HomeViestejäSandra Walter8.9.2017 - Aistittavaa kehitystä - kosmisia, globaaleja ja sisäisiä uudistuksia

8.9.2017 - Aistittavaa kehitystä - kosmisia, globaaleja ja sisäisiä uudistuksia


AISTITTAVAA KEHITYSTÄ – KOSMISIA, GLOBAALEJA JA SISÄISIÄ UUDISTUKSIA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kiitollisuutta kaikille, jotka pitävät tilaa tämän täysikuuviikon integroinnin aikana. Tietysti tämä on voimakas sarja puhdistumisia ja rakennemuutoksia, jotka käynnistivät elokuun portti ja pimennys. Vaikka se vaikuttaa keskittyvän USA:han tällä hetkellä, tämä säteilee pian pimennysaktivoinnista (Pohjois-Amerikka).

Täysikuun integrointiviikon koronan massapurkaukset toivat voimakkaita X- ja M-luokan auringonpurkauksia ja geomagneettimyrskyjä, mikä tulee esiin koko viikonlopun, ja siihen liittyen maanjäristyksen, elementaalimuutoksia (sää) ja paljon palvelutyötä kaikille valotyöntekijöille. Valitse asiantuntemusalueesi ja auta vakaudessa, integroinnissa ja tasapainossa, kun nämä pimennykseen ja aikajanajakautumiseen liittyvät taajuudet antavat selvempiä fyysisiä kokemuksia koko kollektiiville.

Kuten aina, vaikutukset kehokulkuneuvoon ovat, mitä ovat. Varmista, että huomaat muutokset tietoisuudessasi – energiakenttien, sydänkeskuksen, visioiden, ajatusmallien ja valintojen muutokset voimistuvat tämän ylösnousemusvaiheemme aikana. Kollektiivisen ykseystietoisuuden kokeminen henkilökohtaisten oireiden sijasta, on selkeä merkki aikajanavalinnasta. Enemmän siitä ensi viikolla. Portinvartijat, verkkotyöläiset ja palveluksessa olevat auttavat – eivät estä – kiireisenä kaikkia näitä puhdistumisia ja muutoksia tapahtumaan mahdollisimman helposti ja sujuvasti.

Kolmoistähtiporttivaikutus

Tähän viimeisimpään yhdistelmälukon loksahdukseen sisältyy koodauksia kolmoisportin yhtymisestä, mikä aktivoi "kaikkiin järjestelmiin MENE" korkeimmalle kehityskaarelle syyskuun päiväntasauksessa ja siihen liittyvissä asetelmissa – kollektiivitasolla. Elementaalit ovat merkki näistä vaikutuksista USA:n halki ja ne ovat suotuisa alkemiailmiö.

Kuten Tiimi mainitsi viime kuussa, on meidän vuoromme – eli Gaia vastaanottaa enemmän kosmisia taajuuksia (purkaukset, myrskyt jne.), joilta meidät on tavallisesti suojattu Maan hiljaisten siirtymien aikana. Pimennyksen kolmoistähtiporttiyhtymisestä saakka, Solaris on siirtynyt ulottuvuutta muuttavan geometrian ja fotonikoodatun valon "kuuman alueen" reunoille.

Tuntekaa tämä lähetys: Jos teillä ei ole selkeyttä tai olette kyvytön yhdistymään korkeampiin tasoihinne tällä hetkellä, se saattaa olla tilaisuus oppia jumalaista neutraalisuutta, rakkaat. Tämä on korostunutta puhdistumisaikaa, kun todellisuudet hajoavat, sekä henkilökohtaiset että globaalit. Draamapolariteetti ei palvele (sitä ei ole) korkeammilla kehityskaarilla. Ja rehellisesti sanottuna, heräämättömättä kokevat jo tarpeeksi draamaa. Meidän tehtävämme on tasapaino korkeamman värähtelyn avulla, paljastaa todellinen ihmiskokemus ja nostaa mahdollisimman monia halukkaita sydämiä korkeammille aikajanoille. Paimenna ajatuksesi, sanasi, tekosi ja luomuksesi harmoniaan korkeimman kehityskaaren, korkeimman haluamasi lopputuloksen, kanssa. Ole rehellinen omalle sydämellesi. Hengitä, lähetä rauhallisia rakkaus-valoaaltoja kaikille ja visualisoi globaali ylösnousemus – nostamme mahdollisimman monia näiden uusien taajuuksien myötä.

Tämä ajankohtainen aurinko- ja planeetta-aktiivisuus on suoraa heijastusta siitä, mitä tapahtuu niissä aikajana- ja kollektiivisissa tietoisuusmuutoksissa, jotka ovat paljon voimakkaampia, kuin monet oivaltavat. On meneillään massiivisia puhdistuksia ja uuden kristallimaan laajentuminen. Muistutamme sinua yhdistymään korkeampaan perspektiiviisi, kun tämä tapahtuu. Monilla teistä oli pimennyksen aikana "olen ikuisiksi ajoiksi muuttunut" -kokemus – taas. Pysy tuossa sydäntilassa ja antaudu uudelle valolle, joka ilmestyy sydämen ja ylösnousemuspilarin kautta. Yritys palata vanhaan malliin aiheuttaa kärsimystä kehossa, mielessä ja tunteissa. Luota itseesi, kun kutsut esiin korkeinta ja kirkkainta ylösnousemuspolkuasi.

Sunnuntain ykseysmeditaatio – korkeamman aikajanan kanssaluominen

Annamme avoimen kutsun jokaiselle, joka valitsee uuden maakokemuksen. Kenties olet nähnyt korkeampien itsejen yhtenäiset piirit näiden meditaatioiden aikana. Viime viikko antoi syvällisen DNA-laajentumisen. Autetaanpa Gaiaa ja ihmiskuntaa näiden tapahtumien hyväksymisessä sydämen avaamiskokemuksina, jollaisiksi ne on tarkoitettu.

Pidä homma yksinkertaisena – muista, kuka olet! Todellinen voimamme koetaan valo-rakkauden yhtenä yhtenäisenä jumalihmiskenttänä. Liity meihin sunnuntaina 10.9. globaaleissa ykseysmeditaatioissa klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PT. Meditoimme 33 minuuttia rauhaa, rakkaus-valon vahvistumista ja jumalaisen ylösnousemuksemme korkeimpia intressejä. Yksityiskohtia ja ilmaisen ohjatun Kristus-valoaktivointimeditaation löydät täältä.

Lähetän teille kaikille siunauksia ja kiitollisuutta valopalvelustanne!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >