HomeViestejäSandra Walter7.7.2017 - Nouseminen arkkityyppien yli - täysikuun hyödyntäminen

7.7.2017 - Nouseminen arkkityyppien yli - täysikuun hyödyntäminen

NOUSEMINEN ARKKITYYPPIEN YLI – TÄYSIKUUN HYÖDYNTÄMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
7.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, valoheimo.

Vanhojen aikajanojen tarkoituksellinen päättäminen omassa elämänvirrassa sekä kollektiivisesti on tämän täysikuuviikonlopun fokus. Portinvartiointi, verkkotyö, valotyö tai kaikenlaiset seremoniat korkeimpien ylösnousemusaikajanojen kutsumiseksi, voimistuvat tässä pimennystä edeltävässä jaksossa. Yhdistymme yhdeksi pyhässä seremoniassa täysikuusta lauantaina 8.7. klo 21.08 PDT sunnuntai-iltaan.

Hyödynnämme kollektiivisesti täysikuun laukaisimena. Osallistukaa tähän aikajanamuutostoimintaan, rakkaat. Nämä siirtymät ovat avoimia kaikille halukkaille sieluille, jotka valitsevat rakkauden ja voimaantumisen. Liittykää meihin jumalaisessa säteilyssä sunnuntain globaaleissa ykseysmeditaatioissa luomaan rauhaa ja tukemaan kaikkia osallisia.

Arkkityyppien yli nouseminen

Alemmat aikajanat putoavat pois, kun Kristus-tietoisuuden korkeammat todellisuudet ruumiillistetaan. Vanhan Maan arkkityyppitodellisuudet muunnetaan nopeasti. Henki-muodossa -mallit ovat muuttuneet sekä matkahistoriamme tähän saakka, mukaan luettuna käyttäytymistavat, ajatukset, tavat ja uskomukset. Sovellettavat arkkityypit jotka tekevät sillan maailmojen välille, kuten kosminen aurinko-Kristus, ruumiillistetaan massana, kun uudet mallit tulevat esiin.

Luomme uudet perustat tämän jakson aikana – mallit siirtämään meidät uuteen kokemukseen. Jumalaiset ihmiset hylkäävät vanhat määritelmät ja nousevat menneisyyden mallien yli. Vanhojen arkkityyppien karistaminen on samanlaista kuin alempien aikajanojen karistaminen – voi olla paljon vyyhtejä, jotka etsivät uutta kotia, kun energiatuki on poissa.

Henkilökohtaisesti päätimme osallistua evoluutioon ja pysyä askeleen edellä ylösnousemusprosessissamme. Kun riittävä määrä meitä päättää ruumiillistaa uuden tyypin – jumalaisen ihmisen – vaihdamme kollektiivitasolla pykälää korkeammalle. Se hävittää arkkityypit, jotka eivät ole käytettävissä uusissa todellisuuksissa ja korkeammilla aikajanoilla. Kaikki nämä tapahtumat on värähteellisesti järjestetty, kaikki synkronissa keskenään, mikä vaikuttaa matkamme eri aspekteihin. Tämä saa aikaan massiivista nopeutumista muutoksessa, kuten aikajanan ja tiheyden putoaminen.

Voimakkaampia aktivointeja odotettavissa

Tapahtuu paljon kerralla – monimutkaisuus ja paljastukset lisääntyvät jatkuvasti. Pysy joustavana uskomusjärjestelmissä, uskonnollisissa tai new age tuomitsemisissa, erityisesti silloin kun ne aiheuttavat tavanomaista tunnereagointia. Kuten aina, katso, mistä laukaisimesi tulevat. Pidä sydämessä, että tuomitseminen ja erottelukyky ovat eri asioita.

Korkeavärähteinen heimo kokee dramaattisia muutoksia DNA:ssa, siltamme korkeampiin todellisuuksiin. Vaikka on ironista, että tämä heräämistaso vaatii hyvin paljon unta, on oleellista sallia muodon uudelleenkirjoittamisen tapahtua.

Kehon kirkastamiseen liittyy myös liikkuminen aina, kun mahdollista, varmistamaan hapensaanti ja meridianien virtaaminen (liikunta, kävely luonnossa, jooga jne.).Testaa uutta DNA:ta – minulla oli muutama tajuton päivä, joita seurasi fyysisesti hyvin aktiivisia päiviä. Avain on olla läsnä siinä kaikessa ja pyytää kehoa näyttämään päivitykset. Seuraavan auringon aktiivisuusjakson ja uuden Maan verkkojen aktivoinnin välissä, meidän täytyy mennä ulos Gaian pinnalle vastaanottamaan ja aktivoimaan orgaaniset ylösnousemuskoodit.

Lisänesteytys on tärkeää, koska käytämme ja menetämme paljon vettä päivitysprosessissa. Kundaliinin muuntumispalaminen (kuumuus, sähkötuntemukset, hikoilu) vaatii enemmän vettä päivittäin. Lisäksi käpylisäke toimii helpommin nesteytettynä. Siunaa ja aktivoi vesi aikomuksella ja juo.

Kanssaluominen nyt

Myös aikajanojen häviämisen myötä, harmoniset luomukset onnistuvat taianomaisesti ilmentymään lineaarisuuteen. Aikajanojen suuri uudelleenjärjestely tekee luomuksista "vaiheilevia" (aivan kuten me). Ideoita tulee, sitten ne häviävät, ikään kuin ne olisi jo toteutuneet. Tämä on tarkoituksellista – se opettaa meille kosmista ajoitusta, antautumista ja herkkyyttä nyt-hetkelle.

Tässä on muutamia luomuksia, jotka ovat ilmentyneet onnistuneesti:
* Globaalit ykseysmeditaatiot sunnuntaisin. Valtava energiatuki, synkronistiset visiot, parantumiset ja jumalaisen palvelun todellinen työ. Lukumäärällä on merkitystä. Liity mukaan.
* Maanantai 10.7. klo 17 PDT korkeavärähteistä keskustelua John Burgosin kanssa Beyond the Ordinary Show'ssa.
* Uusi video. Podcast/video-haastattelu Matt Blair show'ssa.
* Informatiivinen elokuun pimennysvideo.

Siunausta pyhille täysikuun seremonioillemme! Kiitollisuutta korkeimman ylösnousemusaikomuksen pitämisestä joka ajatuksessa, sanassa ja teossa.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >