HomeViestejäSandra Walter17.8.2017 Elokuun pimennys - tähtiporttien yhtyminen

17.8.2017 Elokuun pimennys - tähtiporttien yhtyminen

ELOKUUN PIMENNYS – TÄHTIPORTTIEN YHTYMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kiitollisuutta kaikille, jotka ovat uutterasti valmistelleet verkkoja ja rakkaan täydellisen auringonpimennyksemme reittiä ensi maanantaille 21.8. On sanottu jo riittävästi valmisteluista ja suosituksista. Tuo tieto on käytettävissä – voimaannuta itsesi ja lue, katsele tai kuuntele se. Minä keskityn saamaan korkeimman kokemuksen ja pitämään portteja täysin auki, joten en ole linjoilla. Kenties tämä inspiroi toisia menemään ulos tekemään saman.

Aikadynamiikkani on "lipsunut" – tuntuu, että pimennys, 23.9., 23.12. ja aikajanajakautuminen ovat jo tapahtuneet ja ovat samassa hetkessä. Näkyjä on ollut pikavauhtia, lepo ja meditointi ovat olleet prioriteetti ja unet ovat olleet aktiivisia. Kyllä, alemman todellisuuden tuntemukset ovat kouriintuntuvia ja voimakkaita useimpina päivinä. Kuitenkin syvä rauha leviää tähän kaikkeen. Korkeammat tasot välittävät jatkuvasti: "Kaikki on hyvin, anna sen tapahtua."

Kosminen ohjauskomitea – tähtiporttien yhtyminen

Kosmiset tähtiporttivirrat antavat mahdollisuuksien fraktaaliräjähdyksen loppuvuoden aikana. Pimennysyhteytemme Solarikseen (aurinko) avautui viime viikonloppuna kosmisen alkusysäyksen aikana. Aktiivinen auringonpilkku esittäytyi tuolla hetkellä ja alkoi lähettää c-tason purkauksia, ja meillä oli myös magneettimyrskyjä. Pimennyskäytävä – koko elokuu – on osa peräkkäisiä tähtiporttiyhtymisiä. Nämä virrat pujotellaan lähestyvän avaruusalueen värähtelymuurin läpi, mikä laukaisee sekä galaktisen että universaalin siirtymisen seuraavalle tasolle.

Kosminen tähtiporttioperaatio – kutsutaan sitä "ohjauskomiteaksi " – antaa meille huipun (paljon) korkeamman ulottuvuuden aspekteistamme. Jotkut korkeammat tasomme ohjaavat kollektiivisesti aurinkokuntaa tämän värähtelygeometrian läpi, mikä kirjoittaa tietoisuuden ja ulottuvuusilmaisut uudelleen seuraavaksi luomukseksi. Tätä on esitetty tammikuusta lähtien.

Meillä on korkean tason saattajia, kun kuljemme tämän värähtelyesteen reunan läpi – kuin hinaajia ohjaamassa jättimäistä proomua sulkujen läpi. Tiimini ilmaisee nämä galaktiset rakenteet jättimäisinä (puhtaan ydinlähdevalon) fotonioktaedreina monien toruskenttien sisällä. Jokaisen kosmisen tähtiportin virta pujotellaan toruskenttään eri toiminnoilla, mikä valmistelee meitä dramaattiseen muutokseen hiukkasilmaisussa, kun saavumme värähtelykeskuksen laukaisinpisteeseen tässä massiivisessa galaktisessa oktaedrissa. Joskus annetaan muita geometrioita, jotka auttavat aikajanojen ja lopputulosten uudelleenkirjoittamisessa. Kaikki on puhtaasti fotonista. Vaatimus järjestykseen tuntuu autonomiselta tuossa rakenteessa. Käy katsomassa artikkeli "Aurinkoprismailmiön muuttaminen" (2.3.2017) saadaksesi syvempää ymmärrystä, miten tämä vaikuttaa todellisuuksiemme projisoimiseen.

Voimme nähdä, miten kollektiivifokusoituminen aurinkoon pimennysviikon aikana olisi ihanteellinen hetki toimimittaa tietoisuutta ja aikajanaa muuttavia energioita. Monien kosmisten tähtiporttien – galaktisten ja universaalien – yhtyminen tulee muuttamaan henkilökohtaisia kehityskaaria sekä kollektiivitapahtumia. Neuvostotapaamiset ovat olleet toistuvia. Pimennysmuutokset on syvällisesti sidottu syyskuun päiväntasauksen ja joulukuun päivänseisauksen lopputuloksiin. Pidän korttini tuosta tiedosta piilossa tällä erää. Kaikki on uskomattoman hyvin.

Pidä sydänfokus tietoisuudessa, äläkä etsi ulkoisia todisteita sisäisestä muutoksesta. Tämä on luojatilamme ruumiillistamiskäytävä ja nousemista seuraavalle tasolle puhtaaseen jumalaiseen ihmisluojaolemukseen. Sinut muutetaan linjaan korkeamman kehityskaaren kanssa, jos värähtelysi on yhteensopiva noiden korkeampien taajuuksien kanssa. Vastuullinen luominen, puhdas aikomus sekä tyyni ja vastaanottavainen herkkyys sen korkeammille tasoille, kuka todella on, paljastaa Kristus-ykseystietoisuuden ilmestymisen aktivoidun sydänkeskuksen kautta.

Tähtisiemenet, vaeltajat, tiennäyttäjät … sallikaa näiden taajuuksien paljastaa aito itse. Moniulotteinen itse muuttuu ja nousee seuraavalle tasolle mukautuakseen korkeampiin kehityskaariin. Hylkää huoli siitä, mitä on seuraavaksi, ja antaudu jumalaiselle tietoisuudelle. Kaikki näyttää ja tuntuu erilaiselta, kun tämä 2017-käytävä kehittyy, koska me – korkeammat tasomme – olemme luoneet niin. Arvosta henkilökohtaisen paljastumisen nerokkuutta, siunausta ja kosmisen tason kärsivällisyyttä.

Kristalliverkkoaktivointi

Kaiken tämän uuden Maan verkkojen, pyhien paikkojen, kristalliverkkoporttien ja verkkopisteiden valmistelun jälkeen, jumalaista palveluamme on nyt ylläpitää korkeimpia ylösnousemusaikomuksia. Rukoilkaa, meditoikaa ja säilyttäkää rauhallinen odotus sydämessänne, rakkaat. Yhdistykää korkeavärähteiseen heimoon, tuntekaa aktivoidut kristallit ja verkot ja toivottakaa tervetulleeksi korkeimmat mahdollisuudet ja kehityskaaret kaikille osallisille ylösnousemuksessa.

Viime vuosikymmenten aikana olemme nähneet vaikutuksia kristallitaajuuksien nousemisesta seuraavalle tasolle. Jokaisen aktivoinnin myötä tulee voimakkaampi polariteetti alemmilla aikajanoilla, laajentuminen korkeammilla – tämä on ollut normi. Muistakaa, että tehtävämme on voimistaa jokaista rauhankokoontumista ja jokaista valotoimintaa. Korkean värähtelyaikomuksen kokoontumiset ovat uutisiamme, vastuullista keskusteluamme uuden Maan luojaolentoina. Tiedämme, mitä tapahtuu – omistakaa tuo korkeampi todellisuus. Tämä pimennysviikon aktivointi voimistaa ajatuksia ja aikomuksia. Tunnette sen jo mentaali- ja tunnetasolla. Jos on haastavaa fokusoitua, yksinkertaistakaa. Ohjatkaa ajatukset ja tunteet välittömästi korkeampaan kokemukseen.

Ylläpidetäänpä kaikki aikomusta kristalliverkon ja kristalli-DNA:n täydestä aktivoinnista ja korkeimmasta ja kirkkaimmasta kokemuksesta kaikille halukkaille sieluille, jotka valitsevat rakkaus-valon ensisijaiseksi todellisuudekseen.

Huomautus matkustajille

Ilmanlaatu Mount Shastalla on vaihdellut päivittäin Kalifornian ja Oregonin maastopalojen vuoksi. Joinain päivinä on selkeämpää ja toisina sumusta voi tulla sakeaa, mikä kirveltää silmiä ja laukaisee hengitysvaikeudet. Jos vierailet Mount Shastalla nähdäksesi pimennyksen osittain, ota huomioon tämä ilmanlaatu, jos olet herkkä. Tarkistakaa ajoreittinne pimennyspolulla, jos käytte Oregonin syrjäisemmillä alueilla – tiesulut ja tiheä savu voivat hidastaa asioita vähän.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot – avautuminen pimennykselle

Portinvartijat yhdistyvät perjantaina 18.8. pimennysportin lopullista avautumista varten. Sunnuntaina 20.8. on tilaisuutemme avata täysin tämä korkeimpien lopputulosten kenttä ykseysmeditaatioidemme avulla.

Ykseysmeditaatioiden kristallikenttä ylläpitää rauhan, aktivoinnin, vakauden ja ylösnousemuksen aikomusta. Se tukee kollektiivista ihmissydänverkkoa ja tuo puhtaan jumalihmisen värähtelyn kaikkien halukkaiden osallistujien ulottuville sekä syöksee ylösnousemuskoodeja verkkojen, Gaian ja koko luomakunnan läpi. Käytämme yhteisvoimaantumistamme yhdistyäksemme korkeampiin aspekteihimme.

Sallikaa tämän toiminnan tyynnyttää mieli, koska tuleva valo on hyvin stimuloivaa. Avatkaa sydämenne ja tuntekaa valosisartenne ja -veljienne tuki. Tuntekaa ykseys rakkaudella ja kiitollisuudella sekä korkeammilla ilmaisuillanne, jotka ovat jo tuossa keskittyneen valmistautuneisuuden tilassa. Kunnioittakaa tätä jumalaisen palvelun puhdasta aikomusta.

Monet ryhmät pitävät meditaatioita myös pimennysmaanantaina 21.8. klo 11.11. Varmistakaa yhdistymisenne ennen pimennyshuippua ja sen jälkeen (noin klo 9–13 PT) vahvistamaan näitä rauhanaikomuksia.

Siunausta, vahvuutta ja puhdasta rakkaus-valoa meille kaikille tämän ylösnousemuksemme syvällisen vaiheen aikana! Olkaa auringonpimennyshuipun aikana ulkona – riippumatta olinpaikastanne – saadaksenne täyden määrän transformaatioenergioita. Vastaanottakaa ja lähettäkää niitä täysin valmisteltuiin uuden Maan verkkoihin, kristalliverkkoihin ja koko luomakuntaan. Kiitollisuutta, rauhaa ja korkeimpia lopputuloksia, rakas valoheimo!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >