HomeViestejäSandra Walter29.5.2017 - Portinvartijapäiväkirja - todellisuuksien vaihteleminen

29.5.2017 - Portinvartijapäiväkirja - todellisuuksien vaihteleminen

PORTINVARTIJAPÄIVÄKIRJA – TODELLISUUKSIEN VAIHTELEMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, valoheimo.

Kiitollisuutta ykseysmeditoijille ja niille, jotka ovat lähettäneet kauniita viestejä sunnuntain meditaatioiden tuntemuksista ja puhtaudesta.

Henkilökohtaisesti olen kokenut uuden ruumiillistumistason viime portista lähtien. Pystyin tuskin kirjoittamaan viime viikolla. Tämä laajentuneen tietoisuuden "korkea" aistimus on vaikea integroida – se on voimakkaampi, mitä olen koskaan tuntenut, ja tämä on sen tarkoitus. Jatkuva peräkkäinen laajentuminen, tason nostaminen, vakautuminen uudelle tasolle ja laajentuminen taas on tuttua useimmille. Kuitenkin tämä uusi taso tuntuu merkittävältä aikajanajakautumiselle.

Lineaarinen fokus häviää näiden päivitysjaksojen aikana. Nauramme aivosumulle, lineaarisen muistin menetykselle ja lineaarisen peräkkäisyyden suvaitsemiselle. Ymmärrämme, että epälineaarisen tietoisuuden hyväksyminen merkitsee lineaarisen kokemuksen menettämistä, mutta on todellisuuksien vaihteleminen on uuvuttavaa. Jotenkin olemme onnistuneet kulkemaan maailmojen välillä vuosia (elämiä?), kuitenkin tässä käytävässä on jumalaisen kohtalon tuntua – vääjäämätön siirtymä, Lähdeote korkeamman aikajanan kokemuksesta.

Kaikki adjektiivit joita käytämme ilmaisemaan tätä puhdasta ylisielutasoa, kosmista jumalaista äitiä, aurinko-, kristalli-, kulta-, platina-, fotonisäteitä … ovat oikeita ajatuksena. Kuvat ylösnousemuspilarissa ja käpylisäkkeessä heijastavat noita todellisuuksia. On "lineaarisuusystävällistä" vastaanottaa tuota tietoa ja hyvin epälineaarista todistaa tietoisuutemme muuntumista toiseen olemistilaan.

Tämä on ollut pakkomielteemme vuosikymmeniä: kirjoittaa puhtaaksi, luetteloida ja usein varmentaa transformaatiomme heränneessä ja ylösnousevassa kollektiivissa. Aikajanajakautumisen ollessa käynnissä näemme nyt odotuspelin kuolevan. Lähdetietoisuuden puhdas nollapiste kirjoittaa kokemuksemme uudelleen harmoniaan oman agendansa kanssa, ensisijaisesti värähtely-yhteensopivuudella. Sydänportti joka kulkee ulottuvuuksissa, kutsutaan kotiin nyt-hetkeen, puhtaaseen voimaantumiseen, kaikkien muiden menneisyyden tai tulevaisuuden projektioiden puuttumisen myötä.

Tämä valotaso hävittää itse aiheutetut verhot monilla valotyöntekijöillä ja poistaa meidät alemman aikajanan luomusten rajoista. Uuden luomisen kutsuhuuto on kuultu, aikajanajakautumisen dynamiikka ei kuitenkaan salli luomusten "laskeutua" entiseen tapaan. Uupumus on siunaus – se sallii sen levon, pohdiskelun ja meditoinnin, mitä tämä vaihe vaatii.

Tämä läsnäolo saa heränneen tietoisuutemme tuntumaan unenomaiselta, muuttaa unitilan laajentuneiden totuuksien ja vuorovaikutuksen addiktoivaksi selväjärkiseksi todellisuudeksi ja antaa vaivattoman syvän rauhan, joka karttaa tiheämpiä kietoutumisia.

Jotkut kanavat ovat luvanneet näkyviä tuloksia tässä elämässä – kuolemattomuuden iätön hehku muodossa, taianomaiset parannuskyvyt tai kävely järven pinnalla. Vaikka olisi viihdyttävää uhmata eilispäivän tieteen spekuloivia kurtistuneita kulmia, se on epäoleellista ylösnousemustarkoituksen kannalta. Henkilökohtaisesti olen kiitollinen siitä, etteivät sisäiset muutokseni ole näkyviä useimmille. Tämä valo tuntuu kallisarvoiselta ja yksityiseltä, kuitenkin hurjan laajentavalta, aivan kuten korkeammat maailmat ovat kertoneet meille vuosikymmeniä.

Ilmennämme itsellemme todellisuuksiksi vertauskuvat – universumi itsenä, aurinkoitse tai Kristus-itse – Luojatietoisuuden ruumiillistamisen ja itseoivalluksen kautta. Se tuntuu psykedeliseltä, autuaalta ja vapauttavalta. Mieli ja keho ovat uppoutuneet tähän nestemäisen valon ryöppyävään mereen ja antautuneet sille pohdiskellen samalla uuden rannan luomista.

Toisinaan polkuni risteää jonkun kanssa, joka kokee tätä ruumiillistumisvaihetta tai aikajanajakautumista, ja hymyilemme ja nyökkäämme vain toisillemme. Puhuminen voi tuntua hankalalta – luojan kiitos on ykseysmeditaatiot, jolloin hyvin paljon vaihdetaan hiljaisuudessa.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >