HomeViestejäSandra Walter6.10.2017 - Läsnäoloksi tuleminen - uusien maisemien rakentaminen

6.10.2017 - Läsnäoloksi tuleminen - uusien maisemien rakentaminen

LÄSNÄOLOKSI TULEMINEN – UUSIEN MAISEMIEN RAKENTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kun luomme ja rakennamme Kristus-läsnäolon sisästä maisemaa, uutta maakokemusta ja ylösnousemuksen ylimaallisia piirteitä, korkeampien todellisuuksien ulkoisia maisemia paljastuu. Tämä resonointi ykseystietoisuuden kanssa ja harmonia moniulotteisen itsen kanssa on ihastuttava ja aistittava kokemus, joka leviää nopeasti kollektiivissa.

Suunta oli selkeä tiennäyttäjille: ruumiillistaa Kristus-/kristalli-/ykseystila, ja se laukaisee massiivisen nopeutumisen niillä, jotka valitsevat ylösnousemuksen. Tämä vuosi vahvistaa nuo viestit, ja haarautumiskokemus voimistuu, selkenee ja laajenee.

Kristus-itsen ruumiillistaminen – tuleminen läsnäoloksi muuttamaan todellisuuksia

Tämän ajankohtaisen vaiheen kuvaaminen ja siitä kirjoittaminen on haastavaa. Matkustamisen, tavaroiden purkamisen ja Mount Shastan ja oman tietoisuuteni muutosten välissä, muutaman päivän lepo on paikallaan. Tässä on muutama havainto, uusi podcast ja muistutus osallistua sunnuntain meditaatioihin.

Ruumiillistuminen tuntuu kuin avataralta, kun korkeampi itse astuu esiin kehokulkuneuvon ja alemman itsetietoisuuden läpi. Kun antaudumme tämän Itsen jumalaiselle läsnäololle, se kirjoittaa tietoisuutemme uudelleen DNA:n kautta. Se muuttaa tapaamme tuntea, ajatella, käyttäytyä ja luoda.

Kun jumalaisen ihmisen uudet kristallimallit aktivoituvat kollektiivitasolla, laajennumme yhdessä. Saatat tuntea fyysistä laajentumista sydänkeskuksen kautta – kuitenkin vaikutus tietoisuuteen DNA:n kautta on avain jatkuvaan ja horjumattomaan kristallitilaan.

Olet ehkä huomannut muutoksen auringonvalossa päiväntasauksen jälkeen – siinä on tuo samanlainen ominaisuus kuin pimennyksessä. Muista, että muutokset auringossa heijastavat muutoksia tavassamme projisoida tietoisuuttamme. Saamme kohta uuden päivityksen, kun portit uuteen Maahan ja kristallikokemukseen avautuvat täysin. Tämä on tulosta tiennäyttäjistä, jotka ankkuroivat kristallitietoisuuden (Kristuksen paluu). Ole läsnä koko lokakuun ja kuuntele/tunne korkeammalta itseltä aina hetken suunta. Anna valon paljastaa uusi maisema.

Heart On Radio – podcast Shana Even kanssa

Uusi podcast Sedonasta on saatavilla. Shana Evalla ja minulla on kaunis sydänkeskeinen keskustelu. Tunne rakkaus ja läsnäolo keskustelussamme, joka virtasi moniin aiheisiin. Videoversio löytyy Ylösnousemusintegrointikanavalta täältä ja ladattava Blogtalk täältä.

Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaina – DNA-aktivointi kaikille

Yksi voimakkaimmista aistimuksistani ykseysmeditaatioiden aikana on kristalli-DNA-koodivaihto välillämme. Opimme todella paljon ykseystietoisuudesta näiden viikoittaisten yhteyksien myötä. Meille kerrottiin, että jatkuva harjoittelu valmistelisi meitä tulevaan palveluun. Tunnen, että se on nyt. Omistautumisemme ja yhtenäisyytemme vaikuttaa moniin sydämiin ja moniin todellisuuksiin. Kykenemme nostamaan tuhansia Kristus-kokemukseen. Yhdistytäänpä näiden globaalien ylösnousemusaikomusten kera nyt-hetkessä.

Liittykää mukaan ykseysmeditaatioihin vahvistuksen ja jumalaisen tuen saamiseksi sunnuntaina 8.11, 11.11 ja 17.11 PTS. Niille tuhansille sieluille, jotka luovat yhdessä tämän jumalaisen yhteyden – rakastamme teitä, siunaamme teitä sekä kiitämme teitä palvelustanne Gaialle ja koko luomakunnalle!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >