HomeViestejäSandra Walter20.9.2017 - Tietoisuutta muuttava hyöky - todellisuuksien päälle kirjoittaminen

20.9.2017 - Tietoisuutta muuttava hyöky - todellisuuksien päälle kirjoittaminen

TIETOISUUTTA MUUTTAVA HYÖKY –TODELLISUUKSIEN PÄÄLLE KIRJOITTAMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Päiväntasaus ja kosminen alkusysäysportti ovat käsillä. Portinvartijat avautuivat tähän käytävään uuden kuun aikaan, ja jatkuvasti lisääntyvät nyt-hetken energiat ovat kouriintuntuvia.

Tämä on toiseksi viimeinen merkittävä portti tänä transformatiivisena vuotena. Tämä kosmisten tekijöiden asetelma, yhdistettynä kanssaluovaan ylösnousemusaikomukseemme, on aikajanan valintakohta, joka vaatii fokusta sekä tyyntä ja keskittynyttä olemista, kun hyöky toteutuu. Samanlainen kuin viime syyskuun aikajanamuutos, ainoastaan hyperulottuvuusasteikolla.

Ensisijaisten aikajanojen tunteminen

Kosmiset tekijät jotka vaikuttavat ylösnousemukseemme, olivat mukana viime viikon laajassa luettelossa. Tuo tietoisuus integroituna sydämeensä, tiennäyttäjät ovat siirtymässä ensisijaisten ylösnousemusaikajanojen jatkuvaan kokemiseen.

Ensisijaiset Kristus-aikajanat jotka tulivat ulottuville pimennyksen myötä, jatkavat auliin ja valmistautuneen tietoisuuden nostamista nollapisteen ja uuden Maan dynamiikkojen selkeämpään ja suorempaan kokemiseen.

Ensisijaisten aikajanojen avainaspekti on, etteivät ne tunnu aikajanoilta. Se on vankkumaton nyt-kokemus, joka yhdistää Itsen ja Lähteen samanaikaiseksi tietoisuudeksi. Tietoisen, sydänpohjaisen suunnan myötä, ensisijaiset aikajanat vapauttavat kietoutumisen alempien todellisuuksien kanssa. Ne on koodattu puhtailla Kristus-dynamiikoilla ja ne kirjoittavat tiheämpien menneisyys-, nykyisyys- ja tulevaisuuskokemusten päälle.

Kosmisten tekijöiden lisäpotku laukaisee DNA:mme avautumaan uuteen kokemiseen. DNA luo henkilökohtaisia, kollektiivisia ja moniulotteisia kokemuksia muotoon. Siitä tulee fotonivalon vastaanotin-generaattori. Tätä ohjaavat yksilöllisesti jatkuvat sydänpohjaiset ajatusmallit, jatkuva uudelleenharmonisoituminen nyt-hetkeen ja antautuminen aidon Itsen henkilökohtaisille paljastuksille.

Olemme saaneet harjoitusta siihen, mitä nyt tapahtuu. Monet ovat valmistautuneet sallimaan ykseystietoisuuden tulla ensisijaiseksi kokemukseksi. Kun siirrymme kanssaluomisen jumalaiseen virtaan, aistimukset ykseystietoisuudesta voimistuvat. Kun yhdistämme kosmiset tekijät yhteiseen aikomukseemme ja ylösnousemuksen aktiiviseen kanssaluomiseen, polkuja uuden Maan kokemiseen avautuu.

Tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttava hyöky

Lähestyvän auringon aktiivisuuden ja Gaian sopeutumisen lisääntyneeseen fotonihyökyyn odotetaan olevan voimakasta. Ylitämme edelleen tämän galaktisen "kuuman pisteen" ulkoreunoja. Galaktiset tiimit eivät muunna valoa pienemmäksi entiseen tapaan. Portinvartijat, verkkotyöläiset ja valotyöntekijät ovat nyt riittävän taitavia vastaanottamaan ja jakamaan tämän sisäänvirtauksen. Todistetaanpa tämä tinkimättömyydellä ja mestaritason omistautumisella.

Nämä uudet tasot ovat tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavia fotoniaaltoja. Nollapistekokemusten kiihtyminen on voimakasta monilla 23.9.–23.12. Se on tiennäyttäjille jumalainen tilaisuus ruumiillistaa korkeampien ja alempien ilmaisumuotojen Kristus-yhteensulautuminen. Kosmiset tekijät sallivat moniulotteisen Itsen (paljon) korkeamman värähtelyn kokemisen tässä ja nyt. Se näyttää, mitä tapahtuu planeettaevoluutiossa, aikadynamiikoissa ja jumalaisen Kristus-ihmisen aktivoinnissa, ennen kuin fyysinen aikajanajakautuminen tapahtuu.

Tämä hyöky on jumalaisten, kosmisten äitienergioiden, jumalaisen feminiinisyysdynamiikan, toimintaa. Puhdas ehdoton rakkaus on voimakasta useimmilla. Syleile sen mysteeriä. Pysy avoimena, kun todellisuutemme taustaenergia muuttuu mukautuakseen Lähdeaikomukseen. Kuten aina, pidä sydämesi fokusoituna rakkauden ja uuden luomiseen, ja niin sitten on. Anna tämän valon pudottaa verhot (ja vuodata muutama kiitollisuuden kyynel).

Fotoniuudelleenjärjestely ravistaa vanhan magnetismin irti – fyysiset vaikutukset valtakuntiin, elementaaleihin ja ihmisiin ovat vain alkemisen transformaatioprosessin ulkoinen edustaja. Ole vanhempi reaktiollesi, jos ne laukaistaan. Vastaanottakoot kaikki tämän mahdollisimman helposti ja armollisesti.

Jumalainen kanssaluominen – sinut kutsutaan palveluun

Riittävä määrä meitä kykenee säilyttämään tyynen, keskittyneen ja auliin tietoisuuden. Ymmärrämme, mitä tapahtuu, ja säteilemme jatkuvasti uutta kokemusta ihmissydänverkon kautta. Kutsumme esiin uutta, määräämme aikomuksemme ja elämme ne iloisin sydämin.

Ykseystietoisuus saa vauhtia, ja värähtelyjen fotonierottelu tuntuu. Huomaan tämän ykseysmeditaatioissa – valoheimo käy läpi "värähtelyhyytymistä", kuin värähtelyhoukutin joka vetää samanlaisia taajuuksia yhteen korkeammalla tasolla.

Edustamme tuhansia sieluryhmässämme, kun tämä tapahtuu. Kvantti-ilmiö voimistuu, kun astumme tälle galaktiselle kuumalle alueelle. Voimme käyttää tämän eduksemme maailmanrauhan ja ylösnousemuksen kanssaluomisessa. Liity meihin sunnuntain ykseysmeditaatioissa, joista on tulossa massiivista koodi- ja päivitysjakamista. Voit yhdistyä koska tahansa tähän tukikenttään – loimme sen palvelemaan puhtaasti ylösnousemusta.

Jumalaiset heijastukset – tässä sitä hehkutaan

Ajankohtaista kokemusta ei voi ilmaista sanoin. Vertauskuvat yrittävät maadoittaa tämän upean nyt-transformaation, ja osallistumismuistutuksia voidaan edelleen ilmaista. Rakkaat, ottakaa nämä viestit sydämeenne ja valitkaa polkunne viisaasti.

Kosmiset hyöyt vaikuttavat – se mitä teemme niillä, on kanssaluomistamme. Muista, että tämän tyyppinen ylösnousemus on suunniteltu jumalaisille Kristus-ihmisille – kyky palvella luovana Lähdeälykkyyden kanavana, tiheydestä tai hologrammitodellisuudesta huolimatta.

Auta DNA:tasi ja fokustasi – meditoi, paastoa, ole poissa "linjoilta", luo kauneutta, mene ulos luontoon, vahvista verkkoja … Näytä toteen sydänälykkyys henkilökohtaisella matkallasi. Mitä uuden Maan asukas loisi tällä hetkellä?

Nollapiste opettaa meille jumalaisen virran 5D-ilmentämistä, joka sallii puhtaan sydänmagnetismin näyttää toteen uuden. Anna ajatustesi, tunteidesi, sanojesi ja toimintasi heijastaa uuden Maan ihannemaailmaa, ja portit avautuvat sydämessäsi. Värähtely = värähtely.

Globaaleja yhdentymisiä
Perjantai 22.9.: päiväntasaus klo 13.02 PT
Lauantai 23.9.: kosminen alkusysäys, aikajanamuutokset
Sunnuntai 24.9.: ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT

Nauttikaa tästä pyhästä käytävästä, rakkaat. Pysykää läsnä saadaksenne lahjat.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >