HomeViestejäSandra Walter16.6.2017 - Todellisuuksien haarautuminen - päivänseisausovi pimennysporttiin

16.6.2017 - Todellisuuksien haarautuminen - päivänseisausovi pimennysporttiin

TODELLISUUKSIEN HAARAUTUMINEN – PÄIVÄNSEISAUSOVI PIMENNYSPORTTIIN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
16.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, valoheimo.

Pimennyskäytävän Länsirannikon portti vihittiin 8.6. ja se avautui täysin 9.6. täysikuun verkkotyöntekijäseremonialla Oregonin rannikolla. Kiitos niille, jotka osallistuivat tähän avaamiseen joko fyysisesti tai eetterissä. Käytävä avattiin juuri siihen kohtaan, jossa pimennysreitti koskettaa maata ja aloittaa USA:n ylittämisen.

Kenties huomasit energioiden muuttuvan, kun tämä portti voimistui viime viikon kuluessa. Pimennysreitti ja sen vertauskuvallinen heijastus korkeammista tapahtumista oli välittömästi selvä. Näin polun räjähtävän auki ja yhdistyvän pimennyksen poistumiskohtaan Etelä-Carolinessa. Itärannikon portinvartijat, kerääntykää tekemään sama nyt. Tarvitaan enemmän kuin kolme ihmistä (meitä oli 13) avaamaan se kunnolla, kun pimennys edustaa yhdentymistä kaikkien tietoisuustasojen yli.

Pimennysreitti – valotyöntekijät avaavat tämän nyt

Ohjeemme avata tämä pimennysreitti nyt sallii ensisijaisten Kristus-aikajanojen puhtaampien taajuuksien olla ulottuvilla ja portinvartijoiden ja verkkotyöntekijöiden tuntea ne ja käyttää niitä.

Jatkamme uuden maaverkon valmistelua tähän voimakkaaseen kosmiseen alkusysäyskäytävään. Portinvartijat, verkkotyöntekijät ja valotyöntekijät, luomme yhdessä tämän jumalaisen käytävän kanssa ja valmistaudumme nyt maksimivaikutukseen Leijonaportissa (8.8.), kun tämä portti avautuu.

Elokuun portti virtaa 4.-25.8. – massiivinen tilaisuus osallistua kosmiseen sisäänvirtaukseen ja aikajanamuutostaajuuksiin. Jos sinua opastetaan portinvartiointiin tai verkkotyöhön pimennysreitin varrella, tee se nyt. Energia on jo olemassa, olemme jo näiden massiivisten universumienvälisten valovirta-aaltojen alueella.

Todellisuuksien haarautuminen

Lineaarinen kokemus antaa aistimuksen taajuushypyistä ja dramaattisesta lisääntymisestä valo-osamäärässä, laajentumisessa ja tietoisuudessa korkeammista tasoista Lähteestä itsenä. Vaikuttaa suuremmalta erillisyydeltä, kun aikajanat jakautuvat, mistä syystä muinaiset kirjoitukset kuvasivat sitä kaksinaisuutena valo-pimeys, musta-valkoinen, hyvä-paha, taivas-helvetti. Kun koemme tämän profetiallisen siirtymän, vertauskuvallinen profetia "fyysistyy" ulkoiseen todellisuuteen.

Näemme fyysisesti nopeaa lisääntymistä ulkoisissa eroissa – tämä hyppy alkoi viime syyskuussa aikajanamuutoksen myötä. Se ilmenee monimutkaisuutena alemmilla aikajanoilla – poliittisina, yhteiskunnallisina, taloudellisina ja henkilökohtaisina haasteina vallitsevassa tilassa. Lisääntynyt polarisaatio on vaikutusta ulottuvuusmuutoksesta, ajan luhistumisesta, kosmisista säteistä ja magneettimuutoksista aurinkokunnassamme ja galaksissamme. Aikajanojen haarautuminen sallii kuitenkin myös korkeamman värähtelyn poksahtaa esiin alemmista "vyyhdeistä", mikä antaa jatkuvasti lisääntyvän tunteen laajentumisesta, jumaluudesta, puhtaudesta ja horjumattomasta rakkaudesta, kun ensisijaisen aikajanan portit avautuvat.

Olemme vuosien saatossa nähneet todellisuusvalintojen jakautumista, myös valoheimossa. Näemme edelleen toisemme fyysisessä maailmassa, mutta värähtely-yhteensopimattomuudesta tulee suurempaa ja suurempaa. Teknisesti ottaen tiheämpi todellisuus on jo lähtenyt – tämä on sen paljastumista, mikä on jo tapahtunut korkeammissa maailmoissa.

Alemman värähtelyn kaaos ei ole niin fyysistä, miltä se näyttää – sitä on kollektiivikokemusta varten. Tästä syystä korkeammalla värähtelevä tietoisuus pystyy näkemään hologrammiprojektioiden läpi, päättämään osallistua uuden Maan ja uuden universumin luomiseen ja saamaan paljon laajempia kokemuksia tällä hetkellä. Korkeammat aikajanat sallivat pääsyn olemuksesi Luojatilaan, joka paljastaa laajemman perspektiivin universaalista uudelleenkirjoituksesta.

Tästä syystä myös alempi todellisuus tuntuu surrealistiselta, valmiilta ja ohitetulta. Vanhan mallin kollektiivinen pudottaminen tapahtui syyskuussa, koska nuo alemmalla värähtelevät todellisuudet menettivät energiatuen. Alemmat aikajanat putoavat vähitellen pois kokemuksestamme, ja tämä on nopeampaa, kun aikajanajakautuminen tapahtuu.

Huomasin taas tällä viikolla aavemaisen hiljaisuuden toissijaisten aikajanojen sopeutumisesta korkeampiin taajuuksiin. Tunne ajan häviämisestä tai seisomisesta paikoillaan, kuten porttityön aikana. Tunnen tästä tulevan yleisempi tapahtuma, kun elokuun portti lähestyy.

Haarautumistietoisuus kollektiivissa

Moniulotteisuuden todelliseen ymmärtämiseen sisältyy kaikkien luomustensa hyväksyminen samanaikaisesti. Aikajanajakautuminen antaa puhtaamman kokemuksen olemisesta aikarajojen ulkopuolella, integrointitahdilla, mikä korostaa kaikkien ylösnousemukseen osallistuvien korkeimpia intressejä. Altistumisestamme nollapistetilalle tulee voimakkaampaa, jotta voimme kollektiivisesti nostaa koko halukkaan tietoisuuden uuden maakokemuksen porttien läheisyyteen. Avaamme ovet ja näytämme, mikä on mahdollista.

Eräs ystävä kirjoitti, että Bashar mainitsi todellisuuksien fyysisen jakautumisen huhtikuun lähetyksessä, mikä on mielenkiintoista, koska huhtikuussa tämä nopeutunut aikajanajakautuminen alkoi tapahtua. (Minulla ei ole mitään mielipidettä Basharista, paitsi kiitollisuus hänen yksimielisyydestään, että Mount Shasta toimii kruunuchakrana, ei juurena.) Maailmojen jakautuminen laitettiin hyllylle joksikin aikaa. On huomattavaa, miten monet ovat yhdistyneet tämän tapahtumiseen joulukuusta saakka. On selvää, että itsensä oivaltamisen voimakas aktivoituminen on käynnissä, minkä on näyttävä fyysisyydessä Gaian tarinan ratkaisuna.

Kun useammat tiennäyttäjät ja kanavat mainitsevat tämän ulottuvuusmuutoksen fyysisen edustajan, meille annetaan tehtäväksi näyttää ihmisille, mistä ruumiillistumisessa on kyse. Arvosta tätä vaikuttavaa siirtymää – se on hyvin esoteerinen, mystinen ja henkinen kokemus.

Suuri kokeilu ulottuvuusmuutoksen kokemisesta kehon kautta on ainutlaatuinen juttu. Syötämme tämän informaation Lähteeseen. Yhden luovan idean universaali loppuunsaattaminen ja uuden syntyminen heijastuu nykykokemukseemme. Se näyttää planetaariselta, sitten solaariselta, sitten galaktiselta ja sitten universaalilta, kun tietoinen tajuntamme laajenee ymmärtämään tietoisuuden korkeampia moniulotteisia aspekteja.

Alemmat värähtelyt pelaavat väärän kommunikoinnin, poliittisen polariteetin, yhteiskunnallisen jakautumisen, arvaamattoman käyttäytymisen, tuomitsemisen ja tunnereaktioiden kanssa. Korkeamman värähtelyn kollektiivi näkee edelleen alemmat todellisuudet, mutta ei ole kiintynyt niihin. Alemmat aikajanat ovat kuin elokuva kadun päässä olevassa talossa – edelleen olemassa, mutta kaukana.

Elokuun auringonpimennys – käytä päivänseisaussisäänvirtausta

Tässä tapahtumassa on kyse loppuunsaattamisesta ja uuden paljastumisesta. Se on jumalaisen kohtalon voimakas aktivoija ja ratkaisu planeettakonfliktin moniin kerroksiin. Tämä kosminen tähtiportti pyyhkäisee valtamerestä toiseen, ylittäen Pohjois-Amerikan USA:n alueella. Tämä täydellinen auringonpimennys 21.8. näkyy kapealla kaistalla, joka leikkaa viistoon Oregonista Etelä-Carolinaan. Suoralla reitillä Solariksen korona paljastuu kahdeksi minuutiksi. Koska tämä pimennys on monien moniulotteisten tapahtumien kulminaatio, teen videon ja vedän kaiken tiedon kasaan.

Päivänseisausporttimme avautuu lauantaina 17.6. ja päivänseisaushuippu on 20.6. klo 21.24 PDT. Ilmaise aikomus avata tämä elokuun portti nyt, aloittaa jumalaisten koodausten vapauttaminen pimennystä varten nyt ja avata Gaia ja itsemme näille jatkuvasti lisääntyville kollektiivimuutoksille todellisuuksissamme.

Jakakaamme tämän jumalaisen ihmiskokemuksen uusi taso ja antakaamme tukea päivänseisaukselle yhdistymällä sunnuntaina ykseysmeditaatioiden kautta. Kaikki ovat tervetulleita tähän puhtaaseen tietoisuuskenttään auttamaan ylösnousemuksessa klo 8.11 PDT, 11.11 PDT ja 17.11 PDT. Näytetään ihmiskunnalle, mikä on mahdollista ehdottomalla rakkaudella ja palvelulla!

Kaunista päivänseisausviikkoa, ja käytä tätä koskematonta rakkaus-valoa auttamaan kaikkien osallisten korkeimpia intressejä ylösnousemuksessa.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >