HomeViestejäSandra Walter12.9.2017 - Ylösnousemukseemme vaikuttavia kosmisia tekijöitä - luettelo

12.9.2017 - Ylösnousemukseemme vaikuttavia kosmisia tekijöitä - luettelo

YLÖSNOUSEMUKSEEMME VAIKUTTAVIA KOSMISIA TEKIJÖITÄ – LUETTELO

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
12.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Tämä pitkähkö päivitys sisältää ne avaintekijät, jotka vaikuttavat ylösnousemusprosessiimme tällä hetkellä. Sen tarkoitus on antaa selkeyttä kosmisista tapahtumista, viime portin vaikutuksista ja siitä, miksi auringon aktiivisuus on niin intensiivistä.

Käytä hyperulotteista logiikkaa kaikkeen tähän. Kosminen perspektiivi tyynnyttää ylösnousevaa sielua.

Elo-syyskuun tapahtumia ja vaikutuksia

Kolmoistähtiporttien yhtyminen

Kolmoistähtiportit avasivat kosmisten aurinko-Kristus-taajuuksien suoran virran Lähteestä. Tämä on jatkuvaa aurinkouudelleenkirjoitusta tähti-, planeetta- ja inkarnaatiotasolla. Kun portit yhtyivät Solariksessa (aurinko) pimennyksen aikana, tämä muutti sen prismailmiötä, mikä vuorostaan muuttaa sitä tapaa, jolla muoto projisoituu Gaialle.

Käytämme aurinkoa tietoisuutemme projisoimisessa näihin tiheämpiin todellisuuksiin. Kun aurinko vastaanotti kosmisia kolmoiskoodauksia tähtiporttiyhtymisestä, mekin vastaanotimme. Se on elintärkeä askel kristallimuodon projisoimisessa enemmän DNA:mme kautta. Se vaikuttaa myös Gaian ilmaisumuotoon sekä Solarikseen. Lisääntyneet auringonpurkaukset tukevat myös tätä aurinkokunnan laajuista muutosta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Aurinkoprismailmiön muuttaminen, 2.3.2017

Kuumalle galaktiselle alueelle astuminen ja harmoniaesteen vapautus

Kaksi avaintapahtumaa kehittyy tällä hetkellä. Kuljemme galaktisen, geometrisen kuuman alueen värähtelyreunoilla, mikä aiheuttaa ulottuvuutta muuttavia ja todellisuutta laajentavia dynamiikkoja. Kosmiset tähtiportit palvelevat kanavina tälle avaruusalueelle ja pujottavat valoa korkeampien ja alempien todellisuuksien välille. Nämä tähtiporttivirrat helpottavat sisäänpääsyämme, jottei meihin osu kaikki korkeampi valo kerralla. Kuitenkin alkuvaikutukset aurinkoon ja tietoisuuteemme ovat olleet selviä pimennyksestä saakka.

Galaktisten tekemä taajuuksien alentaminen loppuu pian. Voimme nähdä ja tuntea jo tämän valtavan galaktisen, geometrisen kuuman alueen vaikutuksen. Fotonitiheyden jumalainen tahto on selvä, ja meitä koskettavat vasta tämän alueen värähtelyreunat.

Toinen tärkeä asia on harmoniataajuusesteiden vapauttaminen. Nämä valoverhot tai -kerrokset (ne näyttävät minusta valtavilta säteileviltä silkkihuiveilta, kenties siitä on tullut verho-termi) vapautettiin pimennysasetelmalla. Näissä harmoniaesteissä on useita kerroksia, mikä luo erillisyysharhan Itsen ilmaisujen, planeettojen, ulottuvuuksien jne. välille.

Olemme pystyneet kurkistamaan esteiden läpi pääsemällä käsiksi korkeampiin maailmoihin. Nyt tietoisuutemme täytyy sopeutua niiden puuttumisen tunteeseen. Ajan kiihtymisen tunne (enemmän tapahtumia nopeammalla tahdilla) nopeuttaa tätä oivallusta. Viritä tietoisuutesi ja tunne vapaus. Ajatuksemme ja telepaattiset aikomuksemme kulkevat paljon nopeammin ulottuvuuksien välillä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Elokuun pimennys – tähtiporttien yhtyminen, 17.8.2017

Kristalliverkon ja uuden Maan verkkojärjestelmien täysi aktivointi

Kristalliverkko on aistiva järjestelmä. Se aktivoitui täyteen kapasiteettiin elokuun portin aikana, mikä loi käytäviä universumien, galaksien ja tähtien välisille porteille. Tuhansia kristallipyramideja, kristallirakenteita, temppeleitä, kristallikerrostumia ja eetterigeometrioita aktivoitiin – ja se jatkuu.

Nämä muinaiset rakenteet on koodattu aktivoitumaan yhdessä kristalliverkon kanssa, olemaan alkuna ensisijaiselle aikajanakokemukselle ja jumalaiselle Kristus-ihmismallille. Yksi syy miksi monista teistä tuntuu jumalaiselta, autuaalta, muuttuneelta ja uudistuksen keskellä olevalta. Jotkut näistä rakenteista näyttävät nousevan näyissä, heräävän nollapisteen fotonivaatimusten vetoomukseen.

Kyllä, tämä käynnistyminen vaikuttaa elementaaleihin ja kollektiivitietoisuuteen, joka vaikuttaa myös elementaaleihin. Kristalliverkon, tähtiporttien ja fotonitiheyden yhtymäkohta avaa meidät PALJOLLE informaatiolle ja valolle, mikä laukaisee DNA:n harmonisoitumaan uusien todellisuuksien kanssa. Tämä avaa meidät kaikkien Itsen ilmaisumuotojen nyt-hetken kokemiselle, yhdistyen ja laajentuen samanaikaisesti puhtaampaan Lähdetietoisuuteen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Elokuun portti – kristalliverkon massiivinen aktivointi, 1.8.2017

Kristus-kruunuaktivointi

Kristus-kruunun pyhä geometria, symbolit ja kirkas valo ovat jatkaneet laajentumista pimennyskäytävästä saakka. Perinteinen kruunuchakra ei päde tähän. Valokruunut jotka näkyvät monissa muodoissa, ilmentyvät laajentuvina kruunukerroksina ja myös sydämen ympärille. Tämä on todellinen jumalihmisen DNA, joka kaksoispaikantuu solurakenteeseemme ja energiakenttiin ja aktivoituu kaikkien näiden kosmisten tekijöiden vuoksi.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Elokuun pimennys – vertauskuvallinen ja mystinen, 17.7.2017

Ensisijaiselle aikajanalle pääseminen

Kaikki nämä tapahtumat – tähtiporttiyhtyminen, astuminen geometriselle kuumalle alueelle, harmoniaesteen vapauttaminen ja Kristus-aktivoinnit – antavat halukkaille, sydänkeskeisille sieluille pääsyn ensisijaisille Kristus-aikajanoille. Ruumiillistuminen on avain korkeampien aikajanojen kollektiivikokemiseen, ja nämä kosmiset tapahtumat tukevat täysin meitä luomaan tämän yhtenä joukkona.

Ensisijaiset aikajanat ovat hyvin voimakasta värähtelyä. Niiden kanssa resonoiminen vaatii fokusoitumista ja johdonmukaisuutta. Meitä kuitenkin ammutaan puhtaalla Lähdekoodatulla ja todellisuutta muuttavalla fotonivalolla. Tämä lisää ylösnousemuksen nostavaa ja kohottavaa tunnetta, korkean sydämen ja sydänkeskuksen vetovoimaa.

Kaikkien kosmisten tekijöiden yhtyessä tässä nyt-hetkessä, meillä on jumalainen tilaisuus saattaa loppuun transformaatio. Aikajanojen haarautuminen lisääntyy eksponentiaalisesti päiväntasauksen jälkeen. Anna valon muuttaa sinut paremmaksi. Määrää luomisesi ja luo uusi versio korkeimmasta Itsestäsi. Ensisijaiset aikajanat luotiin luovuutta, inkarnoituneen Lähteen uuden Maan ihmisvärähtelyä, varten.

Galaktinen elämäntarkastelu

Tämän käytävän aikana voi tapahtua eräänlainen galaktinen elämäntarkastelu. Monille tapahtui Gaiaan liittyvä versio 2012. Nyt meillä on ilmaisumuotojen loppuunsaattaminen aikajanojen, ulottuvuuksien ja tähtijärjestelmien yli. Saatat nähdä tämän selväjärkisessä unitilassa tai pikatempoisina näkyinä. Siitä voi tulla universaalia matkastasi riippuen.

Tämä on fotonivalon ja harmoniaesteen vapauttamisen sivuvaikutus – korkeampi valo saa liikevoimaa ja organisoi, lajittelee ja yhdistää värähteellisesti Itsen fraktaalit universaalissa laajuudessa. Epälineaariset näyt galaktisesta Itsestä, henkilökohtaisten aikajanojen sekoittuminen ja tuttu tunne päätöksestä tai loppuunsaattamisesta laajenee galaktiselle tasolle.

Pysy joustavana uskomuksissasi siitä, mikä on mahdollista, minne olet menossa tai kuka olet. Kun ylitämme arkkityypit ja koemme elämää ilman värähtelykattoa, harhakuva alemmista todellisuuksista ja siitä, mitä loimme täällä, haalistuu. Ensisijaiset aikajanat antavat laukaisualustan täysin määrittelemättömille kokemuksille.

Syyskuun integrointi

Täysikuun integrointiviikko toi auringonpurkauksia ja massiivisen määrän plasmaa ja kristallitaajuuksia, minkä tarkoituksena on paljastaa ja aktivoida tietoisuutemme nyt-todellisuudesta. Saatat tuntea tämän: koemme jumalaisen järjestyksen puhtaan voiman ja ensisijaiset aikajanat. Ja se on voimakas juttu.

Viime sunnuntain ilmoitus tulevasta valosta tuli vain muutama tunti ennen viimeisintä X-luokan purkausta (minulla oli aikaa postata ainoastaan sosiaaliseen mediaan ennen meditaatioidemme alkamista). Oman kokemukseni mukaan tietoisuutta ja ulottuvuutta muuttavat energiat olivat ykseysmeditaatioidemme aikana voimakkaimmat, mitä olen kokenut tähän mennessä. Totta, että olen ylläpitänyt tilaa ja osallistunut tähän toimintaan 17 kuukautta, joten perspektiivini on herkkä – kuitenkin kiistämätön alkemistinen sulautuminen oli selvää.

Uuden Maan portit – portinvartijafokus

Portinvartijat saivat viestin keskittyä uuden Maan portteihin tässä kuussa. Nämä käytävät sallivat valmistautuneen tietoisuuden kokea ensisijaiset Kristus-aikajanat, mikä lopulta johtaa ulottuvuusilmaisujen täydelliseen yhteensulautumiseen – alempien ja korkeampien itsejen ilmaisemiseen yhtenä uuden Maan tasolla.

Päiväntasaus ja kosminen alkusysäys

Suuret kosmiset voimat ovat pelissä tässä ja nyt. Seuraavat viikot paljastavat, että todellisuusvalintojamme – kollektiivisia ja henkilökohtaisia – kunnioitetaan ja vahvistetaan täysin uudella tavalla. Perinteisesti se on liittynyt magnetismiin ja värähtelyn yhteensopivuuteen tai yhteensopimattomuuteen. Tämä kuukausi vie meidät korkeampaan ymmärrykseen siitä, mitä merkitsee osallistua jumalihmisen evoluutioon. Jos se on jotain, minkä pystyn määrittelemän sanoina, niin olkoon.

Tulevat kosmiset tapahtumat – kollektiivinen osallistuminen ja fokus

13.-17.9.: portinvartijoiden kosminen tähtiportti-integrointi
Sunnuntai 17.9.: ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT – lähetetään viimeiseen meditaatioon livetapahtumastamme Sedonassa
Tiistai 19.9.: uusikuu klo 22.30 PT – päiväntasausportin avautuminen
Perjantai 22.9.: päiväntasaus klo 13.02 PT
Lauantai 23.9.: kosminen alkusysäys, aikajanamuutos
Sunnuntai 24.9.: ykseysmeditaatiot klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT

Jumalainen heijastus – näkymätön olento/läsnäolo

Ylösnousevista sieluista tulee pyhiä heijastuksia, jumalaisen valon peilejä. Klassisen peilidynamiikan sijasta, jossa heijastetaan alempien tasojen oppitunteja ja ego-mielen tunteita, jumalihmisestä voi tulla puhdas ja kirkas kristalliprisma. Tämä kosmisen aurinko-Kristus-ihmisen aspekti näyttää toisille heidän jumaluutensa.

Jos pystyt ylläpitämään tuon jumalaisen valon tinkimättä ja armollisesti, korkeampien tasojen neutraalina kanavana, DNA:si sopii värähtelyltään yhteen uuden Maan ilmaisutaajuuden kanssa. Se on porttien kulkukoodi uuden Maan ja ensisijaisen aikajanan kokemiseen. Se on ylösnousemuksemme tämän pyhän käytävän hieno tarkoitus.

Siunausta kaikille meille näinä perspektiiviä laajentavina hetkinä nyt-hetkessä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >