HomeViestejäSandra Walter12.8.2017 - Harmonisoituminen kosmisten tähtiporttien kanssa - auringonpimennysvalmistelut

12.8.2017 - Harmonisoituminen kosmisten tähtiporttien kanssa - auringonpimennysvalmistelut

HARMONISOITUMINEN KOSMISTEN TÄHTIPORTTIEN KANSSA – AURINGONPIMENNYSVALMISTELUT

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
12.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Portinvartijat ja verkkotyöläiset ovat uutterasti valmistelleet verkkoja ja portteja auringonpimennysenergioiden maksimivaikutukseen ja syyskuun päiväntasauksen alkusysäyspisteisiin. Pane merkille hiljaiset pisteet, kun niitä tulee – aikajanamuutosten nollapistehiljaisuus.

Ajan pysähtymisen aavemainen hiljaisuus (ympäröivästä ulkoisesta toiminnasta huolimatta) on astumista taas ylöspäin. Tunne sitä nollapisteen taustatoimintaa, joka tihkuu näihin alempiin todellisuuksiin. Nämä ovat ylösnousemusporttejamme, käytävien avautumista uuteen Maahan ja sen yli. Ne tunkeutuvat aikadynamiikkoihin ja ohittavat ne. Hengitä ja tunne se, kun huomaat tätä tapahtuvan. Tutustu porttiavautumisiin, jotta voit tunnistaa ne helposti.

Kosmiset tähtiportit – kosminen fokus portinvartijoille

Työmme liittyy laajasti kosmisiin tähtiportteihin tällä hetkellä, koska vääjäämätön aikajanajakautuminen on jo käynnissä.

Useita kokemusvaihtoehtoja esittäytyy, tapahtuu mahdollisuusfraktaalien räjähdys, kun planeettatietoisuus vapautuu tiheydestä. Tämä on jännittävä hetki tähtisiemenille ja tiennäyttäjille, jotka ovat palvelussa. Kristalli-DNA-koodauksemme värähtelee monia tähtisukulinjoja voidaksemme luoda ratkaisun alempiin kokemuksiin, mikä paljastaa laajamittaisesti Lähdeaikomuksen uuden kanssaluomisen.

Kosmiset tähtiportit ovat puhtaita valokäytäviä, jotka valmistelevat ylösnousemusportteja, ensisijaisia Kristus-aikajanakokemuksia ja auttavat transsendenssissamme tietoisuuden korkeammille tasoille. Perimmiltään ne ovat yhteydessä universaaliin uudelleenkirjoitukseen, Lähteen puhdistuskäskyyn. Nämä tähtiportit yhdistävät ulottuvuudet ja tiheydet, maadoittuneen portinvartijatyön tällö ja uuden Maan korkeamman värähtelyn portit.

Kosminen tähtiporttivaikutus tämän käytävän aikana on voimakas. Voimakkaat puhtaat valonsäteet, hyvin läsnä näyissä, kulkevat kehon, porttien, verkkojen ja pyhien paikkojen läpi Gaian kristalliytimeen. Sinulla on ehkä ollut välähtäviä ja säteileviä näkyjä meditoinnin aikana muutaman viime vuoden. Nyt niitä ilmestyy hyvin tyynenä ja tietoisena hetkenä. Unitilasi on myös tilaisuus vastaanottaa näitä sisäänvirtauksia. Tee pyyntö ja aikomus ennen lepäämistä tai nukkumista.

Tähtiportit jatkavat ylösnousemukseen liittyvän tietoisuuden ja planeettatietoisuuden valmistelemista korkeampien aikajanojen ja transsendenssin konkreettisempaan kokemiseen. Päätät ehkä luoda näiden pyhien moniulotteisten valovirtojen kanssa. Syökse tämä valo kaikkien universaalien tasojen, galaktisten tasojen, tähtitasojen, aurinkokuntatasojen, planeettatasojen läpi – yhdistäen oman aurinkokuntamme rauhassa ja hyvässä tahdossa. Ohjaa pyhät kosmiset virrat Gaiaan, aikomuksena paljastaa sen ylösnoussut itse konkreettiseksi todellisuudeksi kaikille osallisille.

Tunne näiden tähtiporttien rauha ja ilo. Saatat tuntea jumalaisen lupauksen kristallitietoisuuden paluusta. Tule yhdeksi näiden puhtaiden valokäytävien kanssa. Ne ovat kristalli-DNA-koodattuja, joten yhteyden saaminen niihin vaatii värähtely-yhteensopivuutta.

Olemme parhaillaan kosmisessa alkusysäyksessä 11.–13.8. – auringonpimennysportin voimistumisen käännekohta. Korkeammat maailmat työskentelevät kanssamme globaalien tapahtumien lopputulosten muuttamisessa korkeammaksi. Varmistakaa, että rukouksenne, ajatuksenne, verkkotyönne ja sydämenne ovat harmoniassa tämän toiminnan kanssa, jotta voimme luoda tämän jumalaisen tahtotoiminnan kanssa kaikkien osallisten korkeimman intressin ylösnousemuksessa.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Tuomme korkeammat itsemme viikoittaisiin ykseysmeditaatioihin ja otamme yhteyden yhtenäiskenttään, jonka tuhannet ylösnousemukseen liittyvät sielut ovat luoneet viime vuoden aikana. Tämä kenttä sisältää aikomuksen rauhaan, harmoniaan, tasapainoon, parantumiseen ja ylösnousemukseen. Se tukee kollektiivista ihmissydänverkkoa ja antaa jumalaisen ihmisen puhtaan värähtelyn kaikkien osallistujien ulottuville sekä syöksee ylösnousemuskoodeja verkkojen, Gaian ja koko luomakunnan läpi.

Monet portinvartijat, tässä maailmassa ja sen ulkopuolella, avaavat puhtaan valon käytäviä näiden yhteyksien aikana ja vahvistavat aikajanamuutosdynamiikkoja ja ylösnousemusportteja.

Salli tämän toiminnan avata sydämesi, nostaa valo-osuuttasi sekä tukea ja valmistella sinua. Visualisoi ja tunne kaikki rakkaat valotyöntekijät, jotka osallistuvat näihin globaaleihin meditaatioihin. Usein ilmestymme korkeimpina itseinämme jättimäiseksi ympyräksi planeetan ympärille. Tunne ykseys sydämen, parantumisen, tuen, rakkauden ja kiitollisuuden kautta. Kunnioita jumalaisen palvelun puhdasta aikomusta.

Yhdistymme yhdeksi sydämeksi, puhtaan Lähdetietoisuuden yhdeksi voimaksi. Lähetämme tätä puhdasta valosubstanssia Gaian kristalliytimeen, henkistä aurinkoa joka säteilee nyt puhdasta valoa kaikkien ilmaisujensa kautta. Kosketa sitä tietoisuudellasi. Ulota tämä valo Gaian kaikkien ilmaisujen läpi – valtakunnat, elementaalit, verkkojärjestelmät, ihmissydänverkko ja kaikki valotyöntekijät palvelussa. Luomme massiivisen puhtaan ja kirkkaan valokentän ja säteilemme sitä. Käske ja säteile rauhaa, rakkautta, valoa, harmoniaa, tasapainoa, vakautta ja ylösnousemusta.

Aikomus

Aseta ja uudelleenaseta aikomuksesi usein. Aio avata sisäiset Kristus-portit, palvella puhtaana ylösnousemuskanavana ja näyttää ihmisille, mikä ylösnousemuksessa on mahdollista. Ryhdy sitten toimeen ja havainnollista rauha, rakkaus, Kristus-tietoisuus ja puhtaan valon voimistuminen kaikkien maailmojen läpi.

Aiomme kerätä mahdollisimman monia halukkaita sieluja tämän kiehtovan aikajanamuutoksen, poikkeuksellisen vuoden 2017, aikana. Useimmat teistä ymmärtävät päivittäisen rukouksen merkityksen sekö energiakenttien ja aikomusten uudelleenasettamisen joka päivän aluksi. Tämä harjoitus voi auttaa maadoittumisessa, kun laajentuvat energiat saavat olomme tuntumaan enemmän korkeammalta maailmalta kuin tiheämmältä maailmalta.

Olen jumalainen valo. Olen jumalainen rakkaus. Olen jumalainen tahto. Olen kaikki, mitä olen.

Hyväksyn täysin nämä ylösnousemuskoodit, harmoniat, äänet, sävelet, värit, kosmiset evoluutiosäteet ja puhtaat fotonivalovirrat soluihini, aktivoiden täysin kristallirakenteet minussa, aktivoiden korkeimman DNA-laadun ja ykseys/Kristus/kristallitietoisuuden jumalaisen tilan. Avaudun puhtaana Lähdekanavan korkeimmaksi valojärjestykseksi ja puhtaaksi ja aidoksi ylösnousemukseksi. Niin olkoon.

Siunausta Vuorelta

Jumalaista rakkautta kaikille tämän kauniin ja transformoivan ylösnousemusvaiheemme aikana. Muistakaa mennä usein ulos, yhdistyä aurinkoon ja pitää sydämenne luovana, avoimena ja halukkaana tutkimaan tuntematonta. Pitäkää auringonpimennyssuunnitelmanne yksinkertaisena ja antakaa tilaa keskittyä ja vastaanottaa jumalaisia valoaktivointeja kollektiivin puolesta.

Laajaa tietoa elokuun porteista löytyy edellisestä artikkelistani "Elokuun portti – kristalliverkon massiivinen aktivointi" 1.8.2017.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >