HomeViestejäSandra Walter17.7.2017 - Elokuun pimennys - vertauskuvallinen ja mystinen

17.7.2017 - Elokuun pimennys - vertauskuvallinen ja mystinen

ELOKUUN PIMENNYS – VERTAUSKUVALLINEN JA MYSTINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Elokuun pimennys on hyvin esoteerinen, minkä vuoksi meitä opastetaan hyödyntämään se uuden Maan kristalliverkkojen täyteen aktivointiin. Täydellinen auringonpimennys joka ylittää koko USA:n, on harvinainen tapahtuma. Tänä vanhojen aikajanojen putoamisen ja samanaikaisen korkeampien ylösnousemusaikajanojen vahvistumisen vuonna, tämä pimennys antaa taas uuden voimakkaan käännekohdan sen konkreettiseen ulkoiseen ilmentymiseen, mitä tapahtuu korkeamman valon myötä.

Elokuun porttikäytävämme avautuu 3.8., sisältää Leijonaportin 8.8. ja täydellisen auringonpimennyksen 21.8. ja ulottuu 25.8. saakka. Tämä valoaalto auttaa meitä hävittämään todellisuudet, jotka eivät palvele kollektiivin korkeinta intressiä. Se aktivoi myös ne muinaiset koodaukset, rakenteet ja aikomukset, jotka on laitettu paikoilleen tätä mahdollista skenaariota varten, ja sytyttää samalla uuden Maan/kristalliverkkoverkostot.

Uusi kuu on tarkka maanantaina 21.8. klo 11.31 PT. Täydellinen auringonpimennys näkyy reitillään USA:ssa klo 10.30 PT – 15.00 ET (katso yksityiskohdat alla olevasta pimennysvideosta). Auringon korona paljastuu yli kahdeksi minuutiksi täydellisen pimennyksen reitillä, joka leikkaa viistosti Oregonista South Carolinaan.

Kristus-kruunun aktivointi

Maa-kuu-aurinko-asetelma sallii meidän nähdä hehkuvan auringon koronan. Tämä jättimäinen tähtinäky auringon kruunusta kulkee Tyyneltä valtamereltä Atlantin valtamerelle. Auringon kruunu edustaa Kristuksen saavuttamista – Kristus-tietoisuuden siunaus.

Perspektiivitarkistus: tässä ei ole kyse siitä, että kuu peittää auringon, vaan kyse on auringon loiston paljastumisesta (valokorona tai -kruunu). Saamme omat kruunumme takaisin. Tässä ei ole kyse hierarkiasta – se hävittää vanhan tarinan sukulinjan olemisesta polku loistoon. Ykseystietoisuus – toimiminen yhtenäisenä ihmiskuntana – ottaa kruunun. Monet teistä ovat nähneet kruunun eri muodoissa muutaman viime vuoden aikana – omat kruunajaisenne, jumalainen feminiinisyys jolla on Kristus-ruumiillistuman kruunu tai näkyjä jättimäisestä valokruunusta Gaian ympärillä. Valmistaudumme nyt tähän globaalilla tasolla.

Tällä pimennysenergialla on puhdistava ja mystinen vaikutus – mitä tahansa voi tapahtua. Nopeasti mutkistuvana vuotenamme 2017, muutos karkottaa vanhat tarinat ja vanhat aikajanat, jotta voimme siirtyä täysin ykseyteen ilman rajoituksia. Korkeammat maailmat yhdistyvät kanssamme puhdistamaan aikajanat, akaasian, muistot ja tunteet, jotka rajoittavat täyttä ruumiillistumistamme. Tämä tapahtuu jo, mistä syystä tunnemme syvää rauhaa, vaikka kokemuksemme muuttuvat eriskummallisemmiksi. Kruunu on massiivinen siunaus koko planeetalle – ei vain USA:lle – mikä kutsuu esiin ylösnousemuskokemuksemme seuraavan värähtelytason.

Kruunu ja kuninkaallisuusdynamiikka eivät liity sukupuuhun – ylösnousemusvaihtoehto ei sulje pois ketään. Jumalainen rakkaus on, mitä jumalainen rakkaus on – se on olemistila nyt-hetkessä. Ihmis-DNA:n valokoodaukset sisältävät mahdollisuuden ylösnousta Kristus-tietoisuuteen, kaikkia koskevan galaktisen ykseyssuunnitelman nimissä.

Kyllä, monilla meistä on sisällämme tähtisukulinja-DNA, jossa on Kristus-ruumiillistuman markkeri. Se sallii meidän herätä ensimmäisenä ja päästä palvelukseen. Nyt-aikomus on ruumiillistaa kristallitietoisuus, jotta se voidaan tuoda kaikkien halukkaiden sydänten ulottuville yhtenäis/morfogeneettisten kenttien ja kristalliverkkojärjestelmien kautta. Syöksemme nämä ylösnousemuksen DNA-koodaukset uuden Maan/kristalliverkkoihin ja ihmissydänverkkoon.

Kruunun käyttäminen on vastuuta, vastuullista luomista. Kysyin, miltä tämä kuninkaallisuus tuntuu. Viime viikon ykseysmeditaatioiden aikana minut vietiin korkealle parvekkeelle porttiholvin alla katselemaan suurta muinaissivilisaatiota. Tähtivanhempi tuli luokseni kaiteelle ja katseli valtavaa kaupunkia alapuolella. Seuralaiseni kertoi: "Tällaista se on." Tunsin vastuuta säilyttää rauhan, kuolemattomuuden kärsivällisyyttä ja syvää rakkautta ihmiskuntaa, Lähdettä ja koko luomakuntaa kohtaan. Tuo jumalaisen johtamisen värähtely on tällä hetkellä täydellinen sydäntila.

Tietoisuuden USA

Pohjois-Amerikka ja erityisesti USA sisältää syvän aikomuksen uudesta Maasta, kultaisesta ajasta ja ylösnousemuksesta. Heitä pois vanhan aikajanan uskomukset negatiivisista symboleista ja agendoista. Rakkaus-valo on voittoisa – kaikki on käsillä. Alkuperäissivilisaatiot tiesivät tämän, valon veljes- ja sisarkunnat tulivat tänne sen vuoksi, atlantislaiset ja lemurialaiset koodasivat kristallikerrostumat, akviferit ja vuoret ja loivat pyhiä paikkoja maapinnan ylä- ja alapuolelle aktivoitumaan tämän käytävän aikana.

Monet teistä muistavat nämä aikomukset, kun matkustatte suorittaen aktivointeja ja verkkotyötä. Se on rakennettuna DNA:hanne: kehon koodattu DNA + paikka + korkein aikomus = teidän ja kristalliverkkojärjestelmien aktivointi. Se herättää tuon tilan muille ja yhdistää meidät eetteritasoilla.

Konfliktin ratkaiseminen ja herääminen ykseyteen

Pimennyksen reitti valtamerestä toiseen yhdistää myös kaksi muinaiskulttuuria – Tyynenmeren lemurialaiset ja Atlantin valtameren atlantislaiset.

Kyllä, meillä oli konfliktimme tuolloin. Kumpikaan näistä sivilisaatioista ei ollut täydellinen – meillä kaikilla oli agendamme ja uskomuksemme siitä, miten Gaialla eletään. Ylistys siitä kaikelle, mitä on, että opimme yhdistymään yhdeksi ja nousemaan matkojemme yläpuolelle tässä ylösnousemusprosessissa. Lähde ei hyväksy mitään muuta tapaa tässä universaalissa uudelleenkirjoituksessa … ja ymmärrämme tämän viimeinkin.

Lemurian energia on sydäntä – tyynnyttävän rentoa, takaisin-maalle aloha-värähtelyä. Sitä on ympäri planeettaa, kuitenkin Tyynimeri kantaa MU:n, Lemurian kadonneen maan, energiaa ("lemur" merkitsee aavetta tai henkeä – muotomme oli valopohjaisempi, kunnes tapahtui globaali putoaminen tiheyteen).

Atlantiksen energia on mieltä – Atlantin kiireinen, tekninen ja kauniin nörttimäinen aspekti. Tätäkin on maailmanlaajuisesti, ja se on vahvistunutta Atlantin valtameressä, jossa suurin osa tuosta sivilisaatiosta oli ennen tuhoutumistaan.

Kumpikin sivilisaatio oli hyvin luova. Kummallakin sivilisaatiolla oli hyvät aikeet. Kumpikin työskenteli sekä mielen että sydämen kanssa – oli enemmän tasapainoa. Matkustimme tiheyteen yhdessä tapana ratkaista korkeamman maailman ongelmat: sydämen ja mielen yhdistäminen, ehdottoman rakkauden oppiminen ja kaikkien osallisten hyvän palvelemisen priorisointi henkilökohtaisten intressien sijasta. Emme ehkä ole kunnioittaneet toistemme valintoja tuolloin – kuitenkin niiden sormella osoittaminen, joita syytetään globaaleista katastrofeista, on ohi. Nyt yhdistämme sydämen ja mielen luomaan täysin uuden toimintamallin.

Nämä muinaiset konfliktit ulottuvat lemurialaisen ja atlantislaisen aikakauden taakse – tähtienvälisiä konflikteja heijastetaan ympäri tätä galaksia. Tähtisiemenet ymmärtävät, että toimintamme täällä selvittää massiivisen galaktisen karman. Tuotaessa se viimeaikaisempaan historiaan, näemme heijastuksen samoista konflikteista. Tästä on keskusteltu new age -yhteisössä vuosikymmeniä ja sitä on käytetty usein pysäyttämään etenemisemme ykseyttä kohti (syyttelypeli, salaliittopakkomielle). Miten kaunista nähdä noiden tarinajuonien loppuvan. Ei enää tuomitsemista, kaikki on annettu anteeksi ja ratkaistu. Tuntekaa se, rakkaat.

Konfliktin ratkaiseminen, aikajanojen ratkeaminen

Ratkaiseminen on alemman tiheyden heijastus siitä, mitä on tapahtunut korkeammissa maailmoissa. Universaalin tason ongelmat ratkaistaan toiminnalla alemmissa maailmoissa, kuten planeetan sukeltaminen tiheyteen tai korkeamman tason olentojen "fraktaloituminen" muotoon. Tämä toiminta ratkaisee, saattaa loppuun ja tasapainottaa ongelmat, joita tapahtuu korkeammalla tasolla. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Yksi suuri "fraktaloitumisoperaatio" korjaamaan universumi takaisin harmoniaan … jotta meistä voi tulla jotain uutta.

Todistatte niiden sivilisaatioiden ratkeamista, jotka visioivat saman ylösnousemustavoitteen. Monet teistä kokivat nämä aikakaudet, ja pyydämme teitä nyt yhdistymään jumalaisessa valossa ja jumalaisessa palvelussa astuaksenne esiin nyt yhtenä ja tuomitsematta ja synnyttääksenne uuden Maan kaikkein korkeimmalla ylösnousemusaikajanalla. Näyttäkää ihmiset, mikä on mahdollista.

Tämä käytävä lopettaa konfliktitarpeen ja asettaa näyttämön korkeammille ylösnousemusaikajanoille. Sotaa ja konfliktia ei tietenkään ole ylösnousemuksen ensisijaisilla Kristus-aikajanoilla. Vähitellen se mitä on tapahtunut korkeammissa maailmoissa, paljastuu: uuden universaalin alustan syntyminen ja Kristus/kristalli/ykseystietoisuuden paluu.

Loppuunsaattamiskokemus

Kuten tiedämme henkisestä työstämme, voidaksemme kokea uuden luomuksen täysin meidän täytyy tehdä rauha vanhan kanssa. Tämä loppuunsaattamisen viesti on ollut voimakas monilla valotyöntekijöillä muutaman viime vuoden ja erityisesti tämän aikajanajakautumisen aikana. Tästä syystä hyvin monet ovat osallistuneet korkeamman värähtelykokemuksen vahvistamiseen: voidakseen purkaa alemman kokemuksen mahdollisimman helposti ja armollisesti. Kun nousemme menneisyyden arkkityyppien yli, otamme hyödyn soveltuvista oppitunneista, totuuksista ja taidoista, jotka hankimme tiheydessä. (Katso Transcending Archetypes -linkki alla)

Tämä on ollut vahva vuosi korkeavärähteiselle heimolle ja se tulee jatkuvasti intensiivisemmäksi, kauniimmaksi ja eriskummallisemmaksi. Saamme jatkuvasti massiivisia sisäänvirtauksia kosmisten tähtiporttien kautta (kuten viime viikolla, ei tyypillinen aurinkoportti). Gaia laajentaa aurinkoitseään, kun me vahvistamme uuden Maan verkkoja, jotka ovat yhteydessä korkeamman ulottuvuuden kristalliytimeen.

Täydellisen pimennyksen valmistelu

Ole 21.8. siellä, missä sinua opastetaan olemaan. Suunnittele etukäteen – miljoonia matkustaa täydellisen pimennyksen reitille. Pimennyksen aikana yhdistymme aikomuksenamme kaikkien osallisten korkein intressi. Riippumatta siitä, missä asut, yhdisty vastaanottamaan ja välittämään yhtenä.

Valmistelumme tätä täydellistä pimennystä ja uuden Maan verkkoja varten tässä erityisessä käytävässä on voimallista informaatiota. Olemme tunteneet tämän portin vetovoiman päivänseisauksesta saakka. Epäilen, että vaikutus korkeavärähteiseen heimoon saattaa olla pakahduttava, näin ollen ohje etukäteisvalmistautumisesta. Olen huomannut samanlaista "juonittelua asemiin", mikä edelsi aikajanamuutosta syyskuussa 2016 – merkki siitä, että kulissien takainen väki tietää, että jotain avainasemassa olevaa tapahtuu kohta.

Palvelussa valmistelemme globaalin energia-alustan korkeimmalle hyvälle, pimennysenergian syöksymiselle globaalisti, mikä tuo sen kaikkien niiden halukkaiden sydänten ulottuville, jotka valitsevat rakkauden, rauhan ja harmonian. Kuten aina, sisäinen puhdistuminen ja valmistautuminen ovat avain tehokkaaseen ulkoiseen palveluun.

Vuoden 2017 viimeiset portit

Vuoden 2017 porttiluettelosta tulee hyvin lyhyt elokuun jälkeen. Minua opastetaan antamaan jäljellä olevat päivämäärät:

Sunnuntai 23.7. – kosminen alkusysäys, viimeinen uusikuu (klo 2.47 PT) ennen pimennystä (joka on myös uusi kuu)
Elokuun 3. – portin avautuminen elokuun käytävään
Elokuun 7. – täysikuu ja osittainen kuunpimennys (klo 11.12 PT)
Elokuun 8. – Leijonaportti
Elokuun 21. – täydellinen auringonpimennys, uusikuu (klo 11.31 PT)
Elokuun 25. – elokuun portti sulkeutuu
Syyskuun 21.-25., johon sisältyy
* syyskuun 22. – päiväntasaus (klo 13.02 PT) ja
* syyskuun 23. – kosminen alkusysäys, aikajanamuutos
Joulukuun 21.-25., johon sisältyy
* joulukuun 21. – päivänseisaus (klo 8.28 PT) ja
* joulukuun 23. – kosminen alkusysäys, aikajanamuutos

Yhdistymme myös täysikuiden ja uusien kuiden aikaan sekä sunnuntain ykseysmeditaatioissamme, rakkaus-valon syöksemiseksi verkkoihin.

Fotonivalon virtaamisesta tulee voimakasta vuoden toisen puoliskon aikana, mikä lisää volyymiä jokaisen halukkaan sydämen harmonisoitumiseksi valoon. Aikajanat näyttävät vähemmän lineaarisilta syyskuun jälkeen. On mielenkiintoista, että lokakuu, marraskuu ja suurin osa joulukuusta ei ole luettelossa lainkaan. Kenties mahdollisuuksia ei ollut luotu, kun sain tämän informaation joulukuussa. On hyvä merkki, että suuri määrä muutosta tapahtuu – kiihtymistä jota jatkuvasti pyydämme. Kun tämä yhdistetään näkyihin auringon räjähtämisestä, Gaian häviämisestä ja loppuunsaattamisviesteihin, meillä on hyvin mystinen, kaunis ja erittäin esoteerinen käytävä.

Portinvartijat, verkkotyöntekijät ja valotyöntekijät: yhdistymme ensi sunnuntaina 23.7. viimeisessä uudessa kuussa ennen pimennystä (joka on myös uusi kuu). Liittykää mukaan ykseysmeditaatioihin ja asettakaa kristallinne yhdistymään Gaian kristalliytimen ja uuden Maan verkkojen kanssa. Kyse on kosmisesta alkusysäyksestä, joten toivotamme korkeammat tasomme luomaan kanssamme. Keskitymme täydelliseen pimennykseen, konfliktin ratkaisemiseen ja korkeimpien ylösnousemusaikajanojen vahvistamiseen.

Linkit aiheeseen liittyvään materiaaliin:
Video: August Gateway and the Timeline Split
Video: Transcending Archetypes
Video: Podcast including bifurcation description, resolution of higher realities

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >