tason valoa kollektiivin läpi koko viikon, mikä muuttaa meitä taas tässä jatkuvasti lisääntyvässä jumalallistumisprosessissa. Siitä on linkki yhteen kollektiiviseen valintapisteeseen 21.-25.10. Pane merkille kuvio: tulvia jotka on suunniteltu integroimaan aiemman kuukauden aktivoinnit, toimitetaan kuun alkuosassa, ja sitten uusi transformaatio tapahtuu 21.-25.10. Sama tapahtuu marraskuussa ja joulukuussa. Kyllä, se kaikki jatkuu ja tapahtuu nyt-hetkessä. Päivämäärät annetaan kollektiivifokusta varten, kun maadoittuneet portinvartijat, verkkotyöläiset ja valotyöntekijät palvelevat moniulotteisina kanavina. Kosmiset tähtiporttiasetelmat tapahtuvat alemman kollektiivifokuksen kera tai ilman sitä, kuitenkin uuden kanssaluomisaikomuksemme kiihtyminen vahvistuu, kun harmonisoidumme näiden käytävien kanssa. Sama pätee sunnuntain ykseysmeditaatioihin – polttopisteet antavat tilaisuuden lisätä moniulotteista vaikutusta kollektiivitodellisuuksissa.

Ne jotka ruumiillistavat tämän taianomaisen jumalaisen itsen, purkavat lineaarista kokemusta monien puolesta. Puramme tiheyttä kokemisellamme ja kyvyllämme aktivoida jumalainen kristalli-ihminen tässä nyt-hetkessä. Työskentelemme kollektiivisesti yhdessä kosmisten tekijöiden ja korkeampien maailmojen kanssa laukaisinpisteissä, jotka kulkevat aikajanojen ja ulottuvuusilmaisujen läpi. Se luhistaa lineaarisuuden nyt-hetkeen, jossa voi tapahtua taianomaista.

Uudelleenkalibrointi – ruumiillistumisen tukeminen nyt-hetkessä

Vielä toinen tasonnouseminen tapahtuu nyt-hetkessä. Tukekaamme täysin sitä jumalaisen kristalli-ihmisen DNA:n ruumiillistamista, joka on koodattu Kristus-kokemusta varten.

Minua opastettiin aloittamaan paastoaminen ja puhdistuminen sunnuntaina, tukemaan tämän sisäänvirtauksen DNA-siirtymiä ja myrkynpoistovaikutuksia. Tunteesta "niin ylhäällä kuin alhaalla", "niin sisällä kuin ulkona" tulee hyvin selvä, kun ruumiillistuminen paljastaa jumalaisen järjestyksen korkeamman palvelumme. Valintamme heijastavat – ja tietoinen valinta vahvistaa – suurempia kosmisia operaatiota.

Myrkynpoisto puhdistaa ja paasto avaa solurakenteen DNA:n uudelleenkalibrointia varten. Se on yksinkertainen ja perinteikäs tekniikkaa tajunnan selkeyttämiseen ja korkeamman valon tuntemiseen ja vastaanottamiseen. Tunnen vaikutukset jo, ja DNA-tuen saatavuus on aistittava. Nesteytä vanhan huuhtomiseksi ulos. Teille jotka olette syöneet enemmän pimennyksestä saakka tai joilla on ollut epätavallisia mielihaluja, tämä on hetki pitää taukoa siinä ja sallia kehon levätä. Se voi myös selkeyttää tunneimpulsseja tai ulkoisia tekijöitä, jotka yrittävät rajoittaa jumalaista DNA-aktivointia.

Paastoaminen ja puhdistuminen sallii kehon keskittyä transformaatioon. Anna itsellesi tilaisuus kokea jotain uutta. Mikä tahansa uskomusjärjestelmäsi onkin siitä, miten keho toimii, pyydämme sinua kokeilemaan tätä. Päivän, kolme päivää, viikon – leiki tällä. Tasapainotumme ja harmonisoidumme korkeimpaan kehityskaareen, korkeimpiin Kristus-aikajanoihin. Anna kehollesi tilaisuus heijastaa korkeampaa tietoisuuttasi. Taas kerran, ruumiillistuminen muuttaa kollektiivitodellisuuksia.

Kaksoispaikanna tietoisesti jumalainen DNA soluihisi – visualisoi, käske, määrää ja käytä jumalaista ihmisluojaolemustasi tekemään siitä todellisuutta. Se on sinun, ota se takaisin. Yhdisty uusiin kristalliväyliin auringon kautta ja Gaia-todellisuuksiin uuden Maan ja kristalliverkkojärjestelmien kautta. Jos niin opastetaan, yhdisty Mount Shastan portteihin – monet korkeamman tason tiimit fokusoituvat siihen tällä hetkellä. Sinun ei tarvitse olla vuorella fyysisesti voidaksesi vastaanottaa tämän.

Sydänpohjaiset ajatukset, teot, tunteet ja sanat. Kun lisäämme 5D-taajuuksien volyymiä, kaikki vahvistuu värähtelyjemme erottelemiseksi. Puhdas positiivinen aikomus/syy luo puhtaan positiivisen palautteen/seurauksen. Tee siitä helpompaa kollektiiville ja luo ratkaisupohjaisesta, lopputulos-on-taianomainen -perspektiivistä.

Nukkuminen. Muistutus pimennyksen jälkeisistä ohjeistamme: monet näistä taajuuksista voidaan integroida vain nukkuessa. Ennen kuin menet nukkumaan, pyydä korkeimman tason apua uudelleenkalibroinnin tekemiseksi korkeimmalle tasolle, jonka pystyt ylläpitämään. Kutsu kaikkia jumalaisia aspektejasi (luo tämä itsellesi, kykenet siihen) aktivoimaan jumalaisen kristalli-ihmisen DNA:n korkein laatu nukkuessasi. Tee tämä myös ennen meditointia. Kaikki perusasiat pätevät tähän: nuku täysin pimeässä, soita Solfeggio-taajuuksia tai vastaavia värähtelyjä (tai hiljaisuutta jos pidät enemmän sisäisestä musiikista). Verkota nukkumistilasi korkeavärähteisillä kristalleilla ja yhdisty niihin, ennen kuin nukahdat. Ylösnousemuskammion luominen nukkumistilastasi on voimakas tapa työskennellä moniulotteisen itsen kanssa, kun keho käy läpi transformaatiota. Sitä ei välttämättä tarvita, se pelkästään tukee vahvistumista. Korkeamman ulottuvuuden parannus- ja transformaatiokammioita on luotu korkeampiin maailmoihin – heijastamme tätä toimintaa tässä ja nyt. Muista luojataitosi.

Liikuta kehoa. Iloinen liikunta kannustaa DNA:ta käyttämään kehon meridiaaneja ja energiakenttiä transformaatioon. Tanssi, kävele, joogaa, mene ulos, mistä ikinä ilmaisumuotosi nauttiikin. Uudelleenharmonisoituminen vaatii erittäin vähän ponnistelua tässä uudessa valossa.

Yhdistyminen luontoon on ihanteellista puhtaiden ja luonnonmukaisten ylösnousemustaajuuksien vastaanottamiseksi ja niiden kanssa harmonisoitumiseksi. Lähde lähettää uutta, kaikkien luomakunnan osien kautta. Ensisijaisen aikajanan kokemukset ovat jo käytettävissä. Mene ulos tuntemaan se.

Sieluryhmähavaintoja

Sunnuntain ykseysmeditaatioissa sain taas näyn ja selväjärkisen tietoisuuden kokonaisten sieluryhmien nousemisesta ylösnousseeseen ykseystietoisuuteen. Kunnioitan syvästi tätä ylisielutason perspektiiviä niillä, jotka kokevat tätä kaikkien halukkaiden sydämien vetämistä uuteen. Lisää kruunuja toimitettiin myös – se on jatkuvaa toimintaa yhdistymisissämme. Taas kerran, fraktaalit järjestyvät uudelleen ykseydeksi, mikä tuo tämän kokemuksen valmistautuneiden ja avointen sydänten ulottuville.

Niille rakkaille tähtisiemenille jotka palvelevat Kristus-, kristalli-, ykseystietoisuuden ruumiillistumisen kanavina, lähetämme vahvuutta, kiitollisuutta ja jumalaista apua tielleen. Ruumiillistuminen antaa mahdollisuuksia koko kollektiiville Gaialla. Rakastakaa ja kunnioittakaa tätä kokemusta kristalliolemuksen ruumiillistamisesta. Kiitollisuus ja jumalainen neutraalisuus palvelee meitä hyvin. Tutkikaa rakkaus-valoluomisen korkeimpia tasoja. Havainnollistamme uusien todellisuuksien luomista esimerkillä. Kun lisäämme näitä kristallitaajuuksia alempiin kollektiivitodellisuuksiin, avaamme väyliä uuden Maan kokemukseen (ja sen yli).

Kaikki olennot puhtaan luonnonmukaisen ylösnousemuksen palveluksessa

Rakkaat, teidät nähdään. Syvä kumarrus ja kiitollisuus omistautumisestanne ja kestävyydestänne. Yhdessä luomme ihmeitä ja kutsumme kaikki ruumiillistumiskokemukseen. Kuljetaanpa tämän vuoden 2017 viime vaiheen läpi aikomus selkeänä ja hyväksytään tietoisesti ylösnousemuksen jumaluus.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >